Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-26, 22:49   #2011
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53604640]Moja tak jezykiem bokiem bada jakby tego swojego zeba jedynego,czesto tak robi

ten gepard to ogonem macha? Cos jeszcze robi?

moze zabawki w sklepie zoologicznym? [/QUOTE]

Mozliwe że i moja bada hih
Stary 2015-11-26, 22:50   #2012
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
A bo Ty to i to z góry znosisz, to moze inna sprawa, za dużo zachodu tak na chwilę, to wtedy człowiek wykrzesa te siły. Ja wózek mam na dole nawet rozkładać niemusze, to wszędzie jest z nami
No dokładnie mi z drugiego piętra nie opłaca się dźwigać też wózka jak idę dosłownie na sekundę 😉 dlatego też napisałam to Pavlineckiej bo juz któryś raz pisze o takim wyjściu szybkim.
Stary 2015-11-26, 22:50   #2013
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj szukałam takich sesji i gdzie nie weszłam tam już brak miejsc
Ja rezerwowalam miesiąc temu..
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 22:51   #2014
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Super, wrzuć na Fb efekty!
My też będziemy mieć sesję świąteczną, Tż średnio szczęśliwy z tego powodu (bo zdjęć nie lubi), ale obiecał, że jakoś to przelknie. Chcę zrobić jedno zdjęcie naszej trójki - takie do wsadzenia w ramkę, a reszta planu będzie należeć do naszej modelki 😉

Ciekawa jestem jakby moja Adrianka na takiej sesji się zachowała 😜 też rodzinne zdjęcie by się nam przydało.
Stary 2015-11-26, 22:52   #2015
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawa jestem jakby moja Adrianka na takiej sesji się zachowała 😜 też rodzinne zdjęcie by się nam przydało.
Hehe, właśnie zachowanie modelki najbardziej mnie zastanawia, ale co ma być to będzie. Zosia czasem lubi mamę zaskakiwać 😉 byle za dużo przebieranek nie było to jakoś damy radę 😉
Stary 2015-11-26, 22:55   #2016
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Rożnie, ale moja od urodzenie spi sporo, sa takie noce, ze od zaśnięcia wstaje kilka razy, sa takie, ze do około 5-6 spi bez przerwy, na cycku było tak samo. Szybciej obstawiam, ze zeby, czytałam dzis, ze duzo wczesniej bola, bo musza w dziaselku przez cos tam przejść i nawet jeszcze ich nie widać pod skóra. Mm wiadomo, ze to powolny koniec kp.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Moja od wczoraj identycznie robi! Dziewczy sie do raczkowania przymierzają powoli

Ahhh te zęby same problemy z nimi i teraz i potem Ale no co damy radę
Moja dluuugi czas miała jedną pobudkę, nocki były fajowe. Ale od dwóch miesięcy inne dziecko..

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Hehe, właśnie zachowanie modelki najbardziej mnie zastanawia, ale co ma być to będzie. Zosia czasem lubi mamę zaskakiwać 😉 byle za dużo przebieranek nie było to jakoś damy radę 😉

O dokładnie, przebieranki są do d.. zawodowymi modelkami nie zostaną w takim razie
Stary 2015-11-26, 22:55   #2017
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rezerwowalam miesiąc temu..
No właśnie
Stary 2015-11-26, 23:02   #2018
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Zatesknisz, ja teraz czasem uciekam przed Mackiem bo mnie goni i odkurzacz hehe a tak na serio to Maciek brawurzy i się coraz częściej puszcza oczywiście upada zaraz, ale wstaje i abarot to samo
Na nogach stoi i sie puszcza? Moja tak na kolanach "stojac" z podparciem o sofe,noge krzesla pompki wyciska i wczoraj z usmiechem na dziobie sie puscila... i poleciala do przodu 😒 dobrze że na dywan. Dzis do miski kota doleciala. Najgorzej jak dpchodzi do stolika i zaczyna glowa walic o polke pod nim,poobkladalam podychami to jakos miedzy nie sie pcha. Zaczynam powoli myslec o tym sznurku i kaloryferze, co Majka polecala. Ciekawa jestem czy jak pozniej dzieci zaczynaja raczkowac to madrzejsze są?
Plus taki,że faktycznie się moja nie nudzi jak nie śpi, sporadycznie marudzi.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 23:14   #2019
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Niezawsze gdzie idziecie ze znajomymi? 😃

Nie wiem. Do centrum. Najpierw coś zjeść, apozniej do klubu

Cytat:
Biurka za 3 zl?

Dobranoc
Nie wiedziałam ze pełnia

Pokaz fotki
Ja tskie kalendarze robiłam starszemu 2 czy 3 razy. Teraz leń. Mam stroj mikołaja i mogłabym cyknac.
Kupilam pakiet 300 zdj.do wywolania poki co. Kiedy do tego przysiade nie wiem

Maciek jest hardkorem
Bierki hehe

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
No dokładnie mi z drugiego piętra nie opłaca się dźwigać też wózka jak idę dosłownie na sekundę 😉 dlatego też napisałam to Pavlineckiej bo juz któryś raz pisze o takim wyjściu szybkim.
Wcale tak blisko nie jest tu sklepik osiedlowy hehe. Ząbka ma już koncesję?

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53604891]Na nogach stoi i sie puszcza? Moja tak na kolanach "stojac" z podparciem o sofe,noge krzesla pompki wyciska i wczoraj z usmiechem na dziobie sie puscila... i poleciala do przodu 😒 dobrze że na dywan. Dzis do miski kota doleciala. Najgorzej jak dpchodzi do stolika i zaczyna glowa walic o polke pod nim,poobkladalam podychami to jakos miedzy nie sie pcha. Zaczynam powoli myslec o tym sznurku i kaloryferze, co Majka polecala. Ciekawa jestem czy jak pozniej dzieci zaczynaja raczkowac to madrzejsze są?
Plus taki,że faktycznie się moja nie nudzi jak nie śpi, sporadycznie marudzi.[/QUOTE]
Tak na stopach, stoi kolo kanapy, puszcza jedna rękę i kozaczy, pozniej się zamyśli i puszcza druga i bam na pupe, ale czasem widać, że robi to celowo jakby już chciał iść, a nie raczkowac

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 23:46   #2020
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

Bierki hehe

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Tak na stopach, stoi kolo kanapy, puszcza jedna rękę i kozaczy, pozniej się zamyśli i puszcza druga i bam na pupe, ale czasem widać, że robi to celowo jakby już chciał iść, a nie raczkowac
aa myślałam, ze z dziećmi
a daleko są dwa sklepy? no przecież na osiedlu ja do żabki nie chodzę tylko do tego na rogu ale z tego co słyszałam to żabka nie ma i nie będzie raczej mieć koncesji
Stary 2015-11-26, 23:56   #2021
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
aa myślałam, ze z dziećmi
a daleko są dwa sklepy? no przecież na osiedlu ja do żabki nie chodzę tylko do tego na rogu ale z tego co słyszałam to żabka nie ma i nie będzie raczej mieć koncesji
Hehe nie bez, na noc dlatego się boje o mamę, bo Maciek w nocy się budzi tak do 4 razy zanim zaśnie głębię, ale wtedy daje cyca i ok, zrobiliśmy z tz eksperyment i tz szybko go ululal jak siedziałam w wannie, wiec jakoś przetrwać muszą
Ciekawe czemu nie dadzą. Ja w ogóle rzadko po osiedlu chodzę, dziś byłam hehe, jutro dam znać, bo chcę pojechać do US po papiery do becikowego

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 00:01   #2022
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

Bierki hehe

Cytat:
Hehe nie bez, na noc dlatego się boje o mamę, bo Maciek w nocy się budzi tak do 4 razy zanim zaśnie głębię, ale wtedy daje cyca i ok, zrobiliśmy z tz eksperyment i tz szybko go ululal jak siedziałam w wannie, wiec jakoś przetrwać muszą
Ciekawe czemu nie dadzą. Ja w ogóle rzadko po osiedlu chodzę, dziś byłam hehe, jutro dam znać, bo chcę pojechać do US po papiery do becikowego
podobno były jakieś pisma od mieszkańców spoko jak coś to się odzywaj my jutro w domku cały dzień

kładę się spać dobranoc
Stary 2015-11-27, 07:20   #2023
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Hej �� nadrobiłam Was trochę

Pavlinecka a jak musisz wyjść na chwilkę gdzieś blisko nie bierzesz Zuzi na ręce po prostu? Ja jak muszę skoczyć do osiedlowego sklepu to nie targam wózka nigdy. Nadie pod pache i już ��

Domima szkoda ze sie nie udało �� ale co się odwlecze to nie uciecze, zdasz następnym razem ��

Majka ale super ze Julek usiadl brawo �� �� i zdrówka oczywiście duuuuzo, ✊
kurcze to faktycznie silna jesteś ja Alę ledwo znoszę i wnoszę z 4 p a jak mam torbę wypchaną na ramieniu to jak wejdę na górę, otworzę drzwi to mam wrażenie omdlałej ręki

Cytat:
Ja już karmiłam, a pobudka chyba trzecia od snu ehh ciekawa jestem czy na mm by się tak budziła, może te moje mleko za małolatę już jest hmm Dziewczyny na mm u Was też tak często dzieci się teraz budzą???
Mąż wczoraj kupił kilka saszetek Bebilonu, bo bałam sie nocy, że cycki nie wyrobią.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Tak pełnia też widziałam, jak z Rosska wracałam z zapasem słoiczków
hmm myślę, że możesz podać na noc na próbę to się przekonasz czy to tego kwestia

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Madzia w olsztynie jest smyk megastore i w pokoju dla dziecka tez sa 2 pomieszczenia jedno to toaleta a w drugim jest umywalka,duzy przewijak,podgrzewacz i fotel czysciutko, schludnie. Zawsze tam chodzimy ��
a to podobnie jak tam tylko jeszcze te fotele były oddzielnie, taka strefa do karmienia fajna aż przyjemnie wejść i tam być
u mnie w jednym smyku nie ma, nie sprawdzałam w pozostałych ale nie kojarzę, żeby był megastore
Cytat:
Też tak myślę �� (albo przynajmniej mam taką nadzieję) widzę, że Zosia naprawdę potrafi sporo jak chce, ale niestety częściej nie chce �� ale z dnia na dzień są postępy. Coraz dłużej sama się czymś pobawi, teraz dłużej leży na brzuszku, ostatnio nawet dupsko w górze trzyma (nie wiem co to za pozycja, tyłek w górze podparty na kolanach, głowa leży na puzlach lub opiera się na przedramionach... No ale jeśli lubi ��). Jak widzę ile ma energii to czasem boje się, że jak już ruszy to ciężko będzie ją zatrzymać i jeszcze zatesknie za niemobilnoscią ��

W każdym razie dzięki za miłe słowa ��
Udanych łowów ��
mam takie same obawy o energię
brawa za postępy

Cytat:
Ja zrobilam dzis sesje swiateczna synkowi. Kilka zdjec fajnie mi wyszlo �� i zamowilam 5kalendarzy foto z pawelkiem. Bedzie dla dziadkow i chrzestnych pod choinke.
pochwal się na fb, chętnie zobaczę

Cytat:
:-*
My juz jeździmy w foteliku 9-18 i dziś musialam kawalek mlodego przeniesc do przychodni
i bylo niełatwo. Zakupy z nim na ręku niemożliwe

Jednsk się udalo z pracą. Super

Chodzilo mi o cene ze za 160 zl przejdzie ale widziałam go za ponad 250. To juz przeginka.
Szymkowi powiedzialam ze dzięki niemu Julo nauczyl się siadać
Jednak jak pisałam była to jednorazowa akcja. Nie powtórzył tego triku
jaki masz fotelik, bo się zakręciłam? Tobi?

Cytat:
Ja do osiedlowego sklepu mam z pol km wiec na rękach odpada. W sklepiku wózkiem sie mieszcze jakoś. Gondola nie jeździłam tam
o to sporo, ja będę mieć 300 m do takiego małego sklepiku "u Marty" hehe produkty podstawowe. Do reszty trzeba będzie autem jeździć albo wózkiem ponad pół h. Trochę mi się w głowie nie mieści, bo tu mam właściwie wszystko w zasięgu..jedynie kina mi na osiedlu brakuje, reszta jest

Cytat:
Ciekawa jestem jakby moja Adrianka na takiej sesji się zachowała �� też rodzinne zdjęcie by się nam przydało.
na pewno dobrze, daj dziewczynie szansę

Cytat:
Hehe, właśnie zachowanie modelki najbardziej mnie zastanawia, ale co ma być to będzie. Zosia czasem lubi mamę zaskakiwać �� byle za dużo przebieranek nie było to jakoś damy radę ��
będzie dobrze z doświadczenia po naszej sesji z chrzcin mogę doradzić, że lepiej jak dziecko ma chwilę na zaznajomienie się z nowym miejscem, fotografem, otoczeniem gdzie będzie leżeć/siedzieć itd
u nas było trochę na wariata, bo Ala zaspała, ja w aucie sobie przypomniałam, że nie wzięłam jej sukienki naszykowanej na wieszaku i się spóźniliśmy a pani fotograf potem leciała na chrzest do kościoła i ruszyliśmy praktycznie z marszu, położyłam Alę na ten różowy dywanik a ona podkówka i ryk ;D
potem już było dobrze i współpracowała ale na początku się bidulka wystraszyła fotografka mówiła, że zwykle przeznacza 2h na zdjecia a u nas w trochę ponad godzinę musieliśmy się wyrobić..
ona robi teraz takie mini sesje świąteczne, 5 ujęć w 30 min, a normalna sesja 20 zdjęć w 2h
a jak u Was? i jak cenowo, zdradzisz??

Cytat:
odważna Twoja mama, brawa
moja to by się bała zostać jakby wiedziała, że się Ala budzi, teściowa chyba też..
fajnie, bawcie się dobrze
kiedy ja w klubie byłam heh

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

witam się
u nas nocka przespana do 6:20 chyba, bo mąż wstał i wziął Alę z łóżeczka, ja nawet nie słyszałam..(?) chwilę się pobawiła, przebrałam, nakarmiłam a ona oczy trze..no to odłożyłam do łóżeczka i usnęła, szok, że tak szybko chyba nie dospała albo myśli, że noc jeszcze, bo ciemnooo

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-11-27 o 07:16
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 07:57   #2024
cashmere
Zakorzenienie

Dobry!

Pozdrawiamy z Szymkiem spod kołdry

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 08:05   #2025
siempre
Wtajemniczenie

Dzień dobry u nas pobudka trochę później niż zwykle ale w nocy często niech juz ten ząbek wyjdzie.

Biało nasypalo buuu zima.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U nas teraz najlepsze zabawki to butelka po wodzie, duze plastikowe pudełko po cukierkach, paczka płatków kosmetycznych Moze takie Olafa zainteresuja?

u mnie podobnym zestaw

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ooo w koncu Wizaz! a doszliście do wniosku, gdzie jutro przeceny? W hm moze? Potrzebuje jakis fajnych body, spodenek i bluzy dla Zuzi Zuzi marudki

ojjj przeceny by się przydały ale żeby kupić coś dla mnie

Cytat:
bawi bawi. Polubil je nawet 😉 stwierszilam ze i tak nie rozumie mikolaja jeszcze i dalam 😊

Ja też dałam mu wcześniej

Cytat:
U mnie drogo :/ a też bym chciała niekoniecznie świąteczna.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 08:07   #2026
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zrobilam dzis sesje swiateczna synkowi. Kilka zdjec fajnie mi wyszlo 😊 i zamowilam 5kalendarzy foto z pawelkiem. Bedzie dla dziadkow i chrzestnych pod choinke.
Ja tez będę zamawiać tylko jeszcze z jedno zdjecie musze cyknac i sie zebrac nie moge u kogo kliknelas?

jestem mamą
Stary 2015-11-27, 08:44   #2027
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Poka pojawia na fb co wyszło
Fajny pomysł

Majka powtórzy jeszcze
Wrzuce wam jako prezent na mikolajki 😊

Cytat:
Hehe dziewczyny ja mam na myśli wyskok do osiedlowego sklepu po np 2-3 rzeczy jak ostatnio np po chleb, 1,5l wody i śmietanę 😉 w takim razie jestem jakąś super mocna bo dla mnie to nie problem 😁 wolę zejść z Nadią 7kg i szybko podejść niż z Nadią 7kg i wózkiem 7kg 😉
Za 2kg juz nie dasz rady 😉 pawel ma 9.3kg i w kurtce ledwo go znosze na dol do wozka 😉
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 08:46   #2028
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez będę zamawiać tylko jeszcze z jedno zdjecie musze cyknac i sie zebrac nie moge u kogo kliknelas?

Podpinam sie pod pytanie
A zdjęcia tak tematycznie pod pory roku chcesz ułożyć czy od najmniejszego do największego ?

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Ala dospala 1,5h jeszcze teraz na macie sie bawi a ja jajecznice ide smażyć
Stary 2015-11-27, 08:49   #2029
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Podpinam sie pod pytanie
A zdjęcia tak tematycznie pod pory roku chcesz ułożyć czy od najmniejszego do największego ?

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Tematycznie Dużo zdjęć wezme z sesji noworodkowej i w zależności od stylizacji będę dopasowywać do miesięcy. Dwa świąteczne będą na grudzień i styczeń.

jestem mamą
Stary 2015-11-27, 08:50   #2030
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

Jednsk się udalo z pracą. Super
Udało się, co prawda w innym miejscu niż zamierzał na początku ale mam nadzieje ze zmianą będzie na plus

Cytat:
Hehe dziewczyny ja mam na myśli wyskok do osiedlowego sklepu po np 2-3 rzeczy jak ostatnio np po chleb, 1,5l wody i śmietanę 😉 w takim razie jestem jakąś super mocna bo dla mnie to nie problem 😁 wolę zejść z Nadią 7kg i szybko podejść niż z Nadią 7kg i wózkiem 7kg 😉
Mimo wszystko ciężko mi by było. Zresztą ja mam prawie 3 kg więcej do dźwigania

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53604640]

ten gepard to ogonem macha? Cos jeszcze robi?
[/QUOTE]

Można główkę przekręcac dookoła i to tyle.

VIOLKA no w tej nowej pracy też będzie system zmianowy wiec nocki tez wchodzą w grę ale mam nadzieje ze choć trochę popracuje na dzień

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 08:55   #2031
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Kalendarz24 bo chyba najtaniej. Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje.

Cytat:
Podpinam sie pod pytanie

Madziu jak wyzej. Ja tylko na grudzien dalam swiateczne zdjecie, na kwiecien takie ladne ze szpitala foto jak mial 1 czy 2 dni. A reszta to poprostu zdjecia. Cliparty wwstawialam tematyczne np jeza na jesieni jakos, liscia czerownego w listopadzie. Dam znac jak przyjdzie pewnie w poniedzialek bo wczoraj zamowilam.

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Ja zjadlam gofry bo zostaly 2szt z kolacji.
Pawcio jest ostatnio grzeczny bo spi z nami od polnocy. Dzis zjadl o 4 dopiero. daje pospac.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 08:59   #2032
violka848
Zakorzenienie

Hej! Nocka w miarę spałyśmy do 8.20, tzn ja dużo wcześniej czuwalam i bałam się poruszyć zeby panny nie zbudzić, bo razem spałyśmy oczywiście)
Kalendarze robicie hmm muszę się zastanowić. Żałuję teraz że nie zrpbiliśmy jednak sesji noworodkowej
Stary 2015-11-27, 09:11   #2033
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

Do klubu achh wyszlabym!
Maciek wymiata! Mój robi jak Goczkowa Hania ze na kolankach podparty się puszcza. Ostatnio trzymał się moich spodni z tyłu mnie a ja rozmawiałam przez telefon i nagle się puścił do tylu i rabnal o podłogę. Ile jeszcze tych upadków zaliczy ...

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Tak w ogóle to dzień dobry. Dospalismy z czterema przerwami do 7.20. O północy jak się obudził to coś go meczylo brzuszek lub ząbki nie wiem do tej pory. Prezyl mi się boroczek na rękach i plakal. Prawie godzinę go usypialam. Wydaje mi się ze może kolejna górna jedynka się pcha ale nie jestem pewna.

Stary 2015-11-27, 09:21   #2034
gossip_girl21
Zakorzenienie

Hej, u nas nocka super, młoda dopiero się około 3.30 obudzila, bardziej przeze mnie no ale się kokosila to nie czekałam tylko od razu dałam butle i spala dalej,
Z tym mlekiem jaja! W drugiej miejscowości też nie było....
Dałam jej ta zwykła dwójkę bo co mam zrobić....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 09:30   #2035
Koperco
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!
Normalnie szok- Ala się nie obudziła w nocy ani razu spała od 20 do 7!

A i byliśmy na łyżwach z synkiem-ale było super. 2lata nie jezdziłam, a strasznie lubie. A synkowi się podobało:d

Ide Was nadrobić trochę bo zaraz zabieram się za dzierganie
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 09:32   #2036
madzixx88
Zakorzenienie

Cash, Black-dzięki tez bym zrobiła taki kalendarz ale nie wiem jak te zdjęcia ułożyć hmm

A my dzis świętujemy 7 miesięcy !
Stary 2015-11-27, 09:54   #2037
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

czytam ze nocki u Was lepsze. to gites. u mnie Hanka mnie budzila co godzine- 1,5 z rykiem na chwilkę, ale ze spala obok to podlaczałam do cyca na pol minuty i spala dalej. i camille dostala na noc... a rano dziecko happy, nie wiem co sie dzieje :| wczoraj caly dzien grzeczna, tylko te nocki takie rykowiska.

w smyku ten Black Fridey to sciema jakas, przegladam i żadnych sensownych obniżek, moje zabawki w tych samych cenach. BIG PHI!

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Do klubu achh wyszlabym!
Maciek wymiata! Mój robi jak Goczkowa Hania ze na kolankach podparty się puszcza. Ostatnio trzymał się moich spodni z tyłu mnie a ja rozmawiałam przez telefon i nagle się puścił do tylu i rabnal o podłogę. Ile jeszcze tych upadków zaliczy ...

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Tak w ogóle to dzień dobry. Dospalismy z czterema przerwami do 7.20. O północy jak się obudził to coś go meczylo brzuszek lub ząbki nie wiem do tej pory. Prezyl mi się boroczek na rękach i plakal. Prawie godzinę go usypialam. Wydaje mi się ze może kolejna górna jedynka się pcha ale nie jestem pewna.
jak sie nie wydupcy to sie nie naucy!
eh te nocne akcje dzieciaków, by sobie troche darowaly z okazji nadchodzących świat, nie?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 09:55   #2038
rosarioV
Zakorzenienie

Właśnie się dowiedziałam, że tż babcia nie żyje Ona była dla mnie też jak babcia... Nie wiem jak ja to mu powiem i jego siostrze, czekam aż któres wejdzie na skype. Oni się załamią.... Na dodatek ewidentna wina szpitala...

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 10:01   #2039
kana158
Zakorzenienie

Dzień dobry! Dziś był bojkot kaszki. Na śniadanie Zosia zjadła kromkę z masłem i dwa wafelki ryżowe... Eh, to moje dziecko, za takie dorosłe jedzenie się bierze, a w buzi ani pół zęba.
Stary 2015-11-27, 10:06   #2040
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Normalnie szok- Ala się nie obudziła w nocy ani razu spała od 20 do 7!

A i byliśmy na łyżwach z synkiem-ale było super. 2lata nie jezdziłam, a strasznie lubie. A synkowi się podobało:d

Ide Was nadrobić trochę bo zaraz zabieram się za dzierganie
Super ze taka piękna nocka! Ciekawe czy ja się kiedyś doczekam takiej bezpobudkowej.

Cytat:
Cash, Black-dzięki tez bym zrobiła taki kalendarz ale nie wiem jak te zdjęcia ułożyć hmm

A my dzis świętujemy 7 miesięcy !
Gratki!

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53607270]czytam ze nocki u Was lepsze. to gites. u mnie Hanka mnie budzila co godzine- 1,5 z rykiem na chwilkę, ale ze spala obok to podlaczałam do cyca na pol minuty i spala dalej. i camille dostala na noc... a rano dziecko happy, nie wiem co sie dzieje :| wczoraj caly dzien grzeczna, tylko te nocki takie rykowiska.

w smyku ten Black Fridey to sciema jakas, przegladam i żadnych sensownych obniżek, moje zabawki w tych samych cenach. BIG PHI!

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

jak sie nie wydupcy to sie nie naucy!
eh te nocne akcje dzieciaków, by sobie troche darowaly z okazji nadchodzących świat, nie? [/QUOTE]

oj darowalyby sobie darowaly! Też właśnie smyka przeglądałam i

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam, że tż babcia nie żyje Ona była dla mnie też jak babcia... Nie wiem jak ja to mu powiem i jego siostrze, czekam aż któres wejdzie na skype. Oni się załamią.... Na dodatek ewidentna wina szpitala...
Oj przykro mi bardzo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości