|
|
#631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zbyt późno.
Jedna z nich przyszła sama, a dwie miały ze sobą chyba chłopaka, albo kolegę. Jakie trzeba mieć niesamowite życie, żeby móc iść z taką dziewczyną do sklepu... W trakcie studiów...
A co dopiero poznać ich otwartość na Erasmusie... w ogóle... już nie umiem znaleźć słów, żeby to opisać... skończyły mi się czym ja jestem......---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Jedna z nich przyszła sama, a dwie miały ze sobą chyba chłopaka, albo kolegę. Jakie trzeba mieć niesamowite życie, żeby móc iść z taką dziewczyną do sklepu... W trakcie studiów... A co dopiero poznać ich otwartość na Erasmusie... w ogóle... już nie umiem znaleźć słów, żeby to opisać... skończyły mi się czym ja jestem......---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Inni zazdroszczą mi obecnego życia? Omg, serio, nie wiem jakim masochistą trzeba byłoby być, żeby mi zazdrościć. Zastanów się co piszesz. I nie ma czegoś takiego jak obecne życie i przeszłe życie. To jest jedno życie. I nie zazdrości mi nikt. Edytowane przez TenGorszy Czas edycji: 2015-11-27 o 12:07 |
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o pracę i Twoje życie zawodowe a Ty ciągle tylko o seksie.
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- A może zacznij używać tych samych perfum co koledzy, którzy mają powodzenie? Podobno piżmo działa. I uśmiechaj się częściej.
|
#633 |
|
BAN stały
|
Ja w ogóle nie rozumiem, jaki Ty masz problem z poderwaniem dziewczyny ~20lat. I jaka to różnica 10lat
Toż taka studentka nawet nie jest wątpliwa moralnie jak licealistka, która i tak jest legalna. Wątek surrykatki niczego Cię nie nauczył?
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2015-11-27 o 12:42 |
|
|
|
#634 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Uśmiech? Musi być naturalny, musi być powód, a przede wszystkim odbiorca. |
|
|
|
|
#635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Między innymi nie wiem co mówić. Nie umiem rozmawiać z nieznajomymi kobietami. I nie mam powodu do uśmiechania się. Poza tym nie mam gdzie ich poznawać, w moim wieku nie będę już mieszkał z nimi w akademiku... Nie wiem czego miałby mnie nauczyć wątek surykatki... Ja byłem w podobnym związku, jak surykatka, który na dodatek zaczął się w znacznie bardziej niewiarygodny sposób (i skończył też). I surykatka mi właśnie o tym przypomniała. O tym, że prawdopodobnie jest podobna do niej i o tym, że w odpowiednich okolicznościach mógłbym jej bardzo odpowiadać, a ona mnie. Ale nie wiem czego miałoby mnie to nauczyć... Przed momentem wracałem z obiadu, przy budce z kebabami stało dwóch młodych kolesi w obszernych szmacianych spodniach od dresu i kurtkach z kapturami nałożonymi na głowę, z tępym wzrokiem jedli kebaby, a razem z nimi prześliczna dziewczyna, piękna figura, obcisłe jeansy... Bardzo podobny obrazek kilka dni temu pod jakimś spożywczakiem przy jednej z kamienic... banda dresiarskich wyrostków i jeden z nich obejmujący doskonale zgrabną dziewczynę... Wszyscy młodzi, +/- 20 lat... A ja mogę popatrzeć i pomarzyć, że mógłbym mieć tak, jak oni... |
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Chociażby w tym lidlu. Jak dziewczyny oglądają jakiś produkt spożywczy to możesz zapytać czy jadły i czy polecają.
Jakbyś miał tego kota to mógłbyś pod sklepami zaczepiać dziewczyny czy Ci go nie popilnują chwilę bo musisz na chwilę do sklepu wejść. I w ramach podziękowań zaprosić na kawę. Zmień fotkę to może jakaś studentka do Ciebie napisze.
|
#637 |
|
Rozeznanie
|
Ekipa się zmienia jak widzę.
A ty dalej bredzisz jak potłuczony. |
|
|
|
#638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#639 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, nigdy żadna dziewczyna nie napisała do mnie sama z siebie. Ja chyba wiem... Wy po prostu nie jesteście w stanie zrozumieć, że ja nie znam żadnych dziewczyn, ani żadne dziewczyny nie znają mnie. Dla was to jest tak oczywiste, że koleś przebywa wśród znajomych i spodoba się gdzieś jakiejś dziewczynie, to ona go wtedy wyszuka w znajomych znajomych i do niego coś zagada. Może takie niesamowite rzeczy dzieją się, przydarzają facetom... Ale jesteśmy totalnie z innych światów, totalnie... tak bardzo to teraz widać.... |
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Na fb są grupy. Pełno ich jest. Wystarczy dołączyć.
Portale randkowe itp. Trochę wysiłku a nuż się uda. Znam taką co miłości na fotce szukała. To ma teraz 2 dzieci z 2 panami.
|
#642 |
|
BAN stały
|
Nie sądzę, że piszą. Do dziewczyn piszą, do facetów to nie jest normą, chyba że tak jak piszesz - poznali się w realu i ona go znalazła. Ale "inne" sprawdzałeś?
I jak z tymi portalami randkowymi? |
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Życie składa się z przypadków. Gdybym z nudów nie wysłała smsa do obecnego Tżta to najprawdopodobniej byłabym sama.
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- I dlaczego Ty nie piszesz pierwszy do dziewczyn, które Ci się podobają?
|
|
#644 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast ja bym zaczęła nadrabiać po kolei, właśnie od tych znajomych, luźnych, potem bliższych, przyjaciół itd. Nie każdy jest urodzoną duszą towarzystwa, może jesteś introwertykiem i lepiej się czujesz w innych warunkach, niż wielka impreza, to normalne. Moim zdaniem na radki i związki w Twoim stanie jeszcze nie czas. Widzisz, przy tylu miłych i niemiłych słowach, jakie tu padły, chyba nikt nie palnął niczego na temat tego, że jesteś gorszy. Że generalnie uważa się prawictwo powyżej pewnego wieku za coś negatywnego - tu się zgodzę, ale w ludziach pełno tendencji do dzielenia innych ze względu na przeróżne bzdury, zgadzam się, że zwykle leczą tym swoje kompleksy i problemy. BTW tak żałujesz, że się nie buntowałeś w młodości, ale, bez urazy, jak Ty chciałeś to zrobić? Skoro jakieś tam oddstawanie od średniej krajowej dobija Cie tak bardzo, to jak chciałeś zostać tym wywrotowcem? Buntują się ludzie, którym się zastany porządek rzeczy nie podoba, a nie tacy, którzy za wszelką cenę chcą płynąć w głównym nurcie. |
|
|
|
|
#645 |
|
Konto usunięte
|
Przeczytałam cały temat.
Muszę się zastanowić, czy przypadkiem nie potrzebuję terapii. |
|
|
|
#646 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wychodzę z założenia, że jak człowiek sam nie cierpi i nie ma konfliktu z prawem, to nic na siłę, bycie dziwakiem samo w sobie nie jest niczym złym, ja nawet uważam, że wręcz przeciwnie. Natomiast z pomocy psychologów i psychoterapeutów korzystają ludzie w wielu sytuacja, weźmy np. zawodowych sportowców. |
|
|
|
|
#647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Normalny, atrakcyjny facet nie powinien potrzebować portali randkowych. A już na pewno nie być zmuszonym do korzystania z nich, jako jedynej deski ratunku, to poniżające. |
|
|
|
|
#648 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
To jak Ty chcesz kogoś znajść? Może ta osoba na którą czekasz mieszka na drugim końcu kraju.
|
#650 | ||
|
Raczkowanie
|
Spoko, cała młodość przede mną.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#651 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nigdy wcześniej się nie spotkałam z mierzeniem sukcesu życiowego ilością zapoznanych w sensie biblijnym genitaliów, w dodatku forsowanego tak zawzięcie ku niezrozumieniu otoczenia - no chyba, że akurat o gloryfikację dziewictwa chodziło. |
|
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
A co ja miałbym do nich napisać? Ładne dziewczyny mają już dawno z czego wybierać, zresztą na ogół już dawno wybrały, a nie będę przecież pisał do nastolatek. Mam na siłę się pchać tam, gdzie mnie nie chcą? Niepotrzebny im kolejny koleś, poza tym nie wyobrażam sobie co miałbym zrobić, żeby obca dziewczyna nagle uznała mnie za bardziej interesującego, niż 100 innych kolesi, którzy piszą do niej w tym samym czasie i których na dodatek zna osobiście. Po co jej to? Bez sensu.
Edytowane przez TenGorszy Czas edycji: 2015-11-27 o 15:57 |
|
|
|
#653 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#654 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak już tak bardzo nie chcesz tych portali to masz jeszcze całą przestrzeń wirtualną; ja swego męża poznałam w grze tekstowej, mając wówczas 30 lat. |
|
|
|
|
#655 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Interesujący i atrakcyjni też są na portalach randkowych. Nawet nie jakoś skrajnie nieliczni. A tego, czy to "ostatnia deska ratunku" czy po prostu jeden ze sposobów na poznanie kogoś, to tego nikt poza zakładającym profil nie wie. Chwilami (trwającymi chyba non stop) cierpisz na przerost honoru nad treścią. |
|
|
|
|
#656 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Jasne, że nikt poza nim tego nie wie, tego, że 25 lat byłem prawiczkiem przecież też nie da się domyślić, jeśli tego nie powiem. Ale ja sam to wiem i ja tego w sobie nie akceptuję, nie mogę być przez to spełnionym, zadowolonym z siebie mężczyzną. |
||
|
|
|
#657 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#658 | ||
|
Konto usunięte
|
Możesz marnować czas dalej. Czas każdego człowieka jest ograniczony. I nie, nie jest tak, że jak się pociupcia w liceum to koło 30 już człowiek ma na wszystko wykochane, bo wspomnienia zmacania koleżanki po pijaku osłodzą mu każdą depresję.
Cytat:
Może nie powiedziałam wszystkiego, co sądzę na Twój temat, ale z pewnością nie uważam, że jesteś gorszy przez fakt, że do 25 roku życia nie udało Ci się z nikim przespać. O nikim tak nie myślę. Słowo. To, że Ty uważasz ludzi mniej doświadczonych za żałosnych nieudaczników i przegrywów nie oznacza, że każdy tak sądzi. Nie taki, jak sobie wyobrażasz. Tych szalejących była naprawdę garstka i raczej nie byli to ludzie, którym bardzo zależało na byciu w głównym nurcie. Cytat:
|
||
|
|
|
#659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Młodzi ludzie, którzy się buntują nie mają pojęcia, że to jest właśnie doskonale normalne. Często nigdy na to nie wpadają i nawet później myślą, że byli "szaleni" .
Edytowane przez TenGorszy Czas edycji: 2015-11-27 o 16:17 |
|
|
|
|
#660 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

czym ja jestem......

Toż taka studentka nawet nie jest wątpliwa moralnie jak licealistka, która i tak jest legalna. Wątek surrykatki niczego Cię nie nauczył?

Młodzi ludzie, którzy się buntują nie mają pojęcia, że to jest właśnie doskonale normalne. Często nigdy na to nie wpadają i nawet później myślą, że byli "szaleni"
.