|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Co sądzicie o imigracji osób z Afryki i Bliskiego Wschodu do Europy
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
więc działanie turcji było świadome.o airbusa zapytaj hamerykanów, o ile wiem nie ujawnili swoich zapisów z satelity (chyba, że o czymś nie wiem), pewnikiem, żeby chronić ruskich pacyfistów...
|
||
|
|
|
#3212 |
|
BAN stały
|
Tylko ja nie wiem dlaczego Turcy wkurzyli Rosjan? Przecież nie mieli żadnego realnego interesu ich drażnić. Ja wiem, że ropa od ISIS to fajna sprawa, bo jest bardzo tania, ale doigrają się jak Rosjanie będą popierać Kurdów.
|
|
|
|
#3213 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Uchodźcy z Syrii - przyjmować czy nie?
No pewnie. To hamerykanie zestrzelili airbusa. Bo przeciez niemozliwe, zeby rosyjscy pacyfisci
|
|
|
|
#3214 |
|
BAN stały
|
A ja chcę zapis z hamerykańskiego satelity.
![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- chyba, że liczą, że zastraszą Rosję i ci się wyniosą i nie będą im i USA przeszkadzać w interesach. |
|
|
|
#3215 |
|
Konto usunięte
|
A imię USA 40 i 4
|
|
|
|
#3216 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3217 |
|
BAN stały
|
Moja przyjaciółka jest turczynką i mówi, że obecny rząd to "fucking muslims" oraz, że ortodoksyjny islam nabiera tam rozmachu więc nie zdziwiłbym się gdyby Turcja zestrzeliła rosyjski samolot na terytorium Syrii.
Zresztą. ISIS codziennie zarabia 1,5-3 mln na ropie. Kto to od nich kupuje ? Jak ruscy zajęli Krym to zaraz były sankcje a teraz co ? Tam giną chrześcijanie i mniej ortodoksyjni muzułmanie a oni chcą przyjmować jakiś islamski motłoch do Europy. Wystarczy na zimę odciąć ich od kasy i systematycznie bombardować a resztą niech się zajmie Baszar i kurdowie. Zresztą. Kiedy dyktatorem państwa w którym większość to ortodoksi jest alawita czyli ktoś nie ortodoksyjny to taka bańka łatwo może pęknąć przy "pomocy" jakiegoś mocarstwa. Spełnił się jeden z moich spisków. Mianowicie ten w którym mówiłem, że sprowadzania arabów jest po to by ograniczyć wolności obywatelskie. Mam na myśli to o ograniczeniu dostępu do broni który np. we Francji jest dość łatwy. Akurat taki kozo☠☠☠ca poleci do sklepu kupić broń. ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- ![]() Mapa przemocy wobec kobiet z francuskiego "Liberte" który z prawicą i katolicyzmem nie ma nic wspólnego. Im ciemniejszy kolor tym więcej przemocy. Ten okropny katoliban... Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-11-25 o 11:35 |
|
|
|
#3218 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w tym momencie dziennikarz mu przerwał i odchrząknął "może w tym momencie zakończmy..."---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- nie tłumacz się, podobno pomyłki to głos podświadomości
|
|
|
|
|
#3220 |
|
BAN stały
|
Rosja na tle Turcji jest liberalnym i demokratycznym państwem przyjaznym dla obywateli.
|
|
|
|
#3221 |
|
BAN stały
|
Jak su-24 leciał bombardować turkmenów walczących z asadem i kurdami to turcja w końcu interweniowała w obronie swoich sojuszników przede wszystkim walczących z kurdami. Zreszta turcy oswiadczyli ze samolot został zestrzelony po wielokrotnych ostrzezeniach ze "zbliza sie do granicy turcji". Pewnie leciał wzdłuż i mu przywalili. Prawda jest ze turcja wspiera terroryzm ponieważ atakuje kurdów którzy są najsilniejsza siłą obok asada walczącą z IS, nawet ich dowództwo podało ostatnio ze zblizają sie do ar-rakki, stolicy IS. Kurs wobec nikczemnej turcji powinien zostać zaostrzony to przez nieszczelna granicę syryjsko-turecką przedostają sie terrorysci do europy. Jakie normalne panstwo by tolerowało taki twór jak IS pod własną granicą
|
|
|
|
#3222 |
|
BAN stały
|
Rosyjski bombowiec jak podają media naruszył przestrzeń Turcji na 17 sekund, wtedy zawracał, myśliwce tureckie ruszyły za nim w pogoń nad terytorium Syrii...
|
|
|
|
#3223 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo chciałam wyjechać na uczelnię do tego kraju i akurat w moim mieście jest spokój, na studiach super i absolutnie nie żałuję wyjazdu, ale naprawdę się cieszę, że w styczniu wracam na ostatni semestr do Polski Pomijając, że chcę skończyć studia z moim rokiem, z którym przez 5 lat bardzo się zżyłam, cały czas będąc ich starostą, tutaj nie czuję się tak bezpiecznie jak w Polsce. Wystarczy, że czasami muszę wrócić z uczelni sama wieczorem, najchętniej skołowałabym skądś broń, jednak teraz to nie takie proste, bo tak jak Konrad pisał we Francji dostali świra z pozwoleniami na nią, kontrolami itp. Terroryści na pewno kupują broń legalnie w sklepach, tak...
|
|
|
|
|
#3224 |
|
BAN stały
|
Tzn. jako, że nie jesteś obywatelem Francji byś miała spory problem.
Ale polecałbym się zaopatrzyć w paralizator. |
|
|
|
#3225 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem muszę wyjść na spacer z psem w nocy ale u mnie w okolicy nie ma problemu, jest bezpiecznie i chcę, żeby tak zostało.
|
|
|
|
#3227 |
|
BAN stały
|
Jeden z pilotów zestrzelonego su-24 przeżył i zaprzecza naruszeniu przestrzeni powietrznej Turcji, twierdzi też, że nie było żadnych ostrzeżeń... Podobno akcja ratunkowa pilota przypominała "Helikopter w ogniu", wysłano po niego śmigłowce, żołnierze znajdowali się pod ciągłym ostrzałem m.in. z moździerzy ze strony islamskich rebeliantów (wspieranych przez USA), jeden z Rosjan zginął, stracili też śmigłowiec. Rebelianci opublikowali filmik na którym strzelają z amerykańskiej wyrzutni rakiet do rosyjskiego helikoptera. (Po co im i od kogo wyrzutnia?, bo nie do walki z ISUS- oni helikopterów i czołgów nie mają...)
A tymczasem w Turcji dziennikarz trafił do więzienia za upublicznienie dostawy broni dla rebeliantów-islamistów w Syrii, ma zarzut szpiegostwa, za co chyba jest czapa. |
|
|
|
#3228 |
|
BAN stały
|
Nie, żebym jakoś bronił Turcji, ale miała pełne prawo zestrzelić rosyjski samolot wojskowy.
|
|
|
|
#3229 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3231 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3233 |
|
BAN stały
|
Bo mają prawo bronić swojego terytorium, nawet jak samolot wleciał na 17 sekund w ich strefę powietrzną. Gdyby rosyjski samolot wojskowy przeciął Półwysep Helski to mamy pełne prawo wysłać za nim rakiety ziemia-powietrze albo myśliwce F16 i go zestrzelić na Bałtyku.
Inna sprawa, że zrobili to na życzenie Jankesów i wbrew swoim interesom. |
|
|
|
#3234 |
|
Konto usunięte
|
Być może słyszeliście lub czytaliście, że Kanada postanowiła przyjąć 25 tys. uchodźców, ale tylko kobiety, dzieci i rodziny, samotnych facetów nie, z wyjątkiem gejów. Niektórzy mogliby powiedzieć, że to dyskryminacja hetero facetów, ale to nieprawda - ISIS za heteroseksualizm nie zabija, za homoseksualizm owszem. Rząd Kanady zapewne wyciągnął wnioski z tego, co dzieje się w Europie i stąd takie ograniczenie.
Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2015-11-27 o 17:09 |
|
|
|
#3235 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I co, ktoś do nich strzelił? Pewnie racja, że niektóre kraje się testują, ale raczej nie nas jesteśmy tylko pieskiem USA i nie startujemy w wyścigu zbrojeń. wszyscy wiedzą ile mamy f16. co do prowokacji którą sugerujesz - nasz głupi rząd żeby się przylizać USA prowokował Rosję jak mógł. a że mógł tylko słownie to robił to słownie. nic dziwnego, że stosunki z rosja są napięte.po drugie w Syrii i w tym obszarze przy granicy tureckiej ten samolot nie był dla zabawy ani na ćwiczeniach, do pilotów nie strzelały zielone ludziki. Turcji też nie musieli sprawdzać, wiadomo, że tam rządzą islamskie oszołomy nienawidzące Rosji, a wcześniej zestrzelili turcy drona. Pytanie czy okaże się, czy naruszono przestrzeń czy nie i czy tureckie samoloty miały prawo ich ścigać w Syrii.
|
|
|
|
|
#3236 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3237 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3238 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3239 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- [1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;5361303 9]A to nie była obława w Belgii? Wtedy wysadziła się chyba kobieta.[/QUOTE] Paryż saint-denis chyba, w Belgii też na pewno uderzono do rodzin zamachowców ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- A co byś zrobił z innymi obcymi wojskami na naszym terenie? |
|
|
|
|
#3240 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

więc działanie turcji było świadome.
(chyba, że o czymś nie wiem), pewnikiem, żeby chronić ruskich pacyfistów...

w tym momencie dziennikarz mu przerwał i odchrząknął "może w tym momencie zakończmy..."

I co, ktoś do nich strzelił? Pewnie racja, że niektóre kraje się testują, ale raczej nie nas