Zdradzilyście? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-29, 19:12   #1
mulan88
Raczkowanie

Zdradzilyście?

Jak w temacie, zdradzilyście kiedyś swojego partnera?

Od siebie mogę dodać że nie, pytam z ciekawości
mulan88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 19:18   #2
vehemenc3
Raczkowanie

Dot.: Zdradzilyście?

Tak :thumbdown: Miałam dość tego związku, był to już jego koniec i to dosłownie. Na horyzoncie pojawił się dawny przyjaciel zakochany we mnie od tylu lat, alkohol...
Aczkolwiek karma wraca. Obecny partner na początku związku, że tak to pięknie określe "leciał na 2 fronty". Trwało to kilka dni, ale sama świadomość, że kochał się ze mną, a jej pisał ze czymś się tam zajmuje tego wieczoru, boli mnie do dnia dzisiejszego. Wybaczyłam, ale nie ufam

Edytowane przez vehemenc3
Czas edycji: 2015-11-29 o 19:24
vehemenc3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 19:24   #3
201607040940
Konto usunięte

nie.
201607040940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 20:19   #4
dorris23
Pyskatka

Nie i wiem ,że nigdy tego nie zrobie . Choć było naprawdę wiele pokus i różnych sytuacji : NIE
dorris23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 20:26   #5
konwaliowa_eu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vehemenc3 Pokaż wiadomość
Tak :thumbdown: Miałam dość tego związku, był to już jego koniec i to dosłownie. Na horyzoncie pojawił się dawny przyjaciel zakochany we mnie od tylu lat, alkohol...
Aczkolwiek karma wraca. Obecny partner na początku związku, że tak to pięknie określe "leciał na 2 fronty". Trwało to kilka dni, ale sama świadomość, że kochał się ze mną, a jej pisał ze czymś się tam zajmuje tego wieczoru, boli mnie do dnia dzisiejszego. Wybaczyłam, ale nie ufam
i nadal jestes z kims komu nie ufasz ?
konwaliowa_eu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 20:30   #6
vehemenc3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez konwaliowa_eu Pokaż wiadomość
i nadal jestes z kims komu nie ufasz ?
Wierzę, że z czasem to zaufanie wspólnie odbudujemy. Tym bardziej gdy widzę jego oddanie i miłość jaką mi daje. Naprawdę dobrze trafiłam. Nie daje mi żadnych ale to żadnych powodów do zazdrości. Problem leży chyba we mnie, włączyła mi się jakaś chora zazdrość :banghead:
Stary 2015-11-29, 20:33   #7
skazana_na_bluesa
.

nie

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 20:34   #8
pfffh
Zadomowienie

Nie
Stary 2015-11-29, 20:35   #9
853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2
Konto usunięte

ja zdradziłam, było fajnie
853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 20:35   #10
tymczasowa_
Rozeznanie

GG do tymczasowa_

nie.

kiedyś zawsze to wykluczałam, teraz nie wiem czy coś by mnie jednak nie podkusiło.
tymczasowa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 20:38   #11
vehemenc3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tymczasowa_ Pokaż wiadomość
nie.

kiedyś zawsze to wykluczałam, teraz nie wiem czy coś by mnie jednak nie podkusiło.
Cóż, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :sly:

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

[1=853a0c023c8a9e5f803a016 f611fdc89ff0c353a_61296e9 1a3ed2;53633660]ja zdradziłam, było fajnie[/QUOTE]

Fajnie? Nie miałaś po tym wyrzutów sumienia?
Stary 2015-11-29, 20:49   #12
men33
Raczkowanie

z punktu widzenia faceta, oczywiście nie wszystkich facetów ale podejrzewam większości. Jest to bardzo, ale to bardzo prawdopodobne. To kwestia znalezienia się w sytuacji, gdzie alkohol leje się prawie, że strumieniami, obok znajduje sie niesamowicie seksowna kobieta, no i oczywiście jesteśmy na bezludnej wyspie, bo gwarantuje, że sporo facetów jeżeli nie ulega pokusie, to tylko dlatego, że obawia się, że może to wyjść na wierzch, wówczas wszystko przekreślają. Ale znajdując się w "jakiejś" sytuacji, uważam, że sprawa w zdecydowanej większości przypadków byłaby jasna=seks. ps. piszę to na podstawie imprez z kolegami, których kobiety uważają, że ich misiaczki, nigdy czegoś takiego by nie zrobili- i niech tak zostanie.
men33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 20:51   #13
tocopiekne
Zakorzenienie

nie
Absolutnie, absolutnie..
tocopiekne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 20:51   #14
musicae
BAN stały

6 razy zdradziłam, teraz planuję zdradzać raz w roku, potrzebuję tego, zbyt lubię seks - i nie umiem się ograniczyć do TŻ, który zresztą nic nie podejrzewa, a więc nie cierpi.

Kiedyś miałam wyrzuty ale dziś wiem, że istnieje pełen determinizm, człowiek nie ma wolnej woli - a więc wszystko co robi to wina genów, czynników wewnętrznych i zewnętrznych.
musicae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 20:52   #15
tocopiekne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musicae Pokaż wiadomość
6 razy zdradziłam, teraz planuję zdradzać raz w roku, potrzebuję tego, zbyt lubię seks - i nie umiem się ograniczyć do TŻ, który zresztą nic nie podejrzewa, a więc nie cierpi.

Kiedyś miałam wyrzuty ale dziś wiem, że istnieje pełen determinizm, człowiek nie ma wolnej woli - a więc wszystko co robi to wina genów, czynników wewnętrznych i zewnętrznych.
nie wierzę, ręce opadają.
Absolutnie, absolutnie..
tocopiekne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 20:55   #16
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Nie.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez tocopiekne Pokaż wiadomość
Ja tam wierzę, inny jej wątek jest w tym samym tonie
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 21:06   #17
853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vehemenc3 Pokaż wiadomość

Fajnie? Nie miałaś po tym wyrzutów sumienia?
Nie
853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 21:12   #18
musicae
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tocopiekne Pokaż wiadomość
Hehe, nie musisz wierzyć. Kiedyś też wydawało mi się, że to takie podłe zdradzać, ojoj, jak tak można. Ale prawdę mówiąc... dlaczego ktokolwiek miałby się wyrzekać czegoś dla swojego TŻ? Żeby TŻ nie cierpiał? Załawione - nie mówisz mu więc nie cierpi.
Stary 2015-11-29, 21:26   #19
vehemenc3
Raczkowanie

Cytat:
Hehe, nie musisz wierzyć. Kiedyś też wydawało mi się, że to takie podłe zdradzać, ojoj, jak tak można. Ale prawdę mówiąc... dlaczego ktokolwiek miałby się wyrzekać czegoś dla swojego TŻ? Żeby TŻ nie cierpiał? Załawione - nie mówisz mu więc nie cierpi.
Załamka.
Stary 2015-11-29, 21:56   #20
chwast
Zakorzenienie

Nie
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 22:44   #21
kennedy
Zakorzenienie

Juz chyba byl taki watek?
Tak i wiem ze zle zrobilam ale sama nie wiem czy zaluje?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 23:00   #22
UzytkownikBeta
BAN stały

Cytat:
Nie wierzę w karmę, Boga, ani w żadną inną moc sprawczą, ale jeśli istnieje jakiekolwiek dobro na świecie, to mam nadzieję, że się kiedyś przypadkiem spotkamy i będę miał szansę w imię TŻ wyrównać rachunki i nie chodzi tu o seks z mojej strony...
Wcale się nie dziwię, że tak wielu jest prawików na swiecie, naczytają się takich wyuzdanych panien, to tylko w nerwicę mogą się wprowadzić, w żaden sposób nie jest to dla nich budujące. Musicae-caryca Katarzyna wizazu, ale caryca chociaż umiała się przyznać.
UzytkownikBeta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 23:15   #23
musicae
BAN stały

Cytat:
Napisane przez UzytkownikBeta Pokaż wiadomość
Nie wierzę w karmę, Boga, ani w żadną inną moc sprawczą, ale jeśli istnieje jakiekolwiek dobro na świecie, to mam nadzieję, że się kiedyś przypadkiem spotkamy i będę miał szansę w imię TŻ wyrównać rachunki i nie chodzi tu o seks z mojej strony...
Czyjego TŻ? Twojego czy mojego? I jakie znowu rachunki wyrównać - mój TŻ nie ma czego wyrównywać. To nie jego sprawa co robię ze swoimi narządami, to nie kraj muzułmański.

Cytat:
Wcale się nie dziwię, że tak wielu jest prawików na swiecie, naczytają się takich wyuzdanych panien, to tylko w nerwicę mogą się wprowadzić, w żaden sposób nie jest to dla nich budujące. Musicae-caryca Katarzyna wizazu, ale caryca chociaż umiała się przyznać.
Co zdrady mają wspólnego z prawikami? Z wyuzdaniem też nie ma nic wspólnego to, co napisałam. Gdyby nie seks, nie byłoby cię na świecie.
Stary 2015-11-29, 23:28   #24
UzytkownikBeta
BAN stały

Cytat:
Czyjego TŻ? Twojego czy mojego? I jakie znowu rachunki wyrównać - mój TŻ nie ma czego wyrównywać. To nie jego sprawa co robię ze swoimi narządami, to nie kraj muzułmański.

Co zdrady mają wspólnego z prawikami? Z wyuzdaniem też nie ma nic wspólnego to, co napisałam. Gdyby nie seks, nie byłoby cię na świecie.
Tak, mojegoNie ma czego wyrównywać, bo nie wie. Nie jego sprawa, mimo że jest z Tobą. Cudownie wyprzedzasz sku.wienie naszych czasów, wyprzedasz nawet brzydkie Brytyjki w swojej seksualnej filozofii. Jestem taka nowoczesna i świadoma dama, więc dam komu chcę, a TŻ niech nic nie wie, bo po co.

Bardzo dużo mają. Ale nie chce mi się tego teraz wyjaśniać, muszę odkopać moje pogrzebane wątki, bo przez bana zaniedbałem moje cudowne historie. Nazwałbym Cię tak jak lubię, ale własnie za to mogę dostać bana, a jeszcze mam trochę do powiedzenia w wazniejszych tematach niż Twoje zapędy w wypaczonych zdradach
Stary 2015-11-29, 23:35   #25
niewinny roz
czasem troszkę winny

Nie i myślę, że nigdy tego nie zrobię bo uważam, że dla mnie osobiście byłaby to jedna z największych krzywd jakie mógłby zrobić mi drugi człowiek (tutaj partner).
Stary 2015-11-29, 23:36   #26
musicae
BAN stały

Cytat:
Tak, mojegoNie ma czego wyrównywać, bo nie wie. Nie jego sprawa, mimo że jest z Tobą. Cudownie wyprzedzasz sku.wienie naszych czasów, wyprzedasz nawet brzydkie Brytyjki w swojej seksualnej filozofii. Jestem taka nowoczesna i świadoma dama, więc dam komu chcę, a TŻ niech nic nie wie, bo po co.
A, boli cię że nie możesz znaleźć nikogo chętnego do seksu xD dlatego wyładowujesz się na mnie. Ale serio nie wiem po co ma wiedzieć komu daję. Po co mu ta wiedza? Aż tak bardzo chcesz go unieszczęśliwić?

Cytat:
Bardzo dużo mają. Ale nie chce mi się tego teraz wyjaśniać, muszę odkopać moje pogrzebane wątki, bo przez bana zaniedbałem moje cudowne historie. Nazwałbym Cię tak jak lubię, ale własnie za to mogę dostać bana, a jeszcze mam trochę do powiedzenia w wazniejszych tematach niż Twoje zapędy w wypaczonych zdradach
Lepiej więc się hamuj, chociaż mi to obojętne co piszesz, lol. Faceci na wizażu są często pełni pretensji do kobiet.
Jest taka piosenka o księżach, piosenka zespołu Lady Pank

Faceci w czerni ciągle polują
na twoją duszę i rozum i sex

Mam wrażenie, że pasujesz do tej charakterystyki.
Stary 2015-11-29, 23:40   #27
Imperialista
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
Juz chyba byl taki watek?
Tak i wiem ze zle zrobilam ale sama nie wiem czy zaluje?
Wychodzę z założenia, że jak partner czy mąż o tym wie, to w zasadzie jest to do przejścia, bo może zdecydować co zrobić z tą sprawą - rozstać, wybaczyć, zaakceptować, zrewanżować czy zaproponować zostanie swingersami.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 23:46   #28
UzytkownikBeta
BAN stały

Cytat:
A, boli cię że nie możesz znaleźć nikogo chętnego do seksu xD dlatego wyładowujesz się na mnie. Ale serio nie wiem po co ma wiedzieć komu daję. Po co mu ta wiedza? Aż tak bardzo chcesz go unieszczęśliwić?

Lepiej więc się hamuj, chociaż mi to obojętne co piszesz, lol. Faceci na wizażu są często pełni pretensji do kobiet.
Jest taka piosenka o księżach, piosenka zespołu Lady Pank

Faceci w czerni ciągle polują
na twoją duszę i rozum i sex

Mam wrażenie, że pasujesz do tej charakterystyki.
Tak, chciałbym go uwolnić od nieświadomości. Moze mu się to spodoba? Jest coś podobnego, cuckold, skąd wiesz, że nie chciałby, żebys dawała innym ? A może kręci Cię jego nie wiedza ?

Jest wiele kobiet, które mają pretensje do mężczyzn. Na wizazu pojawiają się faceci, którzy chcą zobaczyć damski punkt widzenia, a gdy go zobaczą to wtedy ta pretensja ma w sumie logiczne odniesienie. Teoretycznie (info dla moderacji) zakładając, że byłbym z kimś takim jak Ty, dostawałbym rogi będąc absolutnie wiernym i starającym się chłopakiem, to wiesz co bym zrobił dowiadując się o TYM ? Coś brutalnego.

Wierszyk piosenki niezwykle nietrafiony.

Wyładowuję się ? Jak ? Wydrukowałem sobie wpisy i teraz uderzam w nie pięściami haha. Jakbym chciał mieć pretensje o swój brak seksu to mógłbym się przycepić do 90 % zdradzających, ale tego nie robię, bo są dobre wytłumaczenia dla zdrady, ale Twoja teoria to po prostu zakłamanie, dla mnie jako behawiorysty, nie teoretyka jak Ty, to bardzo widoczne.

Edytowane przez UzytkownikBeta
Czas edycji: 2015-11-29 o 23:50
Stary 2015-11-29, 23:48   #29
cleopadra
Wtajemniczenie

Nie zdradzilam i nie mam zamiaru.Kocham mojego meza,kocham jego cialo i kocham jego dotyk.Nie znioslabym jakby inny facet chcial mnie dotykac.Moj maz to moj pierwszy partner i nie ciekawi mnie jak jest z innym
cleopadra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 23:49   #30
Imperialista
BAN stały

Cytat:
Wypadałoby faceta poinformować, bo jeszcze może jest Tobie wierny no i narażasz go na choroby weneryczne.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości