|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zdradzilyście?
Jak w temacie, zdradzilyście kiedyś swojego partnera?
Od siebie mogę dodać że nie, pytam z ciekawości
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zdradzilyście?
Tak :thumbdown: Miałam dość tego związku, był to już jego koniec i to dosłownie. Na horyzoncie pojawił się dawny przyjaciel zakochany we mnie od tylu lat, alkohol...
Aczkolwiek karma wraca. Obecny partner na początku związku, że tak to pięknie określe "leciał na 2 fronty". Trwało to kilka dni, ale sama świadomość, że kochał się ze mną, a jej pisał ze czymś się tam zajmuje tego wieczoru, boli mnie do dnia dzisiejszego. Wybaczyłam, ale nie ufam Edytowane przez vehemenc3 Czas edycji: 2015-11-29 o 19:24 |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
nie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pyskatka
|
Nie i wiem ,że nigdy tego nie zrobie . Choć było naprawdę wiele pokus i różnych sytuacji : NIE
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wierzę, że z czasem to zaufanie wspólnie odbudujemy. Tym bardziej gdy widzę jego oddanie i miłość jaką mi daje. Naprawdę dobrze trafiłam. Nie daje mi żadnych ale to żadnych powodów do zazdrości. Problem leży chyba we mnie, włączyła mi się jakaś chora zazdrość :banghead:
|
|
|
|
|
#7 |
|
.
|
nie
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Nie
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
ja zdradziłam, było fajnie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
nie.
kiedyś zawsze to wykluczałam, teraz nie wiem czy coś by mnie jednak nie podkusiło. |
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- [1=853a0c023c8a9e5f803a016 f611fdc89ff0c353a_61296e9 1a3ed2;53633660]ja zdradziłam, było fajnie[/QUOTE] Fajnie? Nie miałaś po tym wyrzutów sumienia? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
z punktu widzenia faceta, oczywiście nie wszystkich facetów ale podejrzewam większości. Jest to bardzo, ale to bardzo prawdopodobne. To kwestia znalezienia się w sytuacji, gdzie alkohol leje się prawie, że strumieniami, obok znajduje sie niesamowicie seksowna kobieta, no i oczywiście jesteśmy na bezludnej wyspie, bo gwarantuje, że sporo facetów jeżeli nie ulega pokusie, to tylko dlatego, że obawia się, że może to wyjść na wierzch, wówczas wszystko przekreślają. Ale znajdując się w "jakiejś" sytuacji, uważam, że sprawa w zdecydowanej większości przypadków byłaby jasna=seks. ps. piszę to na podstawie imprez z kolegami, których kobiety uważają, że ich misiaczki, nigdy czegoś takiego by nie zrobili- i niech tak zostanie.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
nie
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
6 razy zdradziłam, teraz planuję zdradzać raz w roku, potrzebuję tego, zbyt lubię seks - i nie umiem się ograniczyć do TŻ, który zresztą nic nie podejrzewa, a więc nie cierpi.
Kiedyś miałam wyrzuty ale dziś wiem, że istnieje pełen determinizm, człowiek nie ma wolnej woli - a więc wszystko co robi to wina genów, czynników wewnętrznych i zewnętrznych. |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Hehe, nie musisz wierzyć. Kiedyś też wydawało mi się, że to takie podłe zdradzać, ojoj, jak tak można. Ale prawdę mówiąc... dlaczego ktokolwiek miałby się wyrzekać czegoś dla swojego TŻ? Żeby TŻ nie cierpiał? Załawione - nie mówisz mu więc nie cierpi.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Juz chyba byl taki watek?
Tak i wiem ze zle zrobilam ale sama nie wiem czy zaluje?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#22 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wcale się nie dziwię, że tak wielu jest prawików na swiecie, naczytają się takich wyuzdanych panien, to tylko w nerwicę mogą się wprowadzić, w żaden sposób nie jest to dla nich budujące. Musicae-caryca Katarzyna wizazu, ale caryca chociaż umiała się przyznać. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co zdrady mają wspólnego z prawikami? Z wyuzdaniem też nie ma nic wspólnego to, co napisałam. Gdyby nie seks, nie byłoby cię na świecie. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo dużo mają. Ale nie chce mi się tego teraz wyjaśniać, muszę odkopać moje pogrzebane wątki, bo przez bana zaniedbałem moje cudowne historie. Nazwałbym Cię tak jak lubię, ale własnie za to mogę dostać bana, a jeszcze mam trochę do powiedzenia w wazniejszych tematach niż Twoje zapędy w wypaczonych zdradach |
|
|
|
|
|
#25 |
|
czasem troszkę winny
|
Nie i myślę, że nigdy tego nie zrobię bo uważam, że dla mnie osobiście byłaby to jedna z największych krzywd jakie mógłby zrobić mi drugi człowiek (tutaj partner).
|
|
#26 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jest taka piosenka o księżach, piosenka zespołu Lady Pank Faceci w czerni ciągle polują na twoją duszę i rozum i sex Mam wrażenie, że pasujesz do tej charakterystyki. |
||
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
Wychodzę z założenia, że jak partner czy mąż o tym wie, to w zasadzie jest to do przejścia, bo może zdecydować co zrobić z tą sprawą - rozstać, wybaczyć, zaakceptować, zrewanżować czy zaproponować zostanie swingersami.
|
|
|
|
|
#28 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jest wiele kobiet, które mają pretensje do mężczyzn. Na wizazu pojawiają się faceci, którzy chcą zobaczyć damski punkt widzenia, a gdy go zobaczą to wtedy ta pretensja ma w sumie logiczne odniesienie. Teoretycznie (info dla moderacji) zakładając, że byłbym z kimś takim jak Ty, dostawałbym rogi będąc absolutnie wiernym i starającym się chłopakiem, to wiesz co bym zrobił dowiadując się o TYM ? Coś brutalnego. Wierszyk piosenki niezwykle nietrafiony. Wyładowuję się ? Jak ? Wydrukowałem sobie wpisy i teraz uderzam w nie pięściami haha. Jakbym chciał mieć pretensje o swój brak seksu to mógłbym się przycepić do 90 % zdradzających, ale tego nie robię, bo są dobre wytłumaczenia dla zdrady, ale Twoja teoria to po prostu zakłamanie, dla mnie jako behawiorysty, nie teoretyka jak Ty, to bardzo widoczne. Edytowane przez UzytkownikBeta Czas edycji: 2015-11-29 o 23:50 |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zdradzilam i nie mam zamiaru.Kocham mojego meza,kocham jego cialo i kocham jego dotyk.Nie znioslabym jakby inny facet chcial mnie dotykac.Moj maz to moj pierwszy partner i nie ciekawi mnie jak jest z innym
|
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
Wypadałoby faceta poinformować, bo jeszcze może jest Tobie wierny no i narażasz go na choroby weneryczne.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.