|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Sprawdzcie czy ten bol nie jest od stanika mowie Wam.
Jakie planujecie pampersy na poczatek? Chodzi mi o firme J |
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myslalam o pampers premium care.
|
|
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
Też planuję zacząć od Pampers premium care
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
ja też o nich słyszałam same dobre opinie i też kupimy "na rozruch" a później się zobaczy.
Co do bólu pod żebrami - mam to samo. I każdy stanik mnie ciśnie wieczorem i muszę zdejmować
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Ja planuje zaczac od dada z biedronki.
Mnie pod lopatka bolalo jak maly uciskal na zyle. Konsultowalam to z fizjoterapeutka. Cwiczenia na pilce pomogly a bolo tak ze plakalad i blagalam meza o masaz mocny tego miejsca |
|
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
|
ja też Pampers
Mnie za to cały czas boli prawa ręka i zupełnie nie wiem dlaczego? Ja bym chciała zakupy robić już od stycznia - teraz trochę prezentów gwiazdkowych i poodkładać pieniądze na maluszka. Mam nadzieję że będę na siłach w styczniu na zakupy jeszcze i na prasowanie
|
|
|
|
#4807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno pampers i dada sa mega mega podobne - a cena sie roznia jednak |
|
|
|
|
#4809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pampersy zielone i dady są bardzo podobne ale pampers premium care to zdecydowanie wyższa półka, są najlepsze. Inny wkład i wypełnienie, różnica jak przy podpaskach always i zwykłych belli. Najmniejsze prawdopodobieństwo wycieku
|
|
|
#4810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego jako pierwsze chcę te pampersa, a później myślałam o Dada, moja mama ich używała przy młodszym rodzeństwie i była zadowolona.![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#4811 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
O blee.
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
nam wlasnie polozna gadala ze noworodki nie potrzebuja tych premium bo ich kupy i siki sa male i malo prawdopodobne ze przeciejna, pozatym noworodek do 12 kup dziennie wali wiec czeste mega przebieranie. Dada tez maja podobno ta siatke.A przy starszym juz warto te pampers premium bo maja lepsza wchlanialnosc i tu jest ryzyko wieksze ze przemoczy bo wiecej sika hehe |
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko wyjdzie "w praniu".
Nie wiadomo jakie pieluchy podpasują naszym dzieciom.
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
No to jest to
dla mnie to temat jakbx mnie ktos o klucz 13 spytal hahaha
|
|
|
|
#4816 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
ja wczoraj byłam na imprezie andrzejkowo urodzinowej z mężem i było super a dziś leniuchowaliśmy w pracy a mąż teraz do pracy na noc poszedł![]() mnie też tak kłuje i powiem wam że ja już nawet myślałam że to coś od serca ale może być od tego stanika bo już chciałam to z lekarzem konsultować chociaż czasem kłuje mnie też jak jestem bez stanika np w piżamie więc nie wiem
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie tez tak klulo w pizamie. Dopiero jak 3 dni pochodzilam zupelnie bez staniki do odpuscillo. Potem zmienilam staniki i teraz jest ok
|
|
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
#4820 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej wieczorkiem
![]() fasolka1987 tez bym ubiła, a teraz jak dodatkowo hormony działają to byle co potrafi mnie wkurzyć na maksa emma szybko wam to poszło ![]() ![]() eeyesblue ja się już nie mogę doczekać kiedy maż na coś się zdecyduje i kupi ja lubię to uczucie, nowego własnego auta nie lubiłam nigdy prowadzić czyjeś ale teraz to już mi wszystko jedno ![]() malinka ja się w swoje zapinam ale ledwo i też sobie muszę coś kupić, tym bardziej że termin mam na koniec marca Cytat:
ja przed ciążą ciągle wahałam się między 67-70, nie mogłam zbyt długo utrzymać niższej wagi ale na początku ciąży schudłam, teraz wróciłam do wyjściowej plus 2 mniej więcej Marzę żeby przytyć jak najmniej ale nie wiem czy mi się uda bo apetyt coraz większy i to głównie na słodycze ![]() lody to był przebój pierwszej ciąży teraz póki co nie mam jakiś szczególnych zachcianek ale smaka mi narobiłaś na te ciasteczkowe, jadłam kiedyś są mega ![]() Pampers premum care, z córką uzywaliśmy ich ale tylko w rozmiarze 1, z 2 poł na pół z zielonymi Pampersa, te białe były na noc i wyjścia (mała dość szybko przesypiała nocki i wolalam białe, ze względu na chłonność) Dada - próbowaliśmy chyba przy 3 lub 4 ale uczuliły małą także szybko z nich zrezygnowaliśmy nie polecam Pampers sleep and play ![]() Cytat:
dobranoc ja odpoczywam po urodzinach, najadłam się jak bąk ale teraz znów cos bym zjadla ale muszę się już wstrzymać bo bedzie źle pozniej ![]() idę już spać bo jutro muszę zawieźć l4 i prasowanie czeka ![]() spokojnej nocki - bez koszmarów
01.04.2016 synek Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-11-29 o 23:56 |
||
|
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
|
ja też już spać idę zanim najdzie mnie chęć na zjedzenie czegoś
![]() po pizzy na obiad pszczoła teraz w brzuchu szleje i nie wiem czy mi da zasnąć
|
|
|
|
#4822 |
|
Rozeznanie
|
to ja się witam przy poniedziałku
![]() zaraz co prawda wracam do łóżka ale musiałam wstać i zjeść banana bo już mnie ssało od dobrych 30 minut a mała tak szalała, że i tak bym nie zasnęła :P teraz się chyba uspokoiła więc może dam radę wczoraj kupiłam pierwszą rzecz dla dziecka- padło na kocyk :P pojechaliśmy co prawda po zupełnie inne rzeczy ale powiedziałam, że nie wyjdę ze sklepu dopóki czegoś dla dziecka nie wezmę. Pozostałe zakupy będę robić z listą w ręce bo można zwariować od tego wszystkiego co jest w sklepach. zajrzę do was później, a teraz wracam do łóżka
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie
![]() W sobotę byliśmy na 30 urodzinach. Wczoraj u koleżanki, także bardzo miły weekend. Od 4 nie spie, nie mogę się ruszać tak mnie kłuje, nie wiem co to ale chyba spojenie łonowe. Cytat:
Ja fotelika używanego bym nie kupiła, bałabym się, że mógł brać udział w wypadku. Chyba, że od kogoś znajomego. Mam jedno opakowanie premium care a później zwykłe pampersy zielone do rozm. 2 a potem jak przy synku Babydream lub Dada. Dużo osób ich nie poleca a ja je lubiłam bo są takie cienkie, na lato super były. |
|
|
|
|
#4824 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny.
Witam się Wstałam o 5:45 żeby zapakować mężusiowi obiadek do pracy i zrobić mu kawę przed wyjściem. Przy okazji synek wstał i mam pospane Popijam kawę i nadrabiam wczorajszy dzień. W kwestii pieluch. Dada i Pampers Active Baby muszą się czymś różnić, bo Pampersy moje dzieciaki mogły nosić. Natomiast Dada i u jednego i u drugiego wywołały okrutne uczulenie. I to nie tylko na pupie,ale nawet na linii zapięcia pieluszki. Z doświadczenia odradzam. U nas jak mały był starszy przerzuciliśmy go na Rossmanowskie Baby Dream i było ok. Podobnie jak Moonunit odradzam Sleep And Play. Rzepy są nierozciągliwe i nieelastyczne, a pielucha przecieka przy każdej okazji. Ja z rozmiaru ,,jedynkowego" mogę jeszcze polecić Happy . Mają plus w postaci wycięcia na pępek. Ale ogólnie najlepsze są Pampers Premium Care, szczególnie jeżeli dziecko ma tendencję do odparzeń. ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Dzisiaj śniła mi się wizyta u mojego gina :P Śniło mi się,że pytałam go czy cesarkę będzie robić w terminie.A on mi powiedział,że nie możemy ryzykować czekania do terminu i cięcie będzie w 36 tygodniu
|
|
|
|
#4825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wstałam ogarnąć chłopaków przed wyjściem i wracam do łóżka jak sobie pójdą, pogoda pod psem więc całkiem możliwe, że jeszcze pośpię. |
|
|
|
|
#4826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale Ci zazdroszczę. Ja muszę sama w ten ziąb wyjść dzieciaki odprowadzić do przedszkola ... |
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za opinie o pampersach
zrodlo wiedzy w Was widze hahaJa wstaje na ten mroz i ziab i zapiepszam do lidla po te lego duplo
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Pół nocy nie spałam, bo tak u nas wiało, że myślałam, że blok zwieje.
a pies szału dostawał.
|
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
U nas nas ranem była wichura z deszczem niedawno ustało..Jak leżę na boku to mam wrażenie, że mnie płuca bolą
|
|
#4830 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Dziewczyny
![]() Która pije kawkę z rana ?Nie było nas tutaj blisko miesiąc,ale malujemy i mamy mały remont domku i nie wiem w co ręce włożyć.... Całe szczęście została tylko sypialnia i garderoba i czekamy na rolety. Idę nadrabiać
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

Taka ciekawostka On na dziewczyny mówi "lalki". No co za człowiek
Stary kawaler sam mieszka, a wczoraj jakąś "lalkę" sobie wziął jeszcze na kolację żeby Nam się lepiej siedziało