![]() |
#1081 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
słodkie
![]() Cytat:
![]() a prostownica bardzo fajna ![]() Cytat:
![]() ładne imię ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez uwielbiam planszówki i często gramy, z tym że my nie mamy swoich (mamy tylko Kolejkę), tylko gramy z moja siostra i szwagrem zazwyczaj bo oni mają całą kolekcję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam swoj ale druga krecha zniknela :-D robiłam dwa jeden jakiś chinski z allegro a drugi normalny z apteki,zachowalam ten apteczny ![]() Cytat:
wrrr nie pisz mi takich rzeczy!:-( Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() Literki wybrane ![]() Co do talentów z fb ja zakochałam się w tych dekoracjach szydełkowych, nawet pisałam do niej czy tą karuzele z owieczkami mi zrobi, ale termin realizacji ma dopiero na połowę stycznia. Ale ciocia moja już robi, więc będę mieć za darmo moje owieczki. https://www.facebook.com/szydelkowe.stwory/ A króliczki jeszcze śliczne robi http://lulu-sklep.pl/31-krolik |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A prostownice remingtona są najlepsze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-29 o 21:09 Powód: . |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |||
Rozeznanie
|
Śliczne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Casaa dzięki za linka ![]() Ja mam zdjęcie testu i mam gdzieś też same testy, tylko przy przeprowadzce nie wiem gdzie trafiły ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Jakiego typu brałyście kombinezon ? Zastanawiam się nad: ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- kogiel ja mam jak ten pierwszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Wtajemniczenie
|
Kogel ja mam dokładnie tego typu jak fioletowy...
#1088 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzięki, brałaś 56 czy 62 rozmiar ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Konto usunięte
|
Ooo pytam tż co chce dostać pod choinke, po czym słyszę "córeczkę"
![]() ![]() Ja kupiłam jakiś czas temu kombinezon w Pepko, 50 zł. Ostatnio byłam, ale już nie mieli ich na stanie. Ma zabudowane nóżki (osobno) i odkryte rączki z tym, że są doczepione na sznurkach rękawiczki od razu więc fajna sprawa, w rękawach jest na tyle miejsca, że nie ma problemu włożyć je do środka, żeby nie było odkrytego cialka. Jutro wrzucę zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się odmiana Simon...
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Z kombinezonami zwracam Waszą uwagę na taką rzecz - mam kombinezon gdzie na dole jest taki "worek" na nóżki, i otworki na pasy. Miałam go brać na wyjście ze szpitala, ale mąż wpadł na pomysł sprawdzić go z fotelikiem i okazało się że te otworki są za małe i pasy przez nie nie przechodzą
![]() Dobrze ze mam drugi, z nóżkami oddzielnie, i ten weźmiemy. Ale ja bym nie wpadła na to, żeby sprawdzić. A warto zobaczyć czy się kombinezon dobrze zapina w pasach fotelika.
#1092 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
Kurde coś bym wszamala ale nie wiem na co mam ochotę
![]()
#1095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jerzyczka w Empiku są teraz zestawy 4 książeczek za 23 złote, 2 rodzaje. Mi właśnie w Esotiq też babka pokazywała że mają tylko taki... Trololololo po kit mi stanik w takich dziwnych kolorach ![]() ![]() Kinga u nas Szymon był zaplanowany, mega jest to imię ![]() Magdusia ja zjadłam przed chwilą kopytka (dobrze, że je zrobiłam. Szkoda, że tak mało ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-11-29 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do rozejścia spojenia to relaksyna działa i przygotowuje spojenie do wydania dziecka na świat, dlatego ten chrząstkozrost zaczyna się rozchodzić ![]() ![]() Zbieram się spać, jutro mam sporo jeżdżenia żeby finalizować meble i ogarnąć temat farby do salonu z przedpokojem ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-11-29 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Ja też śledzika dopiero co zjadłam taki w sosie jogurtowym z ogórkiem. Ja mam bardzo dobre cukry po sledzikach.
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Jerzyczka daj linka do tych książeczek. |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi facet mówił że generalnie do porodu jest ok i to pomaga urodzić, jedyne problemy mogą byc po porodzie jak się za bardzo rozejdzie i nie będzie chciało zejść, ale że nie mam o tym myśleć bo to niewielki ułamek kobiet przechodzi. Także spoko, będzie z nami dobrze ![]()
![]() |
#1100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze przed chwilą były za 23 zł jakos ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Ja przed chwila Trzy jajka na miekko zjadlam,po raz pierwszy od ladnych kilku lat :-D a teraz dwie pomarancze,sama dzisiaj zerwalam
Aa i jak widze siostrzenca to wiem jak Olivii nie wychowam...prawie ciagle na rece chce,nie spi jesli w pobliżu sa jakiekolwiek dzwieki,dramat...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-11-29 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Szymon super imię
![]() Jerzyczka super te książeczki. Dokupisz jakąś drobnostkę i będzie super prezent ![]() Ja dzisiaj byłam taka padnięta, że o 20 poszłam się wykąpać i spać. Pospałam do 22 z minutami i od tego czasu się wiercę i zasnąć nie mogę ![]() Jeszcze dzisiaj wybitnie mnie męczy suchy i zatkany nos i mnie szczypią oczy, też są suche. A krople do oczu i woda morska do nosa nic nie dają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biedna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Tez nie śpię, ale u mnie to normalne. Szukam sobie jakiś wierszyków, czy cytatów itd o ciąży o dzidziusiu w brzuszku. Brakuje mi czegoś na pierwszą stronę. Jak znacie jakieś wierszyki, cytaty itd chętnie przyjmę
![]() ---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Już mamy nowy dzień wiec to oznacza, że zaczynamy 35 tydzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zadomowienie
|
Też nie śpię. Za dużo wrażeń chyba
![]()
#1108 |
Zakorzenienie
|
Czy was też podczas takiego nocnego wstawania kłuje brzuch. Wiecie jak się wstaje i mięśnie się napinaja to mnie kłuje wtedy. I ostatnio też czasami "niosą brzuch na ręce" do łazienki, bo ciągną mnie wiazadla czy coś i tak mi lżej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Rozeznanie
|
nie śpię od 3:40
![]() ![]() ![]() ![]() Kinga mnie nic nie kłuje ale to raczej normalne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
Witam się w 34 tygodniu, oczywiście nie śpię już od 5:30, jeszcze nic nie jadłam i już mam zgagę...
Któraś tu pisała, że dolegliwości zgagowo-ulewaniowe nasilają się w 34-36 tygodniu. No to niestety potwierdzam. Naprawdę, to co mi się ostatnio dzieje, to jest masakra. Jem już BARDZO mało - i mało objętościowo i mało posiłków, bo mimo że przychodzi pora posiłków, to ja mam jedzenie niemalże w gardle i mi się ulewa. Wczoraj zjadłam: płatki na śniadanie, potem u teściów obiad - połowa normalnej porcji + dwa małe kawałki ciasta, wieczorem 2 kanapki z serem, szynką, pomidorem, sałatą. I tyle. Kolację jadłam o 20, a o 24 się spektakularnie porzygałam, bo tak strasznie mi się już ulewało. Oczywiście się popłakałam z tego wszystkiego. Dzisiaj czuję się do kitu, bo zawsze po wymiotach boli mnie głowa... Już nie wiem co robić, bo naprawdę jem ledwo co, a żołądek nawet takich ilości nie ogarnia.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.