|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Co sądzicie o imigracji osób z Afryki i Bliskiego Wschodu do Europy
To się na sorze skończy, imperialista ma tam znajomości
![]() No tak mi przykro http://wiadomosci.onet.pl/swiat/tak-...-calais/2e0v7k
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3302 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zastanawiam sie czy nikt nie widzi zagrozenia epidemiologicznego? Jestem ciekawa o ile spadla wartosc nieruchomosci w sąsiedztwie |
|
|
|
|
#3303 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też żal mi tylko i wyłącznie mieszkańców.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3304 |
|
BAN stały
|
Dobra, no to koniec śmiechów i ad rem jak mówi lewacka, bo się nam Asyryjscy władcy w grobach przewracają. 1 wś była zwana (trochę na wyrost) ostatnią brudną wojną, ponieważ była ostatnią, w której używano broń białą na szeroką skalę (szable np). Nie z uwagi na sawułar wiwr. Ale stupid girl coś usłyszy, resztę sobie dopowie i wychodzą kwiatki, których nawet nie chce się komentować.
|
|
|
|
#3305 |
|
BAN stały
|
Ściągnęli do siebie muzułmanów, to niech teraz cierpią. Francja jest demokratycznym państwem i ludzie wybierali sobie takie władze. Wychodzę z założenia, że skoro Francuzi głosują na republikanów i socjalistów, to taki stan rzeczy im odpowiada i większość nie ma prawa się skarżyć na kolorową elitę z krajów arabskich i afrykańskich (poza wyborcami Frontu Narodowego).
|
|
|
|
#3306 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tylko skąd założenie, że tam mieszkają tylko i wyłącznie wyborcy republikanów i socjalistów?
|
|
|
|
#3307 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3308 |
|
BAN stały
|
Podkreśliłem, że wyborcy Frontu Narodowego i innych mniejszych ugrupowań antyimigranckich nie muszą czuć się winni tego zamieszania, chociaż niektórzy już zaczynają mówić, że za burdel w państwie odpowiada skrajna prawica. Większość Francuzów głosuje jednak na koalicję wyborczą republikanie-socjaliści. Jak to wygląda? Tam są JOWy i są 2 tury wyborów. Jeśli dostaje się nacjonalista z socjalistą, to republikanie popierają socjalistów, a jeśli republikanin wzywa do poparcia kandydata Frontu Narodowego, wylatuje z partii.
|
|
|
|
#3309 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ale brednie
|
|
|
|
|
#3310 |
|
BAN stały
|
Dot.: Uchodźcy z Syrii - przyjmować czy nie?
Skończcie śmieszkować, ciężko się czyta wątek
|
|
|
|
#3311 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Szok, ze lokalne ladze nie sa w stanie wymusic na rzadzie by cos zrobili z tymi obozowiskami.
Jak widac po zdjeciu jest tam wiele czarnych osob, ktore raczej syryjczykami nie sa. Ciekawe co bedzie za kilka tygodni jak juz faktycznie zrobi sie zimno. Zaczna umierac z zimna i bedzie kolejny skandal.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#3313 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3314 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
We Francji za jedną śmiertelną bójkę w której lewicowy aktywista szukał przygody i uderzył głową w słup od razu zlikwidowano 3 młodzieżowe nacjonalistyczne organizacje. A w Niemczech wprowadzają na szybko ustawy ograniczające swobodę wypowiedzi czy rząd utrudnia życie tym co są przeciwko mainstreamowi. Wyobrażasz sobie co działoby się w Polsce, gdyby władza chciała likwidować niewygodne organizacje (zwłaszcza z prawej strony) albo wymyślono absurdalne grzywny za ostre wypowiedzi? Niech więcej zdegenerowana Europa Zachodnia nie uczy nas demokracji. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Średnio i prawie sucho, 5/10. Edytowane przez Imperialista Czas edycji: 2015-11-29 o 17:06 |
|
|
|
|
#3315 |
|
BAN stały
|
Wiesz, nic więcej nie można (publicznie) bo nawet za "provokacyjne emotki" są osty od modek udzielających się na zdziwieniowym.
z reszta jej post nie wymaga dalszego komentarza
Edytowane przez rousse Czas edycji: 2015-11-29 o 17:52 |
|
|
|
#3316 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
Nie wiem czy u nas by przeszly (jak bede miec dostep do kompa to wrzuce) - nie wiem czy u nas taka obraza by przeszla. Inna rzecz, ze dotycza one stricte jego osoby - nie sa zwiazane z imigrantami. Zdziwila mnie natomiast histeria wokol smierci suki Diesel. |
||
|
|
|
#3317 |
|
BAN stały
|
Co to jest suka Diesel ? Ja myślałem, ze chodzi o tą markę Diesel co taka popularna niby xD
A hollanda nie lubię. Z ryja mu krzywo patrzy. |
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3319 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W tym momencie k0bieta samobojca wysadzila sie w powietrze, Diesel zginela co wywolalo histerie na fb ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3320 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
czy to niby próba podważenia tego, co powiedziałam, że w czasie 1wś używano broni białej, co stoi w podręcznikach historii , a czy gdzieś pisałam, że broni palnej nie używano, albo, co ma do tego socjalizm? Twoje ataki są żałosne. Jesteś nieukiem, co nie słyszał o Hannibalu, Dżyngis Hanie, krucjatach, nie wiem jak można napisać taką bzdurę, jak to o "szlacheckich obyczajach na wszystkich wojnach ludzkości" i nikt o tym nie zapomni tylko dlatego, że masz dużą buzię (i nie tylko) I ty mi mówisz o ułamkowym iq buahahahaaa
|
|
|
|
|
#3321 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3322 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Bo na pewno ci ludzie z Calais to wszyscy jednomyślnie na niego głosowali. I powinni jako jasnowidze wiedzieć co im zgotuje Hollande. Dobrze im tak
|
|
|
|
#3323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() napisz wiecej debilizmow To.nawet jest zabawne |
|
|
|
|
#3324 |
|
BAN stały
|
Macie się nie kłócić!
|
|
|
|
#3325 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Podobnie są winne osoby które głosowały na władze miasta Calais - nie pozwoliły na demonstrację antyimigrancką w mieście, ale jednocześnie pozwoliły na demonstrację solidarności z imigrantami. Niemcy głosujący na wszystkie niemieckie partie w obecnym Parlamencie są winni syfu u siebie, które ścigają się w propozycjach proimigracyjnych. No może za wyjątkiem wyborców bawarskiej CSU, która stara zachować się rozsądek. Edytowane przez Imperialista Czas edycji: 2015-11-29 o 21:43 |
||
|
|
|
#3326 |
|
BAN stały
|
Ja się zgadzam z Imperialistą w tej sprawie.
Tak sama jak u nas w Polsce w dużej części są winni ludzie, że nie poświęcili więcej czasu na samokształcenie się i wybierali to co im wciskali zamiast trochę pomyśleć. I tu jest kolejny plus za prywatnymi szkołami bo wtedy nie byłoby takiej sytuacji. Według mnie szkoła to najważniejsze narzędzie propagandowe państw. Ludzie maja być na tyle debilni by brali najgorszy chłam. |
|
|
|
#3327 |
|
Animal Liberation
|
We Francji Front Narodowy byłby silniejszy, gdyby nie szkodzili tak swojemu wizerunkowi wewnętrznymi i rodzinnymi szopkami, mogliby w końcu się ogarnąć. Z tymi z Calais to problem dopiero będzie, bo tak jak napisała Zorzoli, idzie zima, trzeba będzie gdzieś ich zakwaterować, namioty już nieprzydatne. Będą musieli sprzątnąć to śmietnisko czyli pozostałości po obozie, żeby nie stwarzało ono zagrożenia biologicznego dla miasta.
Edytowane przez Snowdrop_ Czas edycji: 2015-11-29 o 23:33 |
|
|
|
#3328 |
|
BAN stały
|
to ją zgłaszaj, albo będziesz skazany na jej "genialne" wypowiedzi. chyba widzisz, że u niej nic innego nie pomoże, postawiła sobie za zadanie zrobić tu szambo, jak wszędzie gdzie się wypowiada i nie mów o mnie i o niej "wy" proszę, ją nawet jej samice alfa już zostawiły
|
|
|
|
#3329 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Płaczę rzewnymi łzami jak Imperialista na SORze zaserwuj lepiej jakies kolejne "madrosci" do porannej kawy :-P |
|
|
|
|
#3330 |
|
BAN stały
|
Takim lekkim tonem
![]() http://pikio.pl/francja-absurdancja-...ze-sa-cweleni/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

czy to niby próba podważenia tego, co powiedziałam, że w czasie 1wś używano broni białej, co stoi w podręcznikach historii
, a czy gdzieś pisałam, że broni palnej nie używano, albo, co ma do tego socjalizm? Twoje ataki są żałosne. Jesteś nieukiem, co nie słyszał o Hannibalu, Dżyngis Hanie, krucjatach, nie wiem jak można napisać taką bzdurę, jak to o "szlacheckich obyczajach na wszystkich wojnach ludzkości" i nikt o tym nie zapomni tylko dlatego, że masz dużą buzię (i nie tylko)