|
|
#3001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6
Cytat:
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem tylko że ten brokuł to już tyle dni siedzi. I problem pojawił się po 2 dniach
|
|
|
|
#3003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
To mogłoby się stać każdemu.. Ja tak samo. Mieszkam w małym mieście i chodzimy tylko do jednego klubu, a on jest w mieście, a mój dom na osiedlu za miastem i nigdy nie wracałam jeszcze sama. Zawsze ktoś jest ze mną. Jak jestem tam bez mojego Tż, to zawsze jest któryś jego kolega i on mnie zabiera do domu, jak już sam wraca. Cytat:
Cytat:
I to działa też w drugą stronę - my rozumiemy, że te pomysły nic Ci nie dają, bo wszystkiego już próbowaliście, ale chciałyśmy, chcemy i zawsze będziemy chciały jakoś Wam pomóc, wesprzeć Was i wysłuchać. Najgorsze jest to, że ja nie potrafię powiedzieć czego się boję Budzę go w nocy i mówię, że się boję, ale nie wiem czemu, czego... ![]() Ja w ogóle jestem bojaźliwa i jak właśnie teraz mi coś siedzi w głowie, to w nocy nie mogę przestać o tym myśleć. A w ogóle to teraz śpimy z uchylonymi drzwiami, bo okna nam parują w nocy, a ja nie umiem tak, ja muszę mieć drzwi zamknięte Nie, ja mam do Poznania 130 km. No ale jestem tam praktycznie co weekend. Jak kończę zajęcia to jest już ciemno, a na przystanek muszę przejść przez mega ciemny tunel pod torami.. Jak będę za dwa tygodnie to chyba sobie znajdę inną trasę, żeby nie iść tamtędy, bo oszaleję ze strachu.W sobotę chodziłyśmy z dziewczynami po klubach i ja bardzo, bardzo, bardzo chciałam iść do Mixtury, ale dziewczyny wybrały inny i poszłyśmy do innego. Jak przeczytałam wczoraj wieczorem, że ona właśnie była w tym klubie, to aż mi ciary przeszły.
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
W rosku od dzis hipp bio combiotic za 30zl niecale
|
|
|
|
#3005 |
|
Konto usunięte
|
Masijka dopiero doczytałam, no cos Ty, ja to jestem jęczybuła dopiero, jak Ty nie będziesz sie odzywać to ja tez, wiec pisz, bo ja gaduła jestem i wybuchnę jak sie nie wyżale
![]() Chciałam iść na spacer ale co chwile pada, ☠☠☠☠☠☠☠e mam wymówkę żeby zostać w domu Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- W ogóle chciałabym do kina na listy do m... Pomyslałam sobie, ze moze w te środy grają ze mozna iść z dzieckiem ale boje sie ze inne mamy mnie zjedzą jak pójdę z Konradkiem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My w środę idziemy na listy do m ale malutka jedzie do babci |
|
|
|
|
#3007 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś spacer odpuszczam bo piździ i pada co chwilę...
Też bym obejrzała listy do m ![]() Szuu, ja bym się chyba nie odważyła na te środy z dzieckiem, chociaż ciekawe jak to wygląda w praktyce. |
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie idę na spacer. Przez okno słyszę jak kurewsko wieje
|
#3009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że ją znajdą, ale im dłużej to trwa tym mniejsze szanse. Może on panikowal, bo mu upadła i coś sobie zrobiła i zamiast na pogotowie to w panice po kogoś zadzwonił. Gdyby mu znikła, to by na policje zadzwonił. Z resztą, można gdybać, a to nie pomoże. Oby się znalazła. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
My zaraz wychodzimy na dwor. Musze kupic w lidlu pstragi na obiad
Szuu a sproboj isc z Konradkiem do tego kina. Moze akurat? |
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Kejti ja mam to samo. Boję się ale nie wien czego. Ot czuje taki niepokój. Wczoraj musiałam jechać po 20 do mamy to myślałam że zesram się ze strachu. A samochod mam pod klatka. Jakby tz teraz wyjechał to bym chyba do mamy się wyniosła albo brata sprowadziła :p
Jeszcze moje osiedle slynelo kiedyś z osiedla mafiosów i dilerstwa.. Co prawda ci ludzie dawno już siedza w pierdlach albo się poogarnialo i wgl teraz to tu w,większości starzy ludzie a jak wchodze między bloki to czuje ulgę jakąś to wieczorów się boję.. Chce już do nowego mieszkania gdzie będą nowe drzwi, osiedle zamkniete. |
|
|
|
#3012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki, fajnie mieć takie babki ![]() Cytat:
![]() ja też gaduła więc spoko ![]() Rany, a ja nie wiem o kim Wy mówicie ![]() Muszę coś prrzeczytać póki mała śpi. btw. zrobiłam w końcu pyszne muffiny. Aż mój tato przepadł i wziął do pracy 6 sztuk, gdzie on za słodyczami nie przepada ![]() Cholera!! nie wiem co z tą pocztą! nie mam dostępu, a kurna muszę się na nią dostać!! ja pierdziele! Cholenry onet!
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-11-30 o 10:17 |
|||
|
|
|
#3013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, w ten sposób nie myślę.. A co z jej dowodem, który ktoś znalazł? No nie ma co gdybać, chociaż ja lubię. Ale też nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że jaram się taką sytuacją. Ot, wzbudza to we mnie pewną ciekawość i strach jednocześnie. I myślę, że się znajdzie. Ja jakoś tak wierzę w Rutkowskiego. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Sprawdziłam aż i ja się bez problemu loguję na swoją.
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ja na drugą też bez problemu tylko na tą moją główną, od zamówień i od pracy. Napisałam do onetu no ale wiadomo czy odpiszą?
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Już byś chciała
![]() http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...e/przepis.html tylko ja daję mniej cukru i daję trzcinowy, trochę więcej jogurtu żeby były bardziej mokre i masło zastępuję olejem kokosowym i daję też trochę mniej. Do tego dodałam gorzką czekoladę Dobra. Dzowniłam i jest jakaś awaria. mehja robię dzisiaj obiad z przepisu Twojego hasbenda
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że ten chłopak ją zostawil na przystanku i ktoś ją zawinął .. I szukał jej. Tylko nie rozumiem dlaczego tłumaczy że nic nie wie.. Nie pamięta.. |
|
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak myślę, że ktoś ją zabrał z przystanku, zresztą Rutkowski też podaje możliwość, że ktoś ją wciągnął do samochodu. I ten chłopak też jest dziwny, bo twierdzi, że nie pamięta, że był pijany, ale później był widziany w innych miejscach. Nie wierzę, że kompletnie zalany koleś szlaja się jeszcze po Poznaniu, dzwoni, przez 10 minut z kimś rozmawia...
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały czas sprawdzam czy są nowe informacje.. |
|
|
|
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3023 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale chciałabym zobaczyć jak to jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U rodziców z wyjątkiem poprzedniego piątku (bo szczepienie) prawie 2 tyg. Tz zakładał w aucie gaz ale codziennie jeździł żeby go odebrać i codziennie wracał bez samochodu, oczywiście jeszcze nie jest ok, będzie musiał znowu postawić go do warsztatu. Ale juz chciałam do siebie bo od jutra tz ma na rano Ten listopad to tak chujowy miesiąc ze nie pytajcie... Gaz miał kosztować nas o tysiaka mniej niż finalnie zapłaciliśmy, rozwalił mi sie ajfon i wczoraj powiedzieli ze nie opłaca sie go naprawiać, roz☠☠☠alam daszek w foteliku i nie sprzedamy go prawdopodobnie bo kto będzie chciał fotelik bez daszku... Przerysowalam wózek i jeszcze jak tz zaczął jeździć moim to cos zaczęło stukać. Splukalismy sie tak bardzo, ze do 10 będziemy żreć tynk ze ścian aaaaaleeee przyszły sowy!Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|||||||
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nawet jeśli ktoś zabiera torebkę, tj. kradnie ją, to w tym momencie rozwodzi się jeszcze nad tym, żeby otworzyć ten portfel, szukać w nim dowodu i ten dowód tam odkładać, czy po prostu bierze tę torebkę i idzie jak gdyby nigdy nic, ewentualnie ucieka? Wczoraj znalazłam z telefonu taką stronę, gdzie były na bieżąco aktualizowane informacje łącznie z godziną tej aktualizacji. A dziś nie mogę jej znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Szuuu spróbuj iść do tego kina, może Konradek się zainteresuje jak będzie płakał to wyjdziesz
|
|
#3025 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Łazanki W ogóle dziewczyny małego wysypało ostatnio a dzien wcześniej zapomniałam o tym, ze piwo ma gluten i wzięłam trzy łyki od tz... No i na drugi dzien miał krostki na policzku, biegunkę i odparzony tyłek ma aż do pleców ale tz do mnie z tekstem, ze przecież dwa tyg temu zjadłam bule od kebaba i małemu nic nie było (oprócz tych dwóch odstępstw to od dwóch miesięcy chyba nie jem glutenu)No to ☠☠☠☠a ja juz nie wiem czy on ma ta alergie na gluten czy nie Z takich "innych" rzeczy śledzie jadłam jeszcze tego dnia ale łososia jem normalnie i małemu nic nie jest... Nic innego nie jadłam ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3027 |
|
Konto usunięte
|
Kejti chyba pójdę, moze znajdę kogoś do towarzystwa, jakaś mamę inna to będzie mi raźniej
Fartuch nie chcesz iść do kina? ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3029 |
|
Konto usunięte
|
A w ogóle Konradek pierwszy raz obrócił się z pleców na brzuszek
|
|
|
|
#3030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mamy panie detektyw na wątku Mała zasnela po 10, otworzyłam okno w sypialni, nakryłam ją po szyję głowę przykrylam, mam nadzieję że pośpi dłużej w świeżym powietrzu. Chociaż teraz przestało padać to może pójdę na spacer... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

bo nie wiem na co się szykować

Budzę go w nocy i mówię, że się boję, ale nie wiem czemu, czego...
Jak będę za dwa tygodnie to chyba sobie znajdę inną trasę, żeby nie iść tamtędy, bo oszaleję ze strachu.

ala: