Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-30, 13:14   #2401
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
moj tez podtyka. I uwielbia jej "pokazywać" wszystko 1cm od nosa. Od zabawek po własną twarz. A ta sie odsuwa i juz nie raz na plecy gleblła z tego powodu. Ale zawsze ma poduchy z tyłu. Ja mysle ze on to robi specjalnie,tylko za chiny nie wiem czemu i jak to mu wytlumaczyc bo juz pomyslow brak;/

fajnie było tylko pizgało jak na uralu"
Mój też tak robi ale tez pilnuje zeby Julo sie nie stuknal itd. Dzis np.przechodzil nad Julem i wie ze mnie to stresuje bo straci równowagę i co będzie ech wg mnie tak zwraca na siebie uwage chocvja gram z nim w gry, łamigłówki rozwiązuje, chwalę

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
o matko :wow: to rzeczywiście duuuzo sie dzieje, wiaderko melisy szykuj :P

To dobrze, ze już jest lepiej

i to też bardzo dobre wieści

Jejku, to rzeczywiście nieciekawa historia, aż mi się przypomniało, jak kiedyś przez przeoczenie rodziców też nie pojechałam na wycieczkę... i usłyszeć takie słowa od dziecka, to musi być bardzo przykre, bardzo Ci współczuję...

Ja jednak poszłam na spacer, ale mojej pannie średnio leży spacerówka, nie spała, piszczała ciągle i do tego ściągnęła sobie buta i skarpetę ( krioterapia?) na szczęście w tej osłonce na nóżki wszystko to miało miejsce i stópka ciepła.

nic mi się nie chce, kompa odpaliłam i tracę czas bezproduktywnie:pal a:

Gosiak - zainspirowałaś mnie i kupię nową kartę i chyba znów zaczne robić zdjęcia

krioterapia hehe

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Koperko, Majka-u nas w rodzinie taka sama sytuacja była z dziećmi, w dodatku było ich kilkoro i każde inna zabawkę posuwało Ali pod nos
Kilkulatki chyba tak mają

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-11-30 o 13:15
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:20   #2402
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
o matko :wow: to rzeczywiście duuuzo sie dzieje, wiaderko melisy szykuj :P

To dobrze, ze już jest lepiej

i to też bardzo dobre wieści

Jejku, to rzeczywiście nieciekawa historia, aż mi się przypomniało, jak kiedyś przez przeoczenie rodziców też nie pojechałam na wycieczkę... i usłyszeć takie słowa od dziecka, to musi być bardzo przykre, bardzo Ci współczuję...

Ja jednak poszłam na spacer, ale mojej pannie średnio leży spacerówka, nie spała, piszczała ciągle i do tego ściągnęła sobie buta i skarpetę ( krioterapia?) na szczęście w tej osłonce na nóżki wszystko to miało miejsce i stópka ciepła.

nic mi się nie chce, kompa odpaliłam i tracę czas bezproduktywnie:pal a:

Gosiak - zainspirowałaś mnie i kupię nową kartę i chyba znów zaczne robić zdjęcia
Powodzenia jaki masz aparat?

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:25   #2403
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Powodzenia jaki masz aparat?
mam Olympusa E-520 z obiektywnem 17,5 - 45mm, wolałabym portetówkę, żeby jak najniższą wartość przysłony można było ustawić, ale kupiłam ten aparat jak nie miałam o niczym pojęcia i teraz wiem, jak wielki był to błąd ... ma mocowanie obiektywów inne niż cała reszta i są kosmicznie drogie. Do tego karty pamięci idą XD albo CF, które też są drogie. Jedna zakończyła żywot i nie mogę zrobić zdjęcia...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:45   #2404
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mój też tak robi ale tez pilnuje zeby Julo sie nie stuknal itd. Dzis np.przechodzil nad Julem i wie ze mnie to stresuje bo straci równowagę i co będzie ech wg mnie tak zwraca na siebie uwage chocvja gram z nim w gry, łamigłówki rozwiązuje, chwalę

krioterapia hehe

Kilkulatki chyba tak mają
moj tez przelazi gora, albo zeskakuje z tapczanu 10cm od niej. Ale niby jej nic nie robi i ja kocha i uwielbia a robi rzeczy na pograniczu.. CHyba masz racje, ja tez sie staram chwalis, spedzac czas razem itp. ale na nic to..

Jezu szukanie prezentów mnie wykończy;/ Chce pozamawiac w sieci(bo taniej) i żeby zdażyły na luzaku poprzychodzić.. Nie mogę znaleźć nic, co mi się podoba:/
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:55   #2405
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
mam Olympusa E-520 z obiektywnem 17,5 - 45mm, wolałabym portetówkę, żeby jak najniższą wartość przysłony można było ustawić, ale kupiłam ten aparat jak nie miałam o niczym pojęcia i teraz wiem, jak wielki był to błąd ... ma mocowanie obiektywów inne niż cała reszta i są kosmicznie drogie. Do tego karty pamięci idą XD albo CF, które też są drogie. Jedna zakończyła żywot i nie mogę zrobić zdjęcia...
Ja mam nikosia d5200 z obiektywem nikora 18-105. Jak go wybieralam to troche poczytalam najpierw zeby byl dla amatora ale nie kitowy. Teraz choruje na cos z wyzszej polki a obiektywy mam na celowniku 16-85 i 70-300. Karty sa drogie ale lepiej wiecej dac to dluzej pociagna. Ja kupowalam za 140/160zl 32giga bodajze.

Stary 2015-11-30, 13:56   #2406
violka848
Zakorzenienie

Jesteśmy po wizycie. To jakaś wirusowka, narazie jest ok lekko zaczerwienione gardło, ale nigdzie dalej nie zeszło. Ale kaszle okropnie, takim mokrym kaszlem. Mamy psikać Tantum, witamina C i wapno. Plus inhalacje Nebbud + Nebudose, do kontroli za 3 dni, jak będzie poprawa to bez antybiotyku się obędzie i oby tak było
Pytałam też o słabą mobilność Adki, ona mowi czego pani chce, świetne dziecko, wg niej żadnych nieprawidłowości niema uff
Stary 2015-11-30, 14:00   #2407
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Jesteśmy po wizycie. To jakaś wirusowka, narazie jest ok lekko zaczerwienione gardło, ale nigdzie dalej nie zeszło. Ale kaszle okropnie, takim mokrym kaszlem. Mamy psikać Tantum, witamina C i wapno. Plus inhalacje Nebbud + Nebudose, do kontroli za 3 dni, jak będzie poprawa to bez antybiotyku się obędzie i oby tak było
Pytałam też o słabą mobilność Adki, ona mowi czego pani chce, świetne dziecko, wg niej żadnych nieprawidłowości niema uff
no to suuper!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-30, 14:06   #2408
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
moj tez przelazi gora, albo zeskakuje z tapczanu 10cm od niej. Ale niby jej nic nie robi i ja kocha i uwielbia a robi rzeczy na pograniczu.. CHyba masz racje, ja tez sie staram chwalis, spedzac czas razem itp. ale na nic to..

Jezu szukanie prezentów mnie wykończy;/ Chce pozamawiac w sieci(bo taniej) i żeby zdażyły na luzaku poprzychodzić.. Nie mogę znaleźć nic, co mi się podoba:/
Dzieci nie do konca rozumieja konsekwencje swojego zachowania i nasza reakcja ich interesuje i stąd takie zachowanie tak myślę. Starszy uwielbia brata. Pierwszy biegnie do niego jak się budzi. Upomina się jak mówię np.ze Mikołaj do niego przyjdzie to on wtedy ze do Juleczka też.
O prezentach nawet myskec mi się nie chce :/

Cytat:
Jak Wam zalecila inhalacje? My mamy nebbud+zwykla sól fizj.2x dziennie i samo nebudose 2x. Oby Wam wystarczyło bo u nas po 2 dniach wyszedl antybiotyk

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-11-30 o 14:07
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 14:08   #2409
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieci nie do konca rozumieja konsekwencje swojego zachowania i nasza reakcja ich interesuje i stąd takie zachowanie tak myślę. Starszy uwielbia brata. Pierwszy biegnie do niego jak się budzi. Upomina się jak mówię np.ze Mikołaj do niego przyjdzie to on wtedy ze do Juleczka też.

Jak Wam zalecila inhalacje? My mamy nebbud+zwykla sól fizj.2x dziennie i samo nebudose 2x. Oby Wam wystarczyło bobunnas po 2 dniachvwyszedl antybiotyk
ooo to samo! On tego nie robi złośliwie i w ogóle przepada za Alą i nie da nikomu krzywdy zrobić ale sam.. nie ogarnia konsekwencji to prawda. Ale ja od kilku miesiecy codziennie mu powtarzam a on swoje. Frustrujące to jest:P
Stary 2015-11-30, 14:14   #2410
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:

Jak Wam zalecila inhalacje? My mamy nebbud+zwykla sól fizj.2x dziennie i samo nebudose 2x. Oby Wam wystarczyło bo u nas po 2 dniach wyszedl antybiotyk
Nam do nebbudu najczesciej ventolin daje do kompletu.

Stary 2015-11-30, 14:16   #2411
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to samo! On tego nie robi złośliwie i w ogóle przepada za Alą i nie da nikomu krzywdy zrobić ale sam.. nie ogarnia konsekwencji to prawda. Ale ja od kilku miesiecy codziennie mu powtarzam a on swoje. Frustrujące to jest:P
Oj. Wiem cos o tym

Cytat:
Nam do nebbudu najczesciej ventolin daje do kompletu.
Nie znam
Stary 2015-11-30, 14:29   #2412
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

U nas Nebbud pół + Nebudose 2 razy dziennie. Ehh no różnie może być, oby się nam udało

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Majka Koperco sytuacja z synkami napewno frustrująca, ale wydaje mi się że w dużej mierze nie robią tego specjalnie. Nie potrafią jeszcze na tyle ocenić ryzyka, a czasem chcą uwagę na siebie zwrócić.
Koperco też zazdroszczę spaceru brzegiem morza!
Niezawsze wspolczuje niefajne są takie sytuacje, ale niestety każdemu się może zdarzyć.
Domima też bym chciała w sobie odnaleźć jakąś pasję i się zaangażować, ale jskoś pomysłu brak..
Stary 2015-11-30, 14:31   #2413
Majka232
Zakorzenienie

Violka - trzymam kciuki zebybinhalacje pomogly
Stary 2015-11-30, 14:35   #2414
gosiak0512
Zakorzenienie

Zdrowka dla maluchow!

MAJKA to chyba podobne do pulmicortu

Stary 2015-11-30, 15:09   #2415
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrowka dla maluchow!

MAJKA to chyba podobne do pulmicortu
Chyba nebbud to tez coś jak pulmicort
Stary 2015-11-30, 15:12   #2416
cashmere
Zakorzenienie

W końcu od rana znalazłam chwilę coś napisać i mi wcielo post, grrrrrr

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 15:13   #2417
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:

No to dobrze że jednak poszłaś skontrolować;-) oby pomogło;-) Nam po Nebbudzie przeszło wszystko ;-)

Dzień Dobry, podczytuje Was ale od rana coś robię i tak jakoś wychodzi że nie piszę.Teraz mam czas po Mały poszedł na drzemkę ;-)
Wieje u nas niesamowicie...chce porwać, byliśmy na spacerze ale krótkim bo się nie da...
Stary 2015-11-30, 15:14   #2418
cashmere
Zakorzenienie

VIOLKA zdrowka dla małej!

DOMIMA gratuluje nowych umiejętności Olafka!

NIEZAWSZE biedna Majeczka z ta wycieczka

KOPERCO ale mialas extra wyjście!

MAJKA dużo sił przy chlopakach!

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Ja dopracowuje kalendarz do zamówienia i nie miałam czasu pisać. Ale już prawie gotowy

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 15:34   #2419
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Super ze imprezki się udały - VIOLKA, NIEZAWSZE... fajny taki trochę reset :-D

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

AGA - pytałaś o śpiworek - ja mam Edisa taki sam ma Majka, Bird i Kamilove - wrzucam Ci link - jest polarowy, gruby i bardzo masywny.
http://allegro.pl/edisa-spiworek-pol...647994525.html

Ooo dzięki Kochana właśnie o tym myślałam będe zamawiać raczej bo jednak to wygoda

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Mam nadzieję

Nie pisałam Wam ale udało mi się przesunąć wizytę starszego u tej prof. i idziemy juz za tydzień

No to extra;-)) daj znać co po wizycie;-)

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Majka-teraz juz z górki

Oo chyba idzie nam druga górna dwójka-bieli sie ja dziąsle Ala bedzie wampirkiem bez jedynek
Aż nie będzie Jej pasował wizerunek wampirka;-)
A my dalej bezzębni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-30, 15:36   #2420
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry. Witam się po weekendzie... oczywiście nie miałam kiedy się tu wbic bo cały czas coś... Oczywiście bez imprezy się u mnie nie obyło... eh i znowu sobota ciężka...
Jedynie z nowości to to że mój Syn w weekend przeszedł samego siebie. Od piątku wstaje jak tylko na się czego chwycić - w łóżeczku to cały czas... I mało tego ni stąd ni zowąd zaczął raczkowac i łazi za mną po całym mieszkaniu- nie przeszkadzają mu ani panele ani płytki nic.. He he :-D a jakby jeszcze tego było mało- wychodzą dwa ząbki na raz i to dwie dolne dwójki - pewnie będzie miał komplet dolnych jak się zaczną tworzyć górne eh.. To takie nowości...
Wow no to Olaf idzie jak błyskawica super!
Dziękuję ze pytasz o zdrówko - juz dużo lepiej się czuje

Cytat:
My mamy wszystkie jedynki które szły wg schematu i górną dwójkę. Starszemu tez nie szły ząbki książkowo

Brawo za nocke i wyjscie do teatru!

Drogie sa takie kursy?
Są w różnych miastach?

Ada Sokole Oczko

Olaf wymiata
Brawo!

Dzień dobry
Ja od jakiegoś czasu nie piszę o nockach bo sie boję :P

Bylismy u lekarza. Jest lepiej ufff. Szymo ma antybiotyk przedłużony do czwartku. Wezly lepiej ale nie super jeszcze. 10dni po antyb.wyniki zrobimy. Julo lepiej. Antybiotyk zmniejszona dawka. W czwartek kontrol. Siedzimy nadal wszyscy w domu :/
Ciesze się ze idzie ku lepszemu

NIEZAWSZE przykro z ta wycieczką Maji ale pewnie szybko zapomni o tej sprawie.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 15:38   #2421
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Dzis Maja miala wycieczke do fabryki bombek...tz ja zawiozl jak zwykle na 8, bo zapomnielismy, a autokar o 7 40 wyruszyl Matko jak mi przykro, biedna sie poplakala, plakala cala droge ze szkoly do domku, przyszla, wtulila sie we mnie, tak m bylo jej szkoda, ze wyciagnelam prezent mikolajkowy i jej dalam, bede musiala cos wymyslic innego na mikolajki, ale nic to, wazne, ze przestala plakac.
Strasznie jestem zla na nas ze zapomnielismy, a w telefonie ustawilam nawet budzik na 6 50 tydzien temu, zeby wstac i w ogole, ale ani nie dzwonil, ani nie bylo nawet tego przypomnienia juz w tel
O jejku, też bym była pewnie zła na siebie,a daleko to było? nie dało się jej tam "dowieźć:" autem? No cóż takie sytuacje się zdarzają, prezent jej wynagrodził

Doczytała już. No szkoda ale co zrobisz
Stary 2015-11-30, 15:58   #2422
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze cos bylo takiego.. w buteleczce szklanej

Stary 2015-11-30, 16:18   #2423
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
VIOLKA zdrowka dla małej!

DOMIMA gratuluje nowych umiejętności Olafka!

NIEZAWSZE biedna Majeczka z ta wycieczka

KOPERCO ale mialas extra wyjście!

MAJKA dużo sił przy chlopakach!

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Ja dopracowuje kalendarz do zamówienia i nie miałam czasu pisać. Ale już prawie gotowy
Generalnie sobie radzę ale czasem starszy sprawdza moje nerwy. Jak on był mały byłam oazą spokoju ech

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Ooo dzięki Kochana właśnie o tym myślałam będe zamawiać raczej bo jednak to wygoda

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

No to extra;-)) daj znać co po wizycie;-)

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Aż nie będzie Jej pasował wizerunek wampirka;-)
A my dalej bezzębni

Dam, kolejny stres ale cóż dobrze ze wizyta za kilka dni

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Wow no to Olaf idzie jak błyskawica super!
Dziękuję ze pytasz o zdrówko - juz dużo lepiej się czuje

Ciesze się ze idzie ku lepszemu

NIEZAWSZE przykro z ta wycieczką Maji ale pewnie szybko zapomni o tej sprawie.

Cieszę się, że lepiej się czujesz

Cytat:
Jeszcze cos bylo takiego.. w buteleczce szklanej
Berodual ale on trochę co innego niz nebhud i pulmicort
Stary 2015-11-30, 16:29   #2424
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie sobie radzę ale czasem starszy sprawdza moje nerwy. Jak on był mały byłam oazą spokoju ech

Dam, kolejny stres ale cóż dobrze ze wizyta za kilka dni

Cieszę się, że lepiej się czujesz

Berodual ale on trochę co innego niz nebhud i pulmicort
No o to mi chodzilo. Dostawalam zestaw berodual i pulmicort lub nebud i ventolin. Zalezy ktora doktor trafialam

Stary 2015-11-30, 16:29   #2425
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
He he no Lubie to racja- i taki paradoks ze mimo tego że zmęczona jestem jak cholera to zawsze znajdę siłę - i ciekawe jest to ze daje mi to siłę...

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Nie wiem jak to odnaleźć :-(

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Oj rany- myślałam że to jakaś wesoła historia będzie a tu zupełnie odwrotnie :-( szkoda ze tak wyszło - smutne :-( no ale czasem się tak zdarza niestety :-(

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

O rrraaannyyy... tego spaceru nad morzem najbardziej Ci zazdroszczę :-* - ale ekstra :-D

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Ja się wcale nie dziwię ze cierpliwość ze się może kończyć :-(

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Apetyt ma Twoja Alcia jak mój Olaf - dziękuję za kciuki :-* - oby oby bo juz tego nie zniose :-(

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Jadę do makro po paletę melisy no i chyba jakiś nerwosol w ilości w uj ; -)
Ale czemu nerwosol? Przeciez bedzie lepszy humor miał, co ty tak czarnowidzisz? Przyzwyczailas sie do narzekania za bardzo

Cytat:
A wy wiecie że to sa leki sterydowe? Na astme,zapalenie oskrzeli itp. Moj tz mowi, ze by takich dziecku tak "zapobiegawczo" nie dawal, ze lekarze to przesadzaja z tym faszerowaniem takimi lekami dzieciakow.

Moja niunka dzis znow pospala dwa razy po 30-40 minut, tak od tygodnia malo sypia. I nawet humor dobry przy tym ma. Tylko ciezko w domu ogarniac czasem.dzis pod śmietnikiem mi sterczala i pokrzykiwala jak kartofle obieralam 😝
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 16:52   #2426
gosiak0512
Zakorzenienie

Ogarnelam polowe prasowania, myslalam ze dokoncze jak M wroci ale zapomnialam ze ma sterte dywanow do ogarniecia tak wiec zjadl obiad i poszedl prac a ja dokoncze jutro jak mloda drzemke machnie.

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

GOCZEK ja wiem i podaje jak mamy zapalenie oskrzeli, ot tak tego nie daje. W lipcu nowa pediatra przypisala 3miesiace takiej kuracji starszakowi bo kaslal a osluchowo czysty.. nie wiedziala co ma z nim zrobic tak wywnioskowalam a za 3 miesiace mialam wizyte u laryngologa i wtedy owy laryngolog 'bedzie wiedzial co z tym dalej robic' .. no cycki opadaja do kostek! Recepty do dzis nie wykupilam.

Stary 2015-11-30, 16:52   #2427
Hanka20
Zakorzenienie

KOPERCO ale za.☠☠☠is.cie z tym spacerem nad morzem!

VIOLKA super ze to nic poważniejszego, kciuki żeby Adka szybko doszła do siebie!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-30, 16:58   #2428
Majka232
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53643582]Ale czemu nerwosol? Przeciez bedzie lepszy humor miał, co ty tak czarnowidzisz? Przyzwyczailas sie do narzekania za bardzo

A wy wiecie że to sa leki sterydowe? Na astme,zapalenie oskrzeli itp. Moj tz mowi, ze by takich dziecku tak "zapobiegawczo" nie dawal, ze lekarze to przesadzaja z tym faszerowaniem takimi lekami dzieciakow.

Moja niunka dzis znow pospala dwa razy po 30-40 minut, tak od tygodnia malo sypia. I nawet humor dobry przy tym ma. Tylko ciezko w domu ogarniac czasem.dzis pod śmietnikiem mi sterczala i pokrzykiwala jak kartofle obieralam 😝[/QUOTE]

Wiem
Ja to stosuje na wskazanie lekarza gdy coś osluchowo jest. Starszemu ostatnio sama zdecydowalam bo kaszlal. Wole kilka dni inhalacji ktore moga zapobiec rozwojowi choroby
Stary 2015-11-30, 17:02   #2429
Hanka20
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53643582]Ale czemu nerwosol? Przeciez bedzie lepszy humor miał, co ty tak czarnowidzisz? Przyzwyczailas sie do narzekania za bardzo

Moja niunka dzis znow pospala dwa razy po 30-40 minut, tak od tygodnia malo sypia. I nawet humor dobry przy tym ma. Tylko ciezko w domu ogarniac czasem.dzis pod śmietnikiem mi sterczala i pokrzykiwala jak kartofle obieralam 😝[/QUOTE]

Mój to samo, tyle że do tego kosza podchodzi co rusz i próbuje go przewracac

Stary 2015-11-30, 17:54   #2430
Majka232
Zakorzenienie

Julo siedzi w krzesełku i bawi się jajeczkami. Nie swoimi hehe :P a tymi Tomy. Rozrzuca je a Szymi zbiera. Obaj maja radoche hehe. Dobrze że ja nie muszę się ruszać. Starszy mówi że Julo to jego szef

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości