![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Ewula przykro mi, że mama tak powiedział trochę nie ładnie z jej strony. I w takich sytacja człowiek się tyko utwierdza, że nie ma sensu opowiadać o dolegliwościach innym. Nie przejmuj się masz nas, tu każda ma podobne dolegliwości i każda zostanie wysłuchana ze zrozumieniem.
![]() Chwal się kombinezonem i nie przejmuj gadaniem innych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
W ogóle taka sytuacja z wczoraj. Jesteśmy w biedronce i stoję nad lodówką z lodami (jakoś ostatnio zapałałam miłością) i tak przewalam, przewalam i Tż w końcu do mnie, że co tak grzebie.. już miałam odchodzić i nawiązał się taki dialog:
Ja - a pal sześć, najwyżej mi dupa urośnie, w ciąży jest się tylko raz Tż - taaaak?? a ja myślałem, że można więcej razy Ja - a nad tym to jeszcze podyskutujemy w domu. Gość stał obok jak zaczął z nas ziać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
Ewula, dobrze, ze wchalaniaja sie te zylaki
![]() ![]() No i kurier mial byc i nie przyjechal.... A jutro pewnie nikogo nie zastanie bo TZ zabiera mnie na zakupy, musze kupic miesa zeby pomrozic kotlety, gulasze itp... Zla jestem na ten pocztex i na samego hubiego bo mam rzut beretem, a odbioru osobistego nie robi :-/ Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja przyjaciółka ostatnio (ma 2 letnią córeczkę) pytała się jak się czuję to powiedziałam "no wiesz różnie zależy od dnia, ale ogólnie dobrze" na co ona, że kiedy mnie nie zapyta to jest dobrze i że jakąś spokojną ciążę mam. To jej palnęłam litanię co mnie boli, gryzie, swędzi, wkurza i dokucza i na koniec dodałam, że po co jej mam to pisać skoro i tak to nic nie zmieni a wyjdzie, że marudzę a ona nic twórczego mi nie napisze oprócz tego, że przecież jestem w ciąży to czego się spodziewałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
ale śliczne <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Magda dokładnie taka sama sytuacje miałam, cały czas mówiłam ze dobrze, to mi mówiła o widzisz a inne tak się męczą chyba Ci za dobrze, a jak kiedyś powiedziałam ze mnie coś tam bolało to mówi no przecież w ciąży jesteś to czego oczekujesz. Także omijam temat samopoczucia z większością ludzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze że Wam można pomarudzić. .. ![]() Koktajlowa ja byłam tak przerażona od wczoraj tym żylakiem że dobrze że dziś miałam tę wizytę i gina bo bym zwariowala ![]() To wklejam wam dzisiejszy szoping ![]() Kombinezon jest mega misiowy. W środku ma bawełnianą podszewkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej a mi sie bardzo podoba to imie! I tylko z ksiazka dla dzieci Ronalda Dahla kojarzy. Cytat:
Casaa,może zespol drazliwego jelita ci sie pojawia?:-( Ewula-wspolczuje tekstu mamy...i smutna piatka,bo ja od dwoch dni tekstow takich musze sluchac ze w depresje wpadam...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Rozeznanie
|
Nie dodałam zdjęć. ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Rozeznanie
|
Mnie jak zawsze ktoś zapyta jak się czuje to krótko odpowiadam że dobrze albo że gorzej ale że jeszcze nie jest tragicznie. Najwięcej wylewam swoich boli na tż bo on to rozumie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Rozeznanie
|
ja też zawsze odpowiadam że różnie się czuje raz lepiej raz gorzej. tylko ciężarna ciężarną zrozumie
![]() chyba jednak padnie na Polna bo moja gin też tam przyjmuje ja byłam zadowolona z przesyłki od hubiego. nawet zadzwonili jak nie mieli wzoru smoczka jaki wybrałam. współczuje żylaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
Tż wolę czasem nie gadać bo się biedny załamie i drugiego nie będzie chciał jak mnie najdzie ochota ewentualnie
![]() Ewula śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jutro dzień darmowej dostawy! Już jakieś plany macie zakupowe? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Rozeznanie
|
Dokładnie o żylaku nic nie powiedziałam mężowi jeszcze. Nie wiem czy mówić. ... Wolę żeby się go nie doszukiwał... w końcu faceci to wzrokowcy.
![]() Ja generalnie mówię wszystkim że czuje się dobrze. Ale wiadomo mamie czy siostrze czasami pomarudzę ale już sobie obiecałam że nic nie będę mówić. Poród też powiem że był normalny ![]() Dzięki za zakupowe komplementy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Rozeznanie
|
a już najgorzej przed teściowa się wsypać że coś boli/dolega. zawsze ma jakies złote rady w zanadrzu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka, a co hubi Ci niemilego pisal?
Ja jutro kupuje rekawiczki bo znalazlam sklep z darmowa ![]() Baby, w sumie o drazliwym jelicie nie pomyslalam ![]() Ja mowie, ze generalnie nie jest zle ale wiadomo tu boli, tam strzyka i kazdy kiwa glowa i mowi, ze rewelacyjnie wygladam ![]() U nas tez w planach jest kolejne choc pierwsze jeszcze sie nienarodzilo :P Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jutro chyba z coccodrillo skorzystam i zamówię śpioszki i body ![]() showroom kids ma dziś darmową dostawę i zamówiłam pościel do łóżeczka, będzie na teraz, bo ta z la millou trochę za duża dla małego na start ![]() https://kids.showroom.pl/dziecko/469...z-wypelnieniem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewula współczuję, dobrze, że to po ciąży mija. Zakupy śliczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zadomowienie
|
Dokładnie, ja tez przestałam sie skarżyc ze cos mnie boli bo zaraz ze sie ze sobą pieszcze, panikuje, internetow sie naczytałam, siedze w domu, nic nie robie i wymyslam. Mowia ze porod straszny to wtedy zobaczysz, bedziesz sie darła. Wiec postanowilam ze bede mowic ze mialam zaâ☠â☠â☠isty porod, szybki i piękny hehe
![]() Ewula bardzo współczuje ![]() A tak naprawde to strasznie sie dzis czuje. Mleko mi leci. Czuje sie jakbym wazyla 100kg, bardzo cięzko jest mi oddychac na leżąco a na siedząco bolą mnie strasznie żebra. Tylko się położe to nos sie zatyka ![]() Edytowane przez lune1992 Czas edycji: 2015-11-30 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 86ewula super zakupy! Zwłaszcza ten kombinezon ![]() My po ostatnich zajęciach w SR, kąpiel malucha, TZ się dokładnie przygladał ![]() No i zagadałam położną o położenia dziecia i co się dowiedziałam, że szanse na obrót są już niewielkie ![]() ![]()
![]() |
#1467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jeszcze spojrzałam i Ty masz termin na koniec stycznia a ja na samiutki początek ![]() ![]() Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-30 o 18:24 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa no i oczywiście nie zacytowałam i mi uciekło. Piękne ciuszki ewula
Lune już tyle razy to dziewcze dało się poznać od tej "dobrej" strony, że dziwię Ci się, że w ogóle jeszcze słuchasz jej pie.dolenia. Serio nie przejmowałabym się jej gadaniem. Powiedziała tylko, że jeśli ma cokolwiek mówić, to niech lepiej się zamknie. Teściowej bardzo dobrze powiedziałaś, skoro potrafi się naśmiewać z imienia jakie wybraliście Cię dla dziecka, to już jej problem.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.