|
|
#571 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie poznam Kobietę
Witaj, skoro nie lusbisz lizusów to kawa na ławe
![]() Nie widze powodu bym miała płakać, ani pozostałe wizazanki..... Cytat:
Co oznacza, że i tym samym lekcewazysz drugie osoby Cytat:
- jest tam wiecje kobiet - sadzisz, że napiszesz posta, a my, że mamy wsciek macicy na ulicy pobiiegniemy zaTobą Nawiązując do sympatii- nie korzystałam, ale oglądam oferty znajomych, nawet mozna spotkac ludzi nauki np mojego pana doktora z uczelni, który podszdłę do tego z duża dawką humoru. Jak widac doktorowi nie przeszkadząło nawet umieszczenie swojego zdjęcia, co prawda niektórzy studenci mieli ubaw, ale jego to w ogole nie interesowało. Ale fakt magister ,to co innego..... Magister coz za wązna persona.......![]() Cytat:
Przypomina mi się cytat z powieści Sienkiewiczowskiej ..... ![]() Cytat:
Żabek pieknie napisał i należa mu się za to gromkie brawa Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu Arrio martwi sie ,ze skrót TZ uwlacza,jesli nie ma komu bo jest sam
|
|
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam lekture:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/m...im,980842,3320 Sadzac po artykule Pan Ario pała sie by nam pomóc
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wręcz przeciwnie. Lubie inteligentne kobiety ![]() Oui, je parle ![]()
|
|
|
|
|
|
#575 | |||||
|
Raczkowanie
|
witam serdecznie
![]() Cytat:
Jeśli ktoś mieszka mieszka z psem lub kotem to zwierzak też jest jego TŻ, nieprawdaż? Towarzysz życia to ktoś, kto co prawda ma z Tobą cos wspólnego, ale nie ma w tym określeniu nic wyrażającego jakąś głębszą więź uczuciową między dwojgiem ludzi.Cytat:
Cytat:
I skąd Ci przyszło na myśl, że mi na WAS zależy? Cytat:
![]() Cytat:
Dlaczego napisałem, że nie szukam miłości? Dlatego, że uważam, że to zły punkt wyjścia. Znalezienie miłości wcale nie oznacza, że spotkało się odpowiednią osobę do spędzenia z nią reszty życia. Mogą to być różne przypadki – pokochało się kogoś, kto Ciebie nie kocha, kogoś z kim nie ma szans na ułożenie sobie życia, ale najczęstszy przypadek to obdarzenie kogoś uczuciem "bo on/ona mi się podoba", gdy po czasie okazuje się, że z różowymi okularami na nosie, nie dostrzegliśmy (nie chcieliśmy dostrzec!) jaki ten partner, partnerka w rzeczywistości jest. Wtedy – czasami po miesiącu, kilku miesiącach, roku, czasami po kilku latach, gdy już jest rodzina i dzieci, ktoś może dostrzec, że nie ma o czym rozmawiać z małżonkiem, że on się zmienił, albo też on się nie zmienił – na co czasami się liczy przed ślubem. Nie da się przewidzieć, co będzie w przyszłości, nie ma recepty na sukces, na udany związek. Ale często ludzie nieświadomie sami pakują się w kabałę. Ze strachu. Ze strachu przed samotnością. Szukają miłości. I gdy znajdą kogoś kto wydaje się być fajny, to poddają się tej miłości, planują już ślub, dzieci itd. (o zgrozo – czytając to forum wczoraj trafiłem na pytania typu – jak go zmusić do oświadczyn? ) To jest naturalny schemat postępowania większości ludzi. To że nie widzimy na początku wad partnera/ki. Gdyby było inaczej to większośc ludzi byłaby samotna. Tylko co się dzieje po pewnym czasie. Nie twierdzę, że nie ma małżeństw szcześliwych, kochających się. Są, znam takie. Ale niestety gdy spoglądam na większość małżeństw które znam, to właściwie mógłbym zadać sobie pytanie: czy coś poza dziećmi, poza tym że mieszkają pod wspólnym dachem, że czasem rozmawiają, ich jeszcze łączy? Gdy obrażają się na siebie za byle co, gdy nie widać między nimi czułości, delikatności, a raczej zgorzknienie, rutynę (pomijam patologie typu on ją bije, lub znęca się psychicznie, zdradza ją albo ona jego). Dlatego nie szukam miłości, tak jak to kiedyś czyniłem. To, że teraz jej nie szukam to nie teoria, ale wynika to z mojego doświadczenia. Wolę być nastawiony na poznanie, szukanie Kobiety, która będzie dzieliła podobne jak ja wartości i zasady, z którą będę miał o czym rozmawiać, która będzie mnie fascynowała swoim intelektem, duchem jak i ciałem. Gdy taką spotkam, miłość sama przyjdzie maja55 – tak, "związek nie sprowadza się do bycia dumnym ze swojej pięknej partnerki kroczącej…", ale to bycie dumnym - nie z tego że masz ładną kobietę, mężczyznę, ale z tego jaką On, Ona jest OSOBĄ - i docenianie partnerki, partnera to coś bardzo ważnego. Objaw tego, że dzieje się dobrze. Takie jest moje zdanie.pozdrawiam |
|||||
|
|
|
|
#576 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chyba te Twoje intensywnie "różowane" policzki zadziałały... ![]() Czyli poszukiwanie zakończone???
|
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pfff a przeczytałś cała moja wypowiedż- poza tym kto powiedział,że pije pod Ciebie Może Ci wytłumacze- po wyżej napisnaym przykładzie doktorowi nauk ekonomicznych nie przeszkazął tytuł ani pozycja w społeczeństwie by miec anons na sympatii Teraz zrozumiałe, czy nadal będziesz interpretował na własne potrzeby- jaki to jestes przez nas poszkodownay i przedrzeżniany
|
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to zamierzasz zrobić?Wiem,że "są rzeczy na niebie i ziemi,o których nie śniło się nawet filozofom",jednak to,co piszesz,nie mieści się juz w żadnej kategorii.I jak chcesz znaleźć/spotkać Kobietę,która będzie Cię fascynować ZARÓWNO DUCHEM,JAK I CIAŁEM?poznasz po literkach w poście,jak która z nas wygląda? Lemoorka-podpisuję się rękoma i nogami |
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() riposta nie udalo mi sie przebrnac,a i tak wszystko sprowadza sie do jednego
|
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuuuuuuuuu a ja w ogóle nie mam ava
|
|
|
|
|
#582 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
To chyba brunetek z bronią nie lubi
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zaliczam do blondynek(chpć ostatnio włosy mam nieco ciemniejsze
)...ale co się będę opisywać,jak faworytką jest bezsprzecznie Maja55 Gratuluję klaski :
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
kurcze znowu się nie załapię, bo nie jestem blondi
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz... Chłopak jest w takim stanie... nie szuka a szuka - jakieś rozdarcie wewnętrzne, jak sosna u Żeromskiego. A Wy tak po nim jedziecie, jak po łysym koniu
Wielce prawdopodobne, że pielęgniarka mu się przyda Albo raczej jakaś siostra miłosierdzia ![]() ![]() Niewielu jest takich szaleńców
|
|
#586 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#587 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W rzeczywistości niewirtualnej funkcjonują inne zwroty ![]() Ja lubię, ja, ja! Znam jednego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ...kochanie moje najwspanialsze
|
|
|
#588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to siostra ostra jestem, więc ten wybór może zaboleć
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądaliście kabaret Tey
![]() ![]() Przypomniała mi sie siostra wielokrotnie przełozona
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aninek - bardzo proszę wskaż mi fragment w którym napisałem, że nie szukam, nie chcę poznać Kobiety Wolę brunetki niż blondynki
|
|
|
|
|
|
#591 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dyskusja wrze...
Cytat:
![]() Tres bien mesieur..grenouille ![]() Cytat:
![]() Z nieznajomymi boje sie wychodzić na kawę ![]() Zwłaszcza z takimi tajemniczymi jak Ty, Arrio ...a nie zależy? Cytat:
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5365579]No to Maju, masz teraz trudny orzech do zgryzienia..... ![]() Chyba te Twoje intensywnie "różowane" policzki zadziałały... ![]() Czyli poszukiwanie zakończone??? [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
![]() Zresztą nawet PW nie dostałam Pfff...foch:P Pewnie się boi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Same widzicie - nic tu po mojej blond czuprynie ![]() Nawet różowe poliki nie pomogą
|
|
|
#592 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powstrzymajcie się, gołąbeczki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#593 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Żabek, ja bardzo ładnie proszę, wywal z cytatu ten kawałek, co to miał niby niewidoczny być
![]() A temu mojemu, to ja już łeb zmyłam za pisanie na biało |
|
|
|
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale co widziałem to moje
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to taki styl oczekujący
|
|
|
|
|
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#597 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#598 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
hmm...doceniam to, ze na wizazu jest tak malo facetow
Co drugi post to przyszloby czytac wynurzenia desperatow-szukajacych-ktorzy-oczywiscie-nie-szukaja i zakochanych-zamalinkowanych-kocham-cie-w-kazdym-poscie-ty-moja-ty-a-ja-twoj Maja dawaj tego PW moze, ktoras jeszcze da zdjecie w av Nie szukam bo wole byc nastawiony na poznanie i szukanie. Fajnie sie czyta te wasze komentarze
|
|
#600 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

Co oznacza, że i tym samym lekcewazysz drugie osoby
Magister coz za wązna persona.......![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) To jest naturalny schemat postępowania większości ludzi. To że nie widzimy na początku wad partnera/ki. Gdyby było inaczej to większośc ludzi byłaby samotna.

A jak to zamierzasz zrobić?Wiem,że "są rzeczy na niebie i ziemi,o których nie śniło się nawet filozofom",jednak to,co piszesz,nie mieści się juz w żadnej kategorii.
nie udalo mi sie przebrnac,a i tak wszystko sprowadza sie do jednego

klaski :