![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Jeśli chodzi o ten pokój to tak ale póki co tego jeszcze nie robimy bo teraz zaczynamy remont salonu z przedpokojem i trzeba będzie w młodego pokoju trzymać część mebli z innych pokoi... przesuwanie z miejsca na miejsce
![]() no zaraz trzeba się brać za krokiety i inne gulasze do mrożenia ![]() Edit: Kogiel, nie wiem jakie drzwi do szafy planujecie ale jeśli przesuwne to polecam firmę bimak, na ich stronie są też kalkulatory to wyliczenia tegoż systemu i drzwi ![]() ![]() Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-12-02 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli paczka była jednak za duża czy coś to chyba powinni się skontaktować a nie decydować za mnie i wysyłać dpd - zobaczymy jak to będzie czy wogóle zadzwoni ja nie mam zamiaru jechać do mieszkania żeby paczkę odebrać będzie musiała się pofatygować do mnie ![]() a to ja w t33d3 ![]() ![]() Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2015-12-02 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zaplanowałam robienie pierogów, ale to nie dziś ![]() Ahnessy światło niosąca ![]() Ale masz fajna piłeczkę, sam brzuszek ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-02 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pojechaliśmy do abrameble i zobaczyliśmy naszą szafę ![]() ![]() ![]() Jutro zobaczymy jak Tż dostanie na raty to super a jak nie to dzwonię do babci ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
ahnessy śliczny, okrąglutki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Wtajemniczenie
|
Cześć ślicznotki^^
Piękne brzuszki ![]() ![]() Gratulacje wizyt, tygodni i miesięcy ![]() ![]() Cytowałam ale mi zniiknęło;(;( |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Rozeznanie
|
Super
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja poproszę Camarello Carmella + Cybex Aton
![]() |
#2293 |
Wtajemniczenie
|
Jaka ładna piłeczka
![]() Styczniówki to jednak lachony są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Moje dzisiaj się rozciągało w samochodzie.. Zaparł się nóżkami o żebra (jeśli się przekręcił ale wydawało mi się że tu ma nóżki) i czułam mega nacisk w lewy jajnik i tamte okolice głównie. A tu u góry właśnie kopniaki za chwilę.. Ostatnio wyczailiśmy że główkę miał po prawej stronie od pępka, bo u góry pusto, na dole też, po lewej dostawałam serie kopniaków, a po prawej taka twarda piłeczka więc pewnie główka (albo dupka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lekarze na SORze nie chcą wypisywać L4, wiem coś o tym, bo mi lekarz nie wypisał L4 po tym jak upuściłam sobie nóż na stopę i rozcięłam palec aż do kości - a miałam wtedy pracę chodzącą, na SORze byliśmy ok. północy, mówię do chłopa - no jakim cudem mam jego zdaniem wstać o 4:30 i iść do pracy, gdzie CHODZĘ przez 10-14h, skoro ledwo doczłapałam do szpitala? To mi powiedział, że on ma katar i musi siedzieć w pracy ![]() Baby, masakra z tą Twoją mamą... Tyle razy pisałaś, że super, że przyjedzie, bo Ci pomoże i w ogóle,a okazuje się, że sama sobie strzeliłaś w kolano z tym jej przyjazdem, bo masz jeszcze więcej roboty niż wcześniej ![]() Med, gratki rocznicy! Co do komody, to ja mam każdą szufladę na inny rozmiar ![]() Do tych górnych włożę: otulacze/kieszonki do jednej, a wkłady (tetra/ręczniczki) do drugiej. Potem mam szufladę na 56, kolejną na 62 i kolejną na 68/74 (na 74 mam raptem 4 rzeczy). Z jakiej firmy staniki wzięłaś? Candy, same dobre wieści, super! ![]() Czarnula, poród przerywa L4 i wskakuje macierzyński ![]() Też mam śpioszki od Ewa Klucze - są świetne (kupowałam używki). Ua00, moim zdaniem nie ma sensu robić tego pokoju. Skoro jest surowy, to może wynieście tam część rzeczy, które zajmują Wam miejsce w domu, a których nie używacie aż tak często? Dzięki temu pokój będzie 'graciarnia', a w domu zyskacie trochę miejsca. Co do zbieractwa, to przeprowadzka to idealny czas na porządki, my nie jesteśmy zbieraczami, ale i tak dużo wyrzuciliśmy przy przeprowadzkach ![]() Skoro to są rzeczy,których nie używacie, to siedzisz teraz w domu - rób porządki i wywalaj,a TŻ pewnie nawet nie będzie wiedział, że wyrzuciłaś ![]() Hariett, witaj w klubie, my łóżeczko gotowe będziemy mieć może na Święta ![]() Gratki brzuszków, pokoików i rozpoczętych tygodni (9 m-c?! ![]() Wyczytałam w internetach, że na zgagę dobry jest kisiel z siemienia lnianego: 2 łyżeczki zalać 1/2 szklanki wrzątku, zostawić, to się 'zażeluje', potem dolać ciepłego mleka i wypić na noc. Wprawdzie musiałam i tak wspomóc się Gavisconem przed samym spaniem, ale i tak było o niebo lepiej niż zawsze. Bo Gaviscon zobojętnia te kwasy w żołądku, a z kolei ten kisiel oblepia ścianki przełyku i nie pozwala żeby te kwasy się wydostawały na zewnątrz. Wizytujemy dzisiaj ![]() Ja dzisiaj trochę popracowałam- nienawidzę sprawdzać po kimś ![]() ![]() W planach jeszcze ogarnąć sypialnię, bo po opróżnieniu komody muszę jakiś porządek zrobić, trzeba pościel zmienić. Na dzisiaj mam obiad, więc tylko obiorę TŻtowi ziemniaki do ogórkowej, bo ja mam ryż. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny za komplementy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten niebieski jest piękny ![]() ![]() Cytat:
![]() Brzuszek piękny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś robię spaghetti po bolońsku
![]() W sumie to bucatini po bolońsku, bo źle spojrzałam na opakowanie i kupiłam nie ten makaron, ale w sumie podobne to ![]() dotka ![]() Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-12-02 o 11:21 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego ja się decydowałam na depilację laserową i ją ukończę po ciąży ![]() Piąteczka, też dziś zmieniam pościel ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
A jak!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahnessy ładny ten Twój brzuszek.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale sama sobie niespodziankę sprawiłam
![]() ![]() ![]() ![]()
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Ja przed ciążą zdążyłam z depilacją laserową, ale po jakimś czasie włoski zaczęły odrastać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Niepozorna, po ciąży powinno wszystko wrócić do stanu wcześniejszego ![]() ![]() Już 12:30.... do roboty! Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-12-02 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
uaoo, uważam, że dalsze inwestowanie w miejsce, z ktrego wkrótce się wynosicie nie przyniesie Wam zbyt wielu korzyści. Na Twoim miejscu spakowałabym np letnie ciuchy, jakieś meble, czy książki, generalnie rzeczy, z których nie korzysta się na co dzień i nie będziecie korzystać przez najbliższe parę miesięcy i wynieść do tego pokoju. Panele na podłodze nie są do tego potrzebne. wtedy będziecie mieli luźniej w pokoju, a jednocześnie będziecie mieli przygotowane rzeczy do przeprowadzki.
ahnessy, co za brzusio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to oczywiście nie odpowiedział. ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- O tak, tak! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Dotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nieee ja bym nie inwestowala. Przejrzyj wszystko co macie,zrob selekcje,mniej potrzebne rzeczy tam wynies i tyle. Cytat:
To jak moja matka: to mezczyzna powinien przygotowac pokoj dziecka gdy kobieta rodzi w szpitalu :-D U nas remont do przodu,mysle ze do połowy grudnia skoncza pierwszy etap,a na drugi etap poki co nie mamy pozwolen (i za bardzo kasy). Jak skoncza to za 150-200 euro ( :-( ) wezme kogos do sprzatania,pozniej tesciowa do Ikei po meble i pokoj Olivii bedzie gotowy,reszta w sumie juz mnie tak bardzo nie stresuje haha. Fajnie byłoby miec ladna kuchnie,ustawna,z nowoczesnymi szafkami,no ale niestety... Nie bede miala :-P moze chociaż maz zmieni troche uklad szafek na bardziej praktyczny (Bo kuchnia byla jakies 30 lat temu robiona jak jeszcze sie robilo murowane,tzn.murek długosci kuchni z powstawianymi drzwiczkami :-/ i bardzo ciezko cos tu zmienic ale bedziemy próbowac w okresie swiatecznym) Cytat:
Dzieki wszystkim za wsparcie w sytuacji z mamá...nie wiem co myslala,że sie przez 12 dni nie zorientuje ze nie moze mi pomagac? :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.