Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-02, 10:52   #2281
Casaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
U Was tu już tylko listwy i mebelki wstawiać, prawda? Cudnie jest!
Jeśli chodzi o ten pokój to tak ale póki co tego jeszcze nie robimy bo teraz zaczynamy remont salonu z przedpokojem i trzeba będzie w młodego pokoju trzymać część mebli z innych pokoi... przesuwanie z miejsca na miejsce

no zaraz trzeba się brać za krokiety i inne gulasze do mrożenia

Edit: Kogiel, nie wiem jakie drzwi do szafy planujecie ale jeśli przesuwne to polecam firmę bimak, na ich stronie są też kalkulatory to wyliczenia tegoż systemu i drzwi zresztą na YT looknijcie sobie na montaż takiego systemu, to bardzo ułatwia pracę

Edytowane przez Casaa
Czas edycji: 2015-12-02 o 10:55
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 10:53   #2282
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kogielmogiel Pokaż wiadomość
Zjadłam wczoraj morze czekolady i dlatego
Trzymam kciuki żebyście zdążyli
Nie, spoko, bardzo poprawiłaś mi humor

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 10:56   #2283
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MallaMi Pokaż wiadomość
a ja jak zamawiam np pocztex kurier to nie dosyc ze idzie dwa albo trzy dni (nie to co dpd lub dhl) to jeszcze przynosi to listonosz a nie tam żaden kurier
ale ja wybrałam opcję listu poleconego pocztą polską a nie pocztexem
jeśli paczka była jednak za duża czy coś to chyba powinni się skontaktować a nie decydować za mnie i wysyłać dpd - zobaczymy jak to będzie czy wogóle zadzwoni ja nie mam zamiaru jechać do mieszkania żeby paczkę odebrać będzie musiała się pofatygować do mnie

a to ja w t33d3 sorty za lampę, zapomniałam wyłączyć ale za to jaki blask ode mnie bije
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20151202_114053.jpg (66,4 KB, 42 załadowań)

Edytowane przez ahnessy
Czas edycji: 2015-12-02 o 10:57
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 10:56   #2284
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o ten pokój to tak ale póki co tego jeszcze nie robimy bo teraz zaczynamy remont salonu z przedpokojem i trzeba będzie w młodego pokoju trzymać część mebli z innych pokoi... przesuwanie z miejsca na miejsce

no zaraz trzeba się brać za krokiety i inne gulasze do mrożenia
No tak, generalny remont... Przybijam wirtualna piątkę i trzymam kciukasy

Ja zaplanowałam robienie pierogów, ale to nie dziś

Ahnessy światło niosąca
Ale masz fajna piłeczkę, sam brzuszek

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-12-02 o 10:57
hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 10:58   #2285
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, generalny remont... Przybijam wirtualna piątkę i trzymam kciukasy
Dzięki

Ahnessy, bardzo ładnie wyglądasz
Stary 2015-12-02, 11:01   #2286
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej
Pojechaliśmy do abrameble i zobaczyliśmy naszą szafę Gdyby się udało ją wziąć na raty to byłoby cudownie Miałabym miejsce na swoje rzeczy i dla dzidziusia półka by się znalazła i na odkurzacz
Jutro zobaczymy jak Tż dostanie na raty to super a jak nie to dzwonię do babci

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Mi brakuje miejsca w domu na wszystko. Wiecie o czym pomyślałam sobie? Żeby zrobić pokój na dole, ale nie wiem czy to jest sens na kilka miesięcy skoro na wiosnę wyprowadzamy się na swoje. A tam pokój jest "surowy" ściany krzywe, paneli brak, rury wszędzie widoczne. Trochę by kosztowało nas zrobienie tego pokoju, ale no nie wiem już sama. co byście zrobiły na moim miejscu?
Dodam, że to jest malutki pokój.
Totalnie bez sensu robienie pokoju komuś Ja wiem, że masz syndrom ale powstrzymaj się we własnym domu poszalejesz
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:02   #2287
czarnulax
Zakorzenienie

ahnessy śliczny, okrąglutki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-02, 11:05   #2288
kasia01987
Wtajemniczenie

Cześć ślicznotki^^

Piękne brzuszki Baby a Ty nie marudź bo dopiero CI urośnie;d u mnie 2 tygodnie temu dopiero wystrzelił więc wszystko może byc dopiero przed Tobą:P

Gratulacje wizyt, tygodni i miesięcy
Cytowałam ale mi zniiknęło;(;(
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:09   #2289
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
No ja mam teraz dylemat bo łóżeczko ma stać w miejscu, w którym chcę postawić choinkę No i pewnie skończy się tak, że jak pójdę rodzić to mąż w tym czasie rozbierze drzewko i postawi łóżeczko
ja bym chciała móc wszystko nadzorować bo TŻ nie wiem czy ogarnie (pewnie go nie doceniam, bo jak trzeba będzie to na pewno ogarnie, ale jednak chciałabym mieć swój udział w tym )
Cytat:
Mi brakuje miejsca w domu na wszystko. Wiecie o czym pomyślałam sobie? Żeby zrobić pokój na dole, ale nie wiem czy to jest sens na kilka miesięcy skoro na wiosnę wyprowadzamy się na swoje. A tam pokój jest "surowy" ściany krzywe, paneli brak, rury wszędzie widoczne. Trochę by kosztowało nas zrobienie tego pokoju, ale no nie wiem już sama. co byście zrobiły na moim miejscu?
bez sensu remontować dodatkowy pokój jakoś sie jeszcze kilka miesięcy przemęczycie
Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość

Ałłłłaaaaa Młody mi się tak rozpycha, że masakra jakaś. Lewy jajnik i prawa strona żeber, tak mi się pcha w te dwa miejsca, że siedzieć nie moge, jakaś pokrzywiona teraz jestem.
mój mi się czasami tak wpycha w biodra i narządy wewnętrzne, ze nie mogę sie wyprostować i chodzę zgięta w pół
Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość

a to ja w t33d3 sorty za lampę, zapomniałam wyłączyć ale za to jaki blask ode mnie bije
ślicznie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:10   #2290
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Ahnessy ale okrągła piłeczka
Stary 2015-12-02, 11:12   #2291
iola14
Rozeznanie

Cytat:
To ja też wrzucę foty pokoju Franka
Super Mam taką samą kolorystykę tylko panele bardziej w jabłoń wpadają

Cytat:
Śliczny brzuszek
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:14   #2292
niunia_leyla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
A kiedy urządzacie kącik/pokoik dla dziecka tak już ostatecznie? mówię o dekoracjach, szykowaniu łóżeczka (u nas w łóżeczku na razie jest graciarnia ) Ja już bym chciała ale z drugiej strony nie chcę żeby się kurzyło niepotrzebnie
Ja zamierzam skończyć w tym tygodniu o ile pościel mi przyjdzie. Od soboty mi nagle męża przypiliło bo 9 msc to się wystraszył że sam zostanie a żyrandol i kinkiet od ponad miesiąca na montaż czekaja.

Cytat:
u nas jakoś tak wyszło że ten największy zakup zostawiliśmy na sam koniec. a jak byliśmy w tych kilku sklepach z wózkami to żadnej dziewczyny nie widziałam z takim dużym brzuchem jak mój, wszystkie takie ledwo co wystające miały. aż zła byłam że dopiero teraz kupujemy, no ale na szczęście mamy jeszcze troche czasu do porodu.
nie tylko ty, ja kupiłam w sobotę stacjonarnie i muszę jeszcze 2 tygodnie czekać na wózek, a termin między 29,12-02,01 przeraża mnie to.

Cytat:
Ja bym już nie inwestowała kasy w stare mieszkanie.

Cytat:
Napisane przez kogielmogiel Pokaż wiadomość
Ja też mam wszystko w kartonach, jedynie łóżeczko rozłożone bo śmierdzi niemiłosiernie. Ja mam komodę dla młodej, ale teraz są w niej inne rzeczy bo ogólnie cierpimy na brak miejsca do przechowywania.
Ale dzięki Casaa ściągneliśmy program i projektujemy szafę do sypialni, zobaczymy jak nam pójdzie bo niedaleko mamy stolarnie.
hariett no pokój jeszcze w powijakach, ale już bliżej niż dalekj
mogę prosić o linka do programu?

Cytat:

Czy komuś jeszcze dopisać wózek na główną?
ja poproszę Camarello Carmella + Cybex Aton
Stary 2015-12-02, 11:14   #2293
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Jaka ładna piłeczka
Styczniówki to jednak lachony są
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:14   #2294
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Moje dzisiaj się rozciągało w samochodzie.. Zaparł się nóżkami o żebra (jeśli się przekręcił ale wydawało mi się że tu ma nóżki) i czułam mega nacisk w lewy jajnik i tamte okolice głównie. A tu u góry właśnie kopniaki za chwilę.. Ostatnio wyczailiśmy że główkę miał po prawej stronie od pępka, bo u góry pusto, na dole też, po lewej dostawałam serie kopniaków, a po prawej taka twarda piłeczka więc pewnie główka (albo dupka ) Więc może się przekręcił
Stary 2015-12-02, 11:15   #2295
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
Wróciliśmy z SOR. Dzisiaj mąż mnie zestresował, wrócił z pracy dwie godziny wcześniej, mówił, że go przyspała ziemia z gruzem/betonem i woda zalała jak w wykopie był. Jakieś 40 minut go odkopywali. Wymarznął. Wróciłam ze szkoły to mówi, że go żebra zaczęły boleć. No to pojechaliśmy prosto do szpitala. Tylko, że trafił się murzyn lekarz - ok staram się nie dyskryminować ale zrobił mu rtg klatki, nie dał l4 bo nie, zalecenia "oszczędny tryb życia, leki przeciwbólowe" ale w sumie nie powiedział konkretnie jakie i zgłosić się do lekarza rodzinnego za 2 dni no żal. Jutro idzie albo go zawiozę zależy w jakim stanie będzie rano bo potrzebuje to l4. Po za tym oczy ciągle ma całe czerwone. No i kolejki jako tako nie było, a i tak spędziliśmy tam 3 godziny bo lekarzowi się nie śpieszyło.
O matko, ale przeżycia.. Oby TŻtowi się poprawiło
Lekarze na SORze nie chcą wypisywać L4, wiem coś o tym, bo mi lekarz nie wypisał L4 po tym jak upuściłam sobie nóż na stopę i rozcięłam palec aż do kości - a miałam wtedy pracę chodzącą, na SORze byliśmy ok. północy, mówię do chłopa - no jakim cudem mam jego zdaniem wstać o 4:30 i iść do pracy, gdzie CHODZĘ przez 10-14h, skoro ledwo doczłapałam do szpitala? To mi powiedział, że on ma katar i musi siedzieć w pracy

Baby, masakra z tą Twoją mamą... Tyle razy pisałaś, że super, że przyjedzie, bo Ci pomoże i w ogóle,a okazuje się, że sama sobie strzeliłaś w kolano z tym jej przyjazdem, bo masz jeszcze więcej roboty niż wcześniej

Med, gratki rocznicy!
Co do komody, to ja mam każdą szufladę na inny rozmiar Mam komodę Malm na 6 szuflad ( na górze dwie małe, a potem 4).
Do tych górnych włożę: otulacze/kieszonki do jednej, a wkłady (tetra/ręczniczki) do drugiej.
Potem mam szufladę na 56, kolejną na 62 i kolejną na 68/74 (na 74 mam raptem 4 rzeczy).

Z jakiej firmy staniki wzięłaś?

Candy, same dobre wieści, super!

Czarnula, poród przerywa L4 i wskakuje macierzyński
Też mam śpioszki od Ewa Klucze - są świetne (kupowałam używki).

Ua00, moim zdaniem nie ma sensu robić tego pokoju. Skoro jest surowy, to może wynieście tam część rzeczy, które zajmują Wam miejsce w domu, a których nie używacie aż tak często? Dzięki temu pokój będzie 'graciarnia', a w domu zyskacie trochę miejsca.
Co do zbieractwa, to przeprowadzka to idealny czas na porządki, my nie jesteśmy zbieraczami, ale i tak dużo wyrzuciliśmy przy przeprowadzkach
Skoro to są rzeczy,których nie używacie, to siedzisz teraz w domu - rób porządki i wywalaj,a TŻ pewnie nawet nie będzie wiedział, że wyrzuciłaś

Hariett, witaj w klubie, my łóżeczko gotowe będziemy mieć może na Święta Bo dopiero po 6.12 szwagierka je przywiezie, to TŻ musi je odebrać, pomalować..

Gratki brzuszków, pokoików i rozpoczętych tygodni (9 m-c?! )

Wyczytałam w internetach, że na zgagę dobry jest kisiel z siemienia lnianego: 2 łyżeczki zalać 1/2 szklanki wrzątku, zostawić, to się 'zażeluje', potem dolać ciepłego mleka i wypić na noc.
Wprawdzie musiałam i tak wspomóc się Gavisconem przed samym spaniem, ale i tak było o niebo lepiej niż zawsze. Bo Gaviscon zobojętnia te kwasy w żołądku, a z kolei ten kisiel oblepia ścianki przełyku i nie pozwala żeby te kwasy się wydostawały na zewnątrz.

Wizytujemy dzisiaj Miało być o 20:20, ale dzwoniła babeczka, czy dam radę na 18:40, a to nawet lepiej dla mnie, bo zwykle im późniejsza wizyta, tym większe opóźnienia.

Ja dzisiaj trochę popracowałam- nienawidzę sprawdzać po kimś teraz palę w piecu, a potem biorę się za wydepilowanie nóg (spoko) i bikini (trochę gorzej ).

W planach jeszcze ogarnąć sypialnię, bo po opróżnieniu komody muszę jakiś porządek zrobić, trzeba pościel zmienić. Na dzisiaj mam obiad, więc tylko obiorę TŻtowi ziemniaki do ogórkowej, bo ja mam ryż.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:18   #2296
ahnessy
Rozeznanie

dzięki dziewczyny za komplementy
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:18   #2297
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Przyszły śpioszki od Ewa Klucze i kocyk dla małej, jakie to wszystkie cudowne i milutkie jest
Foteczki

Cytat:
Ałłłłaaaaa Młody mi się tak rozpycha, że masakra jakaś. Lewy jajnik i prawa strona żeber, tak mi się pcha w te dwa miejsca, że siedzieć nie moge, jakaś pokrzywiona teraz jestem.
Mi strasznie żołądek maltretuje dzisiaj

Cytat:
To ja też wrzucę foty pokoju Franka
Ten niebieski jest piękny Cudnie się zapowiada

Cytat:
Jaki anielski blask!
Brzuszek piękny Taki idealnie okrąglutki.

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:20   #2298
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Ja dziś robię spaghetti po bolońsku
W sumie to bucatini po bolońsku, bo źle spojrzałam na opakowanie i kupiłam nie ten makaron, ale w sumie podobne to

dotka za wizytę!

Edytowane przez Jerzyczka
Czas edycji: 2015-12-02 o 11:21 Powód: .
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:22   #2299
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Wizytujemy dzisiaj Miało być o 20:20, ale dzwoniła babeczka, czy dam radę na 18:40, a to nawet lepiej dla mnie, bo zwykle im późniejsza wizyta, tym większe opóźnienia.

Ja dzisiaj trochę popracowałam- nienawidzę sprawdzać po kimś teraz palę w piecu, a potem biorę się za wydepilowanie nóg (spoko) i bikini (trochę gorzej ).

W planach jeszcze ogarnąć sypialnię, bo po opróżnieniu komody muszę jakiś porządek zrobić, trzeba pościel zmienić. Na dzisiaj mam obiad, więc tylko obiorę TŻtowi ziemniaki do ogórkowej, bo ja mam ryż.
za wizytę
Dlatego ja się decydowałam na depilację laserową i ją ukończę po ciąży
Piąteczka, też dziś zmieniam pościel
Stary 2015-12-02, 11:22   #2300
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Styczniówki to jednak lachony są
A jak!

Cytat:
Lekarze na SORze nie chcą wypisywać L4, wiem coś o tym, bo mi lekarz nie wypisał L4 po tym jak upuściłam sobie nóż na stopę i rozcięłam palec aż do kości - a miałam wtedy pracę chodzącą, na SORze byliśmy ok. północy, mówię do chłopa - no jakim cudem mam jego zdaniem wstać o 4:30 i iść do pracy, gdzie CHODZĘ przez 10-14h, skoro ledwo doczłapałam do szpitala? To mi powiedział, że on ma katar i musi siedzieć w pracy
No chyba żart

za wizytę

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-12-02, 11:27   #2301
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Pewnie coś bym odpowiedziała w stylu, a ja mam hemoroidy i się tym nie chwalę. Serio przeraża mnie polska służba zdrowia.

Ahnessy ładny ten Twój brzuszek.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:27   #2302
pietrusiowata
Rozeznanie

Dziewczyny ale sama sobie niespodziankę sprawiłam Wstawiałam ręczniki i prześcieradła dla Jasia i okazało się, że w opakowaniu z Ikei są dwa prześcieradła a ja myślałam, że jedno ja i moje czytanie etykiet ale mam radochę
Stary 2015-12-02, 11:29   #2303
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja się decydowałam na depilację laserową i ją ukończę po ciąży
Ja przed ciążą zdążyłam z depilacją laserową, ale po jakimś czasie włoski zaczęły odrastać Jest ich może mniej no ale jednak są

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale sama sobie niespodziankę sprawiłam Wstawiałam ręczniki i prześcieradła dla Jasia i okazało się, że w opakowaniu z Ikei są dwa prześcieradła a ja myślałam, że jedno ja i moje czytanie etykiet ale mam radochę
Niby nic, a jak cieszy

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-12-02, 11:31   #2304
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętaj, że mężczyzna nie choruje, on walczy o życie

Edit: Niepozorna, po ciąży powinno wszystko wrócić do stanu wcześniejszego tak mi mówiła kosmetyczka. Ja zdążyłam tylko jeden zabieg zrobić i przez I i II trym włochy rosły jak szalone, a teraz już się to uspokoiło i powoli wraca do stanu po zabiegu

Już 12:30.... do roboty!

Edytowane przez Casaa
Czas edycji: 2015-12-02 o 11:33
Stary 2015-12-02, 11:31   #2305
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

uaoo, uważam, że dalsze inwestowanie w miejsce, z ktrego wkrótce się wynosicie nie przyniesie Wam zbyt wielu korzyści. Na Twoim miejscu spakowałabym np letnie ciuchy, jakieś meble, czy książki, generalnie rzeczy, z których nie korzysta się na co dzień i nie będziecie korzystać przez najbliższe parę miesięcy i wynieść do tego pokoju. Panele na podłodze nie są do tego potrzebne. wtedy będziecie mieli luźniej w pokoju, a jednocześnie będziecie mieli przygotowane rzeczy do przeprowadzki.

ahnessy, co za brzusio piękny.
Stary 2015-12-02, 11:33   #2306
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie coś bym odpowiedziała w stylu, a ja mam hemoroidy i się tym nie chwalę. Serio przeraża mnie polska służba zdrowia..
No ja się go zapytałam, czy widzi różnicę między katarem, który mu nie przeszkadza w pracy, a nożem wbitym w palec, do kości - przez co nie mogę chodzić,a mam pracę TYLKO chodzącą (!).
No to oczywiście nie odpowiedział.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Pamiętaj, że mężczyzna nie choruje, on walczy o życie
O tak, tak!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:39   #2307
MallaMi
Rozeznanie

Cytat:
ślicznie Wam
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Hej
Pojechaliśmy do abrameble i zobaczyliśmy naszą szafę Gdyby się udało ją wziąć na raty to byłoby cudownie Miałabym miejsce na swoje rzeczy i dla dzidziusia półka by się znalazła i na odkurzacz
Jutro zobaczymy jak Tż dostanie na raty to super a jak nie to dzwonię do babci
na pewno się uda powodzenia

Cytat:
.
kciuki za wizytę
MallaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 11:42   #2308
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Edit: Niepozorna, po ciąży powinno wszystko wrócić do stanu wcześniejszego tak mi mówiła kosmetyczka. Ja zdążyłam tylko jeden zabieg zrobić i przez I i II trym włochy rosły jak szalone, a teraz już się to uspokoiło i powoli wraca do stanu po zabiegu
O to zasiałaś u mnie ziarenko nadziei

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-12-02, 11:43   #2309
czarnulax
Zakorzenienie

Dotka
Stary 2015-12-02, 11:44   #2310
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Baby ostatnio wstawiała zdjęcie pokoju Olivii. Ja też się pochwalę pokojem Huberta
:-D siostro w niedoli,Witaj :-D

Cytat:

nieee ja bym nie inwestowala. Przejrzyj wszystko co macie,zrob selekcje,mniej potrzebne rzeczy tam wynies i tyle.

Cytat:
dziękuję

a mój mąż to w ogóle stwierdził że złoży łóżeczko jak będe w szpitalu

To jak moja matka: to mezczyzna powinien przygotowac pokoj dziecka gdy kobieta rodzi w szpitalu :-D

U nas remont do przodu,mysle ze do połowy grudnia skoncza pierwszy etap,a na drugi etap poki co nie mamy pozwolen (i za bardzo kasy). Jak skoncza to za 150-200 euro ( :-( ) wezme kogos do sprzatania,pozniej tesciowa do Ikei po meble i pokoj Olivii bedzie gotowy,reszta w sumie juz mnie tak bardzo nie stresuje haha. Fajnie byłoby miec ladna kuchnie,ustawna,z nowoczesnymi szafkami,no ale niestety... Nie bede miala :-P moze chociaż maz zmieni troche uklad szafek na bardziej praktyczny (Bo kuchnia byla jakies 30 lat temu robiona jak jeszcze sie robilo murowane,tzn.murek długosci kuchni z powstawianymi drzwiczkami :-/ i bardzo ciezko cos tu zmienic ale bedziemy próbowac w okresie swiatecznym)

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
Cześć ślicznotki^^

Piękne brzuszki Baby a Ty nie marudź bo dopiero CI urośnie;d u mnie 2 tygodnie temu dopiero wystrzelił więc wszystko może byc dopiero przed Tobą:P

Gratulacje wizyt, tygodni i miesięcy
Cytowałam ale mi zniiknęło;(;(
Nie chce zeby rosl,już ledwo moge auto prowadzić :-(

Dzieki wszystkim za wsparcie w sytuacji z mamá...nie wiem co myslala,że sie przez 12 dni nie zorientuje ze nie moze mi pomagac? :-D

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości