![]() |
#2311 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
hmmm temu cieszę się że mam synka...nie będzie musiał golić nóg, malować paznokci farbować włosów, robic makijażu...i mnóstwo mnóstwo innych rzeczy;d;d chyba że będzie gender^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was znalazła ładne skarpetki 100% bawełna? przeglądam te smykowe, ale wszystkie mają ok 60-80% maksymalnie... a ja wolałabym by młody nie miał styczności ze sztucznymi tkaninami, przynajmniej przez pierwsze parę miesięcy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
O jaaaa nie wiedziałam, ze w IKEI są prześcieradła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Rozeznanie
|
Kasia ja do wózka brałam od hubi world przy okazji zamówienia. Nie wiem jak jakość, bo jeszcze nie prałam
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to ja chyba tez kupie w ikei bo tez nie lubie frotty, mialam szyc z jakiegos ladnego materiału ale nie dam rady juz siedziec przy maszynie kregosłup wysiada i brzuch twardnieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
traktują pacjentów jak piłeczkę , zapominają że człowieka boli i cierpi. ... Myślałam o tym bo boje się że nie zdążę wrócić z macierzyńskiego przed końcem umowy i mi nie przedłuża. . Akurat kończy mi się w połowie lutego 2017 pięcio letnia umowa. .. a trzeba jeszcze zaległy urlop wykorzystać. .. sama nie wiem co zrobić. :/ Medeline gratuluję rocznicy. My z mężem też się znamy od nastolatków. Ja miałam 14 lat , mąż 17 jak się zaczęliśmy umawiać. ![]() Baby montana współczuję sytuacji z mamą. Kurcze Powinna Się domyślić że jest tam po to by Ci pomóc a nie żeby odpoczywać twoim kosztem. .. Szok ... Gratuluję nowych tygodni i 9 miesiąca. Ciągle się nie mogę przyzwyczaić że to już. . Ahnessy śliczny brzuszek. Rzeczywiście piłeczka. Co jedno zdjęcie to zgrabniejsza laska ![]() Casaa Super kolory pokoiku. Uwielbiam granaty i styl marynarski. Wózek też Wzięłam granatowy ![]() Hariet jeszcze trochę pracy zostało w pokoju ale efekt będzie na pewno nagrodą dla Was. Jeszcze nie dawno miałam całe mieszkanie w takim stanie. Wymieniliśmy wszystko od elektryki po okna , drzwi , wylewki . 8 ms pracy dla 59m mieszkania w bloku. .. ale warto było. Spokój na kilka lat a człowiek szybko zapomina jak było wcześniej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
tyle znalazłam nt 100% bawełny. http://wyprawkabobasa.blogspot.com/2...00-baweny.html
sama już nie wiem...ale jak będzie miał potówki, to mogę zapomnieć o nie 100%. rok temu w tkmaxx kupiłam znajomym na prezent, ale to było w UK. może i u nas będą? Wyślę męża...w tym sklepie to loteria co jest, a czego nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Piona! Czasami taka "oszczędność" nosem wychodzi ![]() Powodzenia na wizycie ![]() Cytat:
![]() Powiem że ostatnie dni jak widzę że coś się dzieje to jakoś lepszy humor mam ![]() ![]() ![]() Mnie też się marzą meble... A tżtowi wanna, ale to by trzeba było przerobić co najmniej jedną łazienkę. No cóż, nie mamy kredytu, za to mamy plany przeróbek ![]()
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
kurde też się muszę brać za obiad, u nas dzisiaj tradycyjnie mielony, kapustka i ziemniaczki
![]() Wzięłam się za porzadki, ale przyszła moja siostra i tak się zagadałyśmy. Co do urzadzania pokoiku to hmm wczoraj pocisnęłam TŻ o komodę żeby mi już naszykował bo przynajmniej bym ruszyła z praniem. Teraz TŻ zamawia drzwi do piwnicy bo najpierw musimy uprzątnąć Jaśkowi sypialnię żeby w ogóle cokolwiek zaczac działać. Takze tempo zabójcze ![]() Jerzyczka ja tez mam już umówione spotkanie z położną ![]() Widzimy się w piatek ![]() Dotka powodzenia na wizycie ![]()
#2324 |
Zadomowienie
|
ahnessy sliczny, okraglutki brzuszek
![]() Dotka kciuki za wizyte. Właśnie moja teściowa coś ostatnio mi mówiła o kisielu z siemienia że podobno pomaga na zgage bo miałam lekką ale jakoś samo mi przeszło. Czasem mam po soku jabłkowym ![]() Ja właśnie jem kanapeczki z łososiem i ogórkiem zielonym mniam Tak sie zastanawiam gdzie to kupić taki ochraniacz na wózek w razie niepogody ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
btw, czy któraś z Was ma kołderkę 135x100? bo kupiłam taką flanelową pościel z poduszeczką a się okazało, że ja mam 125x110... jak coś to fotę cyknę (oddać pościeli już nie mogę).
a w ogóle mąż się najarał na malowanie naszej sypialni i kupno pojemnika na pieluchy :P nie poznaję go. ale widzę, że nie będzie mu się chciało latać co chwila do śmieci. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2015-12-02 o 12:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Nebula ja szukałam skarpetek 100% bawełny dla takich maluchów, ale nie udało mi się znaleźć. Max co znalazłam to bodajże 82%.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Rozeznanie
|
o kurcze to ja sie nawet nie zastanawiałam nad tym zeby skarpetki też miały 100% bawełny. brałam co mi sie podobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
Taka jest ta pościel. Jezeli Ci się podoba, to możemy sie umówić na jakas tam kwotę +wysyłka. Bo i ile pamiętam nie jesteś z okolic Warszawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | ||||||||
Zakorzenienie
|
O matko, więc zaczynam:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Będzie dobrze, na pewno zdążycie. Cytat:
U was to już końcówka, listwy przyczepić i mebelki wstawiać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
i znalazła, że C&A ma 3 rodzaje skarpetek 100%! też co prawda tylko jeden rzmiar i nie widzę do końca jaki... ale chyba 0-3mc.
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ni...-130474-2.html ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zjadłam spaghetti, było takie pyszne ![]() Ale przed od 12.30 do 13.45 przysnęło mi się. Te nieprzespane do końca nocki mnie wykończą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. ubranka dla dzieci wydaje mi sie, że jeszcze łatwiej, ale dla dorosłych? Aha i przypomniało mi się, nie wiem jak w Polsce, ale tutaj w sklepach bio są działy z kosmetykami i na dziale z kosmetykami dla dzieci są i ubranka dla niemowlaków właśnie, nie ma tego dużo ale zawsze coś i one są niby 100 % natura. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-02 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Ech, widziałyście, że ta zaginiona Ewa z Poznania najprawdopodobniej nie żyje? Z tego co czytam, to albo utonęła,albo została popchnięta i utopiła się w Warcie. Ale nadal nie ma ciała..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż jej ojciec się wypowiadał niedawno, ze dopóki nie będzie ciała to on nie wierzy w jej śmierć i napewno została uprowadzona. W sumie mu się nie dziwię - jak dla mnie brak ciała to wciąż nadzieja.. Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-12-02 o 13:18 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Rozeznanie
|
ja pół dnia dziś tvn24 oglądam i aż sie popłakałam z tego wszystkiego. jakieś słabe nerwy mam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
Okropne są takie sprawy. Chociaż z dwojga złego to chyba wolałabym wiedzieć, że mój bliski nie żyje, niż całe lata żyć w niepewności, tak jak np. mama Iwony Wieczorem z Sopotu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.