|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
mathilda-super, że mi ją przypomniałaś! Jest śliczna
![]() Krówka, pamelija-dzięki Też tak myślę.. Zresztą widziałam jego zdjęcia, i nie jest w moim typie.. hehe tzn. nie chodzi o to, że to wyklucza jakoś spotkanie.. No tylko po prostu z mojej strony nie byłoby czegoś takiego..no wiecie ; ]A właśnie-super karo jutro w końcu przyjdzie Pozdrawia i przeprasza, że zniknęła ale miała swoje powody..no ![]() Nasza rozmowa sprzed chwili..: Ja: hej...;> mam nadzieje, ze nie czekales... On: nadzieja... Ja: ?? On: a co za roznica ? Ja: taka, ze ja powiedzialam, ze nie przyjde wiec nie musiales czekac.. On: yhm suuuper : ) Ja: :?? On: ? Ja: dobra, rozmowa nie ma sensu.. czesc On: yhm... no ok... jak tam chcesz... czesc
Edytowane przez blaque Czas edycji: 2007-09-23 o 21:09 |
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
blaque nie ma za co
![]() a chłopak chyba się trochę podłamał że nie chciałaś się spotkać ... czemu faceci tacy są? Nie umieją po prostu rozmawiać bez żadnych zbędnych oczekiwań :/ a jak nie chcesz się spotkać to się obrażają zamiast zrozumieć że nie będziesz na siłę uszczęśliwiać całego świata. Kurde a przez to traci się wiele fajnych znajomości z nimi! Beznadziejni są! O__o'
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
To ja
powróciłamMOI hokeiści wygrali 6:2 Kurczę, jak ja uwielbiam to uczucie, taka... endorfina, serotonina, CH wie co Dawno tego nie miałam... Blaque jak tylko się z tym panem ponownie zobaczysz, to chcemy o tym widzieć! ![]() I dziękuję Ci wiesz...Mimo tego, że nie byłam z wiadomo kim, uważam wieczór za udany. Głupio byłoby mi napisać po tym ostatnim jego zniknięciu, a poza tym nigdy nie jestem pewna, czy on jest, bo zawsze siedzi na niewidoku i tylko czasem widać, że się na fotce zaloguje, to wtedy wiem, że jest. No i czułabym się, jakbym się narzucała. Zresztą, jakoś ostatnimi dniami małą ochotę mam na kontakty damsko-męskie. Ja? Dziwne haha. A wiesz, też kiedyś wchodziłam na czat hahahaa. Też chyba ze 4 lata temu i teraz rzadko komu się do tego przyznaję lol. Z K. znam się właśnie mniej więcej od wtedy haha, ale na żywo też się parę razy widzieliśmy. Też Twój typ faktycznie dziwny, stwierdzam to po ostatniej rozmowie. Wujek wrócił ;/ ***, znów sto procent niezorganizowania. Znów się wku*wiam. Jutro idę do szkoły, ale na lekcje chyba nie pójdę. Mam głupią historię, z której NIC nie umiem i polski, na który miałam znać treść Jesieni 'Chłopów'. Chyba nie warto ryzykować... Czy w porządku będzie upomnienie się pewnemu chłopakowi [nie, nie temu Czuję ostatnio potrzebę kontaktu z jakimiś nowymi ludźmi, brakuje 'świeżej krwi' hahah
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana-wiedziałam, że wygrają
![]() Moja kochana ![]() haha przypomnij się ![]() i mathilda- no właśnie! To jest wqrzające. Przecież powiedziałam mu, że nie przyjdę. Nie powinien się obrażać! Czy ja mu coś obiecałam? :/ ech, faceci są dziwni! ;| On chyba faktycznie jakiś dziwny jest.. A tamten? Czemu nie podszedł?! :| Facet jeden...;/ heh
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Z facetami źle, bez nich gorzej... Kurde, ja chyba zostanę facetem!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
To ja już wolę opcje z facetem..
Mam dość opcji bez.. Ech coś mnie nachodzi na smuty.. A było tak fajnie..
|
|
#1537 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Mógłby być w telewizji, chętnie bym go obejrzała.Blaque co Ty tak szalejesz ostatnio ![]() Ten ostatni trochę dziwny , a co internetowych znajomości też raczej jestem ostrożna i nie wiem czy bym się spotkałaUhahana może nie od razu taka drastyczna zmiana ![]() Chyba zajrzę dopiero w piątek, bo ten tydzień mam strasznie zawalony i jeszcze późno kończę. Zaczynam nie wyrabiać się już. |
||
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque fajny novy av
![]() A ja tak dla różnorodności ten tydzień będę miała raczej luźnieszy. Nie tak całkiem, ale na pewno bardziej, niż ostatni. Cały czas się zastanawiam, czy iść jutro na lekcje. Bo na historii jak mnie weźmie do odpowiedzi to nawet szczęśliwe majtki w zebrę nie pomogą...
Choose life.' |
|
|
|
#1539 |
|
Rozeznanie
|
Blaque
Uhahana ja myślę, że w porządku.. ![]() Właśnie Blaque fajny av
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo też bym potańczyła, i to jak!
Problem w tym, że jak mi się chce, to nikt nie jest chętny, wszyscy wolą siedzieć przy piwie i zamulać
Choose life.' |
|
|
|
#1541 |
|
Rozeznanie
|
o to się razem wybierzemy
![]()
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Haha nie ma sprawy, spotkamy się w połowie drogi
Dobra, idę spać W nie swoim łóżku ;/A na te lekcje chyba nie idę jutro.
Choose life.' |
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
piszę to wypracowanie i nie zanosi się, żebym zaraz skończyła
![]() oczywiście, miałam całą sobotę, cały dzień dzisiaj, w ogóle cały tydzień... trochę przeceniłam swoje umiejętności napisania tego w parę godzin ![]() tzn. zarys ogólny miałam, ale... ![]() zaraz zwariuję
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana, pamelija-Dziękuję
Ale nie mogę się jakoś przyzwyczaić..![]() ines-ee szaleje? Hehe rozumiem jakbym miała jakieś poważne spotkanie czy coś ale tak to..eee lipton jeśli idzie o facetów![]() ines, pamelija-dzięki kochane: * Nie spotkam się z nim raczej. Zresztą coś mi się zdaje, że się nie odezwie.. ; ) W ogóle to dzień dobry. Umyłam właśnie głowę, do szkoły mam na 9:30 bo nie mam 2 lekcji ![]() Znowu, jak co tydzień postanowiłam się wziąść dzisiaj za naukę.. Naprawdę![]() Myślałam właśnie o laylii.. Nie ma jej chwilkę dopiero a mi jej strasznie brakuje. A najgorsze jest to, że nie wiadomo czemu tak zniknęła.. ![]() A właśnie! Odzyskałyśmy jedną zaginioną! Alatienka powinna w tym tygodniu wpaść Pozdrawia Was gorąco i już mi obiecała, że tu przyjdzie ![]() A w ogóle to sama się będzie tłumaczyła ![]() Dobra spadam
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się przywitać, bo rzadko rano włączam kompa i to jakieś takie dziwne hehe. Zaraz idę do szkoły. Do szkoły. Nie na lekcje. Wujek chyba w piatek se jedzie
Choose life.' |
|
|
|
#1546 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Droga Figo z Makiem nie jesteś miele widziana w tym wątku ;]
A twoje superwieści nas najzwyczajniej nie interesują, więc nie trać czasu i daj sobie lepiej z tym spokój, bo Twoje zachowanie jest żałosne. ![]() Cytat:
Strasznie jestem ciekawa co u niej ![]() Co do Layli to mam identyczne odczucia ![]() Dzisiaj jadę na te warsztaty teatralne Jutro i pojutrze bede sie lenić wypoczywać i smacznie jeść![]() A dzisiaj pogoda jest u mnie przecudowna Po prostu boska!
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
nie ważne.. ;|
Edytowane przez blaque Czas edycji: 2007-09-24 o 15:11 |
|
|
|
#1549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo żałosne ! Nie wiem, dlaczego niektórych tak satysfakcjonuje wypisywanie bzdur na necie. ![]() A pogoda u mnie również cuudowna. Słoneczko przygrzewa...ahhh żyć nie umierać.
|
|
#1550 |
|
Przyczajenie
|
Lolinka nie bulwersuj się tak, bo poronisz!
![]() A ty, Krowa bez mleka dostaniesz miesiączki z wrazenia ! Hie hie! |
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że moderator wkrótce zjawi się na naszym wątku
i_n_e_s też lubię bardzo Pearl Harbor Zgrałam muzykę na komórkę i jestem zadowolona tylko stwierdziłam, że mam za małą kartę bo mało muzyki maaaaaaam
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, a mnie to śmieszy
Chociaż zupełnie nie rozumiem, do czego prowadzi... Blaque, widziałam wcześniej przed edycją, co się stało? Może to chwilowe? :głaszcze: Nie mam pojęcia, co napisać...A ja byłam w szkole w sumie niewiele z niej wyniosłam Tzn. przesiedziałam tam 3 lekcje, ale na żadnej ni ebyłam Moja klasa chce jechać na wycieczkę bez wychowawcy, tzn. sami się zorganizować i jechać bez współpracy ze szkołą. I chyba nawet mi to pasuje... A jutro pół dnia spędzę w kinie Dowiedziałam się, że wrócimy na UWAGA! siódmą lekcję A przed 8:00 mamy być pod kinem. I to jeszcze m.in. film, który widział chyba każdy "Karol, człowiek...". No nic, pośpię
Choose life.' |
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
No cóż...
Cytat:
Proponuję nie prowadzić kłótni ze sobą, bo niczym miłym to się dla wszystkich klonów nie skończy.
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale że jak? że to jedna i ta sama osoba? ![]() o co chodzi ![]() mój human jutro gdzieś wychodzi i będę się nudzić na matematyce i fizyce zamiast iść na ich histę ale się wkurzyłam
|
#1555 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Niw wiem co mam pisać. Powiem tyle: ciesze sei ze uhahana bedzie miała wolny pokój za niedługo. blaque nie wiem co sie stało ale A z tym kolesiem z neta dziwna sprawa. Ja bym wogóle z nim nie gadała...oł yee!! Bede miała 9 ang w tyg. I to na biol chemie Nie no tak na poważnie to poszłyśmy zkolezanka do takiego pana ktory u nas w szkole uczy (i uchodzi za strasznie wymagającego... ) i pytałysmy sie o fakultety. Tym sposobem bedziemy chodzic na lekcje angola do innych klas
|
#1556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeprosiłam ją.. znowu Za często mi się to zdarza..A nie powinno.. Czemu nie umiem nad sobą zapanować? Czemu? Przecież dobrze wiem, że nic dobrego to nie przyniesie a tylko pogorszę sytuację. Ja naprawdę staram się zmienić, ale ona mi tego nie ułatwia.. Naprawdę..Nie, nie zwalam winy na nią.. ale ona też przesadza.. :| Dobra, przepraszam-nie smęcę. Cytat:
![]() Żałosne.. Cytat:
Oo to fajnie Przynajmniej będziecie miały pewność, że czegoś się nauczycie i nie marnujecie czasu ![]() Co do tego gościa to myślę, że pewnie już się nie odezwie.. hyh Ja właśnie po biologii jestem. Gadałam z *** (uczy mnie biologii) i tak jakoś po rozmowach o studiach, będę chyba składała papiery na AWF na wychowanie fizyczne Tzn. wiem, że się pewnie nie dostanę, ale.. I na kosmetologię jeszcze ale to jako alternatywa.A w ogóle to ja nigdy nie chciałam iść na nauczycielkę w-f'u i sama nie wiem czy dalej chcę ale w piątek na w-f'ie usłyszałam rozmowę mojej wf'istki i wf'isty chłopaków (a z nim trenujemy kosza-strasznie fajny gość) i mówili o tym, że powinnam iść na AWF, że mam predyspozycje itp. A później pytali się mnie, czy nie chcę iść na wychowanie fizyczne. Ja im na to, że nie bo i tak się nie dostanę a poza tym to coś tam.. No i zaczęli mi mówić, że co się nie dostanę, żebym szła itp. Ale poszłam grać i tak jakoś zeszło.. Podejdę w piątek do trenera i popytam się go o ten AWF.. co mi szkodzi..
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:/
|
|
#1558 |
|
Rozeznanie
|
Blaque też kosmetologia jest dla mnie taką alternatywą.. mam nadzieję, że dostanę sie na dietetykę
![]() Też się martwię o Layla'e.. Mam nadzieję, że jak najszybciej do nas wróci A co do tej wypowiedzi to chyba nie muszę kompentować, że jest nieprawdą to co ta dziewczyna wypisuje.. to chore.. i nie wiem czemu akurat do mnie się przyczepiła.. |
|
|
|
#1559 |
|
Rozeznanie
|
dubel
Edytowane przez pamelija Czas edycji: 2007-09-24 o 22:49 Powód: dubel |
|
|
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
Ehh... no i przez wizaż zniszczyła sie wieloletnia przyjaźń.. osoba, której niesamowicie ufałam, bardzo mi bliska zrobiła ze mnie idiotke.
Żegnam Was dziewczyny. Juz chyba tu nie zaglądnę. Przepraszam za wszystkie nieprzyjemności. Miłego wizażowania.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Też tak myślę.. Zresztą widziałam jego zdjęcia, i nie jest w moim typie.. hehe tzn. nie chodzi o to, że to wyklucza jakoś spotkanie.. No tylko po prostu z mojej strony nie byłoby czegoś takiego..no wiecie ; ]
Pozdrawia i przeprasza, że zniknęła ale miała swoje powody..

. Mógłby być w telewizji, chętnie bym go obejrzała.
, a co internetowych znajomości też raczej jestem ostrożna i nie wiem czy bym się spotkała

ale się wkurzyłam