|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Nie lubię Fokusa, ale wpadłam na swoje konto na Last FM i przypomniałam sobie hipnotyzujące kawałki, które katowałam w 2008, więc tak zarzucam, może ktoś polubi/zna i sobie odświeży
![]()
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-12-03 o 22:06 |
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytalam nieraz czy zrobi spotkanie z widzami w Opolu to pisala, ze nie ma czasu
|
|
#3003 |
|
Konto usunięte
|
Ajah, ja juz mam ubrana, kocham swiateczne swiatelka i ten klimat, nie zaluje sobie
|
|
|
|
#3004 |
|
Konto usunięte
|
u nas w sumie od dzieciora była taka tradycja, że w wigilię mama z bratem gotują a ja i papę ubieramy choinkę i szykujemy stoły
|
|
|
|
#3005 |
|
wańka wstańka
|
dzięki
w moim rodzinnym domu zawsze była tradycja, że choinkę ubieramy dzień przed wigilią lub w Wigilię. Teraz zastanawiam się czy nie ubrać wcześniej: dla dzieciaków super frajda, a dla mnie mniej zamieszania przed samą wigilią
|
|
#3007 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Wtajemniczenie
|
moj nick tak blisko twarzy Weroniki
|
#3010 | |
|
lonelyrun
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Raczkowanie
|
U siebie w pokoju ubieram w Mikołajki,albo kilka dni po,natomiast w salonie ubieramy dzień przed Wigilią. Im więcej choinek do ubierania,tym lepiej
<psychofanka świąt>
|
#3012 |
|
Karo
|
nie pamiętam, czy ktoś wklejał
Bożesz jakie usta
|
#3013 | |
|
maskott
|
Cytat:
u mnie też w domu rodzinnym była ubierana i stawiana w wigilię, co ostatnio z bratem uznaliśmy za niefajne i że szkoda, że się za dzieciaka nie zbuntowaliśmy aby była wcześniej ![]() Magia poleceń Maxi dalej działa: w naturze wywiało krem evree arganowy |
|
|
|
|
#3014 | |
|
Konto usunięte
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Cytat:
zdecydowanie. Ogolnie trzeba sie nacieszyc tym krotkim czasem uwazam, ze tyle jest smutnych dni, ze trzeba swietowac absolutnie wszystko. Boze Narodzenie, dzien kobiet, walentynki, dzien ojca.. Wszystko wszystko |
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylaby korzyść dla obu, Olimpia chciala kiedys zacząć jako makijażystka, wiec zawsze to jakas nowa twarz do pomalowania niz mama czy kolezanka, duzo kasy z Ciebie nie zedrze a może wyjdzie pięknie (mówie może, bo nie widziałam jak maluje osoby trzecie) ![]() Mnie się np. jej makijaz oka z dzisiejszego vloga podoba
|
|
#3016 |
|
Czekoladożerca
|
one brand tutorial u Hani, kosmetyki Too Faced
|
#3017 |
|
Raczkowanie
|
Co mnie rozwaliło w filmiku Pana Olimpii, gdzie narzeka, że ktoś skasował jej komentarz, to jej wyznanie że nie mogła przez to zasnąć
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Przepiękna milion, ale co za tymi paznokciami się dzieje znowu? :< może to jej naturalne od spodu są takie żółtawe, jakoś mi się wierzyć nie chce, że Hania rąk nie myje nooo. |
|
|
|
|
#3019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ktoś jej w komentarzu napisał że mogłaby chociaż w googlach sprawdzic jak aie niekote nazwy wymawia zamiast tak kaleczyc to napisała że jej angielski nie idzie ale nie wie czy to z niewiedzy czy nie ma zdolności... ona każde lenistwo tłumaczy brakiem zdolności albo tym że po prostu już taka jest, ile mozna?
|
|
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko, ona pewnie powie, że 'taka jest,nie będzie nikogo udawała, ejst swojską dziewczyną, której nie stać na lekcje angielskiego, bo ona ma rodzinę, dziecko i pracę i nie ma czasu'. Taa. |
|
|
|
|
#3021 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ma ktoras moze maila do Darii z food and fitness? Wiem ze kiedys podawala w filmiki a nie moge odnaleźć. Bede super wdzięczna
|
|
|
|
#3022 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53683461]Tak, nie chcę już nic co ma w sobie hormony, mam złe doświadczenia z tabletkami. Nie przekonają mnie żadne statystyki i peany zadowolonych kobiet mających mirenę. W sumie moja GP mnie jakoś nie odciągała od pomysłu miedzianej, nawet bardziej zachęcała.[/QUOTE]
O, no proszę, to się chyba rzadko zdarza. A jesteś już po pierwszym porodzie? Podobno ciężko nieródkom o spiralę. Też nie wierzę w hormony, tzn. za dużo się nasłuchałam jak kobiety się z nimi męczą. Tym bardziej, że ginekolodzy przepisują je bez opamiętania. Póki co, nie mam faceta. Ale jak się znajdzie jakiś pewniak to pierwsze co - lecę po spiralę. Boję się jedynie tych bólów i krwawienia, które podobno się zdarzają niektórym. Nie wiem od czego to zależy. |
|
|
|
#3023 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie wiem co macie do tabletek, ja brałam przez 4 lata i nie dość że nic mi nie było to jeszcze schudłam. Jak się dobierze dobrze hormony do ciała to nigdy Ci nic nie będzie.
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Porozmawiaj z dobrym lekarzem, pozostawanie przy czytaniu w tak poważnej sprawie nie jest najlepszym pomysłem. Ja się naczytałam, że prezerwatywa to narzędzie mordercy i jest pierwszym krokiem do aborcji, a aplikowanie sobie tamponów jest niemoralne - lepiej zasięgnąć wiedzy u poważnych źródeł. Tylko trzeba trafić na kogoś, kto traktuje swoją pracę i dobro pacjentki poważnie i ponad swoje osobiste upodobania i światopogląd. Od mitów o spirali aż się roli, nie warto wierzyć we wszystko.
|
|
|
|
#3025 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pakt uwielbiam <3 Można nadrabiać na HBO GO, jeśli masz cyfrę z internetem i takie tam. Ale ja osobiście wolę obejrzeć powtórki na zwykłych habeosach. WHY? Ponieważ na GO nie ma napisów, a niestety, choć kocham Dorocińskiego i innych to oni jednak coś często mamroczą pod nosem i bez napisów tego nie ogarniam. Poza tym obraz jest gorszy no GO, pewnie zależy od internetu, ale my mamy dość szybki. Dawno mnie tak jakiś serial nie wciągnął. W miarę możliwości wciągnęłam jednego wieczoru 3 odcinki. Został mi ostatni. Potem czekanie na II sezon : ( Jak żyć? |
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty tak serio? Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje - nawt na nieźle dobrane tabletki. Nie mów za wszytskich, bo możesz kogoś wprowadzić w błąd, który niesie za sobą pwoażne konsekwencje. I pisz proszę na szaro o antykoncepcji na tym wątku. Używanie słowa 'nigdy' w tym kontekście nie jest prawidłowe i myli. |
|
|
|
|
#3027 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rozwód w powietrzu? A może Bogusia już tyle robi w Profemedzie, że nie ma czasu pisać również za niego? |
|
|
|
|
#3028 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja np. bardzo źle reaguję na wszelkie leki, potrafię dostać reakcji alergicznej po tabletkach na gardło, więc tego....Cytat:
|
||
|
|
|
#3029 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
Wiadomo na jakim stanowisku? Wydaje mi się że nawet od sprzątaczki wzmagają tam podstawowej znajomości języka angielskiego.Mi na Taptalku też wyświetla się fota Szusz przy wątku. Dlaczego, kto to ustawia i jak to usunąć ?
"Love it, change it or leave it " Edytowane przez whip Czas edycji: 2015-12-04 o 09:30 |
|
|
|
|
#3030 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

moj nick tak blisko twarzy Weroniki

uwazam, ze tyle jest smutnych dni, ze trzeba swietowac absolutnie wszystko. Boze Narodzenie, dzien kobiet, walentynki, dzien ojca.. Wszystko wszystko 

Wiadomo na jakim stanowisku? Wydaje mi się że nawet od sprzątaczki wzmagają tam podstawowej znajomości języka angielskiego.