|
|
#2011 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Jak to dobrze, że już po. Cytat:
Chcesz nosić zniszczoną? Nawet za darmo? No i pokazali jak mneimam tę mniej zniszczoną stronę? Czemu tylko z jednej strony pokazana? Chyba, że to z suwakiem, to jest front? No ale mimo wszystko. Ja wiem, że skóra nabiera uroku dopiero schodzona, sama taką wolę, ale tej już mocno zeszła "farba" ![]() Z drugiej strony, za 10 zł możesz się an żywo przekonać, bez większego żalu. Sama szukam skórki, chętnie przygarnę bordo jak kto chce sprzedać W międzyczasie kupiłam na promo chłam z CCC. No wyjątkowy. Ale format mi odpowiadał i na czas zanim coś znajdę. Jednak skóra, do kolorowych, a bordowych to już w ogóle, torebek wygląda najlepiej. I jest najprzyjemniejsza w dotyku. W Tikeju widziałam jedną, jak ją założyłam, to była moja Cytat:
![]() ![]() klask i: Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-04 o 10:30 |
||||
|
|
|
#2012 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.a musisz ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz - dzięki, sama mówiłam, że ciężko mi odróżnić szlachetne zniszczenie od złachania - więc dziękuję za radę
Ja robię tak - i powinnam o tym pamiętać : porównywać wszystkie ew. zakupy do tych moich świetnych półbutów, żeby nie odstawały klasą - szlachetnością Bordo świetny pomysł! To jeden w moich kolorów.
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
nie muszę, ale chcę
![]() w sobote chciałoby mi się bardziej, ale koleżanki jutro nie ma. Więc kawa + red bull+ kilka drinków i jazda do przodu, byle nie zasnąć ![]() A w tym klubie jeszcze nie byłam, a nuż miło się zaskoczę i bedzie fajnie?
|
#2015 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() zdrowia Cytat:
![]() ja nic nie piszę, jak ktoś ma klapki na oczach i monopol na całą prawdę i rację, to nie dotrze ![]() 2. Cytat:
chyba nie chcesz żeby Ci go wypollizowało? ![]() co do klubów, to nie mieliśmy szczęścia tym razem - w pierwszym (tej nieszczęsnej operze) jak tylko się oddaliłam na parę min, to teża dopadła była z siostrą świętującą rozwód. w drugim (takim ąę - szampan na stole i francuska wódka) jakaś laska go podszczypywała w boki w trzecim był drink/szot w cenie wjazdu i wszyscy dostawali ładne na lodzie, a my w literatkach bez dodatków do czwartego w ogóle nie weszliśmy, jak zobaczyliśmy jaki element się tam zbiera ![]() w hotelowym barze całkiem nas olali i siedzieliśmy z 10 min kiedy innych obsługiwali. po zwróceniu uwagi się ogarnęli i jeden przez drugiego biegali
|
||
|
|
|
#2016 | |||
|
Zakorzenienie
|
uffffff
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem słabowidząca, a to co widzę na fotce, możliwe, że wyolbrzymiam, może na żywo jest drobiazgiem? Ja bym jej nie brała. Może dlatego, że ja znaszałam własne torby dłużej niż to było wskazane, estetyczne? Aż mi w końcu powiedzieli, jak one wyglądają. Ja of kors tego nie widziałam Ale teraz, gdy zerkam na nie, przy przeglądzie szafy, to mi słabo, jak mogłam chodzić taka obszarpana? Wszystko jest względne, punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Wówczas tego nie widziałam bo nie chciałąm widzieć, i ryrało mię to Także wiesz, wolność Tomku Ale jak masz kryterium buty - to jej nie bierz. ![]() Dzięki, wiem, cudna jest bordowa skóra, nawet nówki ciężko mi znaleźć - wówczas byłby rodzinny prezent zbiorowy. Tymczasem borem lasem szukam wciąż pięknej wanilii W perfumach.Bett - ałć, co za niefart
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-04 o 12:36 |
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My ciagle szukamy dobrego klubu do imprez i jak na razie tak sobie Wspomniana Opera jest fajna, ale ostatnim razem jak byłyśmy, to strasznie duzo nachalnych obcokrajowców o śniadej skórze
|
|
#2019 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Wlazłam se na stronę Bergdorfa i doszłam do wniosku , że jakieś 150-200 tysięcy dolców i jestem zaspokojona butowo ![]() Natomiast w kwestii torebek - na około dostępnych 1000 modeli, ewentualnie naszalnych dla mnie znalazłam około 10 ale z drugiej strony klientki Bergdorfa nie muszą chodzić z wygodnymi pojemnymi workami tyle , że praktycznie żadna nie złapała mnie za serce , jakieś kiepskie majo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba przyszliśmy za wcześnie, bo trafiliśmy na obchód managerki i yebanie wszystkich pracowników po kolei. obsługa do bani i rozwodnione oszukane drinki i czy tam w toalecie w kabinie jest w ogóle światło? ![]() człowiek nie wie czego dotyka ![]() dwójka, to nie taneczny, ale była muzyka na żywo więc weszliśmy do trójki lepiej nie iść bo mordownia czwórka okazała się osiedlową dyskoteką, ale miało być w niedzielę karaoke w 3 wieczory zaliczyliśmy kilkanaście barów i w większości tylko pogoda na zewnątrz zatrzymywała nas w środku ![]() ostatni raz dobrze się bawiłam w klubie w czasach cynamonu ![]() no ale tym razem nie przygotowałam się pod kątem takich wrażeń, może powinnam przeczytać przewodnik allf**ktorii po warszawskich klubach ![]() trochę też zepsuci jesteśmy po tegorocznych wypadach
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Nindżopesz
|
Maja, podziwiam Cię, że dajesz radę z takimi klubami. Ja zupełnie nie umiem się bawić jeśli nie ma jakiejś rockowej muzyki i ludzi w klimacie, siedzę na kanapce w poczuciu żenuły i zmarnowanego czasu.
Najbardziej lubiłam czwartki w Parku bo tanio i tak "zwyczajnie". |
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
A z innej beczki - jestem pod wrażeniem Muzeum Historii Żydów Polskich. Piękne i na wysokim poziomie. Spędziliśmy 4h a i tak trochę pominęliśmy. Ostatnia część mocno dołująca. Za to po dobre pierogi z gęsiną i śledź
![]() W niedzielę byliśmy w Muzeum Powstania Warszawskiego (trafiliśmy na darmowe bilety i tłumy), ale tam już zbyt chaotycznie dla mnie - chociaż może taki był zamysł
|
|
|
|
#2023 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A taks serio to chyba zaczeło sie od jakiegoś projektanta na wybiegu, potem podchwyciły sieciówki jak zwykle a teraz cała reszta i stad wysyp
|
|
#2024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja tam bywałam 2 razy, to swiece w toaletach były pozapalane raz siedziałam z kolezanką dośc długo, bo ją nogi od nowych butów bolały, to sciągnęła i odpoczywała, a ja stałam obok i plotkowałyśmy ale jak mówiłam, ze obcas na 13cm do tańca to przegięcie to "Nieee! wygodne sąąąą!!" A widziałaś te wszystkie puste flakony perfum jako ozdoba umywalek? Po pijaku wszystkie obniuchałam Cytat:
póki co byłyśmy w Operze, Banku (spoko), Room13 (lipa), Klubokawiarni (raz fajnie, raz lipa) i Kapitolu (akurat impreza objazdowa z super muzyką była, ale dojście do wc przez palarnię, a to ogromny minus) Cytat:
Zanim zaczełam metalu słuchac, to się na dyskotekach i klubowej muzie chowałam, także tego, wiesz... jak mam ochote się pobawić, to tańczyć moge prawie przy wszystkim (no prawie, tylko hip-hpou i disco polo nie zdzierżę )A dziś w Syrenim muza na żywo - rock'n'rollowy boysband... może będzie retro fajna muza do tańca? Hiciory z lat 60/70/80 są meeega do zabawy ![]() Gorzej, że ceny drinków zbójeckie (bo niby whisky &cocktail bar), ale cóż... Założe swoje nowe kozaczki na obcasie i może kieckę, skoro tak ciepło ![]() (I skoro brzuch nieźle wyglada, bo po swiętach będzie wielki bezbzon do zrzucania od nowa )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-04 o 14:19 |
|||
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() flakony widziałam już w innych miejscach, to wrażenia nie było w anglii w knajpach to z pełnymi stoją i sprzedają na psiki
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Miłego dnia Baru
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nas na mazowieckiej pod klubem zaczepiło 2 gości, na oko Hindusi, gdzie tu sa fajne kluby i gdzie dragi można kupić ![]() Zrobiłam sobie test osobowości (chyba według Enneagram czy coś takiego) i wysżło mi dokładnie wszystko o mnie ![]() łącznie z " Nie przepada za spotkaniami towarzyskimi lub publicznymi przemowami, jednakże, gdy już nie ma wyboru - stosuje jedną ze sprawdzonych metod odwracania od siebie uwagi. Gdy już żadna z tych metod nie wchodzi w grę - Piątki ukrywają się w miejscach publicznych, przybierając odpowiednią do sytuacji pozę: kieliszek wina lub talerzyk z deserem w dłoni, noga na nogę, wtopienie się w tło..." ![]() " Z obawy przed utratą własnej prywatności i zalaniem swojej bezpiecznej przestrzeni emocjami czy wymaganiami innych, Piątki mają tendencję do zachłanności i skąpienia wszystkiego, co posiadają "
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-04 o 16:29 |
|
|
|
|
#2029 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- fogle to wpadlam sprawdzic czy mamy redziądko ntmber 2 ale wnioskuje ze nie ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- i jesczze pytanie: MYDŁA HANDMADE- cos polecacie? wyjatkowego? ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
no koczka miałam , a ze to było w erze analogowej to z poka troche problemu jest-wogole to nie wiem czty mam foto od tyłu- bo dawniej to sie ze slubu dostawało 80 zdjec a nie 300 obrobionych + tysiancpincet surowych...
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym bez przewodnika bardzo łatwo ominąć niektóre sale np te pod kinem, niby są tabliczki 'kierunek zwiedzania' ale i tak chodziliśmy w kółko ![]() gdybym zapłaciła za wejście, to bym była zła. może dla młodzieży jest ok ale przy żydowskim wypada bardzo blado
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ja byłam autentycznie zła..a na koniez zapach bigosu rozchodzacy sie po całej ekspozycji dodatkowo mnie "rozproszył"
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-12-04 o 18:21 |
|
|
|
|
#2032 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale muszę wymyślić jakiś krótk i wypad po nowym roku więc może... ![]() dobrze, że tylko bigos: "Replika "Kubusia" i wyjety z fundamentami "Tobruk".Do tego ostatniego wejsc nie bylo sposob.Po prostu poprzedniej "muzealnej" nocy jacys dowcipnisie naszczali tam w wielkiej ilosci.Skarzyl mi sie uprzejmy pan z personelu MPW na owa tak reklamowana w mediach impreze bardzo.Masa pijanych osobnikow plci obojga,skandaliczne zachowanie ,wreszcie imbecyl robiacy, za przeproszeniem, kupe w kanalach(zabrala go policja)" http://forum.historia.org.pl/topic/1...warszawskiego/ ![]() a, jeszcze Mellera z rodziną spotkaliśmy na iluminacjach w wilanowie, a teżu jest fanem 'drugiego śniadania....' ![]() no dobra, playboya też czyta, ale ostatnio zaczynam go przedrzeźniać i oglądać w tym czasie men's health (w którym nota bene same reklamy zegarków, żarcie i problemy z penisem Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-12-04 o 18:56 |
|
|
|
|
#2034 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór!
Zrobiłam napad na h&m, kupiłam trochę geekowskich ciuchów i przyszły do mnie buciki z asos które kupiłam na promo: http://www.asos.com/Glamorous/Glamor...px?iid=5453100 i leżą super. Poczułam że z okazji końca listopada potrzebuję zrobić treat yourself ![]() Cytat:
chociaż nie wiem, co to wg Ciebie gotycka fryzura. Na pewno nie zainstaluje sztucznych fluorescencyjnych dredów :PAd 2. Weź, kiedyś to człowiek sobie myślał "o, weekend- w piątek impreza, w sobotę impreza, a niedzielę odpoczynek", a teraz w piątek nie ma siły, w sobotę w sumie też się nie chce bo w niedzielę będzie kac i zostaje tylko pizza, kanapa, serial i starość ![]() Cytat:
2: tak coś w tym stylu ![]() Cytat:
lol, to nie brzmi dobrzeCytat:
Cytat:
![]() A skąd masz te treningi? Może też spróbuję
|
|||||
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2038 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Mnie zas naszło na zcerwony płaszczyk o meskim kroju co najlepsze - w zyciu nie sądziłam, ze mi w takim będzie dobrze ![]() Ja Ci coś powiem, czego bym nie cwiczyła ile nie zrobiła przysiadów, to czego jak czego ale tyłka porządnego miec nie bedę nigdy ![]() A z YT albo chomika, rózne, był i Chodak, byłą MelB, była Jillian Michaels, a teraz jest Shaun T - mój najnowszy idol i krejzol fitnessu, polecam tego wariata Cwiczenia z nim to mega przyjemnosc ![]() ![]() I naprawde - ktos - patrzac na mnie, znajac mnie, moze powiedziec, ze schudłam, ale to nieprawda, waga jest taka sama jak była, tylko obwody poleciały, za to bicepsy i ramiona maja masę a nie gałazki jak keidys, w sumie mnie to nie przeszkadza
|
|
#2039 | ||
|
Panaroja
|
noooo
serioserio , mnie się bardzo podobają Cytat:
![]() 2.rób przysiady przy ścianie , przodem do ściany w odległości nie większej niż 10 cm , tak , żeby nie dotknąć kolanami ściany , wtedy kuper pójdzie do tyłu i wyrobisz sobie prawidłowy wzorzec ruchu . Cytat:
?2.przysiady z porządnym obciążeniem zlikwidują każde płaskodoopie , a jeszcze lepiej swingi z ketlem a jeszcze lepiej jedno i drugie . Też miałam a nie mam ![]()
||
|
|
|
#2040 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No wyszłam bez niego ze sklepu, ale w domu mnei renka swendziała bardzo i klikneło mi siem Nie nie nie Poza tym, chyba lubię swojom płaską d ***, tak jak Kardasjanka lubi swojom wielkom d***
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Jak to dobrze, że już po.
Chcesz nosić zniszczoną? Nawet za darmo? No i pokazali jak mneimam tę mniej zniszczoną stronę? Czemu tylko z jednej strony pokazana? Chyba, że to z suwakiem, to jest front? No ale mimo wszystko.
W międzyczasie kupiłam na promo chłam z CCC. No wyjątkowy.

klask i: 
gotigej?

wole w soboty

Ale teraz, gdy zerkam na nie, przy przeglądzie szafy, to mi słabo, jak mogłam chodzić taka obszarpana?
Wszystko jest względne, punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Wówczas tego nie widziałam bo nie chciałąm widzieć, i ryrało mię to

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)