|
|
#2041 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
dzieki,
a teraz poprosze cos czego moja siostra blogerka na pewno nie zna
|
|
#2042 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2043 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Też mam nowe butki, niepotrzebne oczywiście mi były Redzia ma termin na dzisiaj
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poka internetowo? ![]() niedopsz.... wpadłam wczoraj na kolegę od poezji na cmentarzu... pożegnałam się z kumpelą i miałam wracać, ale zostałam z nim na 1 piwo... wyrobił się trochę, teraz pół godziny potrafi nawijać o jakimś spektaklu w teatrze żydowskim. po świecie pojeździł, chudziutki jak zawsze, ładne spinki do mankietów wystają spod sweterka... jakbym była wolna to bym rozważyła...
|
|
|
|
|
#2045 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Betty, tym razem Nike na koturnie
Koleżanki noszą i sobie chwalą.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2046 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2047 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia Baru
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musi być wkokufiające. Ale pewnych spraw nie przeskoczymy. Jedź niech się który wypowie przy okazji. Może jeszcze faktycznie nie czas i zacznie się od dziś dopiero coś? Ja se tak gdybam, bo to nie matematyka, ale chyba warto sprawdzać jak sytuacja w środku się miewa. Ściskam. Może pomoże. ![]() Nawet ja dziś rodziłam nad ranem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-05 o 12:31 |
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po badaniu rozkręca się akcja ja biegałam po schodach ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- |
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Metalowe Allure. Jak obfocę, to wkleję ![]() Włoskie i portugalskie mydła z tikeja. Cytat:
Byłam w cukierni z ciastami bez glutenu, cukru, masła, jajek i laktozy. Pani od razu ostrzegła, że jak się nie jadło wcześniej ksylitolu, to może być biegunka Dała spróbować, i czegoś bardziej paskudnego w życiu nie jadłam ![]() Poszłam do normalnej, kupiłam bezy z masą kawową i wiśniami, i do dzisiaj obydwie są całe i zdrowe, i nic im nie jest
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio prawie zabiłam teża obiadem idealnym dla cukrzyka. nie było w nim żadnych węgli szybko podnoszących cukier, a on się ostrzyknął tyle co zawsze i mu za bardzo zbiło... lekarz mu kazał rozważyć zmniejszenie dawek insuliny, bo ma dobre wyniki ![]() miszcz selfie
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-12-05 o 13:23 |
|
|
|
|
#2053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie faktycznie nie masz, ja mimo posiadania mnóstwa zdjęć też raczej nie mam za bardzo takich od tyłu Cytat:
niech się w końcu rozkręci Cytat:
|
|||
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chowałam się przed aparatem ale jakoś mnie z tylnego profilu zdjęli
|
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Na następne podejście już się przygotowałam, kupiłam internet do tabletu, ha! Będzie relacja na żywo ![]() Cytat:
Zbyt leniwa jestem ![]() Wróciłam z KTG, nic się nie dzieje, będą teraz co dwa dni pykać a po tygodniu pewnie wywołają. No nieeech im będzie
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może trafisz na bekę ![]() 2. Mnie strach zmotywował, więc z jedną czy dwiema dziewczynami dwa razy dziennie na ósme czy dziewiąte piętro
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witojciez, hej. Włosy mi się posypały Straszliwe siano, takich suchych chyba nigdy nie miałam. Nie farbowane, nie prostowane, suszarką tylko dosuszam (max 1,5 minuty na średniej temperaturze), z czego one takie pytam się Najgorsze, że nic na nie nie działa, po masce dają się jako tako rozczesać, ale szału ni ma. Też tak macie zimą? Nie fiem co robić.
|
|
#2058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No niech będzie. Grunt żeby trzymali rękę na pulsie ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoje usiłuję przetłuścić coby odrost zrobić i nic. Zaraz kładę toto pod folię i na nią czapkę.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie farbuję, trzymam się twardo. |
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie tłumaczę
![]() no to jeszcze miesiąc i będzie pięknie i chyba na siłownę se pochodzę macham snad marchewki i kalarepki ![]() i spod makijażu mineralnego, ha! nawet udało mi się nie wyprodukować żadnej plamy
|
|
#2062 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
czekam az ciasto w lodówce się chłodzi
|
#2063 | |||
|
Raczkowanie
|
Macham znad siesty i spod kocyka
![]() Cytat:
no ale ja w ogóle lubię męskie kroje, mam wrażenie że na zasadzie kontrastu podkreślają kobiecość ![]() Ja akurat na płaskodupie nie narzekam, zad mam słuszny bez żadnych ćwiczeń (więc tylko pracuję nad jego ujędrnianiem). Nawet kiedyś jakiś głąb podrywał mnie tekstem że mam tyłek jak Kim Kardashian ![]() Dzięki wielkie spróbuję z tym Shaunem, do Chodakowskiej nie mogę się przekonać, z Jillian ćwiczyłam i była spoko. Dzisiaj za to zrobiłam tak mocno czworogłowe, że potem prawie spadłam ze schodów ![]() No i z tymi mięśniami tak jest - człowiek się wysmukla, wszystko się podnosi, jest więcej siły. Ja tak jak pisałam, od kiedy ćwiczę przytyłam, ale zmienił mi się po prostu skład ciała - mięśnie są cięższe od tłuszczu a chodzę w tych samych ubraniach.Cytat:
![]() Cytat:
W takim razie polecam, w ogóle na asos jest teraz tego dużo i ceny niższe niż w PL mam wrażenie
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Szczerze? To Chodak najmniej mi przypadł tez do gustu, ale muszę przyznac jej jedno - dzieki niej i znią zaczełam w ogóle ćwiczyć i zainteresowałam sie fitnessem Jillian prawie większość czasu była "moją" ternenerką, swietne efekty dawała mi, ale to Shaun jednak okazał sie czarnym koniem i ruszył mój metabolizm jeszcze lepiej. Podejrzewam, ze po prostu chodzi o konkretne interwały - u mnei się sprawdzaja widac bardziej, niz spokojniejsze ćwiczenia. Mam tak samo! Tez przytyłam odkad zaczełam ćwiczyć z jakieś 2-3 kg. Ale byłam za chuda, a te dodatkowe kg to po prostu miesnie. Za to jakie ciała jest fajne jedrne, a nei sflaczale
|
|
#2065 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej nie wiecie czy u nas jest do kuienia cos takiego
https://www.premieryarns.com/product...23174-+yarn.do
|
|
#2066 | ||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3.to swingi 4.no to w takim razie nic ja swojej nie polubiłam jak mi się zrobiła Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() :kc iuki:niiiiic miii sięęęę nieee chceeeee
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2067 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zna ![]() Cytat:
a one sa handmade?
|
|
|
#2068 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
to je takie mniej więcej jak pocięte podkoszulki .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2069 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
za to poród to bedzie pestka,
ja wspominama moj pierwszy ze bol jak przy okresie tylko lzejszy bo skurcze co jakis czs,a okres to byłjak kilkugodzinny skurcz ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja Mam miała traumatyczny. A miala @ identyko. Wszystko być może różnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

To musi być wkokufiające. Ale pewnych spraw nie przeskoczymy. Jedź niech się który wypowie przy okazji. Może jeszcze faktycznie nie czas i zacznie się od dziś dopiero coś? Ja se tak gdybam, bo to nie matematyka, ale chyba warto sprawdzać jak sytuacja w środku się miewa. 
Dała spróbować, i czegoś bardziej paskudnego w życiu nie jadłam
Najgorsze, że nic na nie nie działa, po masce dają się jako tako rozczesać, ale szału ni ma. Też tak macie zimą? Nie fiem co robić.
Swoje usiłuję przetłuścić coby odrost zrobić i nic. Zaraz kładę 
spróbuję z tym Shaunem, do Chodakowskiej nie mogę się przekonać, z Jillian ćwiczyłam i była spoko. Dzisiaj za to zrobiłam tak mocno czworogłowe, że potem prawie spadłam ze schodów