|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() ![]() No właśnie nie ma, mam tylko prysznic, mamy w zamiarze robić łazienkę na piętrze i tam będzie wanna, nooo ale to jeszcze trochę musi potrwać. Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Kinga jakie pyszności ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Wtajemniczenie
|
Wchodze do pokoju patrze a TZ leży i ma na sobie kocyk małej i spiochy (bo ukladalam rozmiarami i zostawilam na lozku) Pytam się co Ty robisz? A on: Już się nie mogę doczekać malutkiej to chociaż ciuszki poprzytulam
![]()
#3453 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka a widzisz, a u mnie i wanna jest, ale ja z kolei kocham kąpiel tylko goracą
![]() ![]() kinga ale pyszności ![]() Te pingwinki skradły moje serce ![]() czarnula ![]() ![]() Kurde a my jeszcze ogarnęliśmy wypad do Tesco bo w lodówce światło, a przecież łikend, to smakołyki i w ogóle ![]() ![]()
#3454 |
Rozeznanie
|
Co do pływania to oboje pływamy tż lepiej ja twarzy nie zanurzam, ale ok 5 miesiąca wybieramy się do szkółki pływackiej udział będzie brał z małym tż
#3455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja po dniu spedzonym w szkole
![]() ![]() A teraz odpowiadam tak mniej wiecej ![]() Kamilka, fajnie, ze wreszcie sie odezwalas ![]() ![]() Kogiel, Twoje dziecie poszalalo z waga ![]() Koktajlowa, a jak TZ? Kinga, mega krakersy ![]() Malwi, moje zdanie jest takie jak Med i paru jeszcze dziewczyn - daj sobie spokoj z basenem poki co ![]() My z Mlodym tez bedziemy chodzic na basen. Multisporty mamy i bardzo fajny basen z ozonowana woda wiec idealne polaczenie ![]() Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Aaa, jeszcze dzis z rana mialam mala zalamke... Na czczo cukier 78, zjadlam jedna kromke razowca takiego chrupiacego z maslem i po tym 160 mi wywalilo ![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-12-05 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Rozeznanie
|
Casaa lepiej ale dalej go bolą te żebra i nie wiadomo czy nie będzie musiał przedłużyć l4 ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas składanie łóżeczka to było mega przedsięwzięcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Nie byliśmy w końcu w szpitalu ani na zakupach w Auchanie tylko w Biedronce bo nie dałam rady. A tylko pojechaliśmy na Marywilską do chińczyków i na obiad. Zaczął mnie brzuch boleć jak na okres i plecy, nogi. Godzinke pospałam i daalej jestem padnieta ;/ Ale zrobiłam fajne zakupy pare bluzek ciążowych, koszule do karmienia za 15zł, kapcie za 10zł, ręcznik dla małego za 10zł no super ![]() A teraz ie książke kończyć i spać bo padam ![]() Dobranocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | ||
Zakorzenienie
|
Ja już psychicznie nie wytrzymuje. Na dodatek sobie nawet wieczorem nie odpocznę, Lena nie chce spać. Przed chwilą krzyknęła: "Mamo, słyszałam mikołaja jak leci.. z reniferami" !! Tak się przejęła, że szok, kalosze wyczyściła nawet
![]() kamilka, mała ładnie rośnie, raz dwa i już 2 kg będzie. Trzymam za Was kciuki. ![]() Jakie piękne! Moje takie nie wyszły ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3463 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Magdusiaa kochany Tż
![]() Kinga - pingwinki rządzą ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz na instrukcji szafy pisze 2h.. mija 2 dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam nowa foteczke dzisiaj. jestesmy w 36t2d
![]() Dobra uciekam, bo juz tz sie denerwuje, ze wisze na telefonie. Dobranoc ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zawału bym teraz dostała ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Malwi, no piekny brzuszek
![]() Wiola heh to Ci psikusa dzieciaki zrobily ![]() Lune, a gdziefoty? Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Ooo matko! Chyba by mnie zbierali z podlogi!
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Malwi super ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
Hejo, sorry że się nie odzywałam. Nie chciałam Was stresować. Ale dużo się dziś działo i zupełnie nie miałam czasu wziąć do ręki telefonu.
Plamienie ustało. Myślę że mogło być wynikiem badania ginekologicznego sprawdzającego długość i jakość szyjki macicy. Ona juz miękka i delikatna, to może coś tam się zadziało. Innego wyjaśnienia nie widzę. Dzieć rusza się tak mocno że mam ochotę go udusić...więc jemu raczej nic nie jest. Przepraszam że się nie odniosę do Waszych wiadomości ale padam na mordkę bo dziś praktycznie nie spałam. Jak i dwie poprzednie noce. Mój kochany syn wciska mi swoje biodro pod żebra powodując tępy nieprzyjemny ból, który uniemożliwia mi spanie. Z dobrych newsów odmalujemy jednak naszą sypialnię. Remont łazienki zakończony, plany świąteczne poczynione (gdzie i z kim) mąż wrócił z paczką z Endo! Cudowności. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale slodziak! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hahahaha ![]() ![]() Na hbo lecial Dzwoneczek i Tajemnica Piratow i tak wygladal nasz wieczor filmowy z tżtem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malwi, Ty basen lepiej odpuść ![]() Mojakaren, to super że zakupy udane ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ po Wigilii spoko, wypił 3 lampki wina, bo wiedział, że rano będzie prowadził. Za to ma na płatku ucha malinkę ![]() ![]() ![]() Kogiel, ponad 3kg w 34t? Szaleństwo ![]() ![]() Kinga, czadowe pingwiny! ![]() Casaa, gratki egzaminu ![]() Nebula, możliwe że plamienie po badaniu, ja we wrześniu jak miałam rotawirusa i byłam w szpitalu, to też plamiłam potem przez jakieś 2 dni, bo właśnie mnie gin mało delikatnie zbadała :/ Ja mam i wannę i prysznic, a od roku od kiedy tu mieszkamy, kąpałam się tylko RAZ i tylko dlatego, że miałam nogę w gipsie ![]() ![]() Na basen też bym chciała chodzić ![]() Odebrałam zamówienie od Coccodrillo, bodziaki i czapa są mega! Mikołaj u dzieciaków zaliczony, formuła 1 zdalnie sterowana zrobiła furrorę - w sumie wszystkie prezenty podobały się małemu, az nie wiedział czym się bawić ![]() ![]() Za to zdublowaliśmy się prezentem dla starszej - chrzestna TŻta też jej kupiła pościel w motylki ![]() ![]() I odwołuję, że mi brzuch opadł, jestem głupia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za gratki
![]() Dotka, super uczucie jak sie tak dziecom dogodzi z prezentami ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
No młodej średnio dogodziliśmy
![]() Ej nie wiem kto mi głośniej chrapie za uchem - pies, czy TŻ ![]() Zbieram towarzystwo do spania, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Ja tez uciekam, jutro kolejny ciezki dzien na zajeciach.... Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
Kogiel super waga
![]() Magda ja bym wysłała TŻ przede wszystkim na badania krwi chociaż, a potem będziesz kombinować co dalej ![]() Casaa gratki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twoje pierniczki na pewno są równie śliczne:-* Ślicznie wyglądacie ![]()
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zakorzenienie
|
Goście pośli, bo stwierdzili że powinnam się juz się położyć. Chyba nie było tak źle, pingwiny zrobiły furorę
![]() ![]() ![]() Leżę w łóżku, a mały się rozciąga, już chyba nie mogło się doczekać. ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Nadrabiam was, zdjęcia zobaczę jutro bo na tel nie widzę, ja też chcę żeby mały długo wierzył w Mikołaja. Dotka, a może da się wymienić ta pościel na inna, żeby nie miała dwóch takich samych. iola ja pająków się nie boję, ale jak by tam miał węża to bym chyba umarła. Magdusia to musiał być fajny i zarazem dziwny widok, Tz przytulony do kocyka i śpiochów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.