![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
A bo młoda dziś ma dzień marudy,
Musiałam makaron ugotować ta jojczala to ja wzięłam na ręce posadzilam na blacie i trzymałam, druga ręka chciałam z szafki obok wyjąć makaron, pociagnelam jakaś torebke z tym makaronem wpadło to do gotującej wody, większość wrzątku wzięłam na siebie ale kilka kropel spadło na córcie.... Nie płakała dużo zaraz ją uspokoilam trzy czerwone kropki , ale ja się tak roztrzesłam że szkoda gadać....Bogu dzięki ze tylko tyle się stało...
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie bardziej sie wystraszyla niz ja bolalo. Ja kiedys jadlam maron z pawlem na kolanach i spadl mu na glowe na szczescie juz letni byl. Takie jedne spaghetti mu zwisalo z ucha :p
![]() |
#3453 | ||
Zakorzenienie
|
Zuzia mi dzis zaczela pełzać do przodu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
Ojej, rozumiem, ze sie zdenerwowałaś... Ja dzis kurze ścierałam z Zuzka pod pacha ;> i kiedyś sos ni na nia nakapal tez dosyć gorący, jak jadłam z nia na kolanach. Takie rzeczy sie zdarzają niestety, chyba, ze ktoś chce gotować albo jesc przy akompaniamencie wycia ;> nie martw sie, dobrze, ze nic poważnego sie niw stało ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Gosiak!! Sto lat!!! Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych przespanych nocek! ;* ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
Współczuje ;/// e- matka ;> |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
odmawiać. Chyba że pakuje slodycze czy hamburgery wtedy to głupia Cytat:
Cytat:
W sklepie ze zdrową żywnością. Wzięłam tez nominal jaglano kukurydziana błyskawiczna. Obojętnie jaką podasz na noc Cytat:
Masz dzis zly dzień. Jutro będzie lepszy. Mikołaj przyjdzie ![]() Cytat:
Może apetyt Filipka taki słaby przez refluks? Cytat:
Pisalas że jesteś zadowolona z balsamu. Juz nie działa? [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53702564]No te czopki to nie codziennie, ale tez uwazam,ze przesadza z tym gadaniem o podawaniu. On sie naczytal,ze paracetamol nie jest szkodliwy i że przeciez nawet w ciazy mozna brac. No ale przegina! Wiesz jak to faceci...po najmniejszej lini oporu,byle skutecznie 😣 A ja to po tej nocy mej cudnej to mam dzis humor jak wampir, potrojnego pmsa. I w sumie postanowilam po poranku leżeć i pachniec, coby sie dopasowac do zarzutow 😆. i tz dzis ogarnia, pranie robi, sprząta itp.raczylam przyprawic rybe no i małą pokarmic zupą.ale nie zjadla. za to wsunela w kawalkach pol ziemniaka od TZta (!) GOSSIP, lapy Amelce związ 😀 a serio,to zabawka do łapek nie pomaga? Moja sie też przekreca przy zmianie pieluchy ale,odpukac! jeszcze lap tam nie wsadza. ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Jaki to lek,cosie nie nadaje?[/QUOTE] Moj tez czesto dka starszego ibum chce dać np jak ma gorączkę i znów rośnie to czesciej niż w ulotce Cytat:
Rozbawiłas mnie z wigilia ![]() Cytat:
Julo malo gqda. Szymo poNo zaczął mówić. Do 3 lat nie mowil wiele a terqz i juz od dawna buzia mu się nie zamyka ![]() Cytat:
Oj. Dobrze że nic poważnego się nie stało Cytat:
Nawijalas mu makaron na uszy :P Cytat:
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- My po imprezie. Kij z tym ze to kinder bal i trwal niecałe 3 godziny ale wyszłam z domu. Definicja imprezy mi sie zmieniła haha Jutro kino ze starszym hurra ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Tz położył Julka nq drzenke i pospal 1.5godz. Wstal 17.50. Dziś pozniej kąpiel
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-12-05 o 18:17 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
U nas tez o 18 pobudka. Ale pawel chodzi spac o 21 - wtedy do 7 pospi chociaz.
#3456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
MAJKA możliwe, choć mleczko zawsze chętnie pije. My się karmimy po kąpieli. Kurcze obym dziś nie musiała tyle razy wstawać bo nie wyrobię. Tz był na ostatniej nocce w starej pracy. W przyszłym tyg doniesie wszystkie papiery do nowej i zaczyna. Oby było mu tam lepiej.
![]() |
#3457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hej ![]() nadrobiłam ostatnie 3 strony ![]() ściany w sypialni gotowe. Jutro przenoszenie/skręcanie mebli i układanie wszystkiego. Liczę, że jutro skończymy też metamorfozę pokoju Tatiany ![]() teraz popijam Somersby, TŻ pierwsz raz kupił mi tego z kwiatem bzu i limonką ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ktorego mogena wolisz? Concord czy tego z granatem?
![]() |
#3459 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na foty metamorfozy i sypialni ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Concord zdecydowanie. Z granatem jak dla mnie za słodki coś mi w nim nie pasuje ![]()
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
sorry ze dopiero teraz, tak jeden
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest MD w wersji mniej słodkiej? Z tym mówieniem mama to często nadinterpretacja hehe. Julo kilka razy powiedział ale często mówi diadia tiata czy coś w tym stylu ![]()
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-12-05 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- dzialal, skore nawilzal, ale plamy nie znikaly a wrecz sie pogarszalo, wyeliminowalam wszystko, zostal balsam albo plyn do mycia, po odstawieniu jednego i drugiego skora nam wraca do normy, wiec cos jest na rzeczy, tlyko nie wiem ktore, spradze za jakis czas,
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kladziemy dzieciaki i zaczynamy wieczorek ![]()
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Majka - pewnie tak :P Zuz dziś już 19.20 spała, pewnie wstanie o 4... Zamówiłam jej jednak garnuszek, najwyżej nie będę jeść
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Integracja ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
kapiel w emoliencie, oilatum, teraz emulinka, anwilzam oilatum
#3468 |
Zakorzenienie
|
hehe, dokładnie
![]() W ogóle panience moja kuchnia nie odpowiada, dziewczyny, możecie na fb albo w klubie, żeby łatwo mozna było odnaleźć, wpisać dokładnie ( o proporcje mi chodzi) jak gotujecie to, co smakuje Waszym dzieciom? |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Jest balsam oilatum?
Cytat:
Dzis Julo zjadł 230g mojej zupki.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
Moja zjadła jakieś 180, ale wcisnęłam na siłę, a może mniej więcej wiesz czy np więcej marchewki, ziemniaka itp? U mnie było więcej marchewki... a dodajesz jakieś pietruszki, koperki itp?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czekam aż panienka zacznie cały czas ładnie jeśc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zapomniałam powiedzieć, ze ocieplenie pokoju od strony strychu podziałało i jest już 19-20 stopni, szał, w bikini będę spać LO |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem spróbuję buraczkowa i pomidorowa ale to za mc hehe. Narazie wszystko zblendowane na gladko a trzeba grudki wprowadzić ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Pavlinecka - to super że macie cieplej. U mnie tez cieplej teraz o 3-4 stopnie bo za oknem cieplej. Julo lubi kilka rodzajów gerbera i tyle. Hipp i bv są be
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
Nie szkodzi
![]() My ogladamy ryjka. Mlody juz spi. Zaraz ide sie kapac.
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też oglądam ryjka i pije piwko ( na alkohol ma, na prezenty nie, co za matka :p) i przypomniało mi się, że kurczaka na jutro nie przyprawiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze Pavlinecka napisała "e-matka " 😞 Cytat:
O rany współczuję stresu, dobrze że nic poważniejszego się nie stało. Cytat:
Szalony weekend mówisz 😁 Dobry wybór 😃ale lepiej żebyś miała co do swojego garnuszka włożyć 😉
![]() |
#3477 |
Rozeznanie
|
Ehhh i juz mam wyrzuty sumienia bo nie jestem na biezaco
![]() ![]() ![]() Powiem Wam tylko co mi sie przydarzylo dzis, a raczej opowiem Wam moj koszmar :/ Siedzialam z mama i N. w pokoju, mloda jeczala to mysle sobie dam jej pietke chleba do pociumkania, bo uwielbia. Oczywiscie caly czas pilnujac by nic nie odgryzla a jak juz tak robila to od razu zabieralam. W pewnym momencie odgryzla kawalek, nie wiem nawet kiedy a ona probowala go juz polknac, zaczela sie dusic na maksa, moja mama to prawie zemdlala, zavzela panikowac, ja cala roztrzesiona w sekunde wypielam młoda z lezaczka, wzielam jakos na reke i po plecach stukalam zeby wylecialo....... Dzialam tak szybko i w takiej adrenalinoe ze nawet dobrze jej nie chwycilam, ale wazne ze wystukalam i poszlo. Powiem Wam ze cale zycie stanelo mi przed oczami, a spanikowana mama jescze dobila. Kiedys jak myslalm o takiej sytuacji to zawsze sie balam, jak zareaguje, ze pewnie nie dam rady jej pomoc.. Ale adrenalina i chec uratowani swojego dziecka jest tak silna, ze pomimo ciala trzesacego sie jak galareta, serca wyskakujacego z klatki piersiowej, czlowiek dziala jak petarda.. Ale widok duszacego sie mojego malenstwa na dluuugo zostanie mi przed oczami.. Eh Wybacie mi prosze ze nie ejstem tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Gossip wspolczuje tej sytuacji, nie chciałaś.
Black rozbawiłaś mnie tym makaronem na glowie synka ![]() Gosiak a Ty wigilią na czacie, choć wiem że Tobie przykro z tego powodu ![]() Agnieszka gratulacje 8 miesięcy! 🎈🎈🎈🎁 Pavlinecka a Wam pełzania 👏🏻 Zuzia goni wszystkich ![]() Goczek to widzę że u nas dziś dużo podobnie ![]() Właśnie tesciowka poszła, mówiła ze będzie za godzinę dwie, a ok 13 dzwoniła, przyszła o 18 ![]() ![]() ![]() ![]()
#3479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas granuch i szczeniaczek będą na święta od babci i chrzestnej ![]() Cytat:
Zazdroszczę że Ci tak ładnie Zuziak wcina. I super że macie ciepełko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.