|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Po pierwsze, kobieta nie jest rzecza, ktora mozna "miec"! Po drugie, tak MA prawo do jednorazowych przygod i to nie oznacza ze z kazdym musi sie godzic na szybki seks, bo to jest jej osobista sprawa.
Wczoraj byl u mnie moj Alvaro I pomagal mi z piecykiem, jak zawsze sie posmialismy I pogadalismy. Spedzilismy chyba ze dwie godziny razem, ale na koniec nawet mnie nie pocalowal, chociaz, no... chcialam tego. Bogu dzieki dzien wczesniej jak wracalismy, to mnie objal ale to chyba jedyny jedyny proromantyczny gest od tygodnia. To w ogole jest dziwne, ja kompletnie nie czuje sie przez niego porzadana. Lubimy swoje towarzystwo, ale chcialabym poczuc ze naprawde mu sie podobam jako kobieta, dostac smsa z podtekstem seksualnym czy cokolwiek
|
|
|
|
#3812 |
|
BAN stały
|
Dla mnie też to trochę dziwne bo z jakimiś wątpliwymi egzemplarzami seks od razu a tu trafia się spoko facet i jest wielki strach, że robienie ciasta może odczytać inaczej.
Faceta zachowującego się jak diva nie bałaś się zabrać do domu a teraz pewnie chodzi o ciasto i się boisz, że może być złym napaleńcem i chcieć coś więcej. |
|
|
|
#3813 |
|
Konto usunięte
|
Hej, jest tu jakaś miła kobieta około 27 lat? Bo chciałem przerwać te smuty i zapytać czy by się nie dało z kimś trochę pogadać?
Może jakaś sympatyczna pani chciałaby się umówić na wyjście do kina? Konkretna sprawa do obgadania o którą chciałem zapytać to: Jak można poderwać dziewczynę - bo nie wiem jakie są teraz chwyty w modzie? Jak was mężczyźni podrywają? Proszę o rozpoznanie skutecznych metod ;-) |
|
|
|
#3814 |
|
Rozeznanie
|
[1=687f5e1036c9320b9460009 68bafaf3cce3a8bb9_63322ef 2c16ff;53713999]Hej, jest tu jakaś miła kobieta około 27 lat? Bo chciałem przerwać te smuty i zapytać czy by się nie dało z kimś trochę pogadać?
Może jakaś sympatyczna pani chciałaby się umówić na wyjście do kina? Konkretna sprawa do obgadania o którą chciałem zapytać to: Jak można poderwać dziewczynę - bo nie wiem jakie są teraz chwyty w modzie? Jak was mężczyźni podrywają? Proszę o rozpoznanie skutecznych metod ;-)[/QUOTE] Nie znam się na skutecznych metodach podrywu, bo wszystkie mnie zniechęcają. Na mnie działa zwyczajna rozmowa, jak człowiek z człowiekiem
|
|
|
|
#3815 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przypadkowy seks, z przypadkowym kolesiem - okej, ale gdy się trafia ktoś normalny, fajny to strach w oczach bo poza ciastem może chce coś więcej (i tego nie dostanie bo ty taka "porządna" ). Trochę to takie na maxa nieszczere.Poza tym, gdybym się dowiedział, że ja np. 2-3 miesiące się starałem, a inny koleś bez wysiłku był z Tobą po jednym wieczorze to poczułbym się jak jakiś cymbał, i raczej bym nie zrozumiał, że "tamto się nie liczyło". Wyciągnąłbym inny wniosek - że jesteś niespójna, masz jakieś dziwne podwójne standardy, no i przede wszystkim udajesz przede mną kogoś kim nie jesteś. Zacząłbym się doszukiwać innych rejonów, w których także brakuje ci konsekwencji. W ogóle dlaczego ? Chcesz uchodzić za porządną, czy jaką ? Przede wszystkim miałbym duży zarzut, że jesteś nieszczera w tym co robisz. Tam, przypadkowy seks, a przy mnie udajesz kogoś innego. Nie mam problemu z dziewczynami, które idą do łóżka na pierwszej randce - nie oceniam ich jako łatwe. Robią tak bo może mają takie potrzeby, bo tak wychodzi, bo mają taki etap w życiu. Gorzej jak ktoś jest nieszczery w tym co robi i udaje przede mną kogoś kim nie jest. Będziecie mieli ochoty na seks przy tym cieście no to zróbcie to i tyle. Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2015-12-06 o 22:01 |
|
|
|
|
#3816 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie uważam, że kobieta jest rzeczą. Użyłem złego sformułowania. Mój błąd. Może chłopak jest nieśmiały i nie wie jak możesz zareagować na pikantniejsze słowa. Może sama spróbuj obudzić w nim zwierza . Jesteś kobietą. Na pewno masz swoje sposoby.
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie wydaje ze to nie jest kwestia podwójnych standardów. Po prostu isc z kims od razu do lozka jest prosto, ale jak zaczyna sie kogos traktować poważnie no to jest trudniej. Czlowiek sie boi ze jak cos pojdzie za szybko to cos schrzani.
Sama tak mam ze wlasnie boje sie ze to cos zepsuje. Co prawda do przygodnego seksu sie nie nadaje ale mam swiadomosc tego ze isc do lozka z kims tak o jest prościej. Im dalej w las tym trudniej I to wlasnie dlatego ze sie kogos szanuje i dlatego ze komuś zależy, to chce poczekać. |
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chociazby z tego wzledu nie warto odbierac osobiscie takich sytuacji. Ja o widze jak wyglada z drugiej strony. Czesto faceci wlasnie przez to, ze blednie interpretuja takie zachowania to sobie odpuszczaja, a pozniej twierdza, ze skoro taka dziewczyna od poczatku nie byla bardzo chetna to dlatego nie wyszlo, bo sie od poczatku nie sklejalo. I pozniej albo facet sie wycofuje albo zaczyna ZA BARDZO zabiegac o spotkania , co tydzien sie dopytywac, rozliczac ze spedzonego czasu , dziwne dopytywania co i jak gdzie sie robilo, czasami wyrzuty. Taki czekajacy na spotkanie facet i przesadnie zabiegajacy to tez nic arakcyjnego :P A juz teoria topdonga o tym, ze taka kobieta traktuje faceta jak rezerwowego jest grubo przesadzona. Po pierwze w tej teorii jest zalozenie, ze kobiety nie sa w porzadku, po drugie niektore kobiety szczegolnie te mocno akywne zawodowo, moga naprawde nie miec za duzo czasu. Nie rozumiem sensu budowania takich teorii.
|
|
#3819 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja mowie takim rozgoroczkowaniem i brakiem cierpliwosci mozna wiele popsuc, szczeolnie na poczatku znajomosci. A skoro sie spotkaliscie to musiales sie jej spodobac i byla w jakis sposob zainteresowana.
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nie na tym polega. To nie chodzi o udawanie kogos. Po prostu jest taka wewnętrzna blokada. Ja im jestem starsza tym bardziej wole poczekać, udaje kogoś? Nie sadze. Co prawda u mnie jest zupełnie inna sytuacja bo ja przygodnego seksu u siebie nie chce, ale myślę ze to dokładnie o to chodzi. Po prostu jest trudniej. I to nie jest udawanie kogoś bo nie robi sie tego celowo. Po prostu jak na kims komus zalezy to traktuje ta osobe inaczej niz kogos do jakiegoś przelotnego czegoś. Tak przynajmniej mi sie wydaje. |
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez to od Ciebie zalezy czy cos bedzie i jak ta randka bedzie wyladala. Jezeli nie chcesz to seksu nie bedzie, a spotkanie uplynie pod znakiem pieczenia ciasta. I tyle. Nie rozumiem dlaczego fakt Twojego przyjascia i zaoferowania pomocy on ma odebrac jko podpuszczanie i chec do seksu? A jezeli masz az takie watpliwosci, ze tak moby odebrac, a Ty tego nie chcesz, to odmow i po klopocie. Poza tym co to za presja trzeciej randki? Przeciez te randki sa dla was i to od was zalezy jak one beda wyladaly
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sie zgadzam ![]() Bez sensu tak rozmyślać. |
|
|
|
|
#3824 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Odnowiliśmy kontakt, który jeszcze parę miesięcy temu był całkiem fajne bo się spotkaliśmy parę razy, więc teraz chciałem to kontynuować. Ale nie wiem, może masz rację, może trochę za bardzo próbowałem. W każdym razie teraz z mojej strony cisza, tak jak opisał Gregorius facetowi głupio już się odezwać kolejny raz ponad ten trzeci, bo po prostu wyjdzie na nachalnego.Ile ludzi tyle teorii, ale w sumie to jest w tym wszystkim fajne - większa szansa na zrozumienie czyjegoś toku myślenia
|
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3826 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja już nie będę o tym pisał i nie chcę tego tematu dłużej analizować bo to nie moja sprawa. Ja po prostu nie lubię nieszczerych ludzi niezależnie od płci. Edytowane przez pleblo26 Czas edycji: 2015-12-06 o 23:14 |
|
|
|
|
#3827 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też rozbawiły te rozkminy. Jakby mnie facet poprosił o pomoc w pieczeniu ciasta, a potem byłby rozczarowany, bo nastawiał się na seks i jeszcze stwierdziłby, że go podpuszczam, to byłoby to nasze ostatnie spotkanie. Nie cierpię tego rodzaju mężczyzn, ich brudnych gierek i cieszyłabym się, że szybciej rozpoznałam obrzydliwca.
|
|
|
|
#3828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli ma się faceta w dupie, to w czym problem iść z nim na pierwszym spotkaniu do łóżka? Nie zależy Ci na tym, aby go lepiej poznać, ani na tym, jakie on będzie miał o Tobie zdanie, więc? Kobieta też ma swoje potrzeby, również te seksualne. A z kolei jeśli Ci zaczyna na kimś zależeć, to martwisz się, czy dobrze wypadniesz, czy dobrze wyglądasz, chcesz zrobić jak najlepsze wrażenie na tej osobie i też potrzeba trochę czasu, aby oswoić się z tą osobą i już tak łatwo do zbliżenia nie dochodzi
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2015-12-06 o 23:20 |
|
|
|
|
#3829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam pytanie do samotnych dziewczyn, ktore zostawiły faceta a nie zostały zostawione, zalujecie czasem ze teraz same a wlasciwie we dwójkę bylko weselej nawet jak nie pasowaliście do siebie w 100%?
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale co tu do pojmowania
Tak jak napisala Tyciakata po prostu jak Ci na kims nie zalezy to nie przejmujesz sie az ta reakcjami tej osoby i to odnosi sie do roznych plaszczyzn. A jak juz komus zalezy to jednak wiecej energii to pochlania, bo czlowiek sie zastanawia jak wypadnie czy wypada czy nie i pewne rzeczy trudniej przychodza. I tyle :P
|
#3832 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez pleblo26 Czas edycji: 2015-12-06 o 23:33 |
||
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie odzywaj sie. Jak zechce to sama sie odezwie
|
|
#3834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałabym milion razy więcej oporów przed wynajętym w celach seksualnych obcym panem do towarzystwa niż przed chłopakiem, którego uważam na tyle fajnego, że mogłabym z nim być.
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3836 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, ale teoria, że laska jest nieszczera, bo z jednym gościem pójdzie szybko do łóżka, a drugim nie jest żałosna.
NIE!
|
|
#3838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Rozwiniesz? |
|
|
|
|
#3839 | ||
|
Rozeznanie
|
Dobra dobra, muszę was zatrzymać już teraz! Stop! Nie zrozumieliście mnie kompletnie.
Nie udaje przed nim kogoś, kim nie jestem. On wie, ze zdarzyła mi sie jednorazowa przygoda, nie udaje ze jestem nie wiadomo jak święta. Nie chodzi rownież o to, ze koleś ma sie starać nie wiadomo jak długo. Wyjaśnijmy sobie teraz, ze moje jednorazowe przygody które tu opisywałam zdarzyły sie po dużej ilości alkoholu. Bardzo dużej. Niewiele z nich pamietam. Nie oceniajcie mnie, musiałam sie wyszaleć po rozstaniu. Nigdy takich rzeczy wcześniej nie robiłam, postanowiłam ze teraz jest dobry moment. W kwestii tego chłopaka, który zaprosił mnie na pieczenie ciasta. Tak, rozkminiam za mocno. Kolejna kwestia jest taka, ze go lubię jako człowieka (na tyle na ile go poznałam) i nie wiem czy jestem gotowa na pierwszy trzeźwy (albo po kieliszku, dwóch) seks. A chce go pamietać, bo uważam ze ten facet jest naprawdę fajny i jest szansa ze coś z tego sie rozwinie. i tyle tylko. Jeśli stosuje podwójne standardy to dlatego, ze czasem wiem ze znajomość rokuje dobrze a czasem wiem od razu ze niewiele z tego będzie (jak podany przykład divy). Nie ukrywam przed nim niczego, ale tez nie chwale sie tym specjalnie. Po prostu czuje ze to moze być coś poważnego i chciałabym żeby sytuacja rozwijała sie powoli, nie chce żeby seks dobry/ zły przysłonił mi go jako człowieka. Nie jestem egoistka i nie stosuje podwójnych standardów. Po prostu wcześniej miałam ochotę na seks, byłam bardziej śmiała po alkoholu. Teraz nie chce dużo pic, chciałabym wszystko z tego zapamietać, ale jak mowię- nie wiem czy jestem na to gotowa. Zobaczymy jak będzie. Dzięki za odpowiedzi. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
Wiem, wiem chodzi o to, ze jeśli idzie sie do kogoś do domu to powinno sie liczyć z tym ze rożne sytuacje mogą sie pojawić i... Tyle. Nie wykluczam, zobaczę jak będzie, choć na te chwile seksu nie przewiduje. Ale jeśli w niedziele okaże sie ze zmienie zdanie to to zrobię. ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
Ja po prostu z jakichś względów nie czuje sie gotowa na to z nim w tym momencie, kapisz?
|
|
#3840 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

ale nie chce tak szybko z tym wszystkim gnać. Ok, pojadę do niego UPIEC ciasto i tyle
). Trochę to takie na maxa nieszczere.