Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-07, 12:12   #3751
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
kinga wszystkiego najlepszego

Dzisiaj mogę się ładnie ubrać, umalować. Normalnie czad Chyba aż pazurki nowe zrobię z wrażenia Mamy wigilię pracowniczą. Ciekawe ile wysiedzę
baw się świetnie
Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mi się dzisiaj spało tak dobrze, że miałam ochotę budzik zjeść Eh chyba się zdrzemnę z synkiem

Kinga Wszystkiego co najlepsze, szybkiego, łatwego porodu. Cudownego synka i spełnienia wszystkich innych marzeń

Baby Powodzenia na wizycie

Ja zamówiłam poduszkę

38 tydzień dopiero gratulowałyśmy sobie przekroczenia magicznej 30 a tu już porody lada chwila

Wszystko mi z rąk od rana leci potrzaskałam plastikową miskę nawet nie wiedziałam, że to możliwe

Wczoraj pisałyście o mikołajkowych prezentach. Ja się niczego nie spodziewałam bo zawsze tylko dzieciom coś dajemy, a wieczorem mąż poszedł do piwnicy, do pieca dołożyć i przyniósł mi ptasie mleczko, że niby Mikołaj zostawił No rozczulił mnie
ale piękny gest ze strony męża
Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
Mojakaren dziękuję my zaczęliśmy sesję jak była ładna słoneczna pogoda i tż zaczął się denerwować, bo cały czas się śmiałam (no rozśmieszał mnie swoimi pozami przy robieniu zdjęć) i pokazał mi zdjęcia. No kto robi zdjęcia od dołu i jak zobaczyłam siebie, to na serio wyglądałam jak gruba foka wyrzucona na brzeg morza i się poryczałam (płakałam 15min w łazience i nie chciałam wyjść). Drugie podejście było jak już było ciemniej na zewnątrz i dlatego mamy cień na ścianach.

Sesję polecam, bo to fajna pamiątka będzie no ale od razu powiedz tż żeby nie robił zdjęć od dołu i najlepiej jak jest jasno na zewnątrz.
Mój też nie potrafi zdjęc robić.. ładne Mu wychodzą raczej..przypadkowo jak już się zezłoszczę i robię awanturę, że nie potrafi nawet aparatu w ręce trzymać

Ale mi się dziś nic nie chce..
Dziś chyba po prostu spędzę dzień z pilotem od tv w ręku albo nadrobię seriale, bo nie mam na siebie pomysłu
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:13   #3752
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Mam jeszcze chwile, wpadłam wam pokazać moje krakersy proszę o wyrozumiałość robiłam pierwszy raz I jeszcze zdjęcie kiepsko wyszło, a na tel ładnie wyglądało
Kinga podziwiam za cierpliwośćbardz o ładne wyszły i na pewno tak samo smaczne
Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Wchodze do pokoju patrze a TZ leży i ma na sobie kocyk małej i spiochy (bo ukladalam rozmiarami i zostawilam na lozku) Pytam się co Ty robisz? A on: Już się nie mogę doczekać malutkiej to chociaż ciuszki poprzytulam koparka mi opadla. Bym Wam zdjęcie pokazała ale nie wiem jak ryjek mu zasłonić.
kochany tatuś z niego będzie
Cytat:
Ślicznie
Zawału bym teraz dostała Moja genialna córka dała Grzesiowi do zabawy wielkiego gumowego pająka a on poszedł z nim spać. Szkoda, że o tym nie wiedziałam Odkrywam kołdrę żeby go poprawić a tam taki potwór
o rany ja bym umarła muszę wprowadzić zakaz kupowania takich zabawek - nienawidzę pajęczurów
Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez macie taki mega problem z kregoslupem odcinek ledzwiowy. Spalam na boku cala noc, a teraz nie moge sie ruszyc :-(
niestety mój kręgosłup też już strajkuje, wczoraj ledwo wysiedziałam w kościele
Cytat:

Macie już wszystkie zestaw do paznokci dla noworodka? Co tam macie nożyczki czy cążki?
ja mam cążki i nozyczki ale położna kazała dokupić pilniczek (zwykły) bo podobno na poczatku się nie obcina a jak są ostre to można przypiłować
Kinga wszystkiego najlepszego łatwego i szybkiego porodu
Malwi, Candy, Pietrusiowata śliczne brzuszki macie
ja niby nie widzę różnicy w swoim od zeszłego tygodnia a centymetr niemiłosiernie wskazuje 3 cm więcej

Ledwo Was nadrobiła choć i tak w weekend nie było zbyt dużo postów
Udało się załatwić zwolnienie, wizyta ok wszystko jest dobrze, szyjka nadal 2 cm - nie wiem co o tym myśleć kazała nadal się oszczędzać
Dzidziuś waży 2400 w 33 +0 (a jednak tamten pomiar 3 kg był na lipnym sprzęcie robiony)
TZ się zapytałą co robić jak zacznę rodzić ale powiedziała ze o porodzie jeszcze porozmawiam ale teraz za wcześnie oby miała rację że nic nieplanowanego się nie zdarzy

Idę kończyć kołyskę, wyszła ślicznie
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:14   #3753
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Ja to bym mu i tv puściła, no ale to sąsiadów pies... Ale jest nadzieja że to może czyjś czy coś. Teraz chyba teściowa ich przyszła czy tam go wzięła na spacer, bo jest cicho. Może to jej pies? Błagam!!!

/Chyba stałam się permanentną marudą. Muszę się chyba wziąć i jechać gdziekolwiek.
Ja na ujadające psy narzekam nawet nie będąc w ciąży Do mojego sąsiada czasem brat przyprowadza psa bo właśnie to taki z tych piszczących No i on sam w końcu nie siedzi a i tak pół dnia ujada

Oby mu przeszło może on tak tylko na zmianę otoczenia reaguje i za mamą tęskni
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:15   #3754
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Mój pies też nie szalał jak zostawał w domu sam,ale to dlatego, że go się od małego nauczyło- najpierw był sam w pokoju, począwszy od 5 minut do 20 minut, a potem już w ogóle w domu. Zawsze wiedział, że wracamy i nawet jak zdarza się cały dzień bez rodziców teraz, to grzecznie czeka
Uff, jest dla niego nadzieja! Dziękuję

Lune fajna siostrzyczka A ona wie że noworodki też nie są zbyt rozrywkowe i wolą wokoło mniej ludzi niż więcej? Jak przyjeżdża na rozrywkę to może przyjechać tak za rok

Iola zawsze mi się wydawało że jestem w miarę tolerancyjna na odgłosy zwierząt, no ale to słychać jakby pies był u nas... Z reszta ja w ogóle do sąsiedzkich odgłosów niezbyt jestem przyzwyczajona, bo mieszkałam w domu jednorodzinnym, na piętrze tylko wujostwo mieszkali, a tu taki mini blok razem z Ukraińcem wrzeszczącym do skype

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-12-07 o 12:20
hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:16   #3755
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
[/COLOR]LUNE, to jest bardzo bardzo przykre że strony siostry sama Ty nie jesteś dla niej na tyle dobrym powodem, by przyjechać, dopiero musi być atrakcja. ..
No właśnie. W szczególności ze chodzi do gimnazjum, teraz przed świętami ma mało nauki. Jest ładna pogoda...
Przykro mi bo ja ją praktycznie wychowałam, jeszcze sie niedawno zastanawiałam ze moze ja tam pojade, jakos dam rade, tesknie za nimi a oni mają mnie gdzies... Bez sensu.
Mama mowi ze sie poklocila z ojcem, siostra (ma byc chrzesna) chce wyjechac do Anglii z chłopakiem w styczniu i zabrac moja mame tam, moja siostre i brata. Ze będą tam miec prace i bedzie fajnie bo tu nie ma w Polsce dla nich nic. A ja co? W dupie mnie mają. Brat nie kwapi sie jakos do zrobienia bierzmowania tez.
Nie mam kogo na chrzesnych. Moze tylko tak gadają ze pojada...
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:22   #3756
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
Kinga wszystkiego najlepszego łatwego i szybkiego porodu

Dzidziuś waży 2400 w 33 +0 (a jednak tamten pomiar 3 kg był na lipnym sprzęcie robiony)
TZ się zapytałą co robić jak zacznę rodzić ale powiedziała ze o porodzie jeszcze porozmawiam ale teraz za wcześnie oby miała rację że nic nieplanowanego się nie zdarzy

Dziękuję , gratulacje udanej wizyty
Chwal się kołyską

Lune nie ładnie ze strony siostry, ale co poradzisz, przecież nie będziesz się prosić.
Nie zastanawiaj się jak przyjadą, jak będą chcieli Kolina zobaczyć to i rowerem przyjadą.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:22   #3757
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj pisałyście o mikołajkowych prezentach. Ja się niczego nie spodziewałam bo zawsze tylko dzieciom coś dajemy, a wieczorem mąż poszedł do piwnicy, do pieca dołożyć i przyniósł mi ptasie mleczko, że niby Mikołaj zostawił No rozczulił mnie
super

ja też sie zapomniałam pochwalić pisałam ze my ne obchodzimy Mikołajek, a tu TŻ z siłowni wrócił wczoraj z bukietem czerwonych róż nietypowo jak na Mikołajki, ale słodyczy nie mogę jeść więc kwiaty dały radę

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam mega dół, ryczałam, nie dało się mnie pocieszyć w żaden sposób. Tak miałam od soboty. Nawet wczoraj pojechaliśmy do CCC żebym sobie buty jakieś wybrała i NIC nie kupiłam choć wiele było ładnych. To do mnie nie podobne.
Stwierdziłam że i tak będe źle wyglądać.
Strasznie mnie to frustruje że troche pochodzę i musze sie zatrzymywać bo twardnieje brzuch, jest taki ogromny.
I czuje jak ludzie sie na mnie gapią, że jestem taka szczupła a tu taka bania na brzuchu, widze jak sie gapia i komentują
Mąż mówi że się gapią bo jestem piękna i mi zazdroszczą hehe
Za to byłam w aptece, kupiłam wiesiołek i herbate z liści malin
ludzie się patrzą bo zazdroszczą ze tak super wyglądasz w ciąży
ja też mam czasem dołki, nie przez wygląd, bo nawet podoba mi się jak wyglądam (tylko brzuch mi urósł, nic więcej, a mój brzuszek kocham ), ale głównie przez to ze jestem taka słaba i bezradna że nawet głupie pójście na zakupy to dla mnie takie wyzwanie ze nie daję rady

Wróciłam z konsultacji u anestezjologa, miałam ekg, mierzenie ciśnienia i wywiad. Poza tym że ciśnienie miałam 80/50 i się mnie pytali czy mam siłę chodzić to wszystko ok, mogą mnie znieczulać w razie czego

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:23   #3758
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie. W szczególności ze chodzi do gimnazjum, teraz przed świętami ma mało nauki. Jest ładna pogoda...
Przykro mi bo ja ją praktycznie wychowałam, jeszcze sie niedawno zastanawiałam ze moze ja tam pojade, jakos dam rade, tesknie za nimi a oni mają mnie gdzies... Bez sensu.
Mama mowi ze sie poklocila z ojcem, siostra (ma byc chrzesna) chce wyjechac do Anglii z chłopakiem w styczniu i zabrac moja mame tam, moja siostre i brata. Ze będą tam miec prace i bedzie fajnie bo tu nie ma w Polsce dla nich nic. A ja co? W dupie mnie mają. Brat nie kwapi sie jakos do zrobienia bierzmowania tez.
Taki wyjazd w tyle osób to nie taka prosta sprawa, może to tylko ich takie marzenia i nadzieja, a przyjdzie styczeń i wszyscy zostaną tak jak są.
Stary 2015-12-07, 12:28   #3759
iola14
Rozeznanie

Cytat:
o rany ja bym umarła muszę wprowadzić zakaz kupowania takich zabawek - nienawidzę pajęczurów

Udało się załatwić zwolnienie, wizyta ok wszystko jest dobrze, szyjka nadal 2 cm - nie wiem co o tym myśleć kazała nadal się oszczędzać

To z tych cudownych automatów co w każdym sklepie stoją Syn się na szczęście nim zajął i pozbawił odnóży także wyrzuciłam do śmieci

Super, że na wizycie wszystko w porządku

Czekam na zdjęcia
Stary 2015-12-07, 12:28   #3760
mojakaren
Zakorzenienie

viki ja nawet jakoś nie myslałam żeby te cb myć czy coś ale fakt może jakieś delikatne odkurzanie by zdało egzamin

lune ale przykra sytuacja z rodziną! niestety, ale nic na siłę, nikogo nie ściągniesz do siebie...
Współczuję bo też mam taką siostrę jak Ty (1 gimn.) i to jest osoba, która najbardziej ze wszystkich przeżywa moją ciążę, ciągle pyta jak się czuję, głaska po brzuchu, po prostu odlicza dni do porodu, myślałam, że większośc dziewczynek w tym wieku ma podobnie

ahnessy to duża różnica w pomiarze wagi, ale fajnie, że wszystko w porzadku czekamy na zdjęcia kołyski

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:29   #3761
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Taki wyjazd w tyle osób to nie taka prosta sprawa, może to tylko ich takie marzenia i nadzieja, a przyjdzie styczeń i wszyscy zostaną tak jak są.
Też mi sie tak wydaje oni duzo mówią.
Ale niedawo moja mama mowila ze moja kuzynka wziela do siebie do Anglii swoja siostre młodsza na kilka dni a ja nie zapraszam, ze moglabym posiedziec z siostra, ze co ja za siostra jestem.
Miałam az wyrzuty sumienia.
No to zaprosilam, pisalam, juz miala jechac i kilka razy odwoływała w koncu powiedziala ze nie przyjedzie.
A wystarczyło tylko wsiac do busa za 20 zł i bym ją z dworca centralnego odebrala samochodem i odwiozla potem, byla juz w Warszawie kilka razy to nie koniec swiata.
Stary 2015-12-07, 12:35   #3762
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
super

ja też sie zapomniałam pochwalić pisałam ze my ne obchodzimy Mikołajek, a tu TŻ z siłowni wrócił wczoraj z bukietem czerwonych róż nietypowo jak na Mikołajki, ale słodyczy nie mogę jeść więc kwiaty dały radę
Ojej Ja bym mogła codziennie kwiaty dostawać

Lune Czasem nie warto się przejmować bo i tak nic z tym nie zrobisz
Stary 2015-12-07, 12:35   #3763
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

super ze po wizycie ok
Cytat:
faktycznie kiepska sytuacja, współczuję

A to jedno ze zdjęć z naszej sobotniej sesji :

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:37   #3764
lune1992
Zadomowienie

Ewusia super zdjęcie
Stary 2015-12-07, 12:40   #3765
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi sie tak wydaje oni duzo mówią.
Ale niedawo moja mama mowila ze moja kuzynka wziela do siebie do Anglii swoja siostre młodsza na kilka dni a ja nie zapraszam, ze moglabym posiedziec z siostra, ze co ja za siostra jestem.
Miałam az wyrzuty sumienia.
No to zaprosilam, pisalam, juz miala jechac i kilka razy odwoływała w koncu powiedziala ze nie przyjedzie.
A wystarczyło tylko wsiac do busa za 20 zł i bym ją z dworca centralnego odebrala samochodem i odwiozla potem, byla juz w Warszawie kilka razy to nie koniec swiata.
Wiesz Anglia to większa atrakcja niż taka Warszawa, u nas był brat męża i powiem Ci aż mnie coś trafiało czasami, bo znowu siostra męża jest w Londynie i u niej tez był. I co my byśmy mu tutaj nie pokazali to odpowiedz była, że w Londynie większe, ładniejsze, fajniejsze, a oni to tam po knajpach chodzili, a nie w domu obiady jedli. A mówiłam jak miał przyjechać, że u nas nie ma takich atrakcji, ale wtedy mu to nie przeszkadzało. Nie przejmuj się

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:

Piękne
Stary 2015-12-07, 12:41   #3766
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
Nowe fotki w albumie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
ja zaraz będę jeść pizze nie ma to jak zdrowa dieta w ciąży
takiej zdrowej diety to ja jeszcze nigdy nie miałam

Cytat:
jejku, zakochałam się w tym zdjęciu! sami robiliście?

Mam, mam, mam cotton balsy z biedronki! Co prawda nie w tych kolorach co chciałam, ale wyboru nie miałam i brałam co jest.
I jak mi wyszło? (brakuje jeszcze kokardki, ale nie mogę znaleźć mojej świątecznej wstążki)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0575.JPG (206,5 KB, 36 załadowań)

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:44   #3767
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Mam, mam, mam cotton balsy z biedronki! Co prawda nie w tych kolorach co chciałam, ale wyboru nie miałam i brałam co jest.
I jak mi wyszło? (brakuje jeszcze kokardki, ale nie mogę znaleźć mojej świątecznej wstążki)
I jakie kolory masz?
Super to wyszło, macie zdolności artystyczne naprawdę.
Stary 2015-12-07, 12:44   #3768
mojakaren
Zakorzenienie

Ewusia zdjecie
Pochwal się innymi, widac, że sesja udana

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:45   #3769
baby montana
Zakorzenienie

Hola ciotki!

Olivia wazy 1950g,około 40 centyla jest,wszystko z nía w porzadku tylko zolza buzki nie chce pokazywac i raczkami sie ciagle zaslaniala :-D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1449488661608.jpg (42,9 KB, 38 załadowań)

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:46   #3770
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
I jakie kolory masz?
Super to wyszło, macie zdolności artystyczne naprawdę.
te różowo białe.
tutaj nie potrzeba żadnych zdolności

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-12-07, 12:47   #3771
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Hola ciotki!

Olivia wazy 1950g,około 40 centyla jest,wszystko z nía w porzadku tylko zolza buzki nie chce pokazywac i raczkami sie ciagle zaslaniala :-D
widzisz, tak się martwiłaś, a Oliwka tak ładnie podskoczyła na wadze.
Stary 2015-12-07, 12:47   #3772
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Hola ciotki!

Super, że z Olivką wszystko w porządku. I jaki nosek ma!

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-12-07, 12:47   #3773
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
te różowo białe.
tutaj nie potrzeba żadnych zdolności
A sam pomysł to co? To już dużo
Stary 2015-12-07, 12:47   #3774
Dotka90
Zakorzenienie

Napisalam rano posta ale widze ze sie chyba nie dodal bo byla przerwa w wizazu.

Kinga wszystkiego najlepszego!

Ja sie melduje ze szpitala i...nie jest wesolo
Przy badaniu wyszlo ze szyjka zgladzona, mlody na nią napiera glowka i jest rozwarcie na jeden palec. Pytalam o moje osttanie bole krzyzy jak na @ i pani dr mowi, ze wlasnie to jest to ze zaczelam sie rozwierac. Takze nie lekcewazcie zadnych boli! Ja tez od razu zalozylam, ze to normalne i to przepowiadacze a tu nie.

Strach pomyslec co by bylo gdybym nie poszla teraz do szpitala,bo wizyte mam dopiero 23.12 wiec nie wiem ile bym miala wtedy rozwarcia. Nie mowiac o tym ze normalnie bym sprzatala w domu, chodzila na spacery itd..

Takze mi gin powiedziala, ze cel na teraz to wytrwac 3 tygodnie ech dobilo mnie to..

Bylam pewna ze w srode wyjde a tu wcale nie wiadomo. Przeplukanie swoja droga ale dostane kroplowki na spowolnienie calej akcji..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:49   #3775
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Ale mi się dziś nic nie chce..
Dziś chyba po prostu spędzę dzień z pilotem od tv w ręku albo nadrobię seriale, bo nie mam na siebie pomysłu
Ja gotuję zupkę i nadrabiam seriale właśnie To mój plan na dzisiejszy dzień

Cytat:
Czekamy na zdjęcia jak już skończysz

Cytat:
Super

Ewusia super się sesja zapowiada

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 12:50   #3776
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Śliczne

Cytat:
Super

A ja bym chętnie pojechała do Warszawy, nigdy nie byłam no i raczej nie prędko zawitam
Stary 2015-12-07, 12:50   #3777
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
A sam pomysł to co? To już dużo
Zrobiłam jeszcze dziś z kaszy, ale schnie. Później pokaże

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-12-07, 12:50   #3778
lune1992
Zadomowienie

Uaoo zdolniacha z Ciebie
Kingadokładnie tak jest.
Moja rodzina mysli że ta Anglia to nie wiadomo co i że trzeba spierdzielac z Polski bo tu sie nic nie dorobisz. Ale moim zdaniem aby sie dorobic to nie wystarczy ta sama Anglia, nikt ci za darmo nie da.
W Polsce czy za granica trzeba niezle zapier... i taka jest prawda.
Nic nie ma za nic.
Ten chłopak mojej siostry wyjechał (zna go kilka mies) i znalazl fakt szybko prace w barze jakims 7 funtów ma za godz i oni uwazaja ze to tak super, przelicz sobie. Tu nie ma co przeliczac bo on tam to tez na mieszkanie wyda, jedzenie. Jego ojciec ma tam firme i tam siedzi i ma kase ale niezle musial na to wszystko pracowac.
I co ot tak pojada juz wszyscy...
Wiesz mozna sie nie przejmowac, ale ja jestem z tych co mysla, rozkminiaja i sie denerwują, szczegolnie teraz jak nic nie mam do roboty sama w domu
Mąż juz nie chce tego słuchac nawet
Stary 2015-12-07, 12:51   #3779
czarnulax
Zakorzenienie

ahnessy super, że wizyta udana
ewusia
Stary 2015-12-07, 12:52   #3780
baby montana
Zakorzenienie

O nieee Dotka nie lubie takich wiadomości. Szczescie w nieszczesciu ze to wykryli a nie siedzialas w domu...

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości