|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Uaoo pięknie
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo jakie słabo
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- I tak jak Magda mówi, ręka pod biust wtedy lepszy efekt brzuszka. |
|
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam kochane!
Cytat:
|
|
#3845 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też mam czasem te bóle jak na @ - i w podbrzuszu, i z tyłu, a szyja nadal trzyma - nie ma się z jednej strony co straszyć, ale trzeba trzymać rękę na pulsie i kontrolować Cytat:
Ale to jakoś szybko chyba Ci się ta szyjka skróciła, co? Bo jakoś niedawno byłaś na wizycie? Cytat:
Cytat:
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda, mialam wizyte 5,12 i bylo okej..
Co do tej dziewczyny to nic sie nie odzywam bo widze ze nie chce gadac. Poza tym dostala tabletki i duzo spi. |
|
|
|
#3847 | |||
|
Rozeznanie
|
Dotka smutne to
nie wiem jakbym się zachowała w takiej sytuacji. Eh, współczuje jej ![]() Cytat:
Też mi trochę te kolory nie grają, tak jakby kontrast za duży ![]() Cytat:
![]() Tylko 2 tygodnie? To już zleci w mgnieniu oka ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
lune fajny pomysł na zdjęcie
pozazdrościłam i chyba też sobie takie zrobię bo mąż się tylko głupio popatrzył jak zapytałam czy pójdziemy na sesje brzuszkową ahnessy kołyska rewelacja ![]() medeline ja nie prałąm ani rożka ani ochraniacza tylko tak wywiesiłam na ogród żeby się przewietrzyło. bałam się że coś się stanie z tym środkiem poród za 2 tyg o mamo uaoo fajowy brzuszek |
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3850 |
|
Rozeznanie
|
Medeline ja prałam rożek a ochraniacz też wypiorę, tylko niech nowa pralka przyjedzie.
Dotka to dobrze, że śpi ta dziewczyna. Ogromnie mi jej szkoda. ..
|
|
#3851 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cudna kołyska żałuję, że nie mam miejsca na takie gadżety
|
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle...no pewnie, to też widać, w jakim ktoś jest nastroju, może dali jej coś na uspokojenie :-(
|
|
#3853 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia fajne zdjecie i brzuszek pokazny.
Baby :brawo: pieknie Ci rosnie corcia. Dotka to teraz troche zwolnisz. A jak bylas ostatnio u lekarza, to nic nie mowil? 3maj sie w dwupaku jak najdluzej. Przykra sprawa z ta dziewczyna :-( MallaMi ja biore nospe 3x1 A taki zrobilam stroik na grob tescia
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Wg poloznego jedna ze scianek powinna byc prosta a mam ja pod katem,tak jakby mam pecherz w ksztalcie rozka do lodow zamiast prostego :-P
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam po prostu kwestia polaczenia kilku elementow. Sprobuj sama, zobaczysz jakie to latwe
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3858 |
|
Wtajemniczenie
|
Weszłam na kompa i w końcu obejrzałam zdjęcia, ale Wy jesteście wszystkie mistrzynie zdolności manualnych
|
|
|
|
#3859 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
tak myślałam że jedna tabletka więcej chyba mi nie zaszkodzia stroik fajnie wyszedł, nie trzeba kupować i kasa zaoszczędzona
|
|
|
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
Trololo. Zaszalałam w lumpkach i mam pełną, wypchaną siatę ciuszków. Dużo body, kilka koszulek, kilka śpiochów, ze trzy legginsy i kilka czapeczek. Chyba trochę przegiełam z łażeniem i pochylaniem się bo boli mnie lekko tak góra brzucha? Ale ogólnie zadowolona jestem, choć nerwa mam niestety lekkiego nadal. Oby to sie nie utrzymywało aż do porodu, plis! W ogóle uwielbiam różnice cenowe w lumpkach. W jednym kupiłam reklamówę rzeczy i zapłaciłam 15 zł, w innym trzy rzeczy i dycha
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia teraz zobaczylam Twoj stroik, piekny
Ahness piekny brzuszek Baby lozeczko i skrzynia pieknie wyszlo Chyba wiecej zdjec nie widzialam, nie pamietam
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
ahnessy faktycznie coś musi być z tymi pomiarami bo u nas gin zawsze standardowo mierzy obwód główki, brzuszka i długość kości udowej
|
#3863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo ja ostatnio też strasznie szybko się męcze i nic mi się nie chce, w dodatku nawet o dietę nie chce mi sie dbać az jestem zła na siebie taki mały wybór owoców sklepach jest.... ostatnio ratuje się brzoskwiniami w puszcze mimo że to też nie najlepsza opcja bo przecież mają mnóstwo dodanego cukru ![]() Cytat:
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale za skrzynie dzieki. Jeszcze bede probowala Ochraniacz chmurkowy na lozeczko uszyc alw to dopiero jak materialy z polski przyjda :-(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda - tfu, 2.12 mialam wizyte a nie 5,12!
Uff przeniesli ja. Mam jedynke teraz
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czyje lozeczko, ale bardzo ladne ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Dziewczyny takie pytanie, robila ktoras zamowienie w gemini za pobraniem? Ile tak mniej wiecej czekalyscie?
|
|
|
|
#3867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w każdym razie bardzo szybciutko i sprawnie |
|
|
|
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
czyli niedobrze... zapytam gin w czwartek o to, ciekawe co powie
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie jest to zle. Cialo przygotowuje sie do porodu, miednica musi sie rozszerzyc zeby dzieciatko przeszlo oczywiscie powinnas z lekarzem o tym porozmawiac czy wszystko idzie w granicach normy ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Nosz k.... Osiedle zamkniete a do drzwi teraz zapukal artysta malarz czy nie chce obrazu kupic.... No co za lokatorzy, ze wpuszczaja na teren obce osoby Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-12-07 o 17:37 |
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze na sr i facet pokazal nam igle do znieczulenia... Dobrze ze chce rodzic bez hahaha
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

poza tym u mnie rozwarcie to jedno ake szyjka sie zgladzila... dlatego daja zastrzyki dla malego, bo roznie moze byc..
a mi przed chwila robili ktg, slychac srduszko ruchy. Polozna sie smiala ze strasznie ruchliwe dziecko itp. Nie wyobrazam sobie co ona musi czuc
Też mi trochę te kolory nie grają, tak jakby kontrast za duży 

i przy okazji pokój małej...........w totalnej rozsypce nadal

taki mały wybór owoców sklepach jest.... ostatnio ratuje się brzoskwiniami w puszcze mimo że to też nie najlepsza opcja bo przecież mają mnóstwo dodanego cukru
21.06.2014r.