|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Cytat:
Może nie zabrzmi to dobrze, ale gość coś chyba juz wczesniej miał z głową że przejechał szlaban... |
|
|
|
|
#3692 |
|
niepolubiecie
|
|
|
|
|
#3693 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Konto usunięte
|
Ano, też większość zdaje mi się taka sama i niezbyt ładnie pachnąca. Ale Perceive bardzo lubię i często słyszałam komplementy, kiedy pachniałam tą wodą. I flakonik fajny ma ^^
|
|
|
|
#3695 |
|
niepolubiecie
|
Po autoportrecie i ostatnim teście podkładu Angeliki Grabowskiej pomyślałam "oho, wraca dawna Melevis, uśmiechnięta, stonowana, super, super" dzisiaj klikam w filmik, a tu znowu niespokojne gesty rękoma, pajacowanie a'la piekło i pozowanie na zmysłową, wyłączyłam.
łotepiti
Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-12-08 o 21:59 |
|
|
|
#3696 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejnym produktem jest to....
|
|
#3698 |
|
niepolubiecie
|
|
|
|
|
#3699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i jeszcze o duzej ilosci zaimków wskazujących i dzierżawczych długa droga przed tobą, obawiam sie :C ale nie martw sie, nie od razu mediakraft zbudowano Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-12-08 o 22:11 |
|
|
|
|
#3700 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3701 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
PS Jaka ja głupia! Zrobiłam zamówienie w jednym sklepie internetowym z kosmetykami naturalnymi 1 grudnia. Chwalą się, że mają co miesiąc DDD, każdego pierwszego. No i do dziś cisza, zapłaciłam od razu po zamówieniu, 4.12 napisałam maila, cisza. Wtedy dopiero zaczęłam szukać opinii o sklepie i widzę, że niestety taki mają sposób działania - zero kontaktu, wysyłanie z opóźnieniem, niekompletne zamówienia... eh Dobrze, że Iwos działa perfekcyjnie ^^ |
|
|
|
|
#3702 |
|
Konto usunięte
|
Chyba tu https://www.youtube.com/watch?v=zsOzHG8e9oE ale nie jestem pewna.
|
|
|
|
#3703 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3704 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A skóra to już w ogóle nie wiem czego chce, każdy podkład mi się warzy, świeci i ciastkuje na nosie.Ten zapach z Avonu znam, ale dla mnie to kompletnie inna bajka niż Dior, zamiast kupować zamienniki, wolę już teraz pooszczędzać i kupić oryginał Cytat:
"Napiszcie mi w komentarzach jacy byli wasi ulubieńcy tego miesiąca..."
Edytowane przez SandyClaws Czas edycji: 2015-12-08 o 22:22 |
||
|
|
|
#3705 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3706 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Tag mężowy u Monami Frost i jej... męża
Przeuroczy gość, kochany ![]() Mają super kubki! Rozmiarowo - w sensie chcę ![]() |
|
|
|
#3708 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ueeeeeee... Nie czuję za bardzo zażenowania. A już się nastawiłam. ![]() Ładna i zgrabna ta nasza Melevis, nie przyglądałam jej się nigdy jakoś wnikliwie.
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zamawiałyście coś z lady makeup? skusiłam się na podkłady makeup atelier paris i cholerka paczka idzie i końca nie widać...
|
#3710 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
zamówiłam w środę jakoś w godzinach 16-17
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
La Casa del fin de los tiempos (2013) http://www.filmweb.pl/film/La+Casa+d...os-2013-684714 - cóż rzec... sama do końca jeszcze nie wiem, a zabieram się za pisanie
no baaardzo mądrze.Film zły nie jest, pomysł nawet niezły, ale całokształt chyba jednak słabo mnie przekonał. Można obczaić, początek lekko nudzi, potem coś zaczyna się dziać, myślimy, że wiemy, potem znowu zmiana - myslimy, ze teraz to już na pewno - i znowu zmiana. Efekt jest taki, że pod koniec łeb jak sklep i chaos trochę, niby rozumiem zamysł, ale zrealizowane to dla mnie średnio. W pewnych momentach chciałam już przewinąć i trochę miałam wrażenie, że odpowiedzialni za film ludzie popłynęli, acz z drugiej strony tak sobie myślę, że do wenezuelskiego kilmatu mi to pasuje. No nie mówię produkcji stanowczego nie, ale 'średni' to jedyne, co mogę wyrzucićz siebie godzinę po seansie. Może refleksja przyjdzie z dniem następnym ![]() Nieznajoma (2006) http://www.filmweb.pl/Nieznajoma - no i u muszę powiedzieć, że film bardzo mi się podobał. Lubię tego typu pomysły na fabułę, lubię takie historie, lubię taką realizację, lubię taki klimat - 7/10 jak nic, może do mankamentów bym się przyczepiła, ale nawet nie chcę się nad tym zastanawiać, bo całokształt mnie wciągnął, trzymał w napięciu, czasami chciał mi wycisnąć łzy, czasami zasłaniać oczy. Fajnie, dużo emocji, polecić mogę śmiało, choć no wiadomo, co odbiorca to gust. Dom na końcu ulicy (2012) - http://www.filmweb.pl/film/Dom+na+ko...cy-2012-576014 całkiem niezły, jak na taki typowy, amerykański odmóżdżacz kinowo/telewizyjny. Obejrzałam z przyjemnością, nie mam poczucia zmarnowanego czasu, aczkolwiek pewnie za 2, 3 lata nie będę pamiętala, co tam się działo. Taki o film na luźny wieczór z winkiem ![]() Przypadek 39 (2009) - http://www.filmweb.pl/film/Przypadek+39-2009-318437 no nie wiem, fajnie zagrany, niektóre sceny całkiem, całkiem, ale niektóre sprawiały, że miałam ochotę parsknąć śmiechem. Trochę żałowałam, że odpaliłam ten film, sugerując się lekkim nawiązaniem do Sieroty, która nie była taka najgorsza, choć jednak naiwna jakaś taka. Nie umiem znaleźć mniej kolokwialnego słowa Do pewnego momentu film był całkiem fajny, gdyby był bardziej realistyczny i nawiązywał do wydarzeń, które mogłyby mieć miejsce, byłoby to dla mnie dużo dużo przyjemniejsze - tak to niestety - odbiegało baardzo od tego, co lubię w filmach. 4/10.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-12-08 o 22:37 |
|
|
|
#3713 |
|
Konto usunięte
|
polecacie cos z Yves Rocher? Bo robie zamówienie-prezent i zastanawiam sie czy sobie czegoś nie dorzucic, a nigdy styczności nie miałam
|
|
|
|
#3714 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Angelika ładnie tu wygląda. A na ostatnich filmikach jak dla mnie mówi nieco za szybko.
|
|
|
#3715 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Krem pod oczy Rich mocno, odżywka do włosów farbowanych w takiej tubce zielonej - tego używam stale i bardzo lubię. Fajny jest też zapach konwaliowy i te wszystkie owocowe plus kokosowy, w ogóle zapachy niektóre są okej, lubię Neroli na zimę. A i taki żel-krem z ogórem do buziora, przyjemny tez bardzo - ale tu oczywiście zależy jaką masz skórę.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-12-08 o 22:41 |
|
|
|
#3717 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jeśli zaproszę Was na swój kanał to będziecie na mnie bardzo złe?
Nie chcę Wam tu spamować, ale śledzę wątek, oglądam filmy na yt i sama rozkręcam kanał, więc może nie zaszkodzi o tym wspomnieć?
CzekoAda.pl - czekoladowy blog lifestylowy Edytowane przez Adrianna94 Czas edycji: 2015-12-08 o 22:47 |
|
|
|
#3718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
Rzucaj co tam masz
|
||
|
|
|
#3719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=pcMz...p0QqGlvx2N6nip
|
|
#3720 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Płyn dwufazowy do demakijażu <3 krem pod oczy Muniowy, jak masz suche dłonie to krem do rąk z żółtym kwiatkiem na tubce (nie pamiętam nazwy) dopisane: o ten, z serii Un Matin au Jardin miałam Kwiaty cytrusów - cudny zapach!! Szczególnie na lato, super sprawa mieć całą linię - żel pod prysznic, balsam i wodę toaletową. Kupiłam też kiedyś balsam o zapachu bzu, też ślicznie pachniał - wbrew pozorom nie są to "kwaśne zapachy", ale dość rześkie, szczególnie Kwiaty cytrusów. Z kolorówki miałam tylko takie cienie w kremie nakładane aplikatorem jak do błyszczyka - całkiem ok, zielonego błyszczącego używam do kreski ombre, ale dość drogie są. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

A skóra to już w ogóle nie wiem czego chce, każdy podkład mi się warzy, świeci i ciastkuje na nosie.