|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Tez nie cierpie tych bzdurnych smsow, nie czytam ich i nawet nie odpisuje juz na nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-09 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Wtajemniczenie
|
Tż mi wczoraj nogi ogolil, ale strefe bikini zostawilam dzis na wizyte pod prysznicem
![]() ![]() Ej, ogladalyscie moze bajke Lilo i Stitch? Dzis maz rano przytulil sie do mnie, przytulil brzuch i mowi "Moja ohana" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zadomowienie
|
Tez byłam przekonana ze pajace i śpiochy sa przecież takie luźne... Tylko one podjeżdżają pod plecy i nie zawsze dziecko moze całkiem nogę wyprostować- zwłaszcza jak sie dziecko bierze na ręce... Wiec lepiej żeby było bez stop zakrytych i skarpety ubierać. A pajace jako piżamy ba noc zostawić...
A wenflon- to boli tak jak wkłucie igły przy pobieraniu krwi. A potem użytkowanie zależy jaki rozmiar nam założą... I od żyły... Bo czasem trzyma sie tydzień a czasem spuchnie i boli w drugiej dobie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka ja jeszcze miałam fazę na te różnorakie ćwiczenia i gimnastyki żeby mały fiknął, ale po ostatnich wydarzeniach u Dotki i drugiej mojej kolezanki, która tez urodziła miesiąc przed tp to stwierdziłam, że daję sobie spokój i już, nieważne jak rodzimy byle wszystko poszło ok! Widocznie jest jakiś powód, dla których nasze chłopaki przybrali taką pozycję wyjściową
![]() du.pkami do świata ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak u Ciebie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na czczo mam od 70-82max ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak u Ewusi, bo u niej na czczo tez zaczely fisiowac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
I chyba najważniejsze to uświadomić naszych partnerów, że istnieje coś takiego, jak się objawia i jak ma postępować z nami wtedy. Muszę poszukać jakieś fajnego artykułu czy filmiku na ten temat i podsunąć mężowi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() ![]() Wczoraj wyszliśmy od lekarza, pojechaliśmy do Centrum Handlowego a tam tak pięknie oświetlone, no cudo ![]() Poszliśmy na kolacje ale sie nie za bardzo najadłam oczywiście ![]() Widziałam ze tez miałyście fazę z jedzeniem ![]() Wstawałam w nocy bo tak sie obżarłam, brzuch swędział, a mąż do mnie: może kiełbaski chcesz jeszcze? ![]() ![]() mojakaren w sumie mogłabym juz rodzić bo dużego mam synka ale lekarz powiedział że mam bardzo długą, mocną szyjkę zamknięta na 4 spusty ![]() ![]() Dotka nie zamarwiaj sie co by było gdyby... Ważne ze Witek jest, zdrowy, niedługo bedziesz go przytulać to dopiero bedziesz płakać ze szczęscia ![]() Jezyczka kciuki za wizytę ![]() Czarna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że faktycznie się normują i już nie będzie problemów, chociaż czytałam, że jednym się normują a drugim znów szaleją na koniec i znowu nie ma reguły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszłam sprawdzić skrzynkę i awizo brak.. za to rachunek za gaz był ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |||||||
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O jak miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj stwierdziłam, że mój kalafior pracuje coraz gorzej ![]() ![]() ![]() ![]() Z miłych sytuacji to pierwszy raz odkąd urodził się Grześ ktoś mi pomógł z wózkiem wsiąść ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez o tym czytalam... Nas to ominie ![]() ![]() Dobrze, ze u Ciebie w porzadku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
Nie damy sobie wmówić, że jesteśmy beznadziejnymi matkami, bo nie karmimy cyckiem! Nie damy sobie wmówić, że to nasza wina, że dziecko płacze! Nie damy sobie wmówić, że dziecko ma się wypłakać i mamy go nie ruszać! Nie będziemy słuchać głupich rad i się nimi przejmować, bo same wiemy jak mamy się maluszkiem zająć, bo znamy go najlepiej! Wszelkie opinie i teksty o naszej figurze, wyglądzie i prowadzeniu domu po porodzie będziemy mieć w
![]() A jak nie to na wizaż i zaraz wyprostujemy wszelkie rady, opinie, mądrości itd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kinga mamy ten sam TP ![]() Ja rano wstałam i byłam taka energiczna, zrobiłam śniadanie sobie i tż, ubrałam się (a nie jest to normą przez 10). TŻ pojechał do Nowego Targu a mnie znowu łapią skurcze i leżę, do tego zgaga ![]()
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda, ten tekst trzeba chyba sobie na koszulke wrzucic :P Duzy rachunek dostalas? Ogrzewanie gazowe macie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Widzisz jakoś tak się dziwnie złożyła, że tylko równy miesiąc nam został. Nie wiem jak to się stało
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iola-dzieki za to o krztuscu...czyli w sumie tutaj tylko 2tyg dluzej dziecko jest bez ochrony...no i nie wiem co robic :-( bo 28.12 mam wizyte u poloznej na ktorej musialabym sie zaszczepic no ale martwie sie ta moja padaczka nieszczesna. Wrrr mala zolza,rano sie ruszala a teraz na ktg spi,a za godzine musze byc na komisariacie...a dopoki dlugo nie bedzie obudzona to mnie nie wypuszcza,powiedziala polozna ze czasem nawet kilka godzin trwa :-/
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
Myślę dalej nad tym wyjazdem do anglii.. I kombinuję jak zostać w pl, jednocześnie żeby kasa była w porządku. I wymyśliłam, żeby Tż zrobił prawko na C po ślubie, a później jak się poodkłada to C+E.. i jeszcze, żeby zrobił kurs na wózki widłowe
![]() ![]() ![]() Jeśli nie wypali z pracą tu, to wtedy tam ma lepsze podstawy do startowania na stałą umowę itd. Dobrze kombinuję? Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze cos slodkiego zjedz, coli sie napij ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Moj tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.