Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-09, 11:24   #4711
Casaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Zaraz wytocze sie na poczte, moze w drodze powrotnej do pepco wejde

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 11:25   #4712
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Mi się nie chce wychylać nosa Wyszłam na balkon wystarczy dotleniania
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 11:27   #4713
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Lune - wszędzie trzeba pracować to prawda i doskonale o tym wiemy. Tylko, że tam dawaliśmy radę bardziej niż tu i finansowo byliśmy bardziej wydolni. Po prostu.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Lune to tyle to nawet nie płacimy z rachunkami tylko miasto też robi swoje są tu tak drogie mieszkania, ale zazwyczaj to już mają większy metraż ok 70 w górę
No teraz mieszkamy pod Warszawa tam gdzie mąż pracuje wiec odchodzi nam za paliwo. My mamy 53m2 balkon. I zalezalo nam na pokoiku dla małego wiec jestesmy zadowoleni. Niestety takie sa tu ceny.
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 11:29   #4714
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
No teraz mieszkamy pod Warszawa tam gdzie mąż pracuje wiec odchodzi nam za paliwo. My mamy 53m2 balkon. I zalezalo nam na pokoiku dla małego wiec jestesmy zadowoleni. Niestety takie sa tu ceny.
no właśnie o to mi chodzi, że miasto też robi swoje Inaczej w stolicy inaczej w podkarpackim mieście powiatowym
Stary 2015-12-09, 11:30   #4715
uaoo
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki, nie miałam internetu i nie mogłam do was zajrzeć szybciej. Ja mam dzisiaj bardzo pracowity dzień. Druga pralka się pierze, ostatnie rzeczy małej wyprasowane tzn. pościele, pieluszki, prześcieradła itp. Okna umyte, rysunki sztucznym śniegiem zrobione, firanki wyprane, czyste powieszone, karnisze wymyte, wszystkie lampy też, poskakane na piłce, zupa się gotuje, lumpy w szafach ułożone.... a ja nie rodzę.

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Makaroniki to chyba właśnie takie bezy ze zmielonymi orzechami czy migdałami, w każdym razie mniej więcej tak smakują. Takie chrupiące, popękane małe ciasteczka.
brzmi super masz jakiś przepis?

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
W trakcie prania jasnych ubranek pralka zrobiła głośne pierdut. Potem przestała ciągnąć wodę. A po wyłączeniu jej wg instrukcji już się nie włączyła. No żesz
teraz Ty?

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Ej, ogladalyscie moze bajke Lilo i Stitch? Dzis maz rano przytulil sie do mnie, przytulil brzuch i mowi "Moja ohana" posmarkalam sie ze smiechu :p pol godziny chodzilam i sie szczerzylam do tego glupka :p

Twój tż jest po prostu zaj.ebisty!

Kamilka, pożar? O matulu, dobrze, że nic się nie stało. I cenna informacja o tych ubrankach, szczerze o tym też nie wiedziałam. Muszę dokupić półśpiochów, bo mam tylko dwie pary, a getrów ani jednej.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 11:36   #4716
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Mi się nie chce wychylać nosa Wyszłam na balkon wystarczy dotleniania
Ja otworzyłam balkon i udaje ze jestem na dworze
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 11:36   #4717
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, nie miałam internetu i nie mogłam do was zajrzeć szybciej. Ja mam dzisiaj bardzo pracowity dzień. Druga pralka się pierze, ostatnie rzeczy małej wyprasowane tzn. pościele, pieluszki, prześcieradła itp. Okna umyte, rysunki sztucznym śniegiem zrobione, firanki wyprane, czyste powieszone, karnisze wymyte, wszystkie lampy też, poskakane na piłce, zupa się gotuje, lumpy w szafach ułożone.... a ja nie rodzę.

teraz Ty?

Kamilka, pożar? O matulu, dobrze, że nic się nie stało. I cenna informacja o tych ubrankach, szczerze o tym też nie wiedziałam. Muszę dokupić półśpiochów, bo mam tylko dwie pary, a getrów ani jednej.

Ale dzis duzo zrobilas ja swoj wysilek ograniczylam do prysznica i ogolenia bikini.. Ale nawet nie oceniam juz tego co tam nawyczynialam, bo wstyd :p
Uaoo, moj maz uwielbia te bajke
Wlasnie mu mowie, ze ide pod prysznic i sie ogolic,a On na to "Idz,bo jak juz za te pol roku Cie wezme to sie bedzie dzialo" dobrze, ze robi sobie jaja z naszego bana na seks :p ciekawe czy dzis gin bedzie juz kazal odstawic luteine i magnez? Bo wczoraj magnez mi sie skonczyl i na razie nie kupuje, ciekawe co powie
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-09, 11:37   #4718
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Uaoo - wariatka czy co? jak Ci się nudzi to ja mam okna i podłogi do umycia
Stary 2015-12-09, 11:37   #4719
niunia_leyla
Rozeznanie

Dotka żarliwe trzymam za poprawę samopoczucia, za Witka i laktację.
Magda ja cię pocieszę my za samą wodę co miesiąc 80-90 zł reszta nie wiem jak miesięcznie bo rachunki raczej kwartalnie dostajemy, ale np gaz i prąd zawsze płacimy w grudniu przed i po świętach także wydatków mnóstwo. aż z ciekawości podliczyłam 2015r. i za światło ok 120/mc a gaz ok 250 wychodzi ale mamy i ogrzewanie i wodę na gaz. Tyle dobrze że prywatny budynek to czynsz odpada i kredytu nie mamy.
Stary 2015-12-09, 11:38   #4720
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

nie wiem co oznacza skrót TBS?

płacimy tyle, bo a)mamy 72m, b)jakieś debile rozkręcają ogrzewanie na klatce schodowej na maksa i płacimy za to więcej niż za ogrzewanie mieszkania, c)koszty zarządu, d) 200zł jest chyba z funduszu remontowego. więc to jest jedyna kwota, która może ulec zmniejszeniu za jakiś czas.
no ale to warszawa, więc może też dlatego...
Stary 2015-12-09, 11:38   #4721
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:

teraz Ty?

nie, nigdy nie robiłam, zawsze kupowane były... ale poszukaj na Moich Wypiekach albo Kwestii Smaku - dla mnie te dwa blogi mają takie przepisy, że zawsze mi z nich wszystko wychodzi bez wpadki

poszłabym na chwilkę chociaż na spacer a tu kurier ma przyjechać - i kurna, nawet jak będę w okolicy to zanim dotoczę się pod dom to z 15 minut minie z moim obecnym tempem hehehe
może to znak, żeby jednak nie wychodzić

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-09, 11:41   #4722
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Jerzyczka trzymam kciuki a Tż jakoś musi rozładować emocje haha jak nie tak to chociaż w żartach

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Uaoo - a ty nie za wcześnie chcesz ten poród wywołać
Stary 2015-12-09, 11:41   #4723
MallaMi
Rozeznanie

Cytat:
powariowałaś
ja musze dokończyć prasowanie i mi sie nie chce..
MallaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 11:45   #4724
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
nie wiem co oznacza skrót TBS?

płacimy tyle, bo a)mamy 72m, b)jakieś debile rozkręcają ogrzewanie na klatce schodowej na maksa i płacimy za to więcej niż za ogrzewanie mieszkania, c)koszty zarządu, d) 200zł jest chyba z funduszu remontowego. więc to jest jedyna kwota, która może ulec zmniejszeniu za jakiś czas.
no ale to warszawa, więc może też dlatego...

Towarzystwo Budownictwa Spolecznego
Ale naprawde czynsz ogromny

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
nie, nigdy nie robiłam, zawsze kupowane były... ale poszukaj na Moich Wypiekach albo Kwestii Smaku - dla mnie te dwa blogi mają takie przepisy, że zawsze mi z nich wszystko wychodzi bez wpadki

poszłabym na chwilkę chociaż na spacer a tu kurier ma przyjechać - i kurna, nawet jak będę w okolicy to zanim dotoczę się pod dom to z 15 minut minie z moim obecnym tempem hehehe
może to znak, żeby jednak nie wychodzić

Makaroniki to chyba wyzsza szkola jazdy co nie? W sensie do zrobienia?
Mam 3, moge ktorejs wyslac,bo wybitnie na nie ochoty nie mam. Ale podjadam mandarynki za to

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Pyknie dzis nowy watek?

Znowu jak mnie nie bedzie i bede musiala nadrabiac miliony stron :p
Stary 2015-12-09, 11:45   #4725
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Uaoo - a ty nie za wcześnie chcesz ten poród wywołać
jutro oficjalnie ciąża donoszona

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-09, 11:47   #4726
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie w piatek
Stary 2015-12-09, 11:48   #4727
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dzis duzo zrobilas ja swoj wysilek ograniczylam do prysznica i ogolenia bikini.. Ale nawet nie oceniam juz tego co tam nawyczynialam, bo wstyd :p
Uaoo, moj maz uwielbia te bajke
Wlasnie mu mowie, ze ide pod prysznic i sie ogolic,a On na to "Idz,bo jak juz za te pol roku Cie wezme to sie bedzie dzialo" dobrze, ze robi sobie jaja z naszego bana na seks :p ciekawe czy dzis gin bedzie juz kazal odstawic luteine i magnez? Bo wczoraj magnez mi sie skonczyl i na razie nie kupuje, ciekawe co powie
twój tż ma urlop? bo mam wrażenie, że cały czas jest w domu

Cytat:
Uaoo - wariatka czy co? jak Ci się nudzi to ja mam okna i podłogi do umycia
Najpierw zrobię to u siebie, podłogę na kolanach, brzuchem będę wycierać

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-12-09, 11:55   #4728
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Zastanawiam się nad ręcznikami do szpitala. Dotka mówiła, że dobrze mieć ciemne, bo krew.. a ja jak na złość mam same białe. Co teraz?
Stary 2015-12-09, 11:55   #4729
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Dotka bedzie straszne to co napisze, ale pomysl, ze gdyby nie to, ze bylas w szpitalu, to teraz nie byloby Witak. Dobrze, ze skonczyla sie ciaza wczesniej, ale szczesliwie, niz pozniej...

Dzien dobry dziewczynki

Jak mi sie dzisiaj nie chce wstac z lozka, no maskara. Poza tym cos tak czuje, ze sie rozwiaze w grudniu, od wczoraj jakos mnie tak w szyjce kluje, pobolewa mnie na @, fakt tylko wieczorami, ale chyba szykuje sie.
Wiem wiem ale to hormony robia swoje..
Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
A na zgięciu łokcia to nie przeszkadza w spaniu? Bo ja np. śpię z podkurczonymi dłońmi w okolicach twarzy

Przyznam że mnie poród nie przeraża nawet tyle co później ten pobyt w szpitalu, wszystkie procedury medyczne... Nigdy dotychczas nie leżałam w szpitalu

Malwi mam to samo, nie mam co prawda żadnych skurczy, ale jakoś tak... Nie wydaje mi się że wytrzymam jeszcze z miesiąc jak planowałam.
Nie przeszkadza ja mam zawsze w zgieciu bo na dloni mam za slabe zyly i by wypadl.
Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
DOTKA tak, pierwszy raz kangurowalysmy po Ok 2 tyg. Wcześniej mogłam na niej rączkę położyć tylko przez okienko w inkubatorze. Teraz chodzę na wszystkie karmienia na jakie tylko moge- a nie moge tylko o 3 w nocy. Miedzy 9-15 karmie ja butla, resztę dostaje przez sondę bo sie za bardzo meczy i saturacje spadają. Ale choć stanę przy niej i przewinę ja...
A teraz wlasnie pierwszy raz zjadła cała porcje mleczka na raz! Całe 50ml cieszy mnie to bardzo. Do tej pory na raz to 30ml w porywach dała rade wypić musiałam ja budzić za 1,5h żeby dojadał resztę... Moze powoli to ruszy do przodu... A w piątek bedzie miec juz miesiąc
Nie wiem jak u ciebie w szpitalu ale tu bardzo patrzą na to czy mamy donoszą mleczko. Zwłaszcza dla wcześniaków. Mówią ze wcześniaki powinny byc co najmniej rok na piersi a nie jak dzieci urodzone o czasie 6mies

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To juz pieknie u Was! 2kg za pasem. Przynajmniej masz realna granice do przekroczenia, u nas to takie czekanie co bedzie..
Tak,bardzo zwracaja uwage na mleko.

Melduje ze pierwsza siara poszla do malego! 0,5ml. Baaardzo sie na noworodkach ucieszyli ze tak szybko poszlo! Teraz rozkrecic laktacje musze bo maly sie bardzo zdenerwowal ze tylko tyle i chcial wiecej.

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość

Aaa z ciekawostek od rehabilitant o których bladego pojęcia nie mialam... Nie poleca śpiochów i generalnie całych ubranek które idą pod plecy i na nogi bo ograniczają ruchy nóżek dziecka- nigdy bym jej racji nie przyznała- puki mi tego nie udowodniła i nie pokazała na małej... Lepsze sa polspiochy, a getry to juz w ogóle zachwalała bo dziecko moze wierzgać nogami ile chce... Bede musiała troche getrów dokupić bo nie mam nic- same śpiochy, a jak mamy jeszcze ta rehabilitacje to juz w ogóle...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O jaa to nie wiedzialam. A my mamy glownie zestawy body plus pajac albo polspiochy.

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość

Dotka, fajnie, ze sporo waznych info napisalas te pasy poporodowe stabilizyja Ci rane czy zeby brzuch sie lepiej ukladal/wciagal? Nie moge napisac, ze wiem co czujesz ale nie mozesz sie poddawac co do laktacji to na innych watkach wiem, ze rozkrecaly sobie dziewczyny metoda 7-5-3 ale jeszcze sie w to nie zaglebialam.... Podejrzewam, ze chodzi o czas odciagania
pas jest po to zeby troche brzuch przytrzymac jak wstajesz/siadasz zeby sie tak nie napinal.

Odciagam wlasnie 7-5-3 czyli 7 minut z jednej piersi, 7 z drugiej. Potem po 5 i po 3.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-09, 11:57   #4730
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Zaszalałaś u mnie po takim sprzątaniu jedynie brzuch się obniżył Jak chcesz to syna Ci podrzucę On mnie najszybciej na porodówkę wyśle
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 11:57   #4731
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

U nas debata nad imieniem nie skończona póki co stanęło na Bartku, bo najlepsze jak sie coś odmieni to dam znać
dobry wybór
Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Ruszyla sie zlosnica,Wreszcie....a od soczka i wafelka zaczelam bo na poczatku miala 117 :-D za to linia skurczowa gladziutka,to mnie cieszy.

Ale i tak za parking zaplace miliony monet :-D
super ze Malutka się ruszyła i nie ma żadnych skurczy
Cytat:
Będę kombinować tak, żeby kasa była w porządku, żebyśmy mogli jednak tu zostać. Wyjazd nie jest straszny, ale chciałabym, żeby moje dziecko mówiło i pisało po polsku.. A jako, że Tż lubi najprostsze rozwiązania (czyli wyjechać i tylo) to ja będę kombinować
Sama pójdę kiedyś może na jakieś ciekawe kursy albo podyplomówki i musi być dobrze..
dobrze kombinujesz
Cytat:
dziwię się ze nie rodzisz ja po takiej akcji bym urodziła, albo ducha wyzionęła
Cytat:
kurcze szybko coś ja mam 22 grudnia donoszoną a termin oficjalny na 5 stycznia
Nawet Bellybestfriend, który wszystko ciut za szybko i na wyrost liczy terminy dopiero za tydzień mi pokazuje donoszoną...

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 11:58   #4732
uaoo
Zakorzenienie

Ej dziewczynki u mnie dzisiaj ciąża donoszona, co ja gadam!

Cytat:
Zastanawiam się nad ręcznikami do szpitala. Dotka mówiła, że dobrze mieć ciemne, bo krew.. a ja jak na złość mam same białe. Co teraz?
wizyta w sklepie wita

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-12-09, 11:59   #4733
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
może weź jakieś starsze, których nie będzie CI żal jak sie ubrudzą i nie dopiorą?
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Melduje ze pierwsza siara poszla do malego! 0,5ml. Baaardzo sie na noworodkach ucieszyli ze tak szybko poszlo! Teraz rozkrecic laktacje musze bo maly sie bardzo zdenerwowal ze tylko tyle i chcial wiecej.

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2015-12-09, 12:00   #4734
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Nawet Bellybestfriend, który wszystko ciut za szybko i na wyrost liczy terminy dopiero za tydzień mi pokazuje donoszoną...
Ja się trzmam tego co mi lekarz.. dwóch lekarzy liczyło. Apka też mi tak pokazuje, a termin z usg wychodzi mi na 26.12.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-12-09, 12:03   #4735
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
O super a mały szybko będzie rósł skoro taki łakomczuch na mleczko mamusi

Cytat:
dobrze kombinujesz

dziwię się ze nie rodzisz ja po takiej akcji bym urodziła, albo ducha wyzionęła

dzięki

Ja bym się z podłogi nie podniosła przez kręgosłup..

No właśnie mnie też to zastanawia, bo wg tego co wyczytałam u was to na 2 tyg przed tp jest ciąża donoszona.. A tu miesiąc przed? To chyba jednak trochę za wcześnie

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
może weź jakieś starsze, których nie będzie CI żal jak sie ubrudzą i nie dopiorą?

No właśnie takich nie mam.. Krew się dopiera w zimnej wodzie - Tż bluzę tak wyprałam krew zeszła

Cytat:
Ja się trzmam tego co mi lekarz.. dwóch lekarzy liczyło. Apka też mi tak pokazuje, a termin z usg wychodzi mi na 26.12.
aaaa. bo ja patrzę na pierwszy post i tam masz 9 styczeń i mi się wydawało podejrzane jak tak to spoko

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Ej pytanko - bierzecie otulacz do szpitala czy tylko kocyk/rożek?
Stary 2015-12-09, 12:03   #4736
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
twój tż ma urlop? bo mam wrażenie, że cały czas jest w domu

Najpierw zrobię to u siebie, podłogę na kolanach, brzuchem będę wycierać
mój mąż pracuje z domu tak zwany home office
Cytat:
Wiem wiem ale to hormony robia swoje..

Nie przeszkadza ja mam zawsze w zgieciu bo na dloni mam za slabe zyly i by wypadl.

To juz pieknie u Was! 2kg za pasem. Przynajmniej masz realna granice do przekroczenia, u nas to takie czekanie co bedzie..
Tak,bardzo zwracaja uwage na mleko.

O jaa to nie wiedzialam. A my mamy glownie zestawy body plus pajac albo polspiochy.

pas jest po to zeby troche brzuch przytrzymac jak wstajesz/siadasz zeby sie tak nie napinal.

Odciagam wlasnie 7-5-3 czyli 7 minut z jednej piersi, 7 z drugiej. Potem po 5 i po 3.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
pięknie, że siara poszła
Stary 2015-12-09, 12:06   #4737
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

no chyba ze wg usg no ale to i tak więcej trochę niż 2 tygodnie zostało
ja mam wg usg ostatniego tp 28 grudnia ale nie biorę tego pod uwagę
Cytat:

No właśnie takich nie mam.. Krew się dopiera w zimnej wodzie - Tż bluzę tak wyprałam krew zeszła

Ej pytanko - bierzecie otulacz do szpitala czy tylko kocyk/rożek?
wiem że się w zimnej dopiera, ale mnie się nie zawsze udało

Ja nie biorę nic jakby coś to TŻ doniesie rożek albo kocyk

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2015-12-09, 12:12   #4738
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
wiem że się w zimnej dopiera, ale mnie się nie zawsze udało

Ja nie biorę nic jakby coś to TŻ doniesie rożek albo kocyk
a mnie się udało bluze - jasno szarą więc jestem dobrej myśli Tylko może inaczej, bo świeża krew jest jasnoczerwona, a stamtąd leci chyba bardziej ciemna nie? Bo Tż miał bluzę we krwi jak głowę rozwalił więc to chyba inaczej z drugiej strony na bardzo ciemnym ręczniku nie będę widzieć czy jest brudny i jeszcze wytrę się przypadkiem

No ja myślałam o małym kocyku, bo mam taki akurat malutki, ale nie wiem A i ręcznik dla małego w szpitalu potrzebny?
Stary 2015-12-09, 12:12   #4739
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Edit: Nie cierpie natomiast tych bzdurnych wierszykow w smsach.... Wtedy odp: Rowniez wszystkiego najlepszego....
Ja tez szczerze ich nie cierpię

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Miałam się chwalić już wczoraj, ale zapomniałam. Bo moje cukry chyba się normują. Rano mam ok 80, a innych posiłkach ciężko mi 110 przekroczyć. I zaczęłam sobie trochę pozwalać w sensie np mandarynka czy pomarańcz zaraz po posiłku i jest ok. Co wcześniej było niedopuszczalne. Zjadłam tez colesława co on z reguły cukier w sobie ma i też ok. Tylko żebym nie wychwaliła za wcześnie.

Cytat:
U mnie nad imienie jeszcze delikatna debata albo zostanie Franek albo bedzie Aleksander
Oba imiona super

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
lune jak Ty to robisz, że tyle śpisz?! Też chcę się wyspać!
Ja też Już specjalnie się nie kładę w dzień, ale i tak zasypiam około 1 najwcześniej, a 5-6 już się budzę

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Ja otworzyłam balkon i udaje ze jestem na dworze
Jest to jakieś wyjście

Cytat:
U mnie w piatek

Cytat:

Super To teraz już będzie tylko łatwiej.

Cytat:
Ej dziewczynki u mnie dzisiaj ciąża donoszona, co ja gadam!

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 12:16   #4740
czarnulax
Zakorzenienie

Miał być kurier 10.30-11.30. Albo mnie źle zegarek chodzi albo jemu

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości