Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-10, 09:07   #2611
Roxi69
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Chcociaz Roxi ma cudne piersi to jeszcze nie o to mi chodzi, węższe po bokach, moze byc lekka zjeżdzalnia ale bardzo odstające od klatki piersiowej albo takie mocno okrągłe tez, ale niezbyt na boki wystające i z duuuuuużą projekcją. Ciężko to słowami opisać, musze poszukac ideału w necie

Dziękuje raz jeszcze za słowa otuchy cieszę się ze moje piersi się na ogól podobają - ale jak by juz miały takie naturalne zostac to niech do cholerci beda chociaz wyzej z 2 cm
Z dwojga złego, latem w bikini nie bede sie zastanawiac czy widać, że sa sztuczne bo na bank widac nie bedzie

Pochłonełam własnie pake Laysów i otworzyłam piwo, niech zyje zgrabna sylwetka, te cyce mnie w otyłosc wpędzą Wnoszę po tym, że przed operacja nawet nie tknęłabym chipsów czy czekolady, zdrowo jadłam a teraz to mi chyba juz wszystko jedno ...
Siwa jestes mala bajkopisarka widze. Musze Cie sprowadzic troche na ziemie z tym opisanym przez Ciebie idealem piersi. Jesli maja byc sterczace, mocno to I ich szerokosc sie zwieksza Poza tym wezsze = dalej od siebie (efekt koncowy w sumie zalezy od wyjsciowki) Moje od poczatku byly blisko, obecnie mam rowek na gubosc palca. a na boki malo co mi wychodza! Wiesz jakby to smiesznie wygladalo, gdyby w ogole nie wychodzily na boki? Z przodu wygladalabys jak chlopczyk a bokiem sam pastik (w mojej ocenie).
Nie mozesz miec za jednym razem okraglych I sterczaych a jednoczesne zjezdzalnia. Musialby to byc jakis UHP anatom o przycietych bokach by Ci wlasnie na boki nie wychozily. A przede wszystkim-nie zmienisz swojej anatomii.
Mozesz zmienic implant na taki z wieksza prjekcja I co nawjyzej przyblizyc sie do swojego idealu ale nawet jak znajdziesz fote z taki efektem jaki oczekujesz to na 100% idealnie takie nie beda.
Skoro Twoje naturalne piersi sa (jak uwazasz) nisko, to co chcesz zrobic? Podniesc piersi chirurgiczie?? Co najwyzej mozesz j optycznie uniesc wkladajac implat z bardziej uwydationa gora.

Przykro, ze nie jestes do konca z nich zadowolona. Trzymam kciukasy, by udalo Ci sie ktoregos dnia byc z nich dumna
Było: B-C/74/168/57
Jest: czas pokaże.

Edytowane przez Roxi69
Czas edycji: 2015-12-10 o 09:27
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 09:31   #2612
Zainteresowana2
Zadomowienie

Patrycja99 powodzenia trzymam kciuki!

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 09:39   #2613
Patrycja99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
podejrzewaSZ , że wsadził pod gruczoł?
Ale siwa tak z bólu cierpiała... pod gruczoł podobno mało co boli.

Patrycja powodzenia!!!!!!

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

byłam wczoraj na laserze w klinice dr J.W. w Katowicach. Miałam przyjemność spotkać dr. Był bardzo uśmiechnięty, niesamowicie sympatyczny. Jest bardzo chwalony przez personel.
Noemi, będziesz miała operację u bardzo fajnego doktorka
Dziekuje czekam na magiczne tabletki wlasnie
Patrycja99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 09:42   #2614
dianka133
Raczkowanie

Patrycja powodzenia

12.10.2015 - Allergan anatomy 255 g, (11, 10.1, 5.3) / Wwa K.S.
dianka133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 09:42   #2615
Noemi_27
Raczkowanie

Ismenka też właśnie słyszałam o nim same dobre opinie, mam znajomą która była przez Pana dr operowana i jest bardzo zadowolona. Na mnie również robi bardzo dobre wrażenie więc nawet chwili się nie zastanawiałam i nie byłam u innych lekarzy na konsultacji. W ogóle w klinice będę 3 dni, tzn na 3 dzień wyjdę do domu. Więc opieka będzie dłuższa cieszę się na zabieg ale też się stresuję
Noemi_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 09:46   #2616
ismenka
Zakorzenienie

Noemi, dobrze będzie .
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 09:46   #2617
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondiii91 Pokaż wiadomość
Witam Drogie Panie
Dlugo mnie nie bylo.. ale musialam poukladac pare spraw... Jakos te piersi "odlozylam" na bok, a wczesniej tylko nimi zylam heh

Siwa kurcze podobaja mi sie strasznie Twoje piersi.

Ja niby mam te dwie pilki przyklejone do klaty, ale ta gora nie jest wypelniona.. Wklejam fotki ponad 7 tygodniowych

Bianeczka Twoje armaty sa boskie

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
Patrycja, powodzenia.

SiWA, myślisz, że naturalny wygląd zawdzięczają miękkim implantom ? To dla mnie cenna informacja
Myslę, że tak Żel w moich Sebbinach jest bardzo miękki, wyobrazam sobie to tak ze siła grawitacji spływa w dól tworzac łezkę - tak przynajmniej było kiedy bawiłam sie u doktora gołym ipmlantem ...

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
hej laseczki

Siwa byłam u Ciebie w albumie no i coż mogę powiedziec...moja rada udaj sie do lekarza na USG który Ci powie jak masz umiejscowiony implant...albo idz z kartą do tłumacza i zobacz co masz tam napisane.
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=199795
Tutaj na tym zdjęciu doskonale widać o co Ci chodzi i Cie rozumiem. Mam nadzieje że się myle ale po tym co tutaj "przeszłam" odnoscie wyczunów LP moge sie niestety nie mylic. I niestety nie ma co zwalać na implanty ze za miekknie itp
Tłumaczyłam sobie wypis i tam jest napisane, że pod mięsien ... poza tym implant jest w ogóle nie wyczuwalny i jak napinam mięsnie czuje ze tam dopiero pod spodem cos jest ... ale wiadomo ... szarpnę się na to usg bo w sumie mnei juz też nic nie zdziwi

Cytat:
Napisane przez Roxi69 Pokaż wiadomość
Siwa jestes mala bajkopisarka widze. Musze Cie sprowadzic troche na ziemie z tym opisanym przez Ciebie idealem piersi. Jesli maja byc sterczace, mocno to I ich szerokosc sie zwieksza Poza tym wezsze = dalej od siebie (efekt koncowy w sumie zalezy od wyjsciowki) Moje od poczatku byly blisko, obecnie mam rowek na gubosc palca. a na boki malo co mi wychodza! Wiesz jakby to smiesznie wygladalo, gdyby w ogole nie wychodzily na boki? Z przodu wygladalabys jak chlopczyk a bokiem sam pastik (w mojej ocenie).
Nie mozesz miec za jednym razem okraglych I sterczaych a jednoczesne zjezdzalnia. Musialby to byc jakis UHP anatom o przycietych bokach by Ci wlasnie na boki nie wychozily. A przede wszystkim-nie zmienisz swojej anatomii.
Mozesz zmienic implant na taki z wieksza prjekcja I co nawjyzej przyblizyc sie do swojego idealu ale nawet jak znajdziesz fote z taki efektem jaki oczekujesz to na 100% idealnie takie nie beda.
Skoro Twoje naturalne piersi sa (jak uwazasz) nisko, to co chcesz zrobic? Podniesc piersi chirurgiczie?? Co najwyzej mozesz j optycznie uniesc wkladajac implat z bardziej uwydationa gora.

Przykro, ze nie jestes do konca z nich zadowolona. Trzymam kciukasy, by udalo Ci sie ktoregos dnia byc z nich dumna
Ale ja pisałam, że moje naturalne piersi były fajnie wysoko umiejscowione a dr mi wmontował implanty niżej niz był mój naturalny dolny zarys piersi ... to tak dla sprostowania.
Co do mojego ideału to nie wyglada to tak jak to sobie wyobraziłaś moje piersi wychodza obecnie dosyc duzo na boki wg mnie, chodzi mi o mniejsza średnice a wiekszy proil czyli jednym słowem UHP lub jakies super extra anatomy z wysokim profilem
Moim zdaniem obecny implant jest ciut za szeroki do mojej budowy no i brakuje mi projekcji, chciałam mieć z 88 cm w biuscie a mam 84 cm. Domyslam sie, że rozmiarówka jest ograniczona i byc może mój ideał jest nie do osiągnięcia ale sądzę, że innymi implantami jeszcze troche projekcji dało by się wycisnąc - nie poszerzajac ich jeszcze bardziej. Chcociażby implantami Sebbin, które ma Cygaro, czyli tymi twardszymi al widziałam, że dr P. miał mocny nacisk na to aby piersi były bardzo miękkie.

Po nowym roku udam sie dr. A.K z K-ce, jestem ciekawa co mi powie chirurg bo ja to sobie moge tak gdybac i gdybac ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-10, 09:47   #2618
Noemi_27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja99 Pokaż wiadomość
Dziekuje czekam na magiczne tabletki wlasnie
WOW Pati to powodzenia chyba spokojna jesteś jak na forum jeszcze weszłaś Jak dasz radę to daj znać po zabiegu jak się czujesz
Noemi_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 09:56   #2619
ismenka
Zakorzenienie

Ja za 2 miesiące będę po... Nie mogę uwierzyć, chociaz na razie wydaje mi się to bardzo odległe i nierealne jeszcze. Obym nie scykała tuż przed

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:

Moim zdaniem obecny implant jest ciut za szeroki do mojej budowy no i brakuje mi projekcji, chciałam mieć z 88 cm w biuscie a mam 84 cm. Domyslam sie, że rozmiarówka jest ograniczona i byc może mój ideał jest nie do osiągnięcia ale sądzę, że innymi implantami jeszcze troche projekcji dało by się wycisnąc - nie poszerzajac ich jeszcze bardziej. Chcociażby implantami Sebbin, które ma Cygaro, czyli tymi twardszymi al widziałam, że dr P. miał mocny nacisk na to aby piersi były bardzo miękkie.

Po nowym roku udam sie dr. A.K z K-ce, jestem ciekawa co mi powie chirurg bo ja to sobie moge tak gdybac i gdybac ...
z tych co ma cygaro i będzie miała Kasia to właśnie 415 są takie, że szerokość mają 11,2 ( więc ciut mniej niż Ty masz ) ale projekcja 6,2
Zobaczymy co Ci AK powie.
Stary 2015-12-10, 10:14   #2620
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za 2 miesiące będę po... Nie mogę uwierzyć, chociaz na razie wydaje mi się to bardzo odległe i nierealne jeszcze. Obym nie scykała tuż przed

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

z tych co ma cygaro i będzie miała Kasia to właśnie 415 są takie, że szerokość mają 11,2 ( więc ciut mniej niż Ty masz ) ale projekcja 6,2
Zobaczymy co Ci AK powie.
Na anatomy Sebbin jak zerkałam sobie w katalogu to tez niczego projekcje maja przy dosyc niewielkich wymiarach
Stary 2015-12-10, 10:26   #2621
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Balonoowa Pokaż wiadomość
To super! Czekamy na zdjęcia nowych cycuszków! na pewno się piękne! A jakie leki dostałaś od doktorka?
Moge wrzucic jedynie zapakowane, duzo nie widac bo jeszcze mi plastry nakleili mysle ze po to zeby rowek sie nie schodzil, na dzien dzisiejszy sa mega blisko siebie. A leki dostalam Zinnat i Tramal- po tym odlot heh w aptece nie chcieli sprzedac kazali jechac do glownej bo jest bardzo mocnym lekiem.
plecy bola od spania smaruje je Olfenem. Jak na razie moje ruchy sa bardzo ograniczone, herbaty nie dalam rady zrobic to druga doba, mam nadzieje ze trzecia przyniesie jakas ulge
Doktor kazal mi nosic pas ale tak mnie ugniatal ze dzisiaj go zdjelam i tak nie czuje zeby cos dawal, jedynie na noc bede wkladac.
Co do żelek dostałam sebbiny 375ml

wyciaganie drenow a wlasciwie ich wyszarpanie- cos strasznego. z mojego pobytu w klinice pamietam tylko bol i placz 24h

Tak wiec o 15 dostalam glupiego jasia- czulam sie pijana, nie umialam otworzyc drzwi na sale operacyjna, na stole wyciagalam jeszcze kolczyk z pepka bo zapomnialam, przyszedl pan anastezjolog podal dozylnie do dloni jakis srodek i odplynelam, obudzilam sie po 20 caly swiat wirowal, nie umialam rozpoznac twarzy, krzyczalam ze bardzo boli, dostalam kroplowke i srodki znieczulajace, noc byla ciezka, nie umialam sie ruszyc i odblokowac telefonu. Gdy sie uspokoilam i zasnelam z sali obok dobiegaly krzyki dziewczyny operowanej po mnie, musiala jeszcze bardziej cierpiec skoro nie mogla tego powstrzymac. O godzinie 3 umialam juz napisac wiadomosc, co godzine dostawalam znieczulenie w kregoslup a jak nie pomagalo dodatkowo w zyle. O 6 zjadlam sniadanie, pozniej kazali mi wstawac, chodzic, to bylo okropne. No i jakos dzien zlecial. Przed 16 wyciaganie drenow, wyszlam zaplakana i myslalam tylko o tym ze dziewczyna z pokoju obok zaraz bedzie to przechodzic- chyba bardziej sie przejmuje cudzym bolem. Zabralam rzeczy i pojechalam do domu, nie umialam otworzyc sama samochodu. Ciagle towarzyszy mi mysl ze moje cyce nie byly warte tego bólu. Mam nadzieje ze szybko zapomne.

Edytowane przez klaudulka91
Czas edycji: 2015-12-10 o 10:56
klaudulka91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-10, 10:53   #2622
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudulka91 Pokaż wiadomość

wyciaganie drenow a wlasciwie ich wyszarpanie- cos strasznego. z mojego pobytu w klinice pamietam tylko bol i placz 24h
z każdym dniem będzie lepiej ! Sebbin 375ml? nie widzę takich w katalogu.
Stary 2015-12-10, 11:00   #2623
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
z każdym dniem będzie lepiej ! Sebbin 375ml? nie widzę takich w katalogu.
masz racje, patrze jeszcze raz tj 365

prawa piers 365 / szer 11.2 / projekcja 5.6
lewa piers 305 / 10.5 / 5.2

oby byly rowne, roznica spora

Czas edycji: 2015-12-10 o 11:05
Stary 2015-12-10, 11:04   #2624
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje, patrze jeszcze raz tj 365
o to z tych co ja,rozmiar większe; ) 11,2 i 5,6. ciekawa jestem efektu
Stary 2015-12-10, 11:12   #2625
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
o to z tych co ja,rozmiar większe; ) 11,2 i 5,6. ciekawa jestem efektu
ja mam dwa rozne, deformacja przez krzywy kregoslup jak to doktor stwierdzil, patrze na Twoja wyjsciowke,czemu mniejsze bierzesz?;>
Stary 2015-12-10, 11:22   #2626
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Moge wrzucic jedynie zapakowane, duzo nie widac bo jeszcze mi plastry nakleili mysle ze po to zeby rowek sie nie schodzil, na dzien dzisiejszy sa mega blisko siebie. A leki dostalam Zinnat i Tramal- po tym odlot heh w aptece nie chcieli sprzedac kazali jechac do glownej bo jest bardzo mocnym lekiem.
plecy bola od spania smaruje je Olfenem. Jak na razie moje ruchy sa bardzo ograniczone, herbaty nie dalam rady zrobic to druga doba, mam nadzieje ze trzecia przyniesie jakas ulge
Doktor kazal mi nosic pas ale tak mnie ugniatal ze dzisiaj go zdjelam i tak nie czuje zeby cos dawal, jedynie na noc bede wkladac.

Tak wiec o 15 dostalam glupiego jasia- czulam sie pijana, nie umialam otworzyc drzwi na sale operacyjna, na stole wyciagalam jeszcze kolczyk z pepka bo zapomnialam, przyszedl pan anastezjolog podal dozylnie do dloni jakis srodek i odplynelam, obudzilam sie po 20 caly swiat wirowal, nie umialam rozpoznac twarzy, krzyczalam ze bardzo boli, dostalam kroplowke i srodki znieczulajace, noc byla ciezka, nie umialam sie ruszyc i odblokowac telefonu. Gdy sie uspokoilam i zasnelam z sali obok dobiegaly krzyki dziewczyny operowanej po mnie, musiala jeszcze bardziej cierpiec skoro nie mogla tego powstrzymac. O godzinie 3 umialam juz napisac wiadomosc, co godzine dostawalam znieczulenie w kregoslup a jak nie pomagalo dodatkowo w zyle. O 6 zjadlam sniadanie, pozniej kazali mi wstawac, chodzic, to bylo okropne. No i jakos dzien zlecial. Przed 16 wyciaganie drenow, wyszlam zaplakana i myslalam tylko o tym ze dziewczyna z pokoju obok zaraz bedzie to przechodzic- chyba bardziej sie przejmuje cudzym bolem. Zabralam rzeczy i pojechalam do domu, nie umialam otworzyc sama samochodu. Ciagle towarzyszy mi mysl ze moje cyce nie byly warte tego bólu. Mam nadzieje ze szybko zapomne.
Jakbym siebie czytała tylko mi sie w głowie nie kreciło. Jak sie obudziłam, zastałam ciemnosc bo powieki miałam tez pociete i kompres na oczach Rece od znieczulenia mialam tak zdretwiałe, ze nie mogłam złapac przycisku - niestety nadszedl piekny paw - szybciej niz pielegniarka A na drenach to mnie cały dół słyszał. Pod domem z samochodu wysiałam dobre pół godziny schody 3 pietro ... ciesze sie ze to juz za mna Nawet jak sie kiedys poddam kolejnej operacji to mam juz nadzieje, ze druga boli mniej
Stary 2015-12-10, 11:26   #2627
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam dwa rozne, deformacja przez krzywy kregoslup jak to doktor stwierdzil, patrze na Twoja wyjsciowke,czemu mniejsze bierzesz?;>
bo mam wąskie swoje piersi. ten 365 jeszcze dałoby rradę jak to dr powiedział. ale ja chce ogólnie nie duże piersi. jestem fanka naturalnie wyglądających i nie za dużych
Stary 2015-12-10, 11:30   #2628
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
Jakbym siebie czytała tylko mi sie w głowie nie kreciło. Jak sie obudziłam, zastałam ciemnosc bo powieki miałam tez pociete i kompres na oczach Rece od znieczulenia mialam tak zdretwiałe, ze nie mogłam złapac przycisku - niestety nadszedl piekny paw - szybciej niz pielegniarka A na drenach to mnie cały dół słyszał. Pod domem z samochodu wysiałam dobre pół godziny schody 3 pietro ... ciesze sie ze to juz za mna Nawet jak sie kiedys poddam kolejnej operacji to mam juz nadzieje, ze druga boli mniej
biedactwo jak dobrze ze juz za nami, ja nie mialam zadnych mdlosci, a te dreny powinny byc sciagane rowniez pod narkoza haha odwazna jestes z tymi powiekami, pewnie tak jak ja nie bylas swiadoma przez co przejdziesz po operacji

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
bo mam wąskie swoje piersi. ten 365 jeszcze dałoby rradę jak to dr powiedział. ale ja chce ogólnie nie duże piersi. jestem fanka naturalnie wyglądających i nie za dużych
a no to pewnie ze tak i tak beda sporawe
Stary 2015-12-10, 11:36   #2629
ismenka
Zakorzenienie

Ja się zastanawiam czemu niektórzy lekarze stosują dren a niektórzy nie....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-10, 11:42   #2630
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
pewnie z drenami szybsze gojenie bo cala wydzielina ma gdzie odplynac, Siwa a jak wyglada wizyta na obcinaniu szwów? Bo widze ze mamy tego samego doktora a nie widzi mi sie czekac 2tyg zanim wroce do domu.. chcialabym po 1 wizycie juz wyjechac
Stary 2015-12-10, 12:23   #2631
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
biedactwo jak dobrze ze juz za nami, ja nie mialam zadnych mdlosci, a te dreny powinny byc sciagane rowniez pod narkoza haha odwazna jestes z tymi powiekami, pewnie tak jak ja nie bylas swiadoma przez co przejdziesz po operacji

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

a no to pewnie ze tak i tak beda sporawe
Nie byłam świadoma, że to AŻ tak boli
Teraz już bedzie z górki, za tydzien poczujesz sie o niebo lepiej

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
pewnie z drenami szybsze gojenie bo cala wydzielina ma gdzie odplynac, Siwa a jak wyglada wizyta na obcinaniu szwów? Bo widze ze mamy tego samego doktora a nie widzi mi sie czekac 2tyg zanim wroce do domu.. chcialabym po 1 wizycie juz wyjechac
Ja sciagałam tydzien po z tego co pamietam z powiek Cyce masz na rozpuszczalnych Usuwaja tylko supły.
Stary 2015-12-10, 12:56   #2632
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem jak się zwie ten sprzęt ale mój dr operuje takim przyrzadem który od razu zamyka czy coś takiego naczynia krwionośne przez co nie ma krwawienia, a starsza metoda bez tego cudeńka potrzebuje drenow żeby krew gdzieś splynela
Chyba szann pisała że jej dr też ma taki fajny sprzęt i nie stosuje drenow

Edytowane przez Aicha1985
Czas edycji: 2015-12-10 o 12:58
Aicha1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 13:05   #2633
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak się zwie ten sprzęt ale mój dr operuje takim przyrzadem który od razu zamyka czy coś takiego naczynia krwionośne przez co nie ma krwawienia, a starsza metoda bez tego cudeńka potrzebuje drenow żeby krew gdzieś splynela
Chyba szann pisała że jej dr też ma taki fajny sprzęt i nie stosuje drenow
no właśnie dr A.B. stosuje dreny. a dr A.K. u którego będę miała operacje nue stosuje
Stary 2015-12-10, 13:14   #2634
Biyadhoo
Zadomowienie

wyliczanka

patrycja99 - 10.12 - TO JUZ DZIS

serce - 21.12 - 08

szann -04.01 - 25

kasia4201 - 14.01 - 35

mano3891 - 25.01 - 46

malaistotka90 - 25.01 - 46

ismenka - 09.02 - 61

natio702 - 10.02 - 62

biyadhoo 10.05 - 152

Pati powodzenia!!!
Stary 2015-12-10, 13:22   #2635
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie dr A.B. stosuje dreny. a dr A.K. u którego będę miała operacje nue stosuje
Szann miała dreny? Byłam pewna ze nie, może się zjawi to odpowie może coś poknocilam i pomyliłam ja z kimś, ale pisała któraś dziewczyna o tym sprzęcie właśnie

Ja drenow nie miałam, na szczęście ominęła mnie ta przyjemność
Stary 2015-12-10, 13:42   #2636
Roxi69
Raczkowanie

Patrycja powodzonka

Klaudka jej jak czytam co wyzej, to az mnie dreszcze przechodza. Krzyki, jeki...te dreny, ten bol...jak w jakiejs rzezni (sorry, wyobraznia mnie ponosi).
Ja zwyczajnie nie rozumiem dziewczyn, ktore jezdza do Czech, no nie rozumiem. Co raz wiecej zlego slysze. Achh, szkoda ponownie maglowac temat bo zaraz mnie tu zlinczuja

Tak czy owak trzymaj sie, z kazdym dniem bedzie lepiej, przeminie, badz cierpliwa, dasz rade!
Było: B-C/74/168/57
Jest: czas pokaże.
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 14:02   #2637
Shazney
Zakorzenienie

Siwa, z większą projekcją będziesz mieć piłki i będą wyglądać mega sztucznie. Spoko, każdy ma swój gust, ale dziwi mnie to, że ktoś chce taki efekt

Siwa i Roxy, macie takie wąskie te implanty. Ja taki szczypior w klacie, a 11cm zdecydowanie dla mnie za małe. Sylwetka sylwetce jednak nierówna.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 14:46   #2638
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Roxi69 Pokaż wiadomość
Patrycja powodzonka

Klaudka jej jak czytam co wyzej, to az mnie dreszcze przechodza. Krzyki, jeki...te dreny, ten bol...jak w jakiejs rzezni (sorry, wyobraznia mnie ponosi).
Ja zwyczajnie nie rozumiem dziewczyn, ktore jezdza do Czech, no nie rozumiem. Co raz wiecej zlego slysze. Achh, szkoda ponownie maglowac temat bo zaraz mnie tu zlinczuja

Tak czy owak trzymaj sie, z kazdym dniem bedzie lepiej, przeminie, badz cierpliwa, dasz rade!
No ja wybrałam Czechy bo miałam najbliżej i nie ukrywam cenowo lepiej choć teraz widzę ze porównywalnie z Katowicami. W Ostravie podnieśli ceny i teraz się placi w euro.. chyba dużo chętnych maja doktor również cieszy się dobrą opinią i super cyca mi także decyzja była w trymigi i konsultacja online

Dzięki słonko

Czas edycji: 2015-12-10 o 14:48
Stary 2015-12-10, 14:56   #2639
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Siwa, z większą projekcją będziesz mieć piłki i będą wyglądać mega sztucznie. Spoko, każdy ma swój gust, ale dziwi mnie to, że ktoś chce taki efekt

Siwa i Roxy, macie takie wąskie te implanty. Ja taki szczypior w klacie, a 11cm zdecydowanie dla mnie za małe. Sylwetka sylwetce jednak nierówna.
Ja to samo mam 11,7 a spokojnie 12 by weszło, jakbym chciała uhp to musiałabym sobie te 535 z mentora a Roxi ma pokaźny cyc z lekko ponad 400ml ja na dodatek niska jestem, ja nie wiem dziewczyny jakie Wy chude jesteście że macie tak wąskie implanty

Edytowane przez Aicha1985
Czas edycji: 2015-12-10 o 14:58
Aicha1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 14:58   #2640
patrycjanka1987
Zadomowienie

Dzięki Bogu, że AK tych drenów nie stosuje, bo to chyba masakra z tego co tu czytam

Dzwoniłam właśnie do kliniki żeby się dowiedzieć czy można robić dwie operacje w jednym czasie. U mnie nos plus cyce. Można Jak zdrowie pozwoli to trzasnę 2 w 1:P Ale się mój stary zdziwi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości