![]() |
#451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
No to nadrabiam prawie cala ciaze bez zgagi..
Mam wrazenie,ze zione ogniem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka - warkocze ida
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
No i pospane.
Dotka ja mysle, ze stanie na tym, ze chociaz sprobuje jednego i drugiego, no bo jak to wigilia bez uszek i grzybowej? Sa pewne granice, a juz tyle rzeczy odpuscilam, ze chyba na te przyjemnosc moge sobie pozwolic. ---------- Dopisano o 05:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ---------- A w ogole dzien dobry ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Malwi, ja szukalam info o tych grzybach* i normalnie mozna jssc, nawet przy kp - bo uszka to bym zjadla, grzybowej nie lubie
![]() *Madrych zrodel innych niz strony/fora pt - o nie nie, absolutnie nic nie wolno! Snilo mi sie ze sie kangurowalsmy ![]() Ja sie witam z kolejnego odciagania. Niewyspana jestem okrutnie ale z budzikiem w reku pilnuje odciagania co 3h. Tym bardziej jak poczytalam o wczesniaczkach i baaardzo duzo daje im mleko mamy, zwlaszcza ze ma inny sklad niz mleko mamy donoszonego dziecia. Ua00- zmien mi prosze godzine porodu na 17:50 - dopiero z opaski malego sie dowiedzialam ![]() To mi tym bardziej uswiadamia jak szybko to poszlo s i koro o 17:35 dopiero podlaczyli ktg, a w 15 minut wyszly spadki tetna, zdazyli mnie przepakowac na drugie lozko, zawiezc na gore, rozebrac, zrobic wywiad, uspic, pociac i wyjac malego... Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Rozeznanie
|
witam i ja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ale z was gaduły ![]() Wczoraj mieliśmy ostatnie zajęcia na SR, tż szczęśliwy bo się na nich nudził. Czy polecam? Więcej od was się dowiedziałam, tylko fajne były zajęcia z kąpieli i pielęgnacji. No i zwiedziliśmy porodówkę i to bardzo szczegółowo każdą salę. Dotka sama słodycz ![]() MallaMi to teraz oszczędzaj się i odpoczywaj. Nie cytuję, bo zanim naczytałam to zapomniałam komu co chciałam odpisać :P
#457 |
Zakorzenienie
|
cześć
witamy się w 38tygodniu i według mojej gin od dziś ciąża donoszona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, u mnie cukry dalej szaleją, po obiadach zazwyczaj 130-140, ale czasem po prostu nie mam juz siły... Staram sie jeść tylko przyzwolone rzeczy, ale nie zawsze z ilością trafię. Moja wersja cukrzycy jest paskudna i musiałabym być ciagle głodna albo jesc sałatę i cukinie żeby mieć takie wyniki jak Ty :/ jednak położna i gin ostatnio powiedzieli ze zaczynam świrować i mierzyłam cukier po 12 razy dziennie... I miałam wyluzować. Bali się chyba najbardziej o wagę dziecka, bo jak zapytałam o upośledzenia itp których sie naczytałam to gin mowił, że przy euryroxie i witaminach nie powinno nic się dziać. Więc trochę wyluzowałam. Już czasem nie mogę ![]() Poza tym dzień doberek ![]()
![]() |
#459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny za te mandarynki was zabiję :P siedzę w łóżku i po ciemku skrobię mandarynki, żeby tż nie obudzić. Ale pycha ![]()
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Mallami to oszczędzaj się teraz.
---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Kasiulenkowo graty! Pietrusiowata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Rozeznanie
|
Muszę zobaczyć czy mandarynki mają dużo cukru... Moze jedna nie zaszkodzi... Dobra dwie... Albo pięć :p
---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Cytat:
A słodkie są? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Rozeznanie
|
W skali idealnej mandarynki 1-10 daję 6 :P średniaki
#463 |
Zadomowienie
|
Niezdara - jak zjesz jedną, to będzie ok. Ale mnie diabetolog zabroniła jakichkolwiek cytrusów.
Idę Was nadrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |||
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Rozeznanie
|
Koktajlowa czyżby przeziębienie? ?? Dużo zdrowia i odpoczynku
![]() |
#466 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się pozbyłam rzeczy od teściowej. Mamy małe mieszkanie i nie będę trzymać kombinezonów na 92 wiec oddałam i mam nieskażone nią mieszkanie ![]()
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
Jerzyczka - 12 dni? O mamo....
Kinga, Niezdara - już niedużo nam zostało. Damy radę z tą cukrzycą ![]() Ja sobie ostatnio pofolgowałam i na podwieczorek zjadłam 2 kromki z nieco innym chlebem + ser żólty i cukier miałam 125!! ![]() Czarnulax - wytrzymasz jeszcze w dwupaku, zobaczysz ![]() Ewusia - rozwarcie 3 cm? Toż to sporo chyba... Wy już macie torby spakowane, a ja nie mam koszuli do szpitala jeszcze nawet.... ![]() Witam się w 37 tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
MallaMi super
![]() Kasiulenkowo gratki ![]() Pietrusiowata ![]() Koktajlowa ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Candy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jak mam 125 to znaczy że jest spoko :p skończyła mi sie ostatnio wasa i zjadłam dwie kanapki z białym chlebem. Po godzinie 116 wiec jak na taki chlebek to dla mnie ok ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Candy glukometr tez czasem oszukuje, przynajmniej mój. Zmierzę w jednym palcu to mam np 135 a w innym w tym samym czasie 121. Raz nie umyłam rąk, patrzę a tu 145. Stwierdziłam ze niemożliwe po samych warzywach i chlebie wasa. Umyłam ręce, ukłułam i było 94
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
koktajlowa zdrówka
![]() candy gratki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny
![]() Kasiulenkowo candyyfloss gratki kolejnego tyg ![]() koktajlowa7 zdrówka ![]() nie róbcie smaka na mandarynki bo została mi ostatnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Baby Ty mialas wesele w Polsce?
Dotka nawet nie wiedziałam ze sklad pokarmu różni sie przy ciąży donoszonej! Teraz pewnie Twoj pokarm zawiera skladniki ktorych Witek najbardziej potrzebuje ![]() Pietrusiowata co do SR to szkoda ze nie jesteście na 100% zadowoleni. Ale to pewnie tez duzo zalezy od prowadzacej. U nas byla świetna babeczka a z zajęć Tż byl chyba bardziej ode mnie zadowolony ![]() A jeszcze co do uszczesliwiania na sile przez teściów to moja tesciowa ostatnio wrecz odwrotnie. Umyslila sobie ze kupi mi rozek dla Mlodego i od paru miesięcy o tym gada ale ona chciala kupic stacjonarnie jakiś bawełniany i ostatnio jej mowie ze ja sobie wypatrzylam inny na internecie. A ona na to aha i temat sie urwal! A myslalam ze zaproponuje ze w takim razie to moze cos innego kupi wnukowi albo choc kase da a dla niej temat sie urwał :/ Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#473 |
Rozeznanie
|
pewnie się wielce obraziła...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
Może urażona że nie przyjelam szlachetnego podarku. Jakos moja mama jak chce kupic cos mi czy mlodeku to kupuje i sie nie pyta i nie gada o tym pol roku a tu wielkie przygotowania jakby miala prom kosmiczny kipic co najmniej...
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#475 |
Rozeznanie
|
Ja tam wole jak obrażona niż dzwoni pięć razy dziennie z byle g...
#476 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
całe szczescie moja do mnie nie dzwoni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Rozeznanie
|
Witam się z rana i pochwale że udało mi się cała noc przespać w końcu.
![]() |
#478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja juz tez nie dzwoni bo mam jej nr zablokowany :p (zwyzywała mnie kiedyś i tż mi kazał ). Ale do niego wydzwania z byle pierdołą i monologi prowadzi albo jest pół roku obrażona ![]() ![]()
![]() |
#479 |
Wtajemniczenie
|
Dotka masz przecudownego synka
![]() Nigdy bym nie pomyslala ze mleka roznia sie skladem... Gratulacje kolejnych tygodni ![]() Mojakaren Ty niedobra synowo nie chcialas podarku od tesciowej :-P Koktajlowa wracaj szybciutko do zdrowka ![]() Niezdara i masz swiety spokoj, niech TZ sie meczy z mamusia ![]() Witamy sie ![]() Tak mi sie fajnie spalo dopoki chodnik nie zaczal stukac o balustrade bo wczoraj go czyscilam i zapomnialam zabrac na noc. I mam za kare ![]() Milego dnia dziewczynki ![]()
#480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.