|
|
#601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Nie pisaliśmy też na zaproszeniach nic odnośnie kwiatów lub zamienników bo ja uwielbiam dostawać kwiaty
przez kilka dni pokój tonął w kwiatach jak na amerykańskich komediach romantycznych
|
|
|
|
#602 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My też z kasę dających i też mieliśmy tylko że nie chcemy kwiatów ![]() Cytat:
![]() [1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53765324]Dziewczyny, wracam do Was. Zalatwilam szkołę i zaliczyłam w całości już ten semestr i mam spokój do lutego, więc teraz w końcu mam czas na odpoczynek . Byłam dzisiaj u położnej na ktg i trochę się bałam, bo tętno dziecka skakało kilka razy po 175-180. Położna stwierdziła że przy ruchach się podwyższa, ale na wcześniejszych badaniach przy ruchach nigdy nie było tak wysokie dała mi wydruk o we wtorek mam pokazać lekarzowi. Odebrałam w końcu twn gbs i cały szczęście nie ma żadnych bakterii [/QUOTE]Gratuluję zdanego semestru i dobrych wyników. Tętnem się nie przejmuj, to że wcześniej tak nie było nic nie oznacza, przecież wcześniej Maluszek był mniejszy, miał więcej miejsca, więc i żeby wykonać ruch mniej energii musiał temu poświęcić
|
|
#603 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poprosiliśmy o wino w zamian i do dzisiaj sporo butelek w piwnicy leży
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#605 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarnula jaka cudowna sowka
Tak ja mam tego misia i jeszcze w miedzyczasie dokupilam zyrafke ![]() Tak sie zastanawiam czy jak bedzie w miare cieplo nie przywiesc w tym malej ze szpitala...
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka dawaj foty!
![]() My zamiast kwiatów chcieliśmy gry planszowe, ale nie dla nas, tylko dla dzieci, z myślą zawiezienia ich do domu dziecka później. Też kocham kwiaty, ale przy okazji chcieliśmy też coś dobrego zrobić. I byliśmy pod wrażeniem, jakie ludzie super gry przynosili, nawet babcie ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- magdusia pokaż żyrafkę nie widziałam nigdzie
|
|
|
|
#607 |
|
Wtajemniczenie
|
Foty później, bo już zdążyłam do prania wszystko wrzucić
![]() Milutkie te rzeczy, wszystkie z firmy Pinokio i świnka z LaMillou też super, idealna wielkość do wózka czy nawet do łózeczk na początek, jak płaska i taka miła
|
|
|
|
#608 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam ze na suszarce ale akurat go wypralam
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze tematy weselne
u nas tsk jak u Karen -wesele sie zwrocilo, nawet moze 1-2 tys na plusie bylismy. Kopert pustych nie bylo,ale niepodpisane tak -te najmniejsze kwoty. Dostalismy raz 100zl i dws razy 200zl. Ale mnie to jakos nie rusza, kazdy daje ile moze.Mielismy wierszyk ze chcemy ksiazki lub wino zamiast kwiatow. Wiedzielismy ze jedziemy zaraz nad morze i kwiaty sie zmarnuja. Dostalismy jeden bukiet ktory w sumie wyrzucilismy bo nawet nie bylo kiedy go wstawic do wody i zadbac o niego. Nie pisalismy o pieniadzach ale nie dostalismy zadnych prezentow. Wszyscy wiedzieli ze mieszkamy razem wiec wszelkie zelazka, odkurzacze itp to juz mamy. Melduje ze sonda z zoladka wyjeta! Karmia go butelka moim pokarmem. Moze karmienie o 15 bedzie mi przyslugiwac ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#610 |
|
Rozeznanie
|
Słodka ta żyrafka
ale widzę na suszarce tygryska - mam takiego samego z Carefoura ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Dotka, super wieści. Będziesz mogła z piersi próbować karmić, czy butelka ? |
|
|
|
#611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka swietne wiesci!!!
nim sie obejrzysz a bedziecie do domku wychodzic. Moze Ci pozwola go nakarmic. To dopiero bedziesz miala przezycie Cytat:
|
|
#612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Dotka super wiadomość
Cytat:
Dokładnie ja moje kartki z wesela z życzeniami czytam do tej pory. Uwielbiam kartki, ale jak ktoś się nie podpisuje to już nie lubię. |
|
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jejku ale super!!
|
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
magdusia ale fajowa!
![]() Dotka super wiadomość |
|
|
|
#616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja juz po usg. Wszystko ok. Mały jest nadal chłopcem waży 2.5 kg i termin pokrywa się cały czas z poprzednimi usg czyli 3 -4 dni przed terminem OM. To by się zgadzało bo wiem kiedy była owulacja. Wody , przepływy i wymiary w normie. No i powiedział że to co mnie tak bardzo boli to nie żebro tylko wątroba bo macica uciska. Widocznie jest delikatna boli całymi dniami. Nie pomaga na nią nic ale jeszcze 6 tygodni wytrzymam. .Co do wesela my robiliśmy na 80 osób. Z poprawinami i noclegiem. Uzbieralismy na nie sami i było naszym wymarzonym. Rodziców zaprosiliśmy jako gości. Niczym się niemusieli martwić bo wszystko sama ogarnialam Dostaliśmy od obojga rodziców w prezencie łącznie ok 20 tys Juz Nie pamiętam a reszta prezentów od gości całkowicie zwróciła nam koszt wesela. Także ostro oszczedzalismy dwa lata mieszkając u rodziców ale cała kwota kilka dni później trafiła spowrotem na konto a my spelnilismy swoje marzenia i mamy cudowne wspomnienia. a później bardzo brakowało mi przygotowań ... Mąż się śmiał że nie będę mieć co robić , ale później zaczął się temat mieszkania , remontu a teraz wyprawki
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
znów mam do nadrabiania...ech. Ale powiem tylko, że byłam dziś 2h u sąsiadki, która urodziła w piątek. jejku....
Chciałabym już przytulić Wiktora...
|
|
|
|
#618 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taki dzielniak Cytat:
za wizytę |
||
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Ewula super że wszystko ok na wizycie
My też się staramy z własnej kieszeni wyłożyć wszystko
|
|
|
|
#620 |
|
Wtajemniczenie
|
I z newsów dotyczących cc.
Rozmawialam z koleżanka i powiedziała, żeby wziąc octenisept do szpitala i jak najczęściej psikać sobie ranę po cc. Ponoć bardzo ładnie się goi.
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
NEBULA, kurczę, że też mną takie emocje nie targają. Wczoraj w trakcie pieszczot z mężem młody wsadził mi nogę pod lewe żebra tak, że brakło tchu i stwierdziłam, że za takie przeszkadzanie musi wreszcie wyjść
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- EWULA, super!
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewula
za wizyte Czarnula dzieki ;-)
|
#623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewula gratulacje wizyty ![]() Nebula w ogóle się nie dziwię
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że po cc można kupić tez jakieś zele przeciw bliznom ale trzeba uważać bo nie wszystkie można stosować "od początku"
|
|
#625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja słyszałam, że ranę po cc dobrze często przemywać ciepłą wodą własnie.. ja to się chyba będę bała spojrzeć na tę ranę
|
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na bliznę mam krem, który można stosować jak już się wygoi. I tak jak VIKI mówi, nie szalałabym z octeniseptem. Bardzo lubię z kolei taki żółty proszek, co przyspiesza gojenie
|
|
#628 |
|
Rozeznanie
|
Dotka super wiadomość
![]() Ewula fajnie ze wizyta udana -- coś nie mogę się dodzwonić do położnej żeby sie na ktg umówić. myślicie żeby napisac jej sms czy próbować jeszcze kilka razy? |
|
|
|
#630 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale i tak mysle ze lepiej bym sie bawila na jakiejs rajskiej wyspie na plazy hahaCytat:
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

przez kilka dni pokój tonął w kwiatach jak na amerykańskich komediach romantycznych

Nigdy nie spotkałam się z niepodpisaną kopertą 
dała mi wydruk o we wtorek mam pokazać lekarzowi. Odebrałam w końcu twn gbs i cały szczęście nie ma żadnych bakterii

za wizytę
21.06.2014r.
fajnie wiedziec