![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
Z mm nie ma nic wspólnego, ale cieszę się, że je coś z nabiału. W smaku jest lekko slodkawe, pewnie dlatego chętnie palaszuje. Myślę, że od krowy tak chętnie by nie wsuwala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53764832]nerwowy czytelnik,co czytalas? Moze sie jej histora nie podobala albo brzydki ksiaze namalowany
![]() Ala jak tak usnac nie może to leży czy moze jak teraz bardziej mobilna po łóżeczku lazi? Mas wizje,ze bedzie lepsza? 😛 Oby sie sprawdzila! Bo ci nalot zrobimy jak nie! 😀 ja to zamiennie pisze. Moja jak placze tylko to mam wrazenie,że tez za glosno ryczy 😛 O wlasnie ryczy,moge nagrac ![]() różnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gratki!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niby wszystko ok ale kazał przyjść za tydzień na kontrolę, mam nadzieję, że w ramach tej niemałej ceny, bo w przeciwnym razie uznam, że to jakiś naciągacz ![]()
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Black, na gazie tez bym nie zostawila, jednak to żywy ogień + gaz, za duże niebezpieczeństwo, że jak wrócę ze spaceru to chałupy juz nie będzie. A tak to wrzucam na płytę, ustawiam moc i czas i nie muszę się niczym martwić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
VIOLKA znalazłas aukcję z kalendarzami?
![]()
#4745 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Madzixx - ja glutenu nie wprowadziłam na razie
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Nie moge zgrac zdjec z tel. Jakis sterownik niby sie instaluje i błąd wyskakuje. I odkqd tel do lapka podlaczylam to taki kolorowy ekran sie tobi czasami. Któraś z Was sie zna na tym? ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Black - jak mamie w pracy się podobało?
#4747 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja Ala też po spacerach pełna energii, należy się w tym wózku 2h to musi sę wyszaleć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak i kiedy zamierzasz? ja chyba niedługo jakoś.. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- mama się pytała w sprawie prezentu gwiazdkowego dla Ali, dałam pomysł na jeździk Vtech co ma Kamilove http://www.smyk.com/vtech-chodzik-ga...y-dla-dzieci-p albo jeździk Fp szczeniaczka uczniaczka-Majka Ty go będziesz mieć?http://www.smyk.com/fisher-price-szc...y-dla-dzieci-p ten Vtech wydaje się być na teraz lepszy i ma więcej funkcji, z drugiej strony FP jest śmieszny z tą ruszającą głową i że można karmić pieska ![]()
![]() |
#4748 | |
Konto usunięte
|
GOSIAK, przykro mi bardzo,ze Martynka sie rozchorowala, kciuki trzymam,zeby szybko sie dała wyleczyc. i żeby ladnie odespala...
KANA,no fajny pomysl na podtuczenie wymyslilas ![]() Cytat:
Nabial też tak powoli jak gluten się dzieciom powinno wprowadzac? I w malutkich ilosciach tak dluzej? Cieszę się, że weekend jest, jakoś mi sie ostatnio TZ przydaje w domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie pomogę Ci z tel ale przypomniałaś mi, że mój wypadaloby zaktualizować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Ja chustki, krem do tylka i do twarzy.
#4753 |
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53771540]GOSIAK, przykro mi bardzo,ze Martynka sie rozchorowala, kciuki trzymam,zeby szybko sie dała wyleczyc. i żeby ladnie odespala...
KANA,no fajny pomysl na podtuczenie wymyslilas ![]() a takie drugie danie to jakos rozgniatasz widelcem czy dajes w wiekszych kawałkach do gryzienia Zosi? Często miesko podajesz? Nabial też tak powoli jak gluten się dzieciom powinno wprowadzac? I w malutkich ilosciach tak dluzej? Cieszę się, że weekend jest, jakoś mi sie ostatnio TZ przydaje w domu ![]() ![]() Nie ja wymyśliłam, a moja mama, podobno ja i mój brat na tym jesteśmy wychowani i nigdy o małą wagę się martwić nie musiała, a teraz oboje nie mamy problemu z nadwagą... Wręcz przeciwnie 😉 26% Drugie danie różnie daję, pol ziemniaka do ręki, pol rozgniatam widelcem. Generalnie fun jest, bo może włożyć ręce do talerza i sobie sama do buzi wkładać... Trochę mamę poczestuje, trochę sama zje 😉 |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Aa i mięsko tez solo juz jadlysmy. Zmieniłam pierś z indyka, wymieszalam z jajkiem i rozmoczona bluka, zawinelam w folię aluminiowa, włożyłam do foremki pasztetowki i wyszło bardzo dobre, delikatne mięsko. Głównie był to nasz obiad (podalam z doprawionym sosem, Zosia jadła solo), ale smakowalo, brała kawałki do rączki i memlala dziaselkami. Zjadła swoją porcje😉 W nd zrobię podobnie pulpety rybne, tylko zamiast w piekarniku to ugotuje na wrzątku (tez zawiniete w folię).
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Chyba nie czytałas wszystkich moich postów 😉 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
KANA pewnie nie ale wolalam napisac
MAJKA ja normalnie karte do kompa wkladam a jak przez kabel to normalnie mi otwiera bez zadnych sterownikow
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Kana-ale fajne obiadki
![]() ![]() ja jutro spróbuję dać obiadek z grudkami, bo Ala wydaje się być gotowa, nawet jak papkę je to sobie tak glamie jakby coś przeżuć chciała. A mini grudki w kaszce są ok i banana rozciapanego widelcem też zje.
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naleśników nie robiłam ostatecznie, bo sinlac mi się skończył, a skoro go już nie jemy to i nie kupuje nowego opakowania. Poczekam jeszcze ze 2m i zrobię z mąki pszennej z serem białym i serkiem homo. Tak jak dla nas. Trochę boje się tylko smażenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Viola-zapomiałam odpisać a kiedys pytałaś-ja kołderki nie prałam, jedynie poszewki
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Kana-a jak obiadek by wypadł w terenie to jsk logistycznie takie gotowanie i jedzenie wychodzi? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Byłam przełożyć Ale do łóżeczka to tylko sie przeciągnęła w trakcie i dalej spi ![]() ![]() Głodna jestem, maz zjadł chipsy, narobil mi ochoty a przestałam je jesc i oglada jakas walkę tzn wlasnie sobie usnął na niej ![]()
#4761 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Przyznam szczerze ze nadrobilam tylko kilka ostatnich stron, miałam dziś dzień zajęty wiec czasu nie było na wizaz niestety. W południe wyszłam z małym do tej koleżanki z rowiesnikiem Filipkiem i siedziałam u niej trochę. Początkowo chłopaki się wystraszyly siebie i obaj się poplakali ale potem troszkę się razem pobawili ![]() ![]() Później byliśmy na godzinnym spacerku, jak wróciłam to gotowalam obiad, potem bawiłam się z małym, kolacyjka kąpiel i tak zlecial dzień. GOSIAK zdrówka dla Martynki! MAJKA jak Ty się czujesz dziś, bo wczoraj coś Cię brało? ![]() DOMIMA biedny Olafek, teraz już masz pewność 200% ze to jajo mu nie podchodzi. .. ![]() KANA podziwiam Cię za te obiadki i pomysły na nie serio!
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Czy wydaje mi się ze pisalyscie o jakiejś promce? Nivea czy coś jeszcze? Gdzie, kiedy, co i jak?
![]() Filipek śpi od 19.20 coś czuje ze niebawem nam się szykuje pobudka cyckowa, już dwie były z płaczem ale ululalam na rękach. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- A i czy Rosario się odzywala po locie? Bo to chyba dziś miała swój wielki dzień? ![]()
![]() |
#4764 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na fotach to wiesz ![]() Ja szczupla jestem tylko bebech mam obrzydliwy. Zyje wlasnym zyciem... Cytat:
kochana jutro idzie pierwszy dzien. Dzis byla na rozmowie na 9. Mowi ze spoko babeczka sympatyczna. Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Hania rosi sie nie odzywala z tego co wiem. Promka na nivea jest w carfourze gosiak dala info ![]() Ja lece spac.
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, ciekawe jak tam ROSI?
#4766 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadia ma ochotę na wszystko co ja jem 😁 Cytat:
U nas cyc jest dalej głównym posiłkiem, owocki daje między 17 a 18 Cytat:
My też Was całujemy 😃 Cytat:
Ojej 😖 pewnie przez ten rozwalony plan dnia. Cytat:
Nadia też nie dostała żadnych przeciwbólowych ani nic z tych rzeczy 😉 Cytat:
Tak to zeszłoroczna, odkupiłam od kolezanki 😉 Cytat:
Jak na teraz to wydaje mi się że zdecydowanie ten vtech. Nadia się nim w ogóle nie nudzi, jestem w szoku 😃 Cytat:
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widziałam jakaś opinie, że mało stabilny i wywrotny..zauważyłaś coś takiego, wiem, ze jeszcze go nie używacie jako pchacza ale sama jak uważasz?
![]() |
#4768 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej jakiś słaby dzien dziś miałyście ![]() Oby jutro było lepiej! Cytat:
Biedulka. Zdrówka ! Cytat:
Na pewno będzie lepiej! Obiecuję Ci 😀 u mojej ciotki obaj chłopcy tacy byli i teraz są w porządku- mądre chłopaki. U koleżanki córka rok starsza od naszych gagatkow raz się budzi w nocy w dzien pogodna i robi jedną drzemkę, a z opisów mocno Olafka przypominała ![]() Cytat:
Chyba wszystkie- rybki napewno bo patrzyłam ![]() Cytat:
Ojej, a może spróbuj za jakiś czas w takiej postaci jak Kana hmm Cytat:
Ojj biedula- kulę mocy przesyłam 😁 słynną ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Nie wydaje mi się żeby tak było. Widzialam jak Maciek Niezawsze się zabrał do niego, nie wywrocil się, ładnie szedł 😉 jedynie co zauwazyla Niezawsze to ze nie ma hamulcy ale nie wiem czy jakis inny może ma?
#4770 |
Zakorzenienie
|
Zbieram się spać. Spokojnych nocek życzę
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.