Aborcja? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-12, 00:24   #151
Devon_rose
Zakorzenienie

Dot.: Aborcja?

Cytat:
Napisane przez dorris23 Pokaż wiadomość
Jeśli już nawiązujemy do Dr. Dębskiego

W jakich sytuacjach wyraża pan zgodę na przerwanie ciąży?

- Zazwyczaj są to bardzo poważne uszkodzenia płodu. Proszę podejść do mojego komputera, pokażę pani zdjęcia, żeby pani wiedziała, o czym mówimy. To są na przykład ciąże akranialne - płód nie ma kości pokrywy czaszki, z czasem dochodzi też do zaniku mózgu. Nie ma głowy, jest tylko szyja. Albo tylko nos, nie tam, gdzie powinien, bo wszystko jest źle. W takich akurat konkretnie przypadkach powód uszkodzenia bywa banalny. Brak odpowiedniej ilości kwasu foliowego w diecie matki. Powinna była łykać tabletki trzy miesiące przed zapłodnieniem, ale przecież nie każda kobieta planuje ciążę. Takie dziecko, jeśli przeżyje poród, zazwyczaj umiera w pierwszej lub drugiej dobie po porodzie, bardzo rzadko w piątej-szóstej.

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

To czy jestem wierząca czy nie to jest tylko i wyłącznie moja osobista sprawa.
Nie popierać aborcji a byc wierzącym to dwie różne sprawy.

Ps.Mam nadzieje , że choć w częsci moje zyczenie się spełni.
Oby Ciebie to nie spotkało.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 00:31   #152
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Z całego serca życzę wszystkim kobietom , które dokonały aborcji świadomie - bo dziecko nie pasowało do ich planów i tysiąc innych wymówek bla bla bla - żeby już nigdy nie mogły zostać matkami.
no popatrz, a nie spotkałam sie z tym, zeby zwolennicy aborcji zyczyli komukolwiek sytuacji, w której bedzie musiał decyzje o aborcji podjąć. A tymczasem po stronie prolife... Nie powiem, takie życzenia świadczą o tobie jak najlepiej
Niedobrze mi sie robi jak czytam takie posty jak twoje.

Superfajnie, ze walczysz w obronie życia nienarodzonych ludzi. I fajnie, ze wymagasz akceptacji i uszanowania twoich poglądów.
Szkoda, ze poglądów innych uszanowac nie umiesz i ze traktujesz ludzi jak śmieci.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 00:39   #153
dorris23
Pyskatka

Cytat:
Napisane przez hoacynka Pokaż wiadomość
sama sobie zaprzeczasz. Jak widzisz wg tego pana dziecko autorki pewnie będzie miało wady z powodu braku suplementacji. A dopiero co piałaś że pewnie będzie zdrowe.
Brawo, sama się pogrążasz.
No popatrz , w mojej ciąży zaczęłam brać kwas i inne witaminy w 2 miesiacu a moje dziecko to okaz zdrowia.Dziwne nie?

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
no popatrz, a nie spotkałam sie z tym, zeby zwolennicy aborcji zyczyli komukolwiek sytuacji, w której bedzie musiał decyzje o aborcji podjąć. A tymczasem po stronie prolife... Nie powiem, takie życzenia świadczą o tobie jak najlepiej
Niedobrze mi sie robi jak czytam takie posty jak twoje.

Superfajnie, ze walczysz w obronie życia nienarodzonych ludzi. I fajnie, ze wymagasz akceptacji i uszanowania twoich poglądów.
Szkoda, ze poglądów innych uszanowac nie umiesz i ze traktujesz ludzi jak śmieci.
Ja traktuje ludzi jak śmieci? G***o o mnie , moim zyciu i traktowaniu ludzi wiesz.

Śmieciem jest dla mnie taki własnie morderca, ktory z zimną krwią zabija małego człowieka .

Taki ktoś nie zasługuje na to , aby kiedykolwiek nosic miano "matka" .
Nigdy.

Off
dorris23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 00:40   #154
zakonna
Naczelna Nastolatka

No, miłość do rodzaju ludzkiego aż się wylewa z tych postów.
Stary 2015-12-12, 00:44   #155
dorris23
Pyskatka

Wyłączam się z tego tematu . Niestety większość przejeli tu mordercy dzieci, a autorka ma już dawno w poważaniu ten wątek .
Nie pozdrawiam.
dorris23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 00:47   #156
Devon_rose
Zakorzenienie

Cytat:
Wyłączam się z tego tematu . Niestety większość przejeli tu mordercy dzieci, a autorka ma już dawno w poważaniu ten wątek .
Nie pozdrawiam.
Pomódl się o zdrowe nogi bo o rozum już za późno.

Współczuję twojemu dziecku.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 02:55   #157
favianna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziecinko jakie tyle? wymieniłam tylko to co dostała nie napisalam , że jest to wystarczająco ale że daje rade. Pozyj trochę , naucz się życia a dopiero później wypowiadaj w jakiejkolwiek kwesti.
Koniec tematu z Toba, dorośnij bo nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafisz . Szkoła podstawowa się kłania. Off
No więc dziecinko do twojej wiadomości mogłabym być twoja matka to raz. Dwa, moje doświadczenie wykracza poza życie w jednym kraju, mam trochę większy horyzont niż mała miescina w której mieszkasz. Życia nauczylam się w kilku europejskich krajach, wiec możesz sobie powiesić na kółku swoje protekcjonalne testy. I podziwiam kompleksy które się z ciebie wylewaja, widać że długo chodowalas bo całkiem są spore.

Cytat:
klask i: Oklaski dla was , że naskakujecie na kogoś dlatego , że ma odmienne zdanie niż wasze . Że jestem przeciw aborcji . Tak jestem i zawszę będę . Więc zejdz ze mnie i uszanuj , że ktoś może mieć inne zdanie . Aborcja to morderstwo i nic innego . Nikogo nie nakłaniałam , żeby urodził i wychowywal dziecko, że będzie super. Podałam tylko przykłady jaka pomoc od państwa się nalezy , nie komentując czy jest to mało czy duzo. Wszędzie widzicie błędy tylko dlatego , że nie zgadzam się z waszym zdaniem. To jest śmieszne. Dlatego nie będe z wami dyskutowac bo szkoda czasu .Off

Ps . pilnuj lepiej swojego providenta zamiast innym śmieszne rady dawać bo jak komornik siądzie będziesz sama szukała pomocy w OPS. haha klask i:
Nie chodzi o odmienne zdanie, ale o kompletny brak logiki i uporczywy brak argumentacji oraz co najważniejsze empatii. No i sorry, widzimy błędy bo je sadzisz. Czarne jest czarne z nie białe jak starasz się wmawiać.

I jeszcze co do wszystkich twoich uroczych życzeń tutaj.
Oby do ciebie wróciły. Oby cały jad który tu wylewasz zatoczyl kolo i kopnął cie w 4 litery. Nie mam najmniejszej litości dla kogoś z takim paskudnym, msciwym nastawieniem. Niech ci się spelnia twoja wola.

Cytat:
Ja traktuje ludzi jak śmieci? G***o o mnie , moim zyciu i traktowaniu ludzi wiesz.

Śmieciem jest dla mnie taki własnie morderca, ktory z zimną krwią zabija małego człowieka .

Taki ktoś nie zasługuje na to , aby kiedykolwiek nosic miano "matka" .
Nigdy.

Off
Wiemy o tobie tyle ile prezentujesz w swoich postach pelnych nienawiści.

I idź juz off raz a dobrze a nie ze się odgrazasz ale wracasz ciągle z ta sama retoryka od nowa.

Edytowane przez favianna
Czas edycji: 2015-12-12 o 03:03
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 06:10   #158
klempaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, jeżeli chcecie kontynuować tę dyskusję, to opanujcie się trochę. I mówię to do wszystkich.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 07:22   #159
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Ech, szkoda, że zamiast udzielić konkretnej rady/wsparcia wątek zamienił się w kolejną przepychankę. Ech...niestety, nie lubię chyba retoryki proliferów.

Autorko, jeśli można coś radzić: spokojnie i na zimno przemyśl wszystkie za i przeciw, nawet wypisz je na kartce w punktach. I wtedy podejmij decyzję. Rada nie jest odkrywcza, ale sama zobaczysz, jakie argumenty przeważają. Niestety, tę decyzję musisz podjąć sama, bo nikt za Ciebie nie przeżyje Twojego życia.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2015-12-12 o 07:31
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 07:38   #160
onomatopejka
Raczkowanie

Ja Ci radzę autorko, żebyś urodziła. Głównie ze wzgledu na to co powiedział Ci lekarz - że możesz mieć problemy z zajściem w ciążę. Sytuacja rzeczywiście nie ciekawa, głównie przez finanse. Czy rodzina wesprze Cię w razie czego? Najgorszy będzie pierwszy rok czy dwa, później możesz szukać pracy. A w czasie ciąży może jakieś korepetycje lub praca zdalna? No i gdyby chłopak okazał się niesłowny, zawsze możesz, a nawet powinnaś, walczyć o alimenty.
onomatopejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 08:45   #161
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez onomatopejka Pokaż wiadomość
Ja Ci radzę autorko, żebyś urodziła. Głównie ze wzgledu na to co powiedział Ci lekarz - że możesz mieć problemy z zajściem w ciążę. Sytuacja rzeczywiście nie ciekawa, głównie przez finanse. Czy rodzina wesprze Cię w razie czego? Najgorszy będzie pierwszy rok czy dwa, później możesz szukać pracy. A w czasie ciąży może jakieś korepetycje lub praca zdalna? No i gdyby chłopak okazał się niesłowny, zawsze możesz, a nawet powinnaś, walczyć o alimenty.
Po ciąży może być problem z ponownym zajściem.
Rodzice autorki są chorzy i nie powinna zwalac się im na głowę.
Kiedy autorka ma iść do pracy? Jak dziecko skończy 3 lata żeby je wzięli do przedszkola czy autorka ma oddać do żłobka i spędzać z dzieckiem tylko noce? A jak dziecko będzie chore i będzie wymagało opieki? Jeśli dziewczyna wróci do pl a ojciec nie będzie płacił alimentów to FA nie wypłaca za gościa z zagranicy, więc dziewczyna jedyne co może zrobić to liczyć na "uprzejmość" ojca
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 09:07   #162
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
"Zauważyłem , że wszyscy , którzy popierają aborcję zdązyli się już urodzić" Ronald Reagan
a ja zauważyłam, że wszyscy którzy wierzą w niebo nie zdążyli jeszcze umrzeć he he.

Cytat:
"Chcę podkreślić jedno: moim zdaniem życie ludzkie zaczyna się od zapłodnienia, ale nie można zaprzeczyć, że do pewnego momentu jest to życie zależne, zależne od organizmu matki." Romuald Dębski
"pół kilo mąki, dwa jajka..." przepis na naleśniki.

uwielbiam wizaż
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 09:25   #163
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:

No to niech ten mały człowiek sobie ze mnie idzie, lol.
Stary 2015-12-12, 09:45   #164
Random84
Raczkowanie

Cytat:
i nie przeszkadza w planach, karierze i w znalezieniu faceta więc najlepiej go wyskrobać.
xxx
Bach i po kłopocie!
Aż mi się przypomniał klasyczny kawałek Sex Pistols - Bodies
https://www.youtube.com/watch?v=yzFFtBsl5ps

"She was a girl from Birmingham
She just had an abortion
She was a case of insanity
Her name was Pauline she lived in a tree
She was a no one who killed her baby
She sent her letters from the country
She was an animal she was a bloody disgrace
Body I'm not an animal
Body I'm not an animal
Dragged on a table in a factory
Illegitimate place to be
In a packet in a lavatory
Die little baby screaming fucking bloody mess
It's not an animal it's an abortion
Body I'm not animal
Mummy I'm not an abortion
Throbbing squirm, gurgling bloody mess
I'm not an discharge, I'm not a loss in
Protein, I'm not a throbbing squirm
Fuck this and fuck that fuck it all and
Fuck the fucking brat
She don't wanna baby that looks like that
I don't wanna baby that looks like that
Body I'm not an animal
Body I'm not an abortion
Body I'm not an animal
An animal
I'm not an animal...
I'm not an abortion...
Mummy! Ugh!"

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-12-12 o 12:53 Powód: Drastyczne zdjęcie.
Random84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 10:06   #165
Shar14
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez filia_ Pokaż wiadomość
co nie zmienia faktu, że to "tylko poronione" dziecko wsponiane rączki i nóżki już ma

cytat ze strony
https://mamotoja.pl/tydzien-11,ciaza-kalendarz,r6.html

"W 11. tygodniu ciąży twoje dziecko waży mniej więcej 9 gramów, a mierzy około 5 cm. Jego skóra nie jest już mlecznobiała – nabiera koloru, choć wciąż jest cienka i przezroczysta. W tym tygodniu dziecko też bardzo intensywnie rośnie.

Ciało dziecka coraz bardziej się prostuje, wydłuża się jego tułów. Głowa jest co prawda wciąż większa od reszty ciała (stanowi mniej więcej jego połowę), ale widoczny staje się podbródek i wydłuża się oraz wydłuża szyja.

W 11. tygodniu ciąży powstają mieszki włosowe i łożyska paznokci (same paznokietki zaś zaczną jednak rosnąć dopiero za kilka tygodni). Paznokcie dziecka powstają na pojedynczych paluszkach, które pooddzielały się na dłoniach i stopach zaledwie kilka czy kilkanaście dni temu. Dziecko ma już też swoje unikalne linie papilarne.

W łożysku rozrasta się sieć naczyń krwionośnych (już wkrótce przejmie ono rolę żywiciela dziecka), ciałko żółte zaś stopniowo zanika. W jamie brzusznej dziecka tworzą się jelita. Żadne USG w ciąży nie pozwoli jeszcze stwierdzić płci maleństwa, ale jeśli jest to dziewczynka, to rozwijają się już u niej jajniki – u chłopców zaś stopniowo wydłuża się penis.

Twoje dziecko tak bardzo się teraz zmienia – rączki i nóżki trzyma przed sobą, ma uszka, które wyglądają niemal jak uszy noworodka (choć jeszcze nie są osadzone we właściwym miejscu) i nozdrza na koniuszku nosa. W 11. tygodniu ciąży ukształtowane są też już jego język, podniebienie oraz sutki."

lekarze nie ratują bo nie ma żadnych szans na przeżycie
a nie chrzci się bo z zasady chrzci się człowieka, który żyje
chyba, że chodziło ci o pogrzeb to może i nie wszyscy księża się do tego stosują ale oficjalne stanowisko Kościoła jest takie, że jak najbardziej temu dziecku należy się pogrzeb
Eeee? Co ma do rzeczy co zarodek ma a co nie? Odnieś się merytorycznie do moich wypowiedzi. Podważasz opinię, że nie czuje bólu? Że nie ma jeszcze układu nerwowego?
Właśnie księża nie chcą też chrzcić (ostatnie namaszczenie) ani grzebać takich zarodków. Czemu? Może dlatego, że są tylko zarodkami, nie ludźmi? I prawa człowieka im nie przysługują? Ponadto nie mają duszy? Nieee... przecież to dziecko. :ziew:

Cytat:
Nikt za autorkę seksu nie uprawiał A może Ty zapłacisz za zabieg aborcji? Lub jesli nie będzie trzeba , to w razie jak będą komplikacje pomożesz jej finansowo itd.
Ten sam argument z d**y

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

"Zauważyłem , że wszyscy , którzy popierają aborcję zdązyli się już urodzić" Ronald Reagan

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Nie porównuj zdrowej młodej kobiety ze zdrowym dzieckiem , które nosi pod sercem z ludzmi , którzy przeżywają tragedie i są zmuszeni przerwać ciąże - zdiagnozowano poważne wady płodu. A autorka możliwe , nawet bardzo mozliwe nosi w sobie zdrową dzidzie .

Tak wiele osób pragnie mieć dzieci a nie mogą.
Z całego serca życzę wszystkim kobietom , które dokonały aborcji świadomie - bo dziecko nie pasowało do ich planów i tysiąc innych wymówek bla bla bla - żeby już nigdy nie mogły zostać matkami.
A dziękuję za życzenia, bardzo chętnie. Jeden problem z głowy.
Za to Tobie wypada życzyć tego samego, czyż nie?
I poczytaj sobie moje posty i porównia z pilotem to może ogarniesz, że to, iż ktoś nie może mieć dzieci mnie wcale nie obchodzi. Ale takim ludziom najbardziej odwala zazwyczaj.
Jeśli chcesz dyskusji zacznij odpowiadać merytorycznie, a nie sloganami i obrażaniem innych.
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
No właśnie, jak to było? Eksmisja?

Genialne nikt nie ma obowiązku poświęcać się dla drugiego człowieka, a ciąża i poród są ogromnym poświęceniem. Nie przebiegają gładko, a później zostają dolegliwości zdrowotne na całe życie. W normalnych krajach ludzie to wiedzą, tylko Polska jak zwykle sto lat za murzynami.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Shar14
Czas edycji: 2015-12-12 o 10:08
Shar14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 10:38   #166
liselotta
lise-kotta

Autorko - pisałam już na pierwszej stronie tego wątku że zakładanie tematu na wizażu w niczym nie pomoże bo zaraz zaczną się przepychanki.

Jak widać - stało się to co zwykle.

Nie przejmuj się plującą nienawiścią dorris. Zrób to co dla ciebie najlepsze.
liselotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 14:20   #167
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez Shar14 Pokaż wiadomość
Eeee? Co ma do rzeczy co zarodek ma a co nie? Odnieś się merytorycznie do moich wypowiedzi. Podważasz opinię, że nie czuje bólu? Że nie ma jeszcze układu nerwowego?
Właśnie księża nie chcą też chrzcić (ostatnie namaszczenie) ani grzebać takich zarodków. Czemu? Może dlatego, że są tylko zarodkami, nie ludźmi? I prawa człowieka im nie przysługują? Ponadto nie mają duszy? Nieee... przecież to dziecko. :ziew:

A dziękuję za życzenia, bardzo chętnie. Jeden problem z głowy.
Za to Tobie wypada życzyć tego samego, czyż nie?
I poczytaj sobie moje posty i porównia z pilotem to może ogarniesz, że to, iż ktoś nie może mieć dzieci mnie wcale nie obchodzi. Ale takim ludziom najbardziej odwala zazwyczaj.
Jeśli chcesz dyskusji zacznij odpowiadać merytorycznie, a nie sloganami i obrażaniem innych.

No właśnie, jak to było? Eksmisja?

Genialne nikt nie ma obowiązku poświęcać się dla drugiego człowieka, a ciąża i poród są ogromnym poświęceniem. Nie przebiegają gładko, a później zostają dolegliwości zdrowotne na całe życie. W normalnych krajach ludzie to wiedzą, tylko Polska jak zwykle sto lat za murzynami.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Taaak? A jakie dolegliwości Tobie zostały?

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez liselotta Pokaż wiadomość
Autorko - pisałam już na pierwszej stronie tego wątku że zakładanie tematu na wizażu w niczym nie pomoże bo zaraz zaczną się przepychanki.

Jak widać - stało się to co zwykle.

Nie przejmuj się plującą nienawiścią dorris. Zrób to co dla ciebie najlepsze.
Gdyby tylko ona tu ,,pluła nienawiścią"

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 14:47   #168
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Taaak? A jakie dolegliwości Tobie zostały?

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

No nie wiem, nikt nie życzył dorris gwałtu czy "chorej" ciąży czy jeszcze czegoś paskudnego, a ona jako JEDYNA wyleciała tutaj z jakimiś ujowymi życzeniami.

Btw - moja mama miała cesarkę 27 lat temu i ma paskudną bliznę, kostiumu dwuczęściowego nie założy. Matka mojego chłopaka miała takie komplikacje po ciąży, że gdyby zaszła kolejny raz to mogłaby jej pęknąć (pęc?).

Edytowane przez 201803111829
Czas edycji: 2015-12-12 o 15:00
Stary 2015-12-12, 15:00   #169
kennedy
Zakorzenienie

Dziewczyna zaciazyla z byle kim. Nie am pracy i jest sama. Ciaza to w tym wypadku problem a nie blogoslawienstwo. Tyle w temacie.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 15:02   #170
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez Random84 Pokaż wiadomość
i nie przeszkadza w planach, karierze i w znalezieniu faceta więc najlepiej go wyskrobać.
No dokładnie. Nie wiem co w tym dziwnego? Gdzie jest napisane "człowiek MUSI i MA OBOWIĄZEK poświęcać się w jakimkolwiek stopniu dla innych"? Nigdzie nie widziałam takiego zapisu.
Stary 2015-12-12, 15:22   #171
Random84
Raczkowanie

Cytat:
No dokładnie. Nie wiem co w tym dziwnego? Gdzie jest napisane "człowiek MUSI i MA OBOWIĄZEK poświęcać się w jakimkolwiek stopniu dla innych"? Nigdzie nie widziałam takiego zapisu.
Misiaczku nie naskakuj tak na mnie ja się przecież z tobą zgadzam. Dzięki twoim postom oraz innych "światłych" kobiet z tego forum sam przejrzałem na oczy, po co komu jakieś bruzdy w brzuchu jak można hop siup wszystko wyskrobać i nie poświęcać się dla nikogo, po takim katharsis chyba sam kopnę w tyłek moją żonę która jest w ciąży w końcu :
Cytat:
Gdzie jest napisane "człowiek MUSI i MA OBOWIĄZEK poświęcać się w jakimkolwiek stopniu dla innych"?
wyjadę do Holandii robić dobry pieniądz i żyć chwilą a dwie kulę u nogi zostawię za sobą

Edytowane przez Random84
Czas edycji: 2015-12-12 o 15:33
Stary 2015-12-12, 15:24   #172
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Misiaczku nie naskakuj tak na mnie ja się przecież z tobą zgadzam. Dzięki twoim postom oraz innych światłych kobiet z tego forum sam przejrzałem na oczy, po co komu jakieś bruzdy w brzuchu jak można hop siup wszystko wyskrobać i nie poświęcać się dla nikogo, po takim katharsis chyba sam kopnę w tyłek moją żonę która jest w ciąży w końcu :
wyjadę do Holandii robić dobry pieniądz i żyć chwilą a dwie kulę u nogi zostawię za sobą
No spoko, to twoje życie i twoja sprawa.
Stary 2015-12-12, 15:24   #173
zakonna
Naczelna Nastolatka

Chcesz mieć dzieci więc żona ci dziecko urodzi. Ktoś inny nie chce, więc ciążę usuwa. Każdy ma prawo wyboru tego, jak chce żyć.
Stary 2015-12-12, 15:30   #174
liselotta
lise-kotta

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
no nie wiem, ja widzę tylko "życzenia" dorris, która ma nadzieję, że autorka (która nota bene pragnie mieć dzieci) nigdy nie zostanie matką. czy ktoś inny życzył dorris bądź autorce aby już nigdy nie posiadała dzieci? wyzywał od morderczyń? bo jakoś nie widzę

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

ach, nie zapominajmy że jeszcze tak bardzo żałowała, że mnie nie "wyskrobano" (bo dzieciątko dzieciątku nierówne) . a jakoś nie widzę żadnej wypowiedzi w kierunku dorris, że szkoda że się urodziła
Stary 2015-12-12, 15:36   #175
Random84
Raczkowanie

Cytat:
Chcesz mieć dzieci więc żona ci dziecko urodzi. Ktoś inny nie chce, więc ciążę usuwa. Każdy ma prawo wyboru tego, jak chce żyć.
Dokładnie! Ale wy wszystkie jesteście mądre! Kobieta chce mieć dzieci więc dziecko rodzi, któraś nie chce dzieci więc dziecko topi w beczce na kapustę. " Każdy ma prawo wyboru tego, jak chce żyć."

Edytowane przez Random84
Czas edycji: 2015-12-12 o 15:37
Stary 2015-12-12, 15:37   #176
zakonna
Naczelna Nastolatka

Cytat:
Dokładnie! Ale wy wszystkie jesteście mądre! Kobieta chce mieć dzieci więc dziecko rodzi, któraś nie chce dzieci więc dziecko topi w beczce na kapustę.
Czy ktoś tutaj sugerował topienie kogokolwiek? Jeśli tak, to zacytuj z łaski swojej.
Stary 2015-12-12, 15:43   #177
liselotta
lise-kotta

zakonna, nie karm trolla
Stary 2015-12-12, 15:44   #178
zakonna
Naczelna Nastolatka

Cytat:
Napisane przez liselotta Pokaż wiadomość
zakonna, nie karm trolla
Stary 2015-12-12, 15:46   #179
Random84
Raczkowanie

Cytat:
Czy ktoś tutaj sugerował topienie kogokolwiek? Jeśli tak, to zacytuj z łaski swojej.
Masz rację, to byłoby zbyt humanitarne. Lepiej wyskrobać bachora z brzucha za pomocą kleszczy i rurki ssącej.
"KAŻDY MA PRAWO DO WYBORU JAK CHCE ŻYĆ"

Edytowane przez Random84
Czas edycji: 2015-12-12 o 15:56
Stary 2015-12-12, 15:48   #180
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Albo tabletek wywołujących silne skurcze i poronienie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości