|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aborcja?
Cytat:
|
|
#152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niedobrze mi sie robi jak czytam takie posty jak twoje. Superfajnie, ze walczysz w obronie życia nienarodzonych ludzi. I fajnie, ze wymagasz akceptacji i uszanowania twoich poglądów. Szkoda, ze poglądów innych uszanowac nie umiesz i ze traktujesz ludzi jak śmieci. |
|
|
|
|
#153 | ||
|
Pyskatka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
Śmieciem jest dla mnie taki własnie morderca, ktory z zimną krwią zabija małego człowieka . Taki ktoś nie zasługuje na to , aby kiedykolwiek nosic miano "matka" . Nigdy. Off
|
|
#154 |
|
Naczelna Nastolatka
|
No, miłość do rodzaju ludzkiego aż się wylewa z tych postów.
|
#155 |
|
Pyskatka
|
Wyłączam się z tego tematu . Niestety większość przejeli tu mordercy dzieci, a autorka ma już dawno w poważaniu ten wątek .
Nie pozdrawiam.
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję twojemu dziecku.
|
|
#157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I jeszcze co do wszystkich twoich uroczych życzeń tutaj. Oby do ciebie wróciły. Oby cały jad który tu wylewasz zatoczyl kolo i kopnął cie w 4 litery. Nie mam najmniejszej litości dla kogoś z takim paskudnym, msciwym nastawieniem. Niech ci się spelnia twoja wola. Cytat:
I idź juz off raz a dobrze a nie ze się odgrazasz ale wracasz ciągle z ta sama retoryka od nowa. Edytowane przez favianna Czas edycji: 2015-12-12 o 03:03 |
|||
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeżeli chcecie kontynuować tę dyskusję, to opanujcie się trochę. I mówię to do wszystkich.
|
|
#159 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Ech, szkoda, że zamiast udzielić konkretnej rady/wsparcia wątek zamienił się w kolejną przepychankę. Ech...niestety, nie lubię chyba retoryki proliferów.
Autorko, jeśli można coś radzić: spokojnie i na zimno przemyśl wszystkie za i przeciw, nawet wypisz je na kartce w punktach. I wtedy podejmij decyzję. Rada nie jest odkrywcza, ale sama zobaczysz, jakie argumenty przeważają. Niestety, tę decyzję musisz podjąć sama, bo nikt za Ciebie nie przeżyje Twojego życia.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2015-12-12 o 07:31 |
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Ja Ci radzę autorko, żebyś urodziła. Głównie ze wzgledu na to co powiedział Ci lekarz - że możesz mieć problemy z zajściem w ciążę. Sytuacja rzeczywiście nie ciekawa, głównie przez finanse. Czy rodzina wesprze Cię w razie czego? Najgorszy będzie pierwszy rok czy dwa, później możesz szukać pracy. A w czasie ciąży może jakieś korepetycje lub praca zdalna? No i gdyby chłopak okazał się niesłowny, zawsze możesz, a nawet powinnaś, walczyć o alimenty.
|
|
|
|
#161 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rodzice autorki są chorzy i nie powinna zwalac się im na głowę. Kiedy autorka ma iść do pracy? Jak dziecko skończy 3 lata żeby je wzięli do przedszkola czy autorka ma oddać do żłobka i spędzać z dzieckiem tylko noce? A jak dziecko będzie chore i będzie wymagało opieki? Jeśli dziewczyna wróci do pl a ojciec nie będzie płacił alimentów to FA nie wypłaca za gościa z zagranicy, więc dziewczyna jedyne co może zrobić to liczyć na "uprzejmość" ojca |
|
|
|
|
#162 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
uwielbiam wizaż |
||
|
|
|
#163 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
xxx Bach i po kłopocie! Aż mi się przypomniał klasyczny kawałek Sex Pistols - Bodies https://www.youtube.com/watch?v=yzFFtBsl5ps "She was a girl from Birmingham She just had an abortion She was a case of insanity Her name was Pauline she lived in a tree She was a no one who killed her baby She sent her letters from the country She was an animal she was a bloody disgrace Body I'm not an animal Body I'm not an animal Dragged on a table in a factory Illegitimate place to be In a packet in a lavatory Die little baby screaming fucking bloody mess It's not an animal it's an abortion Body I'm not animal Mummy I'm not an abortion Throbbing squirm, gurgling bloody mess I'm not an discharge, I'm not a loss in Protein, I'm not a throbbing squirm Fuck this and fuck that fuck it all and Fuck the fucking brat She don't wanna baby that looks like that I don't wanna baby that looks like that Body I'm not an animal Body I'm not an abortion Body I'm not an animal An animal I'm not an animal... I'm not an abortion... Mummy! Ugh!" Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-12 o 12:53 Powód: Drastyczne zdjęcie. |
|
|
|
|
#165 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie księża nie chcą też chrzcić (ostatnie namaszczenie) ani grzebać takich zarodków. Czemu? Może dlatego, że są tylko zarodkami, nie ludźmi? I prawa człowieka im nie przysługują? Ponadto nie mają duszy? Nieee... przecież to dziecko. :ziew: Cytat:
Za to Tobie wypada życzyć tego samego, czyż nie? I poczytaj sobie moje posty i porównia z pilotem to może ogarniesz, że to, iż ktoś nie może mieć dzieci mnie wcale nie obchodzi. Ale takim ludziom najbardziej odwala zazwyczaj. Jeśli chcesz dyskusji zacznij odpowiadać merytorycznie, a nie sloganami i obrażaniem innych. No właśnie, jak to było? Eksmisja? Genialne nikt nie ma obowiązku poświęcać się dla drugiego człowieka, a ciąża i poród są ogromnym poświęceniem. Nie przebiegają gładko, a później zostają dolegliwości zdrowotne na całe życie. W normalnych krajach ludzie to wiedzą, tylko Polska jak zwykle sto lat za murzynami. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Niemożliwe jest tylko to, co sami takim uczynimy... Edytowane przez Shar14 Czas edycji: 2015-12-12 o 10:08 |
||
|
|
|
#166 |
|
lise-kotta
|
Autorko - pisałam już na pierwszej stronie tego wątku że zakładanie tematu na wizażu w niczym nie pomoże bo zaraz zaczną się przepychanki.
Jak widać - stało się to co zwykle. Nie przejmuj się plującą nienawiścią dorris. Zrób to co dla ciebie najlepsze. |
|
|
|
#167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#168 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Btw - moja mama miała cesarkę 27 lat temu i ma paskudną bliznę, kostiumu dwuczęściowego nie założy. Matka mojego chłopaka miała takie komplikacje po ciąży, że gdyby zaszła kolejny raz to mogłaby jej pęknąć (pęc?). Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2015-12-12 o 15:00 |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyna zaciazyla z byle kim. Nie am pracy i jest sama. Ciaza to w tym wypadku problem a nie blogoslawienstwo. Tyle w temacie.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
No dokładnie. Nie wiem co w tym dziwnego? Gdzie jest napisane "człowiek MUSI i MA OBOWIĄZEK poświęcać się w jakimkolwiek stopniu dla innych"? Nigdzie nie widziałam takiego zapisu.
|
|
|
|
#171 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() . Dzięki twoim postom oraz innych "światłych" kobiet z tego forum sam przejrzałem na oczy, po co komu jakieś bruzdy w brzuchu jak można hop siup wszystko wyskrobać i nie poświęcać się dla nikogo, po takim katharsis chyba sam kopnę w tyłek moją żonę która jest w ciąży w końcu :Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Random84 Czas edycji: 2015-12-12 o 15:33 |
||
|
|
|
#172 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#173 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Chcesz mieć dzieci więc żona ci dziecko urodzi. Ktoś inny nie chce, więc ciążę usuwa. Każdy ma prawo wyboru tego, jak chce żyć.
|
#174 |
|
lise-kotta
|
no nie wiem, ja widzę tylko "życzenia" dorris, która ma nadzieję, że autorka (która nota bene pragnie mieć dzieci) nigdy nie zostanie matką. czy ktoś inny życzył dorris bądź autorce aby już nigdy nie posiadała dzieci? wyzywał od morderczyń? bo jakoś nie widzę
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- ach, nie zapominajmy że jeszcze tak bardzo żałowała, że mnie nie "wyskrobano" (bo dzieciątko dzieciątku nierówne) . a jakoś nie widzę żadnej wypowiedzi w kierunku dorris, że szkoda że się urodziła
|
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() " Każdy ma prawo wyboru tego, jak chce żyć."
Edytowane przez Random84 Czas edycji: 2015-12-12 o 15:37 |
|
|
|
|
#176 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Czy ktoś tutaj sugerował topienie kogokolwiek? Jeśli tak, to zacytuj z łaski swojej.
|
#177 |
|
lise-kotta
|
zakonna, nie karm trolla
|
|
|
|
#178 |
|
Naczelna Nastolatka
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() "KAŻDY MA PRAWO DO WYBORU JAK CHCE ŻYĆ" Edytowane przez Random84 Czas edycji: 2015-12-12 o 15:56 |
|
|
|
|
#180 |
|
Konto usunięte
|
Albo tabletek wywołujących silne skurcze i poronienie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

klask i:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)