Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-11, 20:37   #4111
cavagirl
Rozeznanie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

No teraz to się nie denerwuj! Jak masz możliwość sprawdzenia w niedzielę super. Trzymam kciuki!
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 20:38   #4112
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Miałam monitorowany cykl dlatego jestem pewna tej owulacji. Akurat miałam wizytę wtedy u gina.
Betę powtórzę w niedzielę po 48 h. Robiłam dzisiaj to akurat w niedzielę będzie 48h. Aż mnie brzuch z tych nerwów rozbolał
a no tak - sorry acz czasem pamięć odmawia mi posłuszeństwa Ale moja droga przecież zagnieżdżenie mogło chwilę trwać, stąd test jeszcze tego nie wyczuł. A jak bliźniaki to na bank ruszy Ci ta beta z kopyta to czekam w napięciu na wieść. I nie denerwuj się bo nie ma czym, tylko może to zaszkodzić a nie pomóc
Stary 2015-12-11, 20:46   #4113
Kasmina
Rozeznanie

Kasiu ! Gratuluje !!
Kasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 21:18   #4114
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Fanta a jak u Ciebie? Testowałas?

VelaLuca czekamy na niedzielne wyniki, nie martw się wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki!

A tak apropo to ja dziś z mężem przyjechałam do Gdańska na mały odpoczynek, głowa mi paruje od pracy

Edytowane przez zUa_tysica
Czas edycji: 2015-12-11 o 21:20
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 21:18   #4115
agusia b-rd
Raczkowanie

No w końcu coś się ruszyło... gratuluje dziewczynki!
VelaLuca - dobrze,że sprawdziłaś...3mam kciuki - musi być dobrze!
Cavagirl - może i ty powinnaś zrobić skoro też nie jesteś pewna swojego @/plamien?

Edytowane przez agusia b-rd
Czas edycji: 2015-12-11 o 21:22
agusia b-rd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 21:31   #4116
VelaLuca
Wtajemniczenie

Dziękuje dziewczyny za podtrzymanie na duchu
Co ma być to będzie i tak nie mam już na nic wpływu, pozostaje tylko czekać
Najlepsze jest to, że mój mąż ma dzisiaj urodziny Oczywiście powiedziałam mu o wyniku, gdyby była to prawda, to miałby najlepszy prezent urodzinowy w życiu!

Zua_tysica - uwielbiam Gdańsk Zazdroszczę odpoczynku

Cavagirl - dokładnie, tak jak agusia pisze, zrób betę, nigdy nic nie wiadomo
Stary 2015-12-11, 21:46   #4117
aska8999
Rozeznanie

Wiosenka84 kasia-ruda i vela luca Gratulacje!!! Ale macie fajnie a wlasnie mialam napisac, ze to chyba cisza przed burza, ten ostatni tydzien.

Vela luca ciaza pozamaciczna wcale nie jest taks czesta to chybsa 2 % luv mniej, wiev nie prsejmowalabym, ale wiadomo, ze lepiej jest hyc przezornym i to sprawdzic.

Ja jutro testuje kolo popoludnia, bo wtedy dopiero bede miala mozliwosc kupic test, to bedzie 11 dzien po owu, mam nadzieje, ze jesli zaskoczylo, to juz wykaze dam znac jutro

Edytowane przez aska8999
Czas edycji: 2015-12-11 o 21:57
aska8999 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-11, 22:32   #4118
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Rozumiem, ale ja po prostu boje się porównywania, wiadomo dzieci nie rozwijają się tak samo, ale boje się że zaczną się stresowac
To zapisz się wtedy, kiedy masz tp, chyba że masz pod sam koniec miesiąca termin to na następny miesiąc. Ale i tak nie wiesz, kiedy urodzisz i inne dziewczyny też...

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
A ja chyba dołączam do sierpniowych, bo właśnie dwie kreski u mnie. Bladzioch, ale ma prawo, bo baaardzo się pospieszylam

Kasmina, za☠☠☠iście jest być w grupie, szczególnie w 1.ciąży, to kopalnia wiedzy

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Zgadzam się!!!

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
No co za dzień! Gratuluję!!!

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Ja chyba raczej też nie uwierzę...
A co do powtórzenia to u mnie już by na pewno wyszło jakby coś było na rzeczy, od owu już ok. 18 dni
Na pewno będzie jeszcze okazja do radości. Ciężko to przyjąć, ale pozostaje nam być cierpliwym...

Cytat:
Dziewczyny.....byłam na becie
Mój wynik: 19 mIU/ml

Według norm:
Kobiety nie będące w ciąży: < 5,0
5 - 25 mIU/ml - wynik może wskazywać na wczesny okres ciąży, wskazane powtórzenie badania po min. 48 godz.
> 25 mIU/ml - ciąża, wskazane powtórzenie badania po min. 48 godz.
1-10 tydzień 202 - 231 000
11-15 tydzień 22536 - 234 000
16-22 tydzień 8007 - 50 064
23-40 tydzień 1600 - 49 413

Mam mętlik w głowie, owulacja była 15 dni temu, 19 to za mały wynik jak na ten tydzień.
Wkręciłam sobie już ciąże pozamaciczną. Bożee.........rosi: rosi:
Przestań. Ba pewno wszystko jest ok!!!

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Tule Cię...

Ja się przez ten cały okres poryczalam w pracy... Strasznie brakuje mi dziecka. A powiem Wam, że kiedyś w ogóle nie chciałam macierzyństwa. Wręcz ryczalam z obaw, że zajde w ciążę.
Moja matka by się ucieszyła, gdybym nie mogła...
Czemu by się ucieszyła??

Ja się dzisiaj zajmowałam siostrzenicą męża. Miała identyczne body jak moja Wikusia na pogrzeb. Dziwnie mi było i smutno

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Mysza jak dziadek?? Współczuje sytuacji i duże kciuki za dziadzia

Ja pracuje normalnie, w domu bym tylko spała i jadła. mam też ten komfort, że prócz większych piersi i senności nie mam praktycznie żadnych objawów - istna ciąża z zaskoczenia

Witaj
Widzę że nowa moda w narodzie - starania zaraz po ślubiepodoba mi się ten trend

To za szalony i owocny cykl:kciu ki:

Gratuluję !!!! jest przeżycie nie? ja też pierwszego zdjęcia nie mam dlatego teraz jestem czujniejsza i od razu o zdjęcie krzyczę

Witaj

Jejku kilka dni mnie nie było a tu takie coś !!!GRATULUJĘ
Nam wyszło 3 miesiące po, ale jeszcze chcieliśmy poczekać 2 miesiące

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Fanta a jak u Ciebie? Testowałas?

VelaLuca czekamy na niedzielne wyniki, nie martw się wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki!

A tak apropo to ja dziś z mężem przyjechałam do Gdańska na mały odpoczynek, głowa mi paruje od pracy
Zazdroszczę urlopu!!!!!

Cytat:
Najlepsze jest to, że mój mąż ma dzisiaj urodziny Oczywiście powiedziałam mu o wyniku, gdyby była to prawda, to miałby najlepszy prezent urodzinowy w życiu!

Wszystkiego najlepszego dla męża, przede wszystkim - dzidziusia!!!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 23:04   #4119
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
My to się naprawdę zgrałyśmy w tym cyklu. U mnie na bank to musiał jednak być okres, bo na początku przypominało trochę, a skoro I kreska to czekam teraz na owu. Nie wiem jak wyluzować i o tym nie myśleć
Ja też mam doła na maksa, szwagierka w ciąży, zaraz święta i w ogóle...Płaczę na wszystkich filmach, wszystko mnie nie denerwuje...
Oj, mnie też zaczyna się jakaś melancholia, coraz częściej boję się że nie zajdę szybko i sama tu zostanę :-(

Cytat:
A ja chyba dołączam do sierpniowych, bo właśnie dwie kreski u mnie. Bladzioch, ale ma prawo, bo baaardzo się pospieszylam

Kasmina, za☠☠☠iście jest być w grupie, szczególnie w 1.ciąży, to kopalnia wiedzy

Serdeczne gratulacje, oby wszystko było dobrze :-*

Cytat:

Według norm:
5 - 25 mIU/ml - wynik może wskazywać na wczesny okres ciąży, wskazane powtórzenie badania po min. 48 godz.

Mam mętlik w głowie, owulacja była 15 dni temu, 19 to za mały wynik jak na ten tydzień.
Wkręciłam sobie już ciąże pozamaciczną. Bożee.........rosi: rosi:
Ejjj ja się tak nie bawię :-P co wyście powariowały?? ;-) żartuję oczywiście

VelaLuca myślę że jesteś w ciąży, beta na to wskazuje, i proszę się tu nie martwić bo będzie dobrze i już. Tak więc gratuluję Tobie też :-D

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj zajmowałam siostrzenicą męża. Miała identyczne body jak moja Wikusia na pogrzeb. Dziwnie mi było i smutno
Rzeczywiście dziwnie musiałaś się czuć, pewnie powróciło trochę wspomnień :-(

Ty masz już stwierdzony ten zespół antyfosfolipidowy? Czy czekasz jeszcze na jakieś wyniki?

Ja już w domu po pracy, usypiam małą bo czekała na mnie, miała dziś dzień pasibrzucha, nigdy chyba tyle nie zjadła przez dzień (z relacji męża):-D jutro jedziemy do teściów, średnio mi się chce, ale trzeba od czasu do czasu. Myślałam, że będą mieli prezent na święta z mojej ciąży, a się wcale nie zapowiada... Śluz suchy, plamienie się skończyło, delikatny pms chyba się za ty zaczyna :-/

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 23:51   #4120
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:

Spoko, ja miałam Córkę ze złotego strzału a tu już tak super nie będzie..

Oo akurat płacz i nerwy to jak ciąża

może teraz też będzie szybko skoro pierwszy raz tak zaskoczyło to naprawdę jest nadzieja, wiesz, że jesteście płodni

a co do płaczu i nerwów to ja co miesiąc osytatnio w ciązy jestem, bo przed @ becze, jęcze, marudze wszystko na raz

Cytat:

jejku cudownie, że się udało gratulacje! napisz coś jak wygląda taki zabieg, załapałaś się na refundacje?

Cytat:

Według norm:

Wkręciłam sobie już ciąże pozamaciczną. Bożee.........
wg mnie jesteś w ciąży, z tego co wiem to pozamaciczna przyrasta prawidłowo dopiero w pewnym momencie przestaje także nie panikuj!! ja bym powtorzyła po 24 i obliczyła przysrost, bo wiem, ze 48 bym nie wytrzymała ale to twoja decyzja. w kazdym razie pozamaciczna chyba nie masz sie co martwic póki co!

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Oj, mnie też zaczyna się jakaś melancholia, coraz częściej boję się że nie zajdę szybko i sama tu zostanę :-( t
nie zostaniesz... u mnie ciągle lipa, mam doła takiego i takie czarne myśli, że sama ze sobą nie wytrzymuję. myślalam, że to bedzie przyjemność staranie się, a nie jest. mam przeczucie, że będzie źle, a mam 31 lat i to mnie przeraża. naprawde chcialabym się doczekać choć jednago bobasa...

Edytowane przez __malaMi__
Czas edycji: 2015-12-12 o 00:23
__malaMi__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 10:03   #4121
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusia b-rd Pokaż wiadomość
No w końcu coś się ruszyło... gratuluje dziewczynki!
VelaLuca - dobrze,że sprawdziłaś...3mam kciuki - musi być dobrze!
Cavagirl - może i ty powinnaś zrobić skoro też nie jesteś pewna swojego @/plamien?

Cytat:

Pomyślałam o tej becie wczoraj...ale boję się kolejnego rozczarowania...

VelaLuca, trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!

Cytat:

Współczuję, to musiało być bardzo nieprzyjemne
Cytat:
Oj, mnie też zaczyna się jakaś melancholia, coraz częściej boję się że nie zajdę szybko i sama tu zostanę
Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
nie zostaniesz... u mnie ciągle lipa, mam doła takiego i takie czarne myśli, że sama ze sobą nie wytrzymuję. myślalam, że to bedzie przyjemność staranie się, a nie jest. mam przeczucie, że będzie źle, a mam 31 lat i to mnie przeraża. naprawde chcialabym się doczekać choć jednago bobasa...

Spoko, ja mam 30 (jeszcze przez 5 mies. ). Też już ze sobą nie wytrzymuję i chyba TŻ też czasem mam mnie dość Zawsze jak coś jest nie tak między nami, to jest to moja wina, mam wrodzony talent do psucia tego, co jest dobrze... Nie no, przesadzam trochę, ale mam wrażenie, że to kolejne braki dwóch kresek mnie coraz bardziej łamią. TŻ ma zupełnie inne podejście do życia niż ja, jest optymistą, nie przejmuje się bzdurami. Ja to nerwus o byle co, czarnowidz itd. Myślę, że On nie do końca rozumie co ja przechodzę, sama chyba nie rozumiem dlaczego aż tak ni to zaczęło doskwierać. Jeszcze niedawno mieliśmy plan starać się w przyszłe wakacje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 10:20   #4122
monique_05
Raczkowanie

Gratuluję dziewczyny :klaski:
monique_05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 10:21   #4123
wiosenka84
Zadomowienie

Niestety wczoraj nie zdążyłam już do laboratorium na betę. Pójdę w poniedziałek lub wtorek. Za to dzisiaj zrobiłam znowu test. I wydaje mi się że druga kreseczka jest troszkę ciemniejsza. Aż się popłakałam. Wrzucam zdjęcia. Czy też tam widzicie drugą kreseczkę? Jedno zdjęcie jest testu wczorajszego, a drugie dzisiejszego.
Cytat:
Napisane przez aniusia49 Pokaż wiadomość
Trzymam mocno kciuki!!

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Gratulacje wiosenka84 )))))))

Cytat:
Po cichu gratuluję Wymarzony świąteczny prezent
Wiosenka, który to był cykl u Ciebie?

Trzeci cykl.
Cytat:
Gratuluję!!!!

Cytat:
Napisane przez Panna_Hanna Pokaż wiadomość
Jupi gratki! Kciuki za wysoka bete stara spiewka :P Chyba kazda mowi "bledziutka kreska, nie wierze, musze powtorzyc, czekajcie jeszcze z gratulacjami"
Panna Hanna jak kreseczka jest mega blada to naprawdę ciężko uwierzyć. Mężowi też jeszcze nie powiedziałam, bo w sumie nie byłam pewna czy ja tam widzę drugą kreseczkę czy to moja wyobraźnia...
Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Wisienko!! Gratuluje!! Ja na początku też nie wierzyłam a jednak widziałam już Kruszynke na USG

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Początkowo zastanawialam się czy dołączyć do lipcowek czy sierpniowek. A teraz jak gin. wyznaczył mi termin stwierdziłam że chyba nie dołączenie do żadnej z grup... Boje się że zaczne się denerwowac
Kasmina super że już widziałaś Kruszynkę
Na kiedy masz wyznaczony termin?
Cytat:

Kasia pamiętam jak obie miałyśmy testować 15.12
Cytat:
VelaLuca beta wskazuje na ciążę A jakiej czułości testy robiłaś? Bo może te 25 i dlatego testy wychodziły Ci negatywne. Jednak badanie z krwi jest bardziej wiarygodne
Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Jejku kilka dni mnie nie było a tu takie coś !!!GRATULUJĘ

Cytat:
Napisane przez aska8999 Pokaż wiadomość
Wiosenka84 kasia-ruda i vela luca Gratulacje!!! Ale macie fajnie a wlasnie mialam napisac, ze to chyba cisza przed burza, ten ostatni tydzien.

Ja jutro testuje kolo popoludnia, bo wtedy dopiero bede miala mozliwosc kupic test, to bedzie 11 dzien po owu, mam nadzieje, ze jesli zaskoczylo, to juz wykaze dam znac jutro

Asia jak u Ciebie test?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (88,2 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image (3).jpg (91,0 KB, 52 załadowań)
wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 10:25   #4124
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiosenka84 Pokaż wiadomość
Niestety wczoraj nie zdążyłam już do laboratorium na betę. Pójdę w poniedziałek lub wtorek. Za to dzisiaj zrobiłam znowu test. I wydaje mi się że druga kreseczka jest troszkę ciemniejsza. Aż się popłakałam. Wrzucam zdjęcia. Czy też tam widzicie drugą kreseczkę? Jedno zdjęcie jest testu wczorajszego, a drugie dzisiejszego.
Oczywiście, że jest piękna druga kreseczka
Stary 2015-12-12, 11:30   #4125
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzeci cykl
Ja widzę piękne II kreski też robilam ten test i na nim miałam najbledszą kreche. Jak byś kupiła bardziej czuły to nie miałabyś wątpliwości leć powiedzieć TŻ i zdaj relacje jak to przyjoł

PS cavagirl głowa do góry. Nie będę Ci pisać że trzeba odpuścić i się nie przejmować bo wiem, że się tak nie da. Napiszę Ci za to że trzymam za Ciebie mocno kciuki i jestem pewna że już nie długo zobaczysz te upragnione II kreski na teście

Edytowane przez chudziaszek11
Czas edycji: 2015-12-12 o 11:37
chudziaszek11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 11:49   #4126
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, mnie też zaczyna się jakaś melancholia, coraz częściej boję się że nie zajdę szybko i sama tu zostanę :-(

Serdeczne gratulacje, oby wszystko było dobrze :-*

Ejjj ja się tak nie bawię :-P co wyście powariowały?? ;-) żartuję oczywiście

VelaLuca myślę że jesteś w ciąży, beta na to wskazuje, i proszę się tu nie martwić bo będzie dobrze i już. Tak więc gratuluję Tobie też :-D

Rzeczywiście dziwnie musiałaś się czuć, pewnie powróciło trochę wspomnień :-(

Ty masz już stwierdzony ten zespół antyfosfolipidowy? Czy czekasz jeszcze na jakieś wyniki?

Ja już w domu po pracy, usypiam małą bo czekała na mnie, miała dziś dzień pasibrzucha, nigdy chyba tyle nie zjadła przez dzień (z relacji męża):-D jutro jedziemy do teściów, średnio mi się chce, ale trzeba od czasu do czasu. Myślałam, że będą mieli prezent na święta z mojej ciąży, a się wcale nie zapowiada... Śluz suchy, plamienie się skończyło, delikatny pms chyba się za ty zaczyna :-/

Piszę z telefonu-pozdro szejset
Codziennie wracają wspomnienia i ja je mocno pielęgnuję. Czasem robimy sobie z tż wieczory wspomnień o rozmawiamy, wspominamy. Chcemy zapamiętać każdy szczegół, mniej ważny i bardzo ważny. Nie chcę Wikusi pamiętać tylko ze zdjęć, ale właśnie takiej na mnie, na moich rękach, u tż taka jaka była na żywo i zapach Jej też. Pamiętam gdzie jaką skórę miała itp. Na początku body nie poznałam, miałam tylko wrażenie że skądś je kojarzę i w końcu mnie olśniło.

18.12 jadę po wyniki i na wizytę. Badania mieliśmy i genetyczne, i na zespół antyfosfolipidowy i na trombofilię itd. Zobaczymy, czy jestem chora czy nie. Z jednej str wolałabym być - to by oznaczało koniec badań, ustalenie konkretnego leczenia, no i wyjaśniłaby się śmierć Wikusi, skąd te ogniska zapalne..a z drugiej wiem, że choroba to zagrożenie...
Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
może teraz też będzie szybko skoro pierwszy raz tak zaskoczyło to naprawdę jest nadzieja, wiesz, że jesteście płodni

a co do płaczu i nerwów to ja co miesiąc osytatnio w ciązy jestem, bo przed @ becze, jęcze, marudze wszystko na raz

jejku cudownie, że się udało gratulacje! napisz coś jak wygląda taki zabieg, załapałaś się na refundacje?

wg mnie jesteś w ciąży, z tego co wiem to pozamaciczna przyrasta prawidłowo dopiero w pewnym momencie przestaje także nie panikuj!! ja bym powtorzyła po 24 i obliczyła przysrost, bo wiem, ze 48 bym nie wytrzymała ale to twoja decyzja. w kazdym razie pozamaciczna chyba nie masz sie co martwic póki co!

No jesteśmy jednak organizm się zmienia po ciąży i już może nie być tak cudownie. Pisała któraś, że w ciąży temperatura powinna być podwyższona od owu cały czas, a ja mam za niską cały czas. Co prawda wtedy kiedy mogłam mieć owu też miałam za niską...

Cytat:
Pomyślałam o tej becie wczoraj...ale boję się kolejnego rozczarowania...

VelaLuca, trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!

Współczuję, to musiało być bardzo nieprzyjemne

Spoko, ja mam 30 (jeszcze przez 5 mies. ). Też już ze sobą nie wytrzymuję i chyba TŻ też czasem mam mnie dość Zawsze jak coś jest nie tak między nami, to jest to moja wina, mam wrodzony talent do psucia tego, co jest dobrze... Nie no, przesadzam trochę, ale mam wrażenie, że to kolejne braki dwóch kresek mnie coraz bardziej łamią. TŻ ma zupełnie inne podejście do życia niż ja, jest optymistą, nie przejmuje się bzdurami. Ja to nerwus o byle co, czarnowidz itd. Myślę, że On nie do końca rozumie co ja przechodzę, sama chyba nie rozumiem dlaczego aż tak ni to zaczęło doskwierać. Jeszcze niedawno mieliśmy plan starać się w przyszłe wakacje...
Znam doskonale taką zmianę planów. To normalne, instynkt macierzyński Ci się załączył!

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-12-12, 12:11   #4127
wiosenka84
Zadomowienie

Chudziaszku jakiej firmy najlepiej jest kupic test?
wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 12:37   #4128
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny chyba polecały Pepino?

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-12-12, 13:15   #4129
Nadia_2
Raczkowanie

Dziewczyny u mnie II kreski - blade ale są !!! jestem w totalnym szoku, nie mogę uwierzyć !!! Miałam testować 14.12 ale 10.12 rano zrobiłam sikańca i wyszła bladziutka, wczoraj i dzisiaj powtórzyłam na testach z innych firm no i jest . . .

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Wiosenka84, kasia-ruda i VelaLuca gratulacje !!!
Nadia_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 13:51   #4130
kasia_ruda
Zakorzenienie

Gratki! Ale seria

kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 14:02   #4131
tija93
Zakorzenienie

O kurde dziewczyny, szalejecie! I jak się nie mylę wszystkie jesteście sierpniówkami!
Stary 2015-12-12, 14:05   #4132
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nadia_2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny u mnie II kreski - blade ale są !!! jestem w totalnym szoku, nie mogę uwierzyć !!! Miałam testować 14.12 ale 10.12 rano zrobiłam sikańca i wyszła bladziutka, wczoraj i dzisiaj powtórzyłam na testach z innych firm no i jest . . .
BRAWOOOO!
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 14:10   #4133
VelaLuca
Wtajemniczenie

Istne szaleństwo
Nadia wielkie gratulacje. Miały być świąteczne prezenty to są

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 14:14   #4134
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
O kurde dziewczyny, szalejecie! I jak się nie mylę wszystkie jesteście sierpniówkami!

Ja jak się uda, to na 26.będzie termin

kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 14:26   #4135
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie najwyraźniejsza krecha była na teście Check&Go z Rossmana Kup sikaj i mężowi dobrą nowinę głoś

Cytat:
Napisane przez Nadia_2 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Wiosenka84, kasia-ruda i VelaLuca gratulacje !!!
Nadia gratuluję !!!
Wow 2 dni 4 ciąże
Stary 2015-12-12, 14:55   #4136
tabitabi
Raczkowanie

U mnie wczoraj potwierdził lekarz że testy nie kłamały także już się zadomowiłam w sierpniówkach trzymam kciuki za was dziewczyny! Ciekawe kogo jeszcze mikołaj odwiedzi
tabitabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 16:13   #4137
Fantasmagori
Zakorzenienie

Dziewczyny które mają 2 kreseczki gratuluję i proszę o zgłaszanie się który cykl był tym udanym

U mnie test - ale wiem że to za wcześnie po prostu bo dopiero 5 dni od owulacji więc i na betę za wcześnie testuję 17 grudnia...

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 16:17   #4138
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Dziewczyny które mają 2 kreseczki gratuluję i proszę o zgłaszanie się który cykl był tym udanym

U mnie test - ale wiem że to za wcześnie po prostu bo dopiero 5 dni od owulacji więc i na betę za wcześnie testuję 17 grudnia...
To trzymam ! Ja idę do ginekologa 17 i liczę na serducho
Stary 2015-12-12, 16:40   #4139
Nadia_2
Raczkowanie

Cytat:
Gratki! Ale seria

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
BRAWOOOO!
Cytat:
Istne szaleństwo
Nadia wielkie gratulacje. Miały być świąteczne prezenty to są

Nadia gratuluję !!!
Wow 2 dni 4 ciąże[/QUOTE]

Dzięki ! w poniedziałek idę na betę także będę wiedziała już coś więcej jak na razie to z wrażenia raz się śmieje a raz płacze
U mnie drugi cykl starań chociaż ja osobiście tego pierwszego cyklu nie liczę bo nawet nie wiedziałam kiedy miałam owulację po prostu jak nam się chciało to się przytulaliśmy w dni jakie popadło no i nie było tego dużo - ze 3 razy więc słabooo
Nadia_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 20:18   #4140
tabitabi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość

Pierwszy cykl

Trzymam kciuka za test
tabitabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości