![]() |
#2401 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Pozdro znad robienia zupy dyniowo - kokosowej i racuchów
![]() Cytat:
![]() 2. Hmmm, a próbowałaś kombinować z lawirowaniem między humektantami a emolientami? Czegoś w stylu humektant + emolient a domknięcie? Bo wydaje mi się że czasami włosy potrzebują czegoś takiego, zwłaszcza jak masz problemy ze skalpem. Kiedyś jeszcze była fajna, hardkorowo ciężka seria owsiano - miodowa Tigi, ale nigdzie jej już nie ma, także nie wiem jak pomóc ![]() A, no i jeszcze olejek z pestek śliwki na końce. Ale o olejkach już pewnie wiesz ![]() Haha ![]() ![]() Jako że koty, które mamy, owszem są kochane i w ogóle najlepsze, ale wychowywały się jeszcze z jego ex, a ja teraz jestem w domu i mogę się kotełkiem zająć, to uznaliśmy że jest dobry moment na trzeciego. Jak będzie jutro to wstawię foty ![]() Cytat:
![]() Ale moim top 1 jest nadal guacamole, chyba muszę się wyprowadzić gdzieś gdzie avocado jest tanie bo nie mogę znieść, że tutaj coś tak dobrego jest tak drogie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój właśnie się karmi 3 dobę, bo nowy kabel soniaka co to miał być taki super wcale taki nie jest i coś mu wolno idzie to ładowanie ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- U Hell przeczytałam "Kot klasyczny polany oliwą" ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Wróciłam, dzięki za wirtualne wsparcie, jesteście kochane ![]() ![]() ![]() Dopiero się ogarnęłam ze wszystkim, did nr 2 śpi ale pewnie wpadnie nietopesz i się skończy. Wrażenia na szybko: porody to zło ![]() ![]() Jak dojechaliśmy do szpitala to skurcze już były co 6 minut więc myślałam, że uda mi się urodzić w windzie do izby przyjęć jak na hamerykanckim filmie ale nic z tego. 12 godz męczenia ze skurczami co 2-3 min z czego rozwarcie łaskawie postąpiło po trzeciej godzinie od przyjazdu (Ewuś, ciesz się), za to konkretu 15 minut. Załapałam się na 3 godz znieczulenia, no szał. Nie ominęły mnie żadne atrakcje: oksy, cewnik, nacinanie, przekłuwanie, tylko cc nie było ![]() Lekarze niepocieszeni bo jak najpierw usłyszeli, że pierwszy poród trwał 5 godz, to z góry dali mi na drugi 3 ![]() Ale tak to spoko, fajny personel, decyzje szybko podejmowali bez męczenia, sala pojedyńcza, narzekać nie mogę. Ale trzeciego nie będzie, o nie ![]() Żałowałam przez chwilę, że nie mamy fotoreportera bo TŻ zmęczony porodem ( ![]() ![]() Co do dida to jest bardzo poważnym młodym człowiekiem, z twarzy coś pomiędzy Mistrzem Yodą, starym Chińczykiem a Gorbaczowem więc imię musi być dostojne - ja go póki co nazywam Izydorem ![]() No to tyle chyba, jak dobrze być w domu, wreszcie się wyśpię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. Dzięki, tak robię od dawna. I tak, to się sprawdzało najlepiej. Ale że zniszczenia są nie do odrestaurowania, to muszę się bujać jak Syzyf. Ooooo, śliwkowego kochałam za zapach wiadomo, na trąda se kładłam, relaksacyjnie i leczniczo, ale na włosy to mnie oświeciłaś! ![]() ![]() 3. Nie rób sobie wyrzutów, Murszafka wszystkich przestrzegała, że po przygarnięciu, ma bardzo chore kotki, tam niestety łatwiej o choroby ![]() 4. Moim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Reedziiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiks!!! ![]() ![]() ![]() ![]() JAk dobrze, że to już historia. Kongratsy dla Was obojga. Przykro słyszeć, że załapałaś się na prawie ful option ![]() ![]() No i z imieniem, to było oczywiste!!! Tak się cieszę, chyba cały Bar ![]() ![]() Zazdroszczę sali,w sumie, to na tym mi najbardziej zależy, na prywatności "po" Ale to już muszę lokalnie się zorientować. Głosuję na Wiktora!!!!!!!!! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-12 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Nindżopesz
|
Jeszcze fotę wrzucę, jakość do d... bo z telefonu i nawet nie mogę poprawić bo mi TŻ podebrał monitor więc siedzę na laptoku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Rysy co najmniej rzymskiego cesarza ![]()
![]() |
#2409 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Red, gratuluję serdecznie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Nindżopesz
|
Dziękuję zbiorczo
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Do 17go mam czas na wybór imienia, może więc Eryk ![]() Spoo, o nie, do mnie lepiej niech nie będzie podobne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wygląda na Wiktora ![]() I bardzo ładnie by się z nazwiskiem komponowało ![]() Kitty Devonek ![]() ![]() Betty, dzięki , wypróbuję ten krem na odnóża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Sensei w perfumeriach. W ciemno nie chce brać ale przygarnelabym chetnie odlew jakby ktos się dzielil
![]()
#2415 |
Zakorzenienie
|
Betty jak robiłaś Cotton Ballsy ?
Mam zamiar też się pobawić, tylko nie wiem czy klej i kordonek, czy lepiej klej, bandaże i barwniki . Mam jakies tubkowe farby Mlodego ( do jakiś zabaw ręcznych właśnie, więc pewnie by się nadały) I gdzie do cholerki kupuje się baloniki na wodę, ja widze wszędzie tylko zwykłe ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Resztki wloczek i kordonkow, wikol z woda i baloniki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I jak powyżej - Wiiiiktor! No i jak napisała Rejcz, szacun że nie zaczarowywujesz porodu ![]() Cytat:
Tuniora, jak jeszcze jadłam mięso, obrzydziła mi koleżanka, mówiąc że przy łowieniu tuńczyków giną delfiny, i od tamtej pory w każdym tuńczyku wydawało mi się że widzę łuski delfina ![]() Ale z chilli brzmi dobrze ![]() 2. No wiem o co chodzi, jak wracałam do naturalnego koloru włosów to trzeba je było rozjaśnić od cholery i też były zniszczone. Ale nie dociążałam ich jakoś bardziej, po prostu byłam cierpliwa i pieczołowicie o nie dbałam tymi wszystkimi olejkami i półproduktami ![]() Co do śliwkowego: ależ proszę ![]() ![]() 4. Dobrze zrobiłaś, u mnie to było bardziej wyczesywanie grud i włókien awokado niż wymywanie maski z włosów ![]() ![]() ![]() Skoro już pojawił się temat imion, to może doradzicie mi w kwestii kociego imienia? ![]() Moje typy na ten moment to: - derp - ozzy - dimsum - racuch - klaus - bourbon ... no ale pewnie jeszcze coś się zmieni jak go poznam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 | |||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tż ![]() Ale did nie ma zielonych odstających uszu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() macham snad ukręcenia kapusty z grzybami do pierogów z własnego kapkisza ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
Czy pierogi z mąki gryczanej robi się tak samo jak z pszennej?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Derp - fajowe i Ozzy resztę i tak będziecie skracać. Ale faktoza, dopasuje się do charakteru. Przez skórę/sieciunię czuję jednak że to będzie cały Derp! Daj znać co i jak, oraz słit focie. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-12 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Na dobranoc
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Piers do przodu
|
Dobry Alien nie jest zły
![]()
#2425 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz...w sumie to moge Was sfotografować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
karkki- sa rózne stajle noworodkowe, ale geddes jest juz passe ;-P a fogle to jak to za noworodki mniej??- sesja noworodkowa trwa 3-6 godzin tak ze wiesz... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-12-13 o 01:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() i żaby ten rozpak kiedyś nastąpił, bo obawiam się ze będę się bujać w bólach do nowego roku ![]() ![]() Cytat:
![]() ja mam ciągłe bóle jak przed @, chyba moje rozwarcie cały czas pracuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mi też wygląda na Wiktora ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Wtajemniczenie
|
Redziaaaa
![]() ![]() Gratulacje! ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Kociak bourbon, ozzy ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Ewuś, czymam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 | |
Mother of Cats
|
Ad. 1. Nie płoń się. Po prostu jesteś dobra w te klocki
![]() ![]() Ad. 2. Ale to tak jakby jeszcze nie teraz - ani malucha, ani nawet piłki ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() Hell, wstępnie głosuję za Bourbonem ![]() Z ciekawych kocich imion: znajomi mieszkający teraz w Krainie Wiatraków maja Vermeera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Nindżopesz
|
Nadrabiam pobieżnie więc jeszcze raz dziękuję komu nie dziękowałam
![]() ![]() Hellkitty, nazwij go Racuch ![]() Ad karmienia publicznie - ja bym się czuła niekomfortowo, dopuszczam tylko wyjątkowe okazje typu w poczekalni do pediatry jeśli nie ma gdzie się schować etc. Jak jeździliśmy gdzieś z takim przycykowym didem bo już było trzeba, to taksówką, żeby potem nie zmieniać pieluch w autobusie itp. Głównie to i tak nam o wygodę chodziło, dla mnie żadne zwiedzanie/kupowanie/załatwianie czegoś jeśli mam takie małe pod pachą, które może się znienacka rozryczeć. Polly, mi się w Twoich zdjęciach podoba naturalność. Znaczy lubię takie "zwykłe" plenerowe ale też nie za zwykłe, żeby było fajne światło, przeświecające słońce albo jakaś rozmyta zielenina na pierwszym/ostatnim planie. Chociaż nie powiem, te didy-pszczółki etc. też są fajne i też mogłabym mieć takie zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Dla mnie mniej, bo nie trzeba po polu latać. Małe leży, nie rusza się, wystarczy dobrze oświetlić i uchwycić to, co jest najpiękniejsze w maluchu. I to wszystko. Chyba faktycznie dźwigać nie mogę, bo dowlekłam do szpitala zgrzewkę wody i bolą mnie łydki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.