Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-13, 11:59   #2791
Balonoowa
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez Aleksis22 Pokaż wiadomość
W piątek miałam operacje, czuje się świetnie (wiadomo- jakiś dyskomfort jest) i bez wahania bym to powtórzyła to była moja pierwsza operacja w życiu, ale nie ma co się denerwować najważniejsze jest nastawienie ) nie bardzo mam czas pisać, odezwę się wieczorem i może jakieś fotki wrzucę
JA JESTEM TĄ, CO MA MNIEJ NIŻ 300 ML ;p Więc u mnie dziewczyny nie będzie szału, zwykłe małe cycki. A co najlepsze mam autostradę między piersiami ale i tak je kochaaaam )) nie ma co się dołować. Pozdrawiam, ściskam i całuje
Czekamy na zdjęcia!

Szybkiego powrotu do zdrówka i dobrego samopoczucia
Balonoowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 12:13   #2792
cygaro13
Raczkowanie

1. chciałam wrzucic fotkę, ale zawsze Bianeczka wrzuca przede mną...i już mam dość... buuu, nie wrzucam

2. cała awantura trochę do dupy... Polki często jeżdzą do Czechów, a Brytyjki do Polski... wszędzie sa partacze tak jak mistrzowie, ale i tak sprowadzcie się na Ziemię, bo:

3. cycki marzeń to jedno, a to co Wam wyjdzie i na co anatomia pozawala to drugie... zdjęcie cycków marzeń miałam u jednego i drugiego dra i obaj powiedzieli, ze piękne ale u mnie nie wyjdą, mam okrągłą klatkę z jednej strony i asymetrię obojczyków i rowka mieć nie będę, cokolwiek bym tam nie włożyła

4. może dla Was moje cycki są asymetryczne, ale dla mnie i mojego męża to dzieło sztuki i patrzę na swoją wyjściówkę dla porównania a nie na cycki, jakie chciałabym mięć. Nie chcialam plastyki, nie chciałam podniesienia i dodatkowych szwów, może nie są idealne, ale dla mnie są tym, co stawia mnie w rzędzie z pieknymi i szczęsliwymi kobietami. Niektórzy będą nadal nieszczęsliwi, nawet z cyckami ...
Stary 2015-12-13, 12:36   #2793
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez palmitis Pokaż wiadomość
p4w - serdeczne gratulacje!!! i dobrej rekonwalescencji

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
Miałam dokładnie to samo. Wydawało mi się, że pójdę, zrobię i będę zadowolona. A tu się okazuje, że nie tak łatwo
Dobrze, że są takie miejsca jak to bo lekarzy czasem zjada rutyna i zapominają nas poinformować o wielu istotnych rzeczach albo robią piersi pod swój gust a nie gust pacjentki.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

p4w, super, że jesteś zadowolona. Teraz tylko szybko wracaj do siebie.
Jak to jest z ekspanderem ? Wymienia się go na normalny implant ?
tak, po kilku miesiącach po napełnieniu do pożądanego rozmiaru się wymienia na implant
przy czym trzeba napełnić ok 100 ml więcej niż będę chciała w implancie, ale jakoś sobie nie wyobrażam tego - docelowo będę miała ok 400 ml, więc ekspander będzie miał 500? dopytam przy okazji, bo to temat na następne miesiące

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 12:59   #2794
cygaro13
Raczkowanie

Cytat:
Jakoś strasznie nisko te piersi. Co sądzicie ??
specjalistką nie jestem, ale weźcie pod uwagę, że implant musi być umieszczony tak, że jego środek (czubek) jest tam, gdzie sutek - jeśli miałby byc umieszczony wyżej- to bez plastyki (przeniesienia sutka) nie da rady... może dziewczyna sie nie chciała na to godzić?

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

no dobra, jednak wrzuciłam 3 nowe fotki, zobaczcie jak sie zmniejszyły...dziwie się, że piszecie, że sie wybijają do przodu...ja mam wrażenie, że sie kurczą
Stary 2015-12-13, 13:01   #2795
Jakamila
Raczkowanie

Heeej, wstawiłam zdjęcie do galeri, gdyby któraś chciała mi doradzić,
albo powiedzieć, czy na dobry implant sie decyduje, czy brać większą projekcje, to byłabym wdzieczna.
Ostatecznie uproszone Mentor 400 UHP

162 cm, 53 kg
72cm pod biustem/ 84cm w biuście
Jakamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 13:17   #2796
mano3891
Rozeznanie

Aleksis, gratulacje. Miło słyszeć jak ktoś jest zadowolony

Cygaro, też nie jestem ekspertem w sprawie powiększania piersi Może faktycznie tak było, że pacjentka został poinformowana o efekcie końcowym ale przyznasz, że wygląda to dość dziwnie
Stary 2015-12-13, 13:28   #2797
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudulka91 Pokaż wiadomość
Miałaś rację, zgodził się na piątek czyli rozumiem ze we wtorek mogę sama ściągnąć te plasterki i się wykąpać legalnie?

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Biedna. Ja to podejrzewam ze nawet jak bol minie to nie będę miała odwagi się śmiać z tego :p
Mysle ze po tygodniu tak, ja wlasnie moglam po pierwszej kontroli czyli... minal tydzien, plastry sciagniete. Myj delikatnie. Rany psikaj octaniseptem. Ja dodatkowo smarowalam tribioticiem. Wtedy dobrze schodzi to "zielone" czyli strupki i nie rozwijaja sie bakterie, a po 10 dniach smarowalam mascia z wit E,D, ktora jest np do pielegnacji skory po makijazu permanentnym (czyli skora moze oddychac). Wazelina nie zabardzo

Cytat:
Jakoś strasznie nisko te piersi. Co sądzicie ??
No wlasnie, niby nisko ale jednak sutek po srodku, czyli tak jak powinien być

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
witajcie, ja jestem prawie tydzień po mastektomii podskórnej z ekspanderami
czuje się dość dobrze, w klinice byłam 5 dni i z tego co widziałam po "normalnych" zabiegach powiększani/podwieszania piersi pobyt trwał też 4-5 dni
opieka, warunki super, czyściutko; wszystko bardzo skrupulatnie sprawdzają przed operacją

jestem bardzo zadowolona z operacji - doktor nie idzie na łatwiznę - jest bardzo dokładny i z tego co zaobserwowałam robi sporo poprawek

robiłam w Szczecinie u dr A.Ś. - mam już wstępnie dopełnione ekspandery, więc w sumie wyglądam jak przed op tylko z siniakami następne dopełnienie w styczniu

polecam w każdym razie, bo chyba na tym wątku jakoś jego nazwisko się nie przewijało
Trzymam kciuki aby wszystko bylo tak jak powinno być !!!!

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
W piątek miałam operacje, czuje się świetnie (wiadomo- jakiś dyskomfort jest) i bez wahania bym to powtórzyła to była moja pierwsza operacja w życiu, ale nie ma co się denerwować najważniejsze jest nastawienie ) nie bardzo mam czas pisać, odezwę się wieczorem i może jakieś fotki wrzucę
JA JESTEM TĄ, CO MA MNIEJ NIŻ 300 ML ;p Więc u mnie dziewczyny nie będzie szału, zwykłe małe cycki. A co najlepsze mam autostradę między piersiami ale i tak je kochaaaam )) nie ma co się dołować. Pozdrawiam, ściskam i całuje
Jestes zadowolona ! I super. O to chodzi. Tu nie ma rywalizacji na wielkosc, projekcje, a o to po co to robimy. O efekt koncowy aby byl taki jak chcemy. Ale to tez nie rywalizacja. To ma byc spelnienie naszych marzen o cyckach.

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
1. chciałam wrzucic fotkę, ale zawsze Bianeczka wrzuca przede mną...i już mam dość... buuu, nie wrzucam

2. cała awantura trochę do dupy... Polki często jeżdzą do Czechów, a Brytyjki do Polski... wszędzie sa partacze tak jak mistrzowie, ale i tak sprowadzcie się na Ziemię, bo:

3. cycki marzeń to jedno, a to co Wam wyjdzie i na co anatomia pozawala to drugie... zdjęcie cycków marzeń miałam u jednego i drugiego dra i obaj powiedzieli, ze piękne ale u mnie nie wyjdą, mam okrągłą klatkę z jednej strony i asymetrię obojczyków i rowka mieć nie będę, cokolwiek bym tam nie włożyła

4. może dla Was moje cycki są asymetryczne, ale dla mnie i mojego męża to dzieło sztuki i patrzę na swoją wyjściówkę dla porównania a nie na cycki, jakie chciałabym mięć. Nie chcialam plastyki, nie chciałam podniesienia i dodatkowych szwów, może nie są idealne, ale dla mnie są tym, co stawia mnie w rzędzie z pieknymi i szczęsliwymi kobietami. Niektórzy będą nadal nieszczęsliwi, nawet z cyckami ...
â˜☠â˜☠â˜☠łam

Ja jestem przeszczesliwa nawet z czeskimi cyckami
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 13:56   #2798
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
witajcie, ja jestem prawie tydzień po mastektomii podskórnej z ekspanderami
czuje się dość dobrze, w klinice byłam 5 dni i z tego co widziałam po "normalnych" zabiegach powiększani/podwieszania piersi pobyt trwał też 4-5 dni
opieka, warunki super, czyściutko; wszystko bardzo skrupulatnie sprawdzają przed operacją

jestem bardzo zadowolona z operacji - doktor nie idzie na łatwiznę - jest bardzo dokładny i z tego co zaobserwowałam robi sporo poprawek

robiłam w Szczecinie u dr A.Ś. - mam już wstępnie dopełnione ekspandery, więc w sumie wyglądam jak przed op tylko z siniakami następne dopełnienie w styczniu

polecam w każdym razie, bo chyba na tym wątku jakoś jego nazwisko się nie przewijało
gratuluje!!

Cygaro wracam z Galerii i bardzo mi sie podobają Twoje piersi!!!!!
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 14:21   #2799
_Bianeczka_
Rozeznanie

Nie pamietam kto sie pytal
Ale jeden staniczek jest z firmy Ava a drugi Krisline.

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Jakamila Pokaż wiadomość
Heeej, wstawiłam zdjęcie do galeri, gdyby któraś chciała mi doradzić,
albo powiedzieć, czy na dobry implant sie decyduje, czy brać większą projekcje, to byłabym wdzieczna.
Zmien galerie na prywatną
Stary 2015-12-13, 14:22   #2800
ismenka
Zakorzenienie

Cygaro, brawo mądra kobieto!!! o to właśnie chodzi, to my się mamy czuć super z naszymi cycami. Moje idealne być nie muszą, będą moje a mąż juz się doczekać nie może haha. a jeszcze niedawno uznawał, że jestem nienormalna

p4w gratuluje!!!!!!

Aleksis super czekamy na foty!

jak ja się już doczekać nie mogę !!!
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 15:21   #2801
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość

Dobrze napisane . Ja coraz bardziej przekonuję się do swoich piersi, przede wszystkim są dobrze zrobione, nie wyglądają sztucznie, a tego bardzo się obawiałam. Przyjdzie czas, to wymienię na większy rozmiar, a do tej pory nie będę rozpaczać z powodu cycków, bo chciałam większe, a wyszły mniejsze. Pozbyłam się kompleksu i to jest najważniejsze, nie jakieś dążenie do ideału.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 15:30   #2802
madlen666
Zadomowienie

DZIEWCZYNY mam jakas plamke na piersi facet mnie scisnal i mi sie zrobila i juz szczerze mowiac utrzymuje sie to jzu ze 2-3mesiace dziwnie to wyglada gdzie mam isc zeby to jakis lekarz obejrzal boje sie ze cos mozez implantemsie stalomyslam ze samo sie wchlonie ale tyle czasu minelo a to dalej jest nigdy nie mialam zadnych takich zmain na piersi

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2015-12-13 o 15:32
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 15:32   #2803
myszola21
Zakorzenienie

Madlen a nie mozesz sie zgłosić do swojego lekarza chirurga? albo mu zdjęcia przesłać?

OXY

56,6->56,3->55,9->55,2

Stary 2015-12-13, 15:35   #2804
kasia4201
Raczkowanie

Smile Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cześć Dziewczyny

Bianeczka i Cygaro wracam z Waszych galerii.
Cygaro masz mega naturalne piersi, sa piękne, rozmiar jest świetny a tatuaż również bardzo mi się podoba.
Bianeczka extra staniki i piersi extra w nich wygladaja. już nie mogę się doczekać operacji jak patrze na Wasze zdjęcia.

byłam w piątek na usg piersi, lekarz trochę mnie wystraszył, że przy implancie ciężko jest wykryć zmiany w piersiach.
ogólnie był bardzo miły, fajny facet ale stwierdził, że nie rozumie po co robie sobie implanty, jego zdaniem mam naprawdę dobry biust. stwierdził, że chyba nie widziałam jeszcze biustu w kiepskiej kondycji i wywiązała się z tego cała rozmowa. poczułam się znowu jak kosmitka, jak próżna laska, która nie ma co robić z kasa i już nie wie co ma wymyślić, wiec wymyśliła sobie implanty. ale to tak zawsze będzie. moja przyjaciółka dowiedziała się wczoraj przypadkiem, i tez zachowała się nie fanie, zamiast wesprzeć mnie w tym co robie, cieszyc się moim szczęściem i tym ze spełniam marzenia.

Aleksis gratuluje piersi
Stary 2015-12-13, 15:35   #2805
madlen666
Zadomowienie

wole pojsc do lekarza na miejscu niz jechac 7godzin w jedna strone po zatym nie mam czasu zeby poswiecic jeden caly dzien zeby dojechac do wroclawia

boje sie ze moga to byc jakies zmiana nowotworowa lub pekniety implant

gratuluje nowym posiadaczkom pieknych biustow

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2015-12-13 o 16:19
Stary 2015-12-13, 16:45   #2806
cygaro13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
wole pojsc do lekarza na miejscu niz jechac 7godzin w jedna strone po zatym nie mam czasu zeby poswiecic jeden caly dzien zeby dojechac do wroclawia

no co Ty! nie możesz mieć takich myśli! biegnij choćby do rodzinnego, a najlepiej na usg piersi

Dzieki jesteście kochane fajnie tutaj ALE ważna rada: warto mieć dystans do forum
Stary 2015-12-13, 16:53   #2807
madlen666
Zadomowienie

usg piersi mialam juz robione dwa razy po operacji ,po niedzili szukam jakiegos plastyka w warszawie ktory mnie przyjmie i to obeirzy bo nie ciekawie to wyglada i powie co mam zrobic z tym

KOREKTA NOSA
Stary 2015-12-13, 17:14   #2808
Jakamila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia4201 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Cygaro masz mega naturalne piersi, sa piękne, rozmiar jest świetny a tatuaż również bardzo mi się podoba.
Bianeczka extra staniki i piersi extra w nich wygladaja. już nie mogę się doczekać operacji jak patrze na Wasze zdjęcia.

byłam w piątek na usg piersi, lekarz trochę mnie wystraszył, że przy implancie ciężko jest wykryć zmiany w piersiach.
ogólnie był bardzo miły, fajny facet ale stwierdził, że nie rozumie po co robie sobie implanty, jego zdaniem mam naprawdę dobry biust. stwierdził, że chyba nie widziałam jeszcze biustu w kiepskiej kondycji i wywiązała się z tego cała rozmowa. poczułam się znowu jak kosmitka, jak próżna laska, która nie ma co robić z kasa i już nie wie co ma wymyślić, wiec wymyśliła sobie implanty. ale to tak zawsze będzie. moja przyjaciółka dowiedziała się wczoraj przypadkiem, i tez zachowała się nie fanie, zamiast wesprzeć mnie w tym co robie, cieszyc się moim szczęściem i tym ze spełniam marzenia.

Aleksis gratuluje piersi
Hej, jestem tutaj nowa, ale rozumiem Cię, na mnie wszyscy wybałuszają oczy, z resztą u mnie to wynik chodzenia w staniku z pushup'em, myślą że nie wiadomo co tam mam, a 3/4 to poduszka

Robisz to dla siebie nie dla innych, zeby czuć się jeszcze bardziej sexy
Przyjaciółka może jest zazdrosna, a lekarz naogladał się piersi, to porównuje, ale nie tylko te zniszczone maja prawo być piękniejsze.

W sumie moge powiedzieć na swoim przykładzie, bo lubie swoje cycki i nie mam ich w jakikolwiek sposób okaleczonych, czy po ciążach, ja po prostu chce je udoskonalić, 2 godziny operacji, a jakie samopoczucie i życie piękniejsze na całe lata

162 cm, 53 kg
Stary 2015-12-13, 17:22   #2809
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia4201 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Aleksis gratuluje piersi
mi lekarz też tak mówił w L.C ale ja swoje wiem, no my kobiety wiemy lepiej

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość

gratuluje nowym posiadaczkom pieknych biustow
nie wiedziałam, że masz tyle drogi no i jak miałaś już usg robione to faktycznie zgłoś sie do plastyka jakiegoś, może do L.C? tam jak zapiszesz sie do ankiety masz -50% na konsultacje...

OXY

56,6->56,3->55,9->55,2

Stary 2015-12-13, 17:22   #2810
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Mysle ze po tygodniu tak, ja wlasnie moglam po pierwszej kontroli czyli... minal tydzien, plastry sciagniete. Myj delikatnie. Rany psikaj octaniseptem. Ja dodatkowo smarowalam tribioticiem. Wtedy dobrze schodzi to "zielone" czyli strupki i nie rozwijaja sie bakterie, a po 10 dniach smarowalam mascia z wit E,D, ktora jest np do pielegnacji skory po makijazu permanentnym (czyli skora moze oddychac). Wazelina nie zabardzo
Dostosuje sie do zalecen )) kiedy calkowicie strupki odpadna?
Nie wiem czy gdzies pisalas ale jaki masz teraz rozmiar swoich cycuchow?

Edytowane przez klaudulka91
Czas edycji: 2015-12-13 o 17:23
klaudulka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 18:41   #2811
Jakamila
Raczkowanie

Cytat:
Nie pamietam kto sie pytal
Ale jeden staniczek jest z firmy Ava a drugi Krisline.

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Zmien galerie na prywatną
Dziękuje, już zmieniłam

Muszę powiedzieć, ze twoje cycuchy powaliły mnie na ziemie.
Chciałabym takie ale się nie odważę

162 cm, 53 kg
Stary 2015-12-13, 18:44   #2812
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia30x Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny !!!!!
Powiedzcie mi jak to jest z tym stanikiem pooperacyjnym ???!!!
Mi lekarz powiedzial ze oni po operacji bandazuja a po tygodniu kupuje sama stanik pooperacyjny. A jak to bylo u was??? Odrazu wam zalozyli stanik czy jak to wygladało??
Mnie po operacji zabandazowali a przed wyjściem do domu zdjeli opatrunki i dali stanik
Stary 2015-12-13, 18:51   #2813
Amparito
Amparito

Witajcie dziewczyny! Dawno nic nie pisalam, bo po prostu cyce schodza na plan drugi przy natloku obowiazkow. Mijaja 4 miesiace od operacji, piersi nie sa idealne, pozostawiaja wiele do zyczenia, no ale mimo to wrzucam do galerii golasy no i w kostiumie jak naogladam sie waszych idealnych piersi to zaczynam dopatrywac sie u mnie samych wad, no ale wtedy patrze na moja wyjsciowke i mysle sobie ze powinnam sie cieszyc z tego jakie udalo sie uzyskac. Mam anatomy mentora nie sa twarde, no ale innych nie dotykalam wiec porownania nie mam. Za 2 tyg wylatuje w strone slonca wiec plazowanie bedzie, udalo mi sie kupic strow w calzedonii no i rozmiar 4, z implantem tylko 345cc, gdyby byly wieksze to w tym sklepie juz bym nic kupic nie mogla. Pozdrawiam was wszystkie no i gratuluje nowym cycolinom!
Stary 2015-12-13, 18:55   #2814
hschick
Zadomowienie

Amparito przyjmiesz zaproszenie?

Cygaro Nie wiem gdzie miałabym w takich ideałach doszukiwać się jakiś asymetri czy niedoskonałości! Masz piękne żelki <3 Nic tylko podziwiać!

Edytowane przez hschick
Czas edycji: 2015-12-13 o 19:01
hschick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 19:05   #2815
eelmirka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jakamila Pokaż wiadomość
Dziękuje, już zmieniłam

Muszę powiedzieć, ze twoje cycuchy powaliły mnie na ziemie.
Chciałabym takie ale się nie odważę
Posiedź trochę na forum, pooglądaj galerie i zobaczysz czy za miesiąc nie będziesz chciała uhp

Dziewczyny czyli mówicie że tam gdzie teraz jest sutek tam będzie dalej i pośrodku implantu?? to ja tak nie chcę, mi się podoba gdy piersi są wysoko... miała któraś przeniesienie sutka wyżej?
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 19:38   #2816
Patrycja99
Raczkowanie

Cytat:
Super, że tak dobrze znosisz i, że Ci się podobają Ja moje niestety w pełnej okazałości obejrzę dopiero po czwartkowej kontroli
Patrycja99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 19:40   #2817
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudulka91 Pokaż wiadomość
Dostosuje sie do zalecen )) kiedy calkowicie strupki odpadna?
Nie wiem czy gdzies pisalas ale jaki masz teraz rozmiar swoich cycuchow?
Nie pamietam dokladnie, ale na drugiej wizycie jeszcze mialam i lekarz zalecil smarowac maścią. Wydaja mi sie ze jakos miedzy 3 a 4 tygodniem.
Rozmiar implantow u mnie to 450cc UHP. Chyba ze pytasz o stanik ?

Cytat:
Napisane przez Amparito Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny! Dawno nic nie pisalam, bo po prostu cyce schodza na plan drugi przy natloku obowiazkow. Mijaja 4 miesiace od operacji, piersi nie sa idealne, pozostawiaja wiele do zyczenia, no ale mimo to wrzucam do galerii golasy no i w kostiumie jak naogladam sie waszych idealnych piersi to zaczynam dopatrywac sie u mnie samych wad, no ale wtedy patrze na moja wyjsciowke i mysle sobie ze powinnam sie cieszyc z tego jakie udalo sie uzyskac. Mam anatomy mentora nie sa twarde, no ale innych nie dotykalam wiec porownania nie mam. Za 2 tyg wylatuje w strone slonca wiec plazowanie bedzie, udalo mi sie kupic strow w calzedonii no i rozmiar 4, z implantem tylko 345cc, gdyby byly wieksze to w tym sklepie juz bym nic kupic nie mogla. Pozdrawiam was wszystkie no i gratuluje nowym cycolinom!
Jejjjjjj, zazdroszcze wakacji !!!!! Gdzie sie wybierasz
Stary 2015-12-13, 20:00   #2818
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
Nie pamietam dokladnie, ale na drugiej wizycie jeszcze mialam i lekarz zalecil smarowac maścią. Wydaja mi sie ze jakos miedzy 3 a 4 tygodniem.
Rozmiar implantow u mnie to 450cc UHP. Chyba ze pytasz o stanik ?

Jejjjjjj, zazdroszcze wakacji !!!!! Gdzie sie wybierasz

Tak chodziło mi o stanik
Stary 2015-12-13, 20:17   #2819
Perelka801
Raczkowanie

Czesc Dziewczyny,
wybieram sie niedlugo na swoje pierwsza konsultację. Byłabym bardzo wdzieczna za jakieś zestawienie pytań, które Waszym zdaniem napewno warto zadac. Nie chcialbym czegos przeoczyc a juz na sama mysl o wizycie mam taki stres ze szok
Perelka801 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-13, 20:43   #2820
kasia4201
Raczkowanie

Myszola dokładnie tak pow lekarz, że tyle sie piersi juz naogladała, że na prawde nie mam na co narzekać, chodź ja jestem innego zdania
Jakamila tak to jest, robisz to dla siebie, dla lepszego samopoczucia ale zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie zazdrosny lub bedzie wiedział co jest dla Ciebie lepsze ja mam cycki zmasakrowane po dwóch ciązach, wiec muszę coś z nimi zrobić, bo nie moge na nie patrzec.

Eelmerka ja na konsultacji rozważałam możliwość przeniesienia brodawki, bo jeden cycuś bedzie po op na pewno zezował delikatnie.
dr pow ze jesli mi to narazie nie przeszkadza to mam sie z tym wstrzymać do pół roku po op i wtedy zobacze jak juz piersi sie ułożą, czy jest ok czy jednak chce ja przesunąć.
wiec chyba problemu nie ma w samym przesunięciu, problemem bedzie blizna, bo zaznaczył, że na pewno bedzie, dlatego na razie odpuściłam, bo u mnie nie dość, że dwie nowe pod biustem sie pojawią to jeszcze trzecia po wycięciu dodatkowej brodawki, a jak bym chciała przesunąć tą zezującą to kolejna, masakra

Amparito udanych wakacji gdzie wybywasz??

Edytowane przez kasia4201
Czas edycji: 2015-12-13 o 20:46
kasia4201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości