![]() |
#2491 | |
Mother of Cats
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
Corii, pytanie tylko którą wiosnę, bo one już kilka wiosen mają
![]() Kumpel ma syna Eryka i dzieci wołały na niego Beksa lub E-Ryczku. Musieli zmienić przedszkole, bo nie chciał tam chodzić ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ![]()
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale szkoda się stała, mleko się wylało, dla dziecka to w sumie lepiej, że przeniesione. Nie popuściłabym tępym babom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do rozmawiania o kłopotach - to ja po prostu mam poczucie winy, kiedy się komuś "wygaduję", mam wrażenie, że tylko "biorę", a dodatkowo jeszcze się nakręcam - tym bardziej, że w zasadzie potrzebuję nie tyle się wypłakać, co RADY. W sumie - malymi kroczkami idę do przodu, ale nie jest łatwo Dziś po prostu caly dzień minął mi na niczym - i tak mi z tym źle, że nie wiem ![]() Co do miejsca... nie mam zdania... w sumie, jeśli jakaś rzecz jest dobra, powinna owocować dobrymi skutkami, a nie jakąś obsesją, ja aż się BOJĘ myśleć o Promenadzie, bo się czuję tak, jakbym się tam przenosiła, a TU I TERAZ nie bylo mnie wcale - mam kamyki stamtąd i nawet trochę ziemi, zdjęcie na kompie na ekranie - stamtąd, w telefonie - to samo, pod powiekami też Dziękuję, Ewuś Cytat:
![]() A co do miejsca - czemu nie zostawiam kłopotów gdzie indziej, tylko akurat tam? Łazienki pod bokiem, Powsin, to sobie "wybrałam" okolicę, do której nie mam dostępu ![]() O, na szczęście mnie nie - torboholizm, ale niczego nie kupuję, tylko patrzę ![]() Buty mam, jak chciałam - 6 par wszystkiego (dwie nowe) i dobrze mi z tym A jeśli tak, to co wtedy? Co się wtedy robi? Czemu bardziej jestem tam niż tu? Nie chcę tak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wypraszam sobie poprzednie wcielenie, a energia potrzebna mi na miejscu ![]() Cytat:
![]() Przezwiska często są nadawane, kiedy imię rzadko się spotyka - na początku Gucio nie miał latwo, ale teraz dzieciaki przywykły i On też jest bardzo zadowolony, z dumą mówi, że jest jedynym Guciem w szkole. Na Gucio Srucio przestał reagować - dzielny chłopak
![]() |
#2499 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Pięknie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kitty, ![]() ![]() Ju ![]() Możliwe,że faktycznie przedobrzylaś ze wszystkim...skoro masz odczucie,że wlosy są przeodżywkowane, to może tak być. Spróbuj im zrobić kilka dni odwyku. Bez maski, bez odżywki. A jak byś miala problem z rozczesaniem, to daj po prostu kroplę oleju lub silikonowego serum na takie łyse.... Ja w sumie czasem też nic nie daję, tylko szampon. Ale u mnie to z lenistwa bardziej.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
Stazjo, a taki olejek Garniera jako ta kropla może być?
#2501 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
Ok, a do mycia szampon nagietkowy do przetłuszcza się nadaje?
#2503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() a teraz jak wstaje o 7 i jest już ciemno, to mi się pogarsza i nie mam siły z pieleszy się wygrzebać ![]() ![]() Ta motywacja to czyste zuuuooo, dziś tak się nań rano zagapiłam, że przy schylaniu po torbę przyâ☠â☠â☠ałam wargą w kant szafki, aż mi krew leciała ![]() ![]() Wczoraj na basenie nauczyłam się zatrzymywać na plecach bez łapania ściany i robić przewroty z brzucha na plecy. Wiem, że to prawie tyle, co nic, ale dzięki temu pozbyłam się strachu, że jak będe płynąc środkiem toru to się utopie jak nie będe mogła się ściany złapac do zatrzymania ![]() ![]() A za tydzień basenu raczej nie będze, gdyz albowiem Wigilia (czyt. impreza) działowa ![]() pod łopatkami Się Harrisa naczytałam, to mi teraz odwala, zaraz zacznę sobie Blake'a na plecach tatuować ![]() Cytat:
![]() Kiedyś kolezanka żartowała, że na zimę to najlepsze sa nie płaskie, tylko szpilki, bo na lodzie będa działac jak czekany ![]() Ale nie widziałam niestety jej wykonania w praktyce ![]() znam ten ból ![]() ostatnio mierzyłam piękne kozaki na szpili, ale tez szpic i za ciasne, mam szerokie palce i szpice wszelkie odpadają. Zwłaszcza, że krzywia palce ![]() ![]() pieknie ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-15 o 09:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |||
Panaroja
|
snad cherbaty i ziewania
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tu masz prawidłowy damski dosiad z widocznymi nogami https://www.google.pl/search?q=dosia...ePbiXvuCcWM%3A ale na oklep tak się nie da . Tu https://www.google.pl/search?q=dosia...ipEONSSZc3M%3A dobrze widać ułożenie lewej nogi , ale tego się nie da osiągnąć bez siodła . Na oklep można tylko po męsku o ile wiem . o, niezłe , nie znam , na razie spotkałam Gaję tylko ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4.pod łopatkami powiadasz ? trochę za nisko , ale kto wie , kto wie ![]() 5.no chyba że będą miały plastikowe fleki , a szpila się złamie na pierwszej zaspie ![]() ![]() 6.tak , ale zależy jak dana osoba na nie reaguje . Spaaaaaaaaać ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-12-15 o 11:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat ziewania i chyba niedospania - siedzę w robocie nad papierami i ziewam potężnie co chwile, obawiam sie usniecia na siedzaco
![]() ![]()
#2507 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Piers do przodu
|
![]() Dziś mam dzień pod znakiem dietetyka - ciekawe co mi zaproponuje przy moich fosforanowych kłopotach ![]() ![]() Redzia - jak Twój Eryk będzie jak Eryk mojego brata - to schudniesz szybciej, niż Ci się wydaje ![]()
#2509 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
Red?
![]() http://onegdaj.com/bizuteria/bizuter...lumny-islandii ten super, ale drogi ![]() http://rockmetalshop.pl/product-pol-...HORHAMMER.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-15 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | ||||||||
Zakorzenienie
|
superowe
![]() ja też nie mogę chodzić w obcasach, nawet najniższych, więc tym bardziej zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2 gdyby nie dieta cukrzycowa to 10 na plusie byłoby minimum, no ale od października przez dietę nie przytyłam już ani grama, mimo że dziecko rośnie sobie w najlepsze ![]() u Ciebie zaraz nie będzie tych kilogramów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Melduję ze nadal nie rodzę ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2513 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- a termin kiedy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Piers do przodu
|
Ewuś - w Twoim przypadku zakisiłam ogórki a nie zrobiłam popkorn - więc jeszcze poczekaj
![]() ![]() Zdam relację, czy dietetyczka dała radę (bo jestem wybredna i lubię konkrety a nie pitu pitu i netowe mądrości ![]()
#2515 | |
Zakorzenienie
|
a żebym to ja wiedziała
![]() najbardziej oficjalny to chyba na Sylwestra ![]() ale wg gina mojego już właściwie moge rodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() Ok, to czekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn jak trzeba będzie to przetrwam oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi się, że takie kampanie społeczne jak ta załączona na Wizażu, powstają. Mentalności nie zmieni się ot tak, ale stopniowo, długofalowo, może choć trochę. Cholernie ważna sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-15 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.