|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
lonelyrun
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Cytat:
Nie muszę nic nikomu udowadniać. Odpadam normalnie, chyba nie pasuję do tego grona. Starałam się jak mogłam, ale jakieś chore tłumaczenia przed wami ze swojego zdania to nie dla mnie. :/ Edytowane przez lonelyrun Czas edycji: 2015-12-17 o 14:54 |
|
|
|
|
#362 | |
|
♥
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- tzn ile? ![]()
|
|
|
|
|
#363 |
|
Konto usunięte
|
Nie czaje o co sie kreci ta cipodrama, serio, dla mnie to juz rozbijanie gowna ba atomy jest.
Przeprosila i tyle. Jak komuś nie pasuje sposób to ok, wystarczy napisać raz i uznać, ze przeprosiny są niedostateczne (wtf w ogóle) a nie najeżdżać na dziewczynę bo sie osmielila napisać na priw do jutuberki. Serio, zluzujcie, bo sie czytać tego nie chce Jak chcecie osobistych przeprosin to napiszcie do Agaty żeby was przeprosila bo sie czujecie niedostatecznie przeproszonr Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-12-17 o 14:56 |
|
|
|
#364 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#365 |
|
Konto usunięte
|
A co do "gdyby to byl ktos ze starych bywalczyn" to w ogóle śmiech na sali, bo ja osobiście lonely kojarze, pisze z nami dosyć regularnie ostatnio, wiec nie bardzo do mnie trafia dawanie jej do zrozumienia "jesteś nowa i mniej ci wolno". Smutne to
|
|
|
|
#366 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#368 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem, dlaczego nagle jedna osoba ma wizaż przepraszać - tak jakby to pierwszy raz się zdarzyło, że "wizaż zły". I nie ostatni. |
||
|
|
|
#369 |
|
Konto usunięte
|
I nadal nie podaje ich składu? Ona wie, że w tej branży to łamanie prawa?
![]() Czekaj czekaj. To o głupocie to było do samej siebie? Muszę jeszcze raz przeczytać. Bo albo mam omamy albo jaja sobie ze mnie robio ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Dobra, cofam i przepraszam. Coś mi się źle przeczytało. : ) Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-12-17 o 15:28 |
|
|
|
#370 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
![]() Swoją drogą wyprzedały się tylko czapki, które pokazała w vlogu.... Kurcze mnie nie przekonały, podobaja mi się te nie-z-vloga wiec chyba jestem jakaś dziwna ;D Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2015-12-17 o 15:33 |
|
|
|
|
#371 | |||
|
lonelyrun
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lonelyrun Czas edycji: 2015-12-17 o 15:35 |
|||
|
|
|
#372 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz, to nadal jest 200 postów a nie 5 na temat jednej youtuberki. Co do strzelania w powietrze - na moim tapie cofanie sie i cytowanie jest maLo wygodne, temu nie cytowalam, ale jak chcesz to sie cofne o cytat wstawie jak będę na kompiw. Jest mi tez wszystko jedno kto to napisal bo kto by to now byl - moja reakcja byłaby taka saMa. Nie wiem od ilu postów sie zaczyna się wiarygodność, ale dobrze wiedzieć ze ja wiarygodna jestem :p Wystarczyło poprosić dziewczynę o screeny - tu czy na priw i po sprawie. Dla mnie eot, nie chce mi się ciągnąć przepychanki |
|
|
|
|
#373 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A w takim razie dlaczego ktoś na priw pytał ją o skład? W każdym razie, ona jako sprzedawca też mogła cierpliwie odpowiedzieć, zamiast olewać - z tego co pamiętam po komentarzu jakiejś wizażanki w poprzedniej części.
|
|
|
|
|
#374 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Gabrycha, ja się dopiero zorientowałam, że Cię w subach nie mam!
Już się poprawiłam.Czy któraś z Was ma dzisiaj taki do
|
#376 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli tak czujesz, nie będę Cię przekonywać. Myślę, że jeszcze wczoraj było Ci tu dobrze - szkoda, że na podstawie jednej sytuacji, odczucia Twoje tak drastycznie się zmieniły.
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-12-17 o 15:41 |
|
|
|
#377 | |
|
♥
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#378 |
|
lonelyrun
|
Ja pamiętam, że któraś wizażanka napisała że nawet nie tyle, że olała a usunęła ten komentarz. Już nawet mogła zostawić to kto inny by odpowiedział...
|
|
|
|
#379 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
a ja mam ciut kiepski bo właśnie byłam w Biedrze i nie było tych świątecznych herbatek już a do drugiej tak daleko...
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że nie potrzebuje nikt skrina na moje przeprosiny
![]() Swoją drogą, czytam i nie za bardzo rozumiem o co chodzi. Ale może to lepiej? Z dystansem jakoś tak lżej na duszy. Jedynie trochę mnie męczy, że tyle mnie pomija. ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#381 |
|
lonelyrun
|
Wiesz, niektórzy też na podstawie jednej sytuacji zmienili drastycznie odczucia co do Agaty, więc ja też po jednej sytuacji mogłam się zniechęcić do wizażu.
|
|
|
|
#382 | |
|
♥
|
Cytat:
Co do interesu to chyba jak na razie idzie i to dobrze ( z tego co czytam)
|
|
|
|
|
#383 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Do czasu. Jeśli nadal będzie olewać, mogą się obrazić. I z interesu nici. Albo ja zbyt wiele sobie wyobrażam. |
|
|
|
|
#386 |
|
Użyszkodniczka
|
Robię zakupy w Tesco online, paczę paczę a tu Oreo Peanut Butter się u mnie pojawiły
![]() Ja za to mam dziś prokrastynacja lvl expert
|
|
#387 |
|
Konto usunięte
|
Ten peanut butter przypomniał mi o kremie Snikers z lat 90. Czy można go gdzieś dosrwać? : ( Wolałam go niż nutellę. I albo jestem ślepa albo od daaaawna w Polsce go nie ma : (
|
|
|
|
#388 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Serio? To w jakim Ty towarzystwie się obracasz, że trzeba swoje wywalczyć będąc nowym? Jeśli ktoś oczekuje ode mnie jakichś dowodów lojalności i lizania tyłków (czy to na forum, czy w prawdziwym życiu), to ja mam gdzieś takie towarzystwo. Dziewczyna przyszła, wyjaśniła o co chodzi, a Ty się doszukujesz nie wiadomo czego. Matko kochana, po tym co napisałaś wydaje mi się, że jesteś jedną z tych osób, która w gronie przyjaciół nowych ludzi traktuje jak zło konieczne. A jeśli jest to wyczuwalne na forum to w realu tym bardziej. Ja właśnie za to lubię ten wątek, że ostatnio pojawiają się nowe osoby, witają się i piszą, że tu jest fajnie i one chcą dołączyć. I ja wiem, że na forum siedzą prawdziwi ludzie, z uczuciami i mogą poczuć się urażeni, ale chyba niektóre sprawy są wyolbrzymiane moim zdaniem. Tak jak powiedziała Czoher - napisz Nerwussss do Agaty z żądaniem osobistych przeprosin, jeśli dotychczasowe wyjaśnienia są niewystarczające. Ponieważ wałkowanie tego w kółko na tym wątku jest trochę bez sensu. Najbardziej poszkodowana czujesz się Ty, a rozkręcasz aferę na miarę nie wiadomo czego. A Ty, Lonelyrun, nie rezygnuj z udzielania się w wątku, bo nie odpowiada Ci zachowanie jednej osoby. Bardzo często dziewczyny dyskutują dość zawzięcie, ale to nie znaczy, że obrażają się na siebie do końca życia. Ja wiele razy się z kimś capnęłam, bo nie zgadzałam się w jednej kwestii, a za kilka stron przytakiwałam tej samej osobie w innej. A nawet jeśli nie możesz się z kimś kompletnie dogadać - to co z tego? Nie z każdym się lubimy, normalka. |
||
|
|
|
#389 | |
|
niepolubiecie
|
Mogę prosić link do Agaty o której mowa?
a pędzli maxi nie ma jako że mam stały budżet kosmetyczno-urodowy, którego chyba jeszcze nigdy nie przekroczyłam to coś czuję, że wrzucą te pędzle jak przehulam swój grudniowy, a w przyszłym miesiącu już będą "braki w magazynie" ![]() Cytat:
dzień dobry wszyscy umrzemy Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-12-17 o 15:56 |
|
|
|
|
#390 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

)

A w takim razie dlaczego ktoś na priw pytał ją o skład? W każdym razie, ona jako sprzedawca też mogła cierpliwie odpowiedzieć, zamiast olewać - z tego co pamiętam po komentarzu jakiejś wizażanki w poprzedniej części.