|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Jeśli ktoś chce kupić czapkę Szusz za stówkę, to nie widzę powodu by obniżała cenę do 30
No bez jaj Nowa Ilcia!. Lajk! Mnie ta maska też nie podeszła ![]() |
|
|
|
#542 |
|
♥
|
|
|
|
|
#543 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Myślicie, że ta szczota Brauna byłaby wybawieniem od wywijastego long boba? W nawiązaniu do naszych rozmów o tym... Tylko nie wiem kompletnie nic o działaniu jonizacji na włosy długofalowo.... Swoją drogą Karo slicznie wyglądała w Tagu światecznym ale tu chyba ten sam make up ale na zbliżeniach to się przeżegnałam aż. Nie przepadam za taką ilością produktów ale to raczej na potrzeby flawless skin do kamery ? Mnie też nie podeszła, poza rozczesywaniem łatwiejszym końcówki zrobiły mi sie jak sianko. Na szczęście miałam wersje mini i zużyłam do golenia nóg. Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2015-12-17 o 20:25 |
|
|
|
#544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na szczęście mam tylko 40 stron, z czego około 30 to treśc, reszta tabele i wykresy- promotor tak kazał . I pewnie i tak to dla niego za dużo. Jak widać trzeba swoje wycierpieć ![]() Najgorsze jest to, że czytałam czyjeś tam prace o podobnej tematyce, podobnie pisane. Ale u niego musi być perfekcyjnie. Na trzecim roku jako projekt i zaliczenie semestrelne z przedmiotu mieliśmy dokonać wyceny spółki. W parach. Koleżanka skapitulowała i zostałam z tym sama. Parę osób jedynie zrobiło tę wycenę, jak zobaczyłam jak się nad nimi pastwi jak przedstawiali wycenę to zwątpiłam. Wchodził w takie szczegóły, że to niewiarygodne. Wiadomo, że musiał sprawdić czy robiliśmy samodzielnie, czemu takie a nie inne założenia przyjęliśmy, ale bez przesady, sprawdzał każde obliczenie w excelu i pytał dlaczego tak a nie inaczej, trwało to godzinami. Nogi trzęsły mi się jak galareta, czekając na swoją kolej Ale jakoś poszło i byłam mega z siebie dumna, że samej mi się to udało.
|
|
#545 |
|
Przyczajenie
|
Nikt jej nie każe obniżać cen. Czytaj ze zrozumieniem. Porównujemy tylko za ile można gdzie indziej kupić czapkę z takim samym składem. Chyba można, nie?
|
|
|
|
#546 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
po jednej stronie było "ja nie bede tego czytac, prosze wszystko poprawic" - ale co i jak jest zle to nie powiedziała ani razu :"D i jak mi sie w koncu w lipcu udało, ze juz łaskawie pozwoliła mi to oddac to trafiłam do szpitala i przepadł mi ostatni mozliwy termin. Ale koniec konców okazała sie czlowiekiem, zlitowała sie nade mną i załatwiła mi dodatkowy termin. miałam jeden dzien na poprawienie całej pracy - tez nocka nie moja, pamietam ze jechałam oddac prace i cała sie trzęsłam :"D ja jutro ide spytac sie jednej pani czy zostanie moim nowym promotorem, ale nie wiem czy sie zgodzi :C moja promotor tegoroczna to najlepszy promotor pod słoncem, ale ta druga prowadzi seminarke w temcie apokalipsy i postapokalipsy rosyjskiej, co mi mega odpowiada, popatrze jutro czy mi pozwolą się przeniesc, bo jakby nie patrzeć to juz koniec semestru za pasem :C Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-12-17 o 20:29 |
|
|
|
|
#547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kosmetyczce. Z rozmarzeniem wspominam, że był cudownyhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a.html&next=41 ale to prehistoria |
|
|
|
|
#548 |
|
lonelyrun
|
No próbna, niestety
![]() Męczą nas przed świętami. Ale do matury trochę czasu jeszcze, gorzej z egzaminem zawodowym z rachunkowości, który jest już w styczniu. Jak już tak mówię o tych całych egzaminach to mam pytania dosyć prywatne. 1. Jest tu osoba, która nie podeszła do matury, a mimo to sobie poradziła w życiu bez niej? 2. Co sądzicie o rocznej przerwie przed studiami po zdaniu matury? Bo ja sama chcę zrobić takową, iść do pracy, później na studia. Nie wiem czy nie odechce mi się przez ten rok i już w ogóle nie pójdę jak straszą mnie co niektórzy. Co myślicie? Pytam was, bo jesteście ode mnie starsze i bardziej doświadczone, ale jednocześnie nie zalatujecie lamentacją rodziców i nauczycieli ![]() |
|
|
|
#549 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam maske kallosa z siemieniem lnu. Jedyna maska kallosa ktora kupilam ponownie. Lofciam ja Edytowane przez 201607111040 Czas edycji: 2015-12-17 o 20:34 |
|
|
|
|
#550 | |
|
Konto usunięte
|
ja tez
ale pamietam rozszerzony angielski, tego samego dnia co podstawe, mega upał był... i zasnęłam na listeningu wystrzelałam całe słuchanie w ciemno, a ze doszło do głosu moje wrodzone czocherowe szczęście... wystrzelałam na 100% ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
co do rocznej przerwy to dla mnie spoko sprawa, nie ma co na studia isc na siłę. |
|
|
|
|
#551 | ||
|
♥
|
Cytat:
ale wspomina, że chciałaby podejść i pójść na studia, by dalej kształcić się w tym kierunku.2. Moim zdaniem wszystko zależy od charakteru człowieka i jego zawzięcia. Jeżeli będzie chciał pójść na studia i dalej się rozwijać, to to zrobi, nie ważne czy od razu po maturze czy rok, czy 5 lat po niej. Ja osobiście chciałam zarabiać na siebie, ale wiedziałam też, że chcę uczyć się dalej po maturze i wybrałam studia zaoczne, nie narzekam, lekko nie jest, ale daje radę. ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Edytowane przez xsun Czas edycji: 2015-12-17 o 20:48 |
||
|
|
|
#552 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
to bawię się potem jak nigdy. Też dlatego, że uwielbiam tańczyć. W tym roku też mi nie wyjdzie, niestety ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#553 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Długo by opisywać dlaczego, wyjechałam za granicę, miałam wrócić na studia do Pl, ale zostałam jednak w Ire i tutaj po 3 latach poszłam na studia. Tak się cieszę, że tak wyszło, słowa tego nie wyrażą (miałam iść na europeistykę -rodzice kazali -wybrałam/em ten kierunek, bo dobra kasa, ale zero zainteresowania samym kierunkiem. Jak mówię znajomym z liceum, jak mi nauka teraz sprawia przyjemność, to patrzą się jak na obcego W liceum byłam pierwsza do zrywania się z lekcji Jak wiesz, że za rok czy dwa pójdziesz na studia i nic Ci w tym nie przeszkodzi, to nie uważam, żeby przerwa była czymś złym. U mnie było to wybawienie, serio ![]()
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2015-12-17 o 20:50 |
|
|
|
|
#554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Wyluzować. 2. Przestać się nakręcać. Nikt Cię nie skreśli z listy studentów za niezłożoną pracę, sama się broniłam dłuuuugo po skończeniu studiów. W ostateczności zawsze jest wniosek o reaktywację na dzień obrony. Nie ma co się tak szarpać i stresować. To tylko studia. Obronisz prędzej czy później, a dramatyzowanie i robienie z tego tragedii życiowej nikomu nie pomoże. |
|
|
|
|
#555 |
|
Konto usunięte
|
Patrzcie jaka Zmalowana sobie kurtk zamowila
![]() https://www.instagram.com/p/_ZfHyHw7...n-by=zmalowana |
|
|
|
#556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Moim zdaniem powinnaś odrzucić strach i spróbować przystąpić do matury. 2. Zależy co chcesz robić przez ten rok -jeśli np. podróżować, wyjechać np. do innego miasta lub kraju pracować i też trochę pozwiedzać, poznać nową kulturę, osoby to super. Jeśli chcesz zrobić przerwę i zarobić na studia to też super. Jeśli chcesz spróbować nowych rzeczy, bo nie wiesz co robić w życiu, to jest to świetny czas na różne kursy np. rysunku. Jedyne co nie polecam to prac uwsteczniających, które potrafią zdominować życie np. praca w niektórych kawiarniach, barach czy sklepach, szczególnie zmianowe, gdzie jedynym plusem będą znajomi z pracy, ale po pewnym czasie i te osoby będą się wymiksowywać, chcąc zmienić życie, a przynajmniej jego rytm Rozumiem, gdy jest się na studiach i w większości lub całkiem samemu pokrywa się rachunki (ja byłam takim przypadkiem), ale w momencie, gdzie mamy domowe zaplecze wybory takich prac są dla mnie nieuzasadnione. Wolałabym wykorzystać ten czas na rozsądny wolontariat z pożytkiem dla społeczeństwa i dla siebie.
|
|
|
|
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też. Mój komentarz dotyczył raczej: matura? kiedy to było (ja matka, ona córka)
|
|
|
|
#558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ją włączyłam pierwszy raz i myślałam że z nudów padnę bo "przepraszam, ale nie powiem o co chodzi, i jak nie wiecie to dobrze, a teraz ponawijam o tym dalej, ale nie pytajcie". Ło matkooo. W komentarzach to samo. Od razu sobie wyobraziłam że tak wyglądają wszystkie jej produkcje i uciekłam. Nie wiem o co chodziło ale zmęczyłam się strasznie oglądając to.
|
|
|
|
|
#559 |
|
lonelyrun
|
Dziękuję wam dziewczyny za odpowiedzi
Dodałyście mi otuchy swoimi opowieściami i radami. Ja osobiście chciałam w ten rok iść do pracy, choć mam dowowe zaplecze i to nie na studia chciałabym zarobić, bo studia w całości finansują mi rodzice. Jednak w końcu chciałabym mieć swój budżet, kupić samochód (bo prawko mam od stycznia i prawie w ogóle nie jeżdżę, aż stałam się z tego powodu niejako pośmiewiskiem wśród koleżanek i kolegów), na swoje potrzeby, żebym nie musiała prosić się rodziców o pieniądze na pierdoły, które sobie zapragnę mieć (tak, tak, chodzi o kosmetyki |
|
|
|
#560 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja robiłam sobie przerwę po maturze Pierwotnie założyłam sobie, że będę uczyła się i poprawię maturę- chciałam zdawać dodatkowe przedmioty, by dostać się na prawo. A wcześniej bardziej stawiałam na rozszerzony angielski.Uważam, że przerwa dużo mi dała. Po roku stwierdziłam jednak, że prawo nie jest dla mnie i poszłam w zupełnie innym kierunku, chociaż zarzekałam się, że nie pójdę na studia, na których jest matematyka. Później jednak okazało się, że te ścisłe przedmioty sprawiały mi najwięcej frajdy. Także lepiej zrobić rok przerwy, zastanowić się dokładnie, ale i to nie gwarantuje, że wybierzesz coś co Ci się bardzo spodoba, będzie przyszłościowe. Marne to pocieszenie, ale według mnie tak właśnie jest.
|
|
#564 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#565 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 |
|
lonelyrun
|
Dzięki wielkie, chciałam poznać Wasze zdanie, bo czuję, że migusiem będzie ten maj, skończę szkołę i będę musiała podjąć jakąś decyzję, a dzięki Wam będzie mi łatwiej. Dziękuję za każdą odpowiedź z osobna
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sieciówki to nierzadko podatkowi oszuści. Co do Twojego wpisu o logo - ja mam inaczej. Sweter z logo, który kosztuje 100, a wart jest 40 - nie. Robocizna młodych projektantów, osób, które ruszyły z własnym pomysłem i muszą rozkręcić biznes i są w tym wszystkim szczerei działają zgodnie z prawem i moralami - tak, nawet jeśli warta 40 złotych,a mam dać 100. Jasne, ze łażę po sieciówkach, ale nie zgodzę się, że logo usprawiedliwia cenę. Wiem - marka, renoma - tak. Ale zależy jeszcze, o jakiej mówimy. Do Szusz się tu nie odnoszę, bo nie mam nastroju nadrabiać jej życia w ogóle. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Bąki moje przytulające i całusy ślące - dziękuję zbiorowo, ale w serduchu lekko nadkruszonym - każdej z osobna.
|
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
wlazłam na fb Oleski i omujborze
pokazówa połaczona z mentalnością gimnazjalistów.. zawsze wiedziałam, że ona jest zdziecinniała, ale że aż tak to nie sądziłam... ![]() 10000 razy bardziej wole postawę Laury w temacie jej związku, a nie ten Oleśkowy szał nie powiem czego ![]() a co do czapek Szusz - totalnie nie w moim guście, lekko mówiąc :P za 10 zł bym nie kupiła, a te loga to jak dla mnie bardziej do oderwania a nie płacenia za nie dodatkowych 50 zł
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2015-12-17 o 21:51 |
|
|
|
#569 |
|
lonelyrun
|
Nie wiem czy w sumie jeszcze ktoś chce to oglądać: film naszego pana Olimpii https://youtu.be/94-fG7RyVAg
Ja byłam ciekawa tego porównania produktów, ale jej głos źle mi się kojarzy, wręcz działa mi na nerwy. A w tle bałagan (na co sama nie zwróciłabym uwagi, ale przeczytałam w komentarzach)
|
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

No bez jaj
Mnie ta maska też nie podeszła 

Lepiej poświęcić kilka dni, potem odespać porządnie i mieć święty spokój. Powodzenia 

wystrzelałam całe słuchanie w ciemno, a ze doszło do głosu moje wrodzone czocherowe szczęście... wystrzelałam na 100%

(ja matka, ona córka)
)
pokazówa połaczona z mentalnością gimnazjalistów.. zawsze wiedziałam, że ona jest zdziecinniała, ale że aż tak to nie sądziłam...