Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-18, 10:02   #4321
Fantasmagori
Zakorzenienie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Tak, końcówka sierpnia

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 10:13   #4322
Nadia_2
Raczkowanie

Fanta Gratulacje!!!
Nadia_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 10:24   #4323
Panna_Hanna
Zadomowienie

Fanta ogromne gratulacje
Panna_Hanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 10:45   #4324
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam dla Was HIT
Aaaaaa! No wchodzę na wątek a tu takie cudne wieści!
Gratulacje!

Cytat:
Dzięki Kurczę nie dość że cudowny prezent na święta to i termin na urodziny TŻ Tylko żeby tym razem wszytko było dobrze
Oh, oczywiście że będzie dobrze! Nawet nie myśl inaczej

Mi się w końcu @ skończyła. A temp mi dziś spadła to 35,95
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 11:12   #4325
Wyczekujaca
Raczkowanie

Cytat:

Mój wczorajszy test:

NIE WIERZĘ
AAAAA ... ! GRATULACJE ! Ściskam i życzę spokojnego, zdrowego rośnięcia

16.02.2016 II kreski

http://www.suwaczki.com/tickers/2fwavfxmvf9o75i6.png
Wyczekujaca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 11:54   #4326
agusia b-rd
Raczkowanie

Fanta- cudowne wieści,gratulacje! spokojnych 9 m-cy

U mnie dziś znów negatyw...a znowu z rana miałam sen, że się udało.A to tylko sny u mnie są takie piękne dziś lub jutro powinnam mieć @. W pracy nerwówka, stres wszystko mnie już wkurza, ludzie beznadziejni, fałszywi i tylko ta myśl i nadzieja na małego szkraba mnie trzyma...ale jak to tak dłuugo będzie się przeciągać to nie wiem jak dam radę.
agusia b-rd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 12:00   #4327
Milagr0s
Raczkowanie

Dołączam do dziewczyn które będą w żałobie w święta, bo dostałam dzisiaj @ Czwarty cykl skończony. Już nigdy w życiu nie dam się wkręcić w myślenie o ciąży przez żadne bóle brzucha ani wrażliwość piersi w ciągu cyklu. Narobiłąm wielką nadzieję sobie i TZ. Reszta rzeczy też przestała ukladać się w tym tygodniu.
Chyba do końcówki tego nowego cyklu odpuszczam sobie śledzenie tego wątku żeby nie nakręcać się i jak najmniej (o ile się da) myśleć o tym.

A reszcie dziewczyn oczywiście życzę tych wymarzonych prezentów świątecznych w postaci pozytywnych testów!!!
Stary 2015-12-18, 12:06   #4328
natlem
Zadomowienie

Cytat:
Tak, końcówka sierpnia
Jeeee...cudownie, gratuluję :-*

natlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 12:11   #4329
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Nie, nie musi. Dostał tylko całą tonę leków które musi brać No i oczywiście nie przemęczać się - czyli koniec z rąbaniem drzewa np ala::
No to całe szczęście że już dobrze, niech sobie odpoczywa 😊

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Dzisiaj wieczorem mam wizytę. Oby wszystko było dobrze
Trzymam za Was kciuki 😙

Cytat:
Napisane przez StayStylish Pokaż wiadomość
Masz rację

[/COLOR]W ogole czytam was dokładnie cały czas i trzymam mocno kciuki

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio właśnie patrzyłam na pierwszą stronę, i zastanawiałam się co u Ciebie, bo tak nagle zniknęłaś😉 jak zdrówko i maluszek? Który to tc?

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie. Na szczęście zwolniło się miejsce na dzisiaj więc skorzystałam. Była to ciąża biochemiczna. Wszystko ładnie się zaplodniło ale niestety zarodek się nie zagnieździł Doszło więc do samoistnego poronienia. Dobre wiadomości są takie że w środku wszystko ładnie się już wyczyściło.
Jedyne co to muszę kontrolować betę bo pomimo tego że na USG nie widać ani w przydatkach ani w jajnikach jajeczka, to jak powiedział mój lekarz: pewna jest tylko śmierć i podatki. Dlatego jeśli beta nie spadnie to podejrzenie ciąży pozamacicznej wzrośnie. Za godzinę mam wyniki.
I niestety przez dwa miesiące nie możemy się starać Dopiero w lutym... a tak liczyłam na wrześniowego lub październikowego malucha
Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Przede wszystkim martwi go ta podwyższona beta. Musi spaść poniżej 5, aby była pewność że organizm już tego hormonu nie produkuje. Pomimo tego że fizycznie się tam wszystko oczyściło, to hormonalnie również musi być czysto. A po drugie macica już przygotowywała się na przyjęcie zarodka, ściany macicy się rozszerzyły, pogrubiły, stąd takie obfite krwawienie ponieważ więcej jest materiału do złuszczania. I potrzebuję ona jeden, dwa cykle na regenerację. Teraz żałuję że nie posłucham lekarza i nie odczekałam tego jednego cyklu po odstawieniu, ale mówi się trudno... Tym razem na pewno go posłucham, nie chcę mieć więcej pretensji do samej siebie

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Beta = 5 Jest dobrze
Szczęście w nieszczęściu, że macica się oczyściła i nie musisz przechodzić żadnych zabiegów. Niech wszystko dojdzie do siebie i działajcie 😙

Cytat:
Napisane przez nusia00 Pokaż wiadomość
Pasmo moich nie szczęść sie nie konczy bhcg zamiast wzrastać spadla tzn we wtorek bylo 180 000 a dzis 175000
O matko, trzymam kciuki, ale martwię się z Tobą 😙 oby było dobrze!

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Ja akurat że stycznia, ale moja koleżanka ma termin na przełomie lutego/marca i jeśli ktoś ma urodzić 29.02 to będzie to ona ja na razie 1,5 - 2 kg na plusie ale wszystko poszło w cycki chodze w swoich spadniach sprzed ciąży i nawet mnie jeszcze nie gniotą, więc liczę że nie będę wyglądała jak słoń za 6 miesięcu ciąża dalej bez objawów - ani mdłości ani słabości, ani zgagi - może tylko kalafior zamiast mózgu może świadczyć o moim stanie. geosmina zdrowiem nam!!!!
A z którego stycznia, bo ja z 5😀
U mnie brzuszek się pojawił dopiero w 5-6 miesiącu, też długo śmigałam w normalnych ciuchach 😉

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
U mnie od wczoraj II kreski na teście owu, ale druga cały czas jaśniejsza. Mam nadzieję, że jutro będzie ciemniejsza i będziemy z TŻ działać W niedzielę wyjeżdżamy na tydzień do rodziny, więc już raczej nie będzie okazji się poprzytulać rosi:

Kolega z pracy mi się chwalił ciążą żony. Cieszę się razem z nim, bo starali się o dziecko prawie 3 lata, jedno maleństwo stracili, potem on robił badania nasienia i lekarze mówili, że praktycznie nie mają szans. To już II trymestr - bali się wcześniej mówić po tej pierwszej stracie.

Ja zarąbana przez pracę i święta. W pracy młyn, w domu też muszę coś poszykować jeszcze przed wyjazdem. Wczoraj kupiliśmy i od razu ustroiliśmy naszą pierwszą choinkę na nowym mieszkaniu
Owocnych działań😙

Super sprawa pierwsza choinka w nowym domu, u nas to czwarte święta w naszym gniazdku 😍

U mnie w pracy też obłęd, szkoda gadać w ogóle 😞
Cytat:

Mój wczorajszy test:

NIE WIERZĘ
GRATULUJĘ!!! No nie mogło być inaczej przy takich skrupulatnych staraniach😊 baaardzo się cieszę 😙zdrówka Wam życzę! 😙

Ja umówiłam się do mojej ukochanej pani gin na 4 stycznia, szkoda że przyjmuje tylko na priv, ale wiem że ona zawsze mi pomagała, więc mam nadzieję że tym razem też tak będzie. Boję się tylko co mi powie, już sobie wkręcam: torbiele, hiperprolaktynemię, brak hormonów i raka😞

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 12:38   #4330
StayStylish
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Ostatnio właśnie patrzyłam na pierwszą stronę, i zastanawiałam się co u Ciebie, bo tak nagle zniknęłaś😉 jak zdrówko i maluszek? Który to tc?
Czytam was na bieżąco, ale się nie udzielam
U mnie super, jestem w 10 tygodniu, maluszek pomachał mi wczoraj na usg akrobata
Nie wymiotuje (ani razu sie nie zdarzyło), czuje się super - tylko jestem bardzo senna ale walczę z tym bo jestem pochlonieta przygotowaniami do slubu i weselicha, za półtora miesiąca sie pobieramy
Także istne szaleństwo

Trzymam za was wszystkie mocno kciuki to cudowne uczucie i wierzę, że wszystkie niedługo go doświadczycie

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-12-18, 13:33   #4331
nusia00
Raczkowanie

Fanta GRATULUJE naprawde bardzo sie cieszę

wypisali mnie ale bezwzględnie musze leżeć. Co do spadajaceej bety lekarz powiedzial ze teraz tylko czekać bo krwawienie na szczęście ustalo ale mogę jeszcze poronić mam iść na wizytę do swojego gin za dwa tyg. A jesli beta jeszcze spadnie albo krwawienie sie powtórzy to... Ah nie chce nawet myśleć
nusia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 13:44   #4332
201604261006
Konto usunięte

Cytat:

Odpoczywa
Mój Tż urodził się 3.01 a jego siostra, rok młodsza 2.01 czyli niecały rok młodsza

Cytat:
wypisali mnie ale bezwzględnie musze leżeć. Co do spadajaceej bety lekarz powiedzial ze teraz tylko czekać bo krwawienie na szczęście ustalo ale mogę jeszcze poronić mam iść na wizytę do swojego gin za dwa tyg. A jesli beta jeszcze spadnie albo krwawienie sie powtórzy to... Ah nie chce nawet myśleć
Nie myśl! Wszystko będzie dobrze
Stary 2015-12-18, 13:52   #4333
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:

Trzymaj się Kochana!

U mnie w pracy tez lipa, bieda na swieta bedzie więc tylko wizja II na razie mnie trzyma.
Ale za to mój mąż rozkręca się w sprzedaży choinek
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 16:56   #4334
Ewula88
Wtajemniczenie

Fanta gratki!!!!!! ale hit cudowny prezent na święta
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 18:32   #4335
cavagirl
Rozeznanie

Fanta!!!!Gratuluję, ale cudownie przed Świętami

Ja też sajgon w pracy, ale nadrobiłam Was.
Myślę, że u mnie dwie kreski graniczą z cudem w najbliższym czasie. Po pierwsze dalej nie wiemy co z pracą TŻ - do dzisiaj nie wie czy 2 stycznia ma przyjść do pracy czy już nie, ale wysyła sporo CV i odzew jest, także może nie będzie tak źle, ale niepewność jest. Po drugie źle się dzieje u mojego brata w domu, ma dwie córki, a sposób wychowania, nawet nie umiem tego ująć słowami. Nie chce słuchać nas (rodziny), i nic nie możemy zrobić. Nie wiem jak wigilię przesiedzimy udając, że wszystko ok... Strasznie mi to wszystko ciąży, jestem cały czas strasznie zestresowana (w pracy też stresowo). Raczej środowiska dobrego dzidzi nie zapewniam
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 20:30   #4336
201604261006
Konto usunięte

Tż siostra cioteczna dziś adoptowała dziewczynkę, Oliwkę
Stary 2015-12-18, 20:37   #4337
Fantasmagori
Zakorzenienie

Dzięki wszystkim
Dziś uprzedziłam szefową że od poniedziałku prawdopodobnie znikam na l4 Ona ma wolny weekend więc wolałam jej powiedzieć już dzisiaj żeby w poniedziałek szoku nie doznała
Aha, jakby któraś z dziewczyn mierzących temperaturę chciała to tu jest mój wykres

http://ovufriend.pl/graph/be7449c4e6...0d22e2e07f7f4b

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2015-12-18 o 20:44
Stary 2015-12-18, 21:59   #4338
Panna_Hanna
Zadomowienie

Fanta, ale szybka jestes
Panna_Hanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 23:14   #4339
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:

Mój wczorajszy test:

NIE WIERZĘ
Cudownie!!! Gratulacje!!!

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 23:30   #4340
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
podejmę temat, któraś z Was myślała o adopcji ? Jakie jest Wasze zdanie ? Osobiście znam jedną parę, która starała się 6 lat o dziecko i finalnie zaadoptowali a potem "wpadli" i urodzili - bliźnięta a z rodziny to mam kuzynkę, gdzie po paru latach starniach okazało się, że maż jest bezpłodny i zaczęli proces adopcyjny, aż tu nagle bum- udało się i mają swoje, zrezygnowali z adopcji.
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 00:26   #4341
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:

Mój wczorajszy test:

NIE WIERZĘ
Gratuluję!!! Cudownych 9 miesięcy i lekkiego porodu

Zapisz mnie też jak możesz na testowanie na 14.01...
Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
Dołączam do dziewczyn które będą w żałobie w święta, bo dostałam dzisiaj @ Czwarty cykl skończony. Już nigdy w życiu nie dam się wkręcić w myślenie o ciąży przez żadne bóle brzucha ani wrażliwość piersi w ciągu cyklu. Narobiłąm wielką nadzieję sobie i TZ. Reszta rzeczy też przestała ukladać się w tym tygodniu.
Chyba do końcówki tego nowego cyklu odpuszczam sobie śledzenie tego wątku żeby nie nakręcać się i jak najmniej (o ile się da) myśleć o tym.

A reszcie dziewczyn oczywiście życzę tych wymarzonych prezentów świątecznych w postaci pozytywnych testów!!!
Dostałam też w piątek. Drugi cykl 27 dniowy... I boli jak pierun i cieknie jak z kranu. A miał być taki fajny weekend, wyniki, spotkanie ze znajomymi, fryzjer i zakupy. A teraz wszystko w złym humorze bo leci, bo nieeygodnie, bo boli, bo przecieknie...

Cytat:

Trzymam za Was kciuki 😙

Szczęście w nieszczęściu, że macica się oczyściła i nie musisz przechodzić żadnych zabiegów. Niech wszystko dojdzie do siebie i działajcie 😙

O matko, trzymam kciuki, ale martwię się z Tobą 😙 oby było dobrze!

U mnie brzuszek się pojawił dopiero w 5-6 miesiącu, też długo śmigałam w normalnych ciuchach 😉

Owocnych działań😙

Super sprawa pierwsza choinka w nowym domu, u nas to czwarte święta w naszym gniazdku 😍

U mnie w pracy też obłęd, szkoda gadać w ogóle 😞

GRATULUJĘ!!! No nie mogło być inaczej przy takich skrupulatnych staraniach😊 baaardzo się cieszę 😙zdrówka Wam życzę! 😙

Ja umówiłam się do mojej ukochanej pani gin na 4 stycznia, szkoda że przyjmuje tylko na priv, ale wiem że ona zawsze mi pomagała, więc mam nadzieję że tym razem też tak będzie. Boję się tylko co mi powie, już sobie wkręcam: torbiele, hiperprolaktynemię, brak hormonów i raka😞

Przestańcie się tak przejmować torbielami. Jedna na pewno specjalnie nie szkodzi, mam od lat

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość

Myślę, że u mnie dwie kreski graniczą z cudem w najbliższym czasie. Po pierwsze dalej nie wiemy co z pracą TŻ - do dzisiaj nie wie czy 2 stycznia ma przyjść do pracy czy już nie, ale wysyła sporo CV i odzew jest, także może nie będzie tak źle, ale niepewność jest. Po drugie źle się dzieje u mojego brata w domu, ma dwie córki, a sposób wychowania, nawet nie umiem tego ująć słowami. Nie chce słuchać nas (rodziny), i nic nie możemy zrobić. Nie wiem jak wigilię przesiedzimy udając, że wszystko ok... Strasznie mi to wszystko ciąży, jestem cały czas strasznie zestresowana (w pracy też stresowo). Raczej środowiska dobrego dzidzi nie zapewniam
Tylko czemu się wtrącacie do czyichś metod wychowawczych?
Cytat:
Brawa dla nich
Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
podejmę temat, któraś z Was myślała o adopcji ? Jakie jest Wasze zdanie ? Osobiście znam jedną parę, która starała się 6 lat o dziecko i finalnie zaadoptowali a potem "wpadli" i urodzili - bliźnięta a z rodziny to mam kuzynkę, gdzie po paru latach starniach okazało się, że maż jest bezpłodny i zaczęli proces adopcyjny, aż tu nagle bum- udało się i mają swoje, zrezygnowali z adopcji.
Ja bym chyba nie chciała. Może niemowlaka, ale o to trudno... Wolałabym jednak urodzić sama.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 08:55   #4342
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość

Zwykle stresy nie pomagają w zajściu w ciążę, ale np. ja zaszłam w bardzo stresującym okresie życia - koniec studiów, ostatni najcięższy egzamin, problemy z zatwierdzeniem pracy mgr... Zupełnie tego nie planowałam na tamten okres, a tu BUM i ciąża😀

A o co chodzi z tą rodziną brata? Co tak źle robi że się martwicie?

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

Dostałam też w piątek. Drugi cykl 27 dniowy... I boli jak pierun i cieknie jak z kranu. A miał być taki fajny weekend, wyniki, spotkanie ze znajomymi, fryzjer i zakupy. A teraz wszystko w złym humorze bo leci, bo nieeygodnie, bo boli, bo przecieknie...

Przestańcie się tak przejmować torbielami. Jedna na pewno specjalnie nie szkodzi, mam od lat
Ale masz ten okres i wiesz który dzień cyklu, ja dalej okresu nie mam, i pół nocy śniło mi się że chodzę po ginekologach i nikt nic nie wie😞
A z @ też można się spotkać ze znajomymi no nie? 😜

A propos adopcji, chyba bym nie potrafiła, nie wiem, nie jestem miłośniczką obcych dzieci, nie wiem czy umiałabym pokochać jak własne...

Ja mam weekend maraton - dzisiaj praca 14-22, jutro 11.30-19.30, jak pomyślę o tych obłąkanych szałem przedświątecznym ludziach, to słabo mi się robi. Jeszcze jesteśmy tylko we dwie z koleżanką, więc wszystko na naszych głowach.

Za to wczoraj posprzątałam u babci, zrobiłam przedświąteczne zakupy i upiekłam 5 blatów piernika do przełożenia marcepanem i powidłem, i pudełko pierniczków do dekoracji 😊 a mężydełko pomyło okna i poprało firanki z zasłonami😀 chociaż tyle zrobiliśmy, ale byłam ledwo żywa jeszcze z tym katarem. Teraz byle do poniedziałku bo wolny, a wt i śr praca więc w tzw. międzyczasie muszę zrobić grzybową i sałatki. Całe szczęście że w tym roku nie będzie u nas gości, bo ostatnie dwa lata Wigilia była u nas i przez część świąt mieliśmy wizyty rodziny, więc na ten rok dość😀

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 09:33   #4343
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Zwykle stresy nie pomagają w zajściu w ciążę, ale np. ja zaszłam w bardzo stresującym okresie życia - koniec studiów, ostatni najcięższy egzamin, problemy z zatwierdzeniem pracy mgr... Zupełnie tego nie planowałam na tamten okres, a tu BUM i ciąża😀

A o co chodzi z tą rodziną brata? Co tak źle robi że się martwicie?

Ale masz ten okres i wiesz który dzień cyklu, ja dalej okresu nie mam, i pół nocy śniło mi się że chodzę po ginekologach i nikt nic nie wie😞
A z @ też można się spotkać ze znajomymi no nie? 😜

A propos adopcji, chyba bym nie potrafiła, nie wiem, nie jestem miłośniczką obcych dzieci, nie wiem czy umiałabym pokochać jak własne...

Ja mam weekend maraton - dzisiaj praca 14-22, jutro 11.30-19.30, jak pomyślę o tych obłąkanych szałem przedświątecznym ludziach, to słabo mi się robi. Jeszcze jesteśmy tylko we dwie z koleżanką, więc wszystko na naszych głowach.

Za to wczoraj posprzątałam u babci, zrobiłam przedświąteczne zakupy i upiekłam 5 blatów piernika do przełożenia marcepanem i powidłem, i pudełko pierniczków do dekoracji 😊 a mężydełko pomyło okna i poprało firanki z zasłonami😀 chociaż tyle zrobiliśmy, ale byłam ledwo żywa jeszcze z tym katarem. Teraz byle do poniedziałku bo wolny, a wt i śr praca więc w tzw. międzyczasie muszę zrobić grzybową i sałatki. Całe szczęście że w tym roku nie będzie u nas gości, bo ostatnie dwa lata Wigilia była u nas i przez część świąt mieliśmy wizyty rodziny, więc na ten rok dość😀

Może z Twoim się da z moim niekoniecznie, jak muszę naprawdę to wyjdę, resztę zajęć odwołuję. W niecałą godzinę mam duży tampon pełny... No a brzuch i jajniki tak mnie napieprzają od wczoraj, że ledwo siedzę. I siedzę u fryzjera ale jak mam okazję to skorzystam, rok włosów nie farbowałam..

Kurde te nasze badania do dupy. Tzn nie zrobili tego co myślałam, że zrobią. Dalej nic nie wiemy i musimy się zastanowić mocno, czy znów odkładać starania, czy zrobić prywatnie, czy olać wszystko i się starać.

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-12-19, 09:52   #4344
Fantasmagori
Zakorzenienie

W temacie adopcji to ja podziwiam takie pary które się na to decydują. Swoje dziecko kochać łatwo - choćby instynkt działa Ale pokochać dziecko spoza rodziny, przyjąć je jako swoje - nie jest wcale łatwo moim zdaniem. Niemniej gdybym miała wybór nie mieć dzieci albo adoptować - na pewno bym postarała się o adopcję

Stary 2015-12-19, 10:38   #4345
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
Ja w zasadzie to nie znam nikogo takiego, nie znałam. Chyba że po prostu o tym nie wiedziałam
Ja kiedyś byłam na tak. Ale jak widzę ile to trzeba przejść, ile warunków spełnić to nie wiem..

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Brawa dla nich

Na dziecko czekali 11 lat tj są po ślubie 12 lat, zaraz po zaczęli się starać o dziecko i nic. Dopiero teraz im się udało, przez adopcję
Stary 2015-12-19, 11:28   #4346
tija93
Zakorzenienie

Hej

Ciąża zwala mnie z nóg. Mdłości mam już mega nasilone.

W czwartek byliśmy na wizycie. Było widać seduszko Niestety mam krwiaka podkosmówkowego. Ech... Dostałam zwolnienie na miesiąc. Mam leżeć jak najwięcej. Powinien się wchłonąć.

W pracy już wiedzą. O dziwo zareagowali bardzo pozytywnie. Ja z tego wszystkiego się popłakałam. Kurde, fajnych mam tam ludzi

Trzymam kciuki za kolejne ciężarówki i staraczki

nusia trzymam kciuki żeby się wszystko pozytywnie skończyło. Też mam krwiaka.

Cytat:

Mój wczorajszy test:

NIE WIERZĘ
Aaaa Gratuluję!
Stary 2015-12-19, 11:50   #4347
wiosenka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusia b-rd Pokaż wiadomość
U mnie dziś znów negatyw...a znowu z rana miałam sen, że się udało.A to tylko sny u mnie są takie piękne
Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
Dołączam do dziewczyn które będą w żałobie w święta, bo dostałam dzisiaj @
Dziewczyny trzymam kciuki za kolejny cykl. A robicie testy owulacyjne? Mi one pomogły trafić w odpowiednie dni
Cytat:
Nusia na pewno będzie wszystko dobrze
Cytat:
Dzięki wszystkim
Dziś uprzedziłam szefową że od poniedziałku prawdopodobnie znikam na l4
Ja również gratuluję! Pamiętam jak zaczynałyśmy ten wątek, a teraz obie zobaczyłyśmy dwie kreski
Cytat:
Hej

W czwartek byliśmy na wizycie. Było widać seduszko Niestety mam krwiaka podkosmówkowego. Ech... Dostałam zwolnienie na miesiąc. Mam leżeć jak najwięcej. Powinien się wchłonąć.

W pracy już wiedzą. O dziwo zareagowali bardzo pozytywnie. Ja z tego wszystkiego się popłakałam. Kurde, fajnych mam tam ludzi
Super Serduszko Teraz leż i odpoczywaj
wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 12:18   #4348
monika0185
Zakorzenienie

Witajcie Kochane
Zakończylam leczenie zebów, sezon na przytulania bez gumek uważam za otwarty jupiiiii!
Czekam na @ lada dzień dzień i potem do dzieła! Płodne wyjdą w okolicy moich 31 urodzin więc... taki prezent mile widziany

monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 12:43   #4349
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w zasadzie to nie znam nikogo takiego, nie znałam. Chyba że po prostu o tym nie wiedziałam
Ja kiedyś byłam na tak. Ale jak widzę ile to trzeba przejść, ile warunków spełnić to nie wiem..

Na dziecko czekali 11 lat tj są po ślubie 12 lat, zaraz po zaczęli się starać o dziecko i nic. Dopiero teraz im się udało, przez adopcję
Strasznie długo czekali ale i na adopcję też. No ale te procedury to swoje trwają...

Cytat:
Hej

Trzymam kciuki za kolejne ciężarówki i staraczki

nusia trzymam kciuki żeby się wszystko pozytywnie skończyło. Też mam krwiaka.

Aaaa Gratuluję!
Nie marudź na mdłości jak tu każda ich zazdrości
za wchłanianie krwiaka

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Zakończylam leczenie zebów, sezon na przytulania bez gumek uważam za otwarty jupiiiii!
Czekam na @ lada dzień dzień i potem do dzieła! Płodne wyjdą w okolicy moich 31 urodzin więc... taki prezent mile widziany

Ja to pewnie będę miała sporo czasu na wyleczenie wszystkiego, co mi tylko do głowy przyjdzie...

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-12-19, 13:28   #4350
Fantasmagori
Zakorzenienie

Beta z dzisiaj 97,71

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości