|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Chłopcy pojechali na basen, mam jakieś 2 godziny laby
Chyba zapakuje prezenty to będzie już z głowy
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
zdrówka kwiatuszku dla Młodego.
Pani współczuję! U nas ciut lepiej ze spaniem (Budzi sie tylko 1 ewentualnie 2 a nie 7 w nocy;p) K w przedszkolu, chłop w robocie a ja na 11.20...mam kupe roboty, a tak mi sie nie chce... Sorce do raportu po raz ostatni w tym wcieleniu;p |
|
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
Wybaczcie, ze jak Filip z konopii ale!
Sorce! Od rana o Was myślę. Trzymam kciuki! |
|
|
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
Sorce! Kciuki ogromne! Myślami z Wami
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Sorce tez sie pchelki doczekac nie moge ![]() Dzis wieczorem bede miala troche czasu to wam opisze co u nas na razie lece na zlamanie karku do pracy bo mi sie za dlugo przysnelo jak juz zaprowadzilam milusia do przedszkola jaak nic sie spoznie z dobre 15min 😬😈 |
|
|
|
#3846 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Sorce, kciuki za dziś
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Oby przeszło szybko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To fajnie! Cytat:
Nie moge się Wigilii doczekać. Na K czeka duże pudło z rozmaitościami ![]() W tym roku zrobimy inaczej: ok. południa położymy prezenty pod choinkę tak żeby nie widziały, a potem zdziwienie, radość i rozpakowywanie Będą fotki przy choince i filmik. No bo potem wigilia u t o 15 i prezenty dalsze, a na koncu u moich rodziców i kolejne prezenty ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- A tak ze smutnych wiadomosci: słyszałyscie otym wypadku w Tychach? ![]() Okropna tragedia, nie umiem sobie wyobrazić. Kobieta straciła 2 dzieci ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Dziś K poszedł do złobka, wszedł na sale a dwójka dzieci krzyczy "Oooo Kuba" Fajnie
|
||||
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Pchełka juz po drugiej stronie brzucha- 3090 i 51 cm 10/10
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Kwiatuszku u Emi w żlobue tez panowała szkarlatyna, ale lekarka mi powiedziała, ze ona nie jest jednoznaczna do stwierdzenia ( a akurat u nas gorączka i gardło),język musi byc wręcz malinowy to jest głowny objaw szkarlatyny. Wysypka na karku, brzuchu buzi, Do potwierdzenia szkarlatyny u nas robią ASO, jak eychodzi w normie to to nie to. Wiec jak u Was jezyk biały, to obstawialabym angine która ma podobny przebieg niz szkarlatyne. Ja to dziwny przypadek jestem- rano po lekach cisnienie dobre, po godzinie bez stresu z gazetką masakra! zrobiłam badania, wizyta u naszej lekarki z Emi odbebniona,Pani doktor stwierdziła, ze osłuchowo ok, ale kaszek brzydki i ona by moze w pon włączyła antybiotyk jak nie przejdzie, Wiec mówie ze za długo to trwa, a w swieta chcemy do babci podjechac, a babcia prawie 90 lat i idzie w styczniu do szpitala, Na co Pani doktor- po co święta są co rok....no to odpowiedziałam, ze za rok to babci moze nie byc. Dała antybiol, pytam o dalsze zwolnienie, po co? poradzimy sobie przecież... Ech....
|
|
#3848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje Sorce!!!!!! Nie taka malusia ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- A tak w ogole Sorce troche się wzruszyłam, bo...bedziecie mieli piekne Święta |
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, tu Pchełka
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Sorce Gratulacje!
(waga piękna, przypakowala )
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
Sorce, gratulacje kochana! Cudna Pchelko, witaj z nami
Kurde, aż się wzruszylam
|
|
|
|
#3852 |
|
Zadomowienie
|
Sorce gratulacje! Pchelka przecudowna! Waga super, w koncu odzyskasz spokój
56 jednak moze byc za duze ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Sorce gratulacje! Pchelka przecudowna! Waga super, w koncu odzyskasz spokój 56 jednak moze byc za duze ![]() Despa czytałam, że malinowy język robi się dopiero po 3-4 dniach, najpierw jest bialy. Zobaczymy Dostal penicyline więc w razie czego powinno i na angine pomoc. Dzis twierdzi, ze juz go nie boli gardlo. Gorączkę ostatnio miał wczoraj przed 15 wiec moze bedzie dobrze. Oby ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Sprawdzalam język. Jest już malinowy i cały w takich kropkach/krostkach
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Sorce - gratulacje!!! A waga idealna
![]() Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3854 |
|
Zadomowienie
|
Sorce, gratulacje!!!
Cześć Pchelko! ![]() Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3855 |
|
Zadomowienie
|
Witamy Pchelke!
Gratulacje )) Jejciu jakie maleństwo. |
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Sorce gratuluję! W końcu się doczekałaś
A waga w sam raz
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Cudowna! Książeczka wierszowana o uczuciach
Cynamon i Trusia wierszyki o złości i radości Marcel słuchał do końca, mimo ze wierszyków jest 13, to my ja bierzemy na raz - miło się czyta, można bawić się głosem, ze dziecko nie traci zainteresowania tekstem - jest o uczuciach jak radość smutek samotność zazdrość tesnota - jestem zachwycona i Marcel tez ImageUploadedByTapatalk1450441885.387584.jpgImageUploadedByTapatalk1450441909.482586.jpg ImageUploadedByTapatalk1450441922.339088.jpg ImageUploadedByTapatalk1450441933.778303.jpg ImageUploadedByTapatalk1450441948.018395.jpg ImageUploadedByTapatalk1450441964.460377.jpg ImageUploadedByTapatalk1450442048.586822.jpg
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
nie pojmuję dlaczego tak
![]() ![]() Cytat:
Ogłaszam, że zakończyłam zakupy przedświąteczne (wybrałam za małą Almę Rok w lesie odebrany i... nie wiem czy będzie szał :/ choć pierwsza strona jest absolutnie fantastyczna a to duży + ![]() to w sumie drugi szczegółowiec. wcześniej kupiłam Czerwony pociąg i też nie jestem przekonana (chyba synek przyjaciół dostanie ). jednak Czereśniowa podniosła moją poprzeczkę wysoko... a wszystkie zwierzątka znamy z innych pozycji. heh. na szczęście jest Olusia przed nią jeszcze wszystko w ogóle T. mnie wczoraj rozbawił szalenie. wracamy ze żłobka a on mi całą drogę opowiada o tym, że byli w przedszkolu na krzesełkach. zanim doszłam, że Krzesełka to Jasełka ![]() ![]() on jest królem, tak to on, on jest królem, tak on! kto jest królem??? on jest! królem! on jest królem!!!! on, to on, on jest królem!!! - skandował całą drogę. Jak wchodziliśmy na IV piętro dowiedziałam się, że to Jezusek jest królem. I wszyscy mieszkańcy naszej klatki... rany ![]()
|
|
|
#3859 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaa ciotunie wizazowe! Cud nad cudami
Jestem tak cholernie szczęśliwa, że nie wiem jak to opisać. Zosieńka szybko zaliczyła cyca, wiedziała co z nim robić od razu. Potem pokimala na mnie i pojechała na trochę do dzieci bo tż musiał wracać zdać relację Filipciowi. W ogole tz sie spóźnił, dojechał idealnie na pierwszy krzyk i potwierdzenie ze to nasze miałam być czwartą pacjentka, a poszlam druga, zupelnie wyrwana z błogiego leżakowania.Serdecznie Wam dziękuję za gratulacje i kciuki! P.s. tez dzis sie upłakałam jak bóbr: )
|
|
#3860 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
nic wymyślnego trochę ciemne trochę jasne ![]() Cytat:
![]() u nas ostatnio stwierdził że "Julia go zachoiła" chyba połączył zaraziła z zachorował Cytat:
Cytat:
ale zioła, propolis tż mi wynalazł w swoich mądrych książkach żeby obłożyć gardło wodą z octem no i jest dużo lepiej bo już nawet zjadłam no i brawo za mowę ![]() Cytat:
dzieki ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() 10g zabrakło i byłby wzrost i waga jak Wojtulek
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Juuuupi!!!! Witamy pchełkę Zosieńkę!!!!!!! Śliczna i nie taka mala
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
Sorce
Jednak Zosia no i fajnie A jak Ty się czujesz po cc? Wszystko ok? Ciekawe jaka będzie pierwsza reakcja Filipka Małpka zdrowka. Mnie też gardło boli a Zuzia juz chyba z miesiac ma przytkany nosek i 2,5 tyg pokasluje, tzn teraz juz sporadycznie ale jednak.
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Sorce
![]() :r oza:W pierwszej chwili myślę sobie: jaka Zosia, pzreciez to Pchełka" Może tak ja zapiszecie w UM;p
|
|
|
|
#3864 |
|
MBZ♥
|
Zosieńko witamy na świecie Sorce przyjmij nasze gratulacje i uściski prezent od Ciebie zawiśnie na choince jutro bo muszę kupić ładne tasiemki Moderna, ja przez Ciebie zbankrutuję Pani, szkoda że ROk nie przypadł Ci do gustu:/u nas szał może z tego względu, że Zoś wielbi wszelakie zwierzaki, W Czereśniowej ma swoje ulubione momenty i nic więcej Jej nie interesuje, narazie ![]() Dziś pierniczków nie dekorowałyśmy bo B zrobił nam niespodziankę i kupił choinkę wcześniej. Radość ze wspólnego ubierania wielka Małpko, zachoiła podbiło moje serce Czekam na fotkę i zdrowia!!!! Despa, na Ciebie inaczej zadziałał syndrom białego fartucha. Pilnuj się i zdrowia dla Dziewczyn![]() Lekarka albo mało kumata albo mało empatyczna ![]() Kwiatuszku, mam nadzieję, że jednak będziecie mogli podjechać na święta
|
|
|
|
#3866 |
|
MBZ♥
|
Pani, współczuję
jakbyśmy bliżej mieszkały to mogłabyś do mnie Nocnego Marka podrzucać bo ja nie mogę spać, zasypiam ok 4 i to z biedą.
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
no i Zosieńka mnie się podoba. nawet bardzo mi się podoba ale nie wiem czy ta forma jeszcze interesuje T. mam nadzieję, że tak co się dzieje???? 1,5 roku bezsenności wspominam jako najgorszy okres w moim życiu... Piękna choinka! Małpka, i gdzie ta fota?
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Atopiczki i Atopiki znacie Mediderm? K sie baardzo zaostrzyło AZs w ostatnich dniach...na akrku ma dużą, chropowatą, czerwoną plamę, na andgarstkach też, poza tym dużo plamek...w środę mamy iśc na szczepienie i pokaże lekarce, 27.XII mamy alergologa, natluszczam, smaruje emolientami, ale guzik daje...daje mu tez aerius.... i znalazłam, ze ten Mediderm podobno skuteczny- zna któraś?
|
|
|
|
#3869 |
|
MBZ♥
|
Pani, no właśnie nie ma sensownej przyczyny
chyba, że tsh mi tak umila życie. Łamie mnie spanie ok 22, a potem przechodzi:/Sorce, Cud |
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis sobie własnie myslałam, ze ciekawe jak tam tasia i oldzinx...
![]() A ja dopiero położyłam Kacpra spać;p Miał dzis dzień brudasa i zabawiasa;p Tż poszedł na firmową wigilie a my cały wieczór dla siebie, zmienialiśmy pościel, bawiliśmy sie (troche kłocili), ułozylismy 11 pudełek puzzli, przy 12 juz mi sie zaczął pokładać i padł w ciązgu 2 minut- nawet nie protestował jak go emolientem na noc traktowałam;p mam nadzieje, ze da pospac chociaz do 7;p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

i filiżanki talerzyki do espresso zabrał do swojej kuchni
na razie strat 0 

(wybrałam za małą Almę 
05.07.2008
i zdrowia dla Dziewczyn
i to z biedą.
mam nadzieję, że tak
chyba, że tsh mi tak umila życie. Łamie mnie spanie ok 22, a potem przechodzi:/