|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Esor mam nadzieje że już lepiej Ci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo ja też nie chciałam w wieku nastu lat. W dodatku wiedziałam,że moją jakże cenną cnotę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja się z eksem poznałam na necie ![]()
![]() |
#4713 |
Zadomowienie
|
Własnie odebrałam paczuchę z paczkomatu z zamówionym Albumem Dziecka. Jest absolutnie boski! Pełno miejsca do wklejania swoich zdjęć, zdjęć dziecka, rodziny, usg. Różne informacje, ale to standard, ale graficznie tak cudnie obmyślone
![]() Szkoda będzie mi w tym pisać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wymiękam dziś z Wami ![]() Mandarynki mnie rozłożyły na łopatki ![]()
![]() |
#4715 | |
Mamusia Luty 2016
|
Dziekuje dziewczyny za ciepłe słowa.
Niestety u mnie nadal niedobrze, nie chce panikować i jeździć na IP, bo to tez stres dodatkowo TZ pił i trzeba by taksowka jeździć, jest juz weekend, ale tez nie chce mieć potem do konca życia wyrzutów sumienia... Cisnienie jest juz w normie, ale boli mnie brzuch. Czuje dzieki Bogu ruchy Hani, sa normalne. Ale w miejscu gdzie kiedys (przed ciąża) była macica czuje taki ucisk, jak leżę nie jest tak ze zwijam sie z bolu, ale ciagle go czuje, czuje dyskomfort. Ogolnie cały brzuch ściśnięty jakby z nerwow czy cos, nie sa ta skurcze ani nic ale ten dyskomfort, a w ciazy dziewczyny nieraz sie denerwowałam i naprawde duzo bardziej niz dzisiaj, a takich jaj nie było... Żadnych krwawień nie ma. Dlatego na razie wzięłam nospe, TZ odgrzewa pierogi i sprobuje zasnac niedługo. Oby z Hania było ok ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
Piekny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Hahhahahahha
![]() |
#4716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też taki chcę ! ![]()
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie zamówiłas to cudo? ??
![]() |
#4719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odezwij się jutro jak tam u Ciebie ![]() Pooglądałam wszystko co miałam pooglądać, lecę spać ![]() Dobranoc dziewoje!
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Esor jak dalej tak bedzie to jedz na to IP :-( niby nie chcesz panikowac ale lepiej sprawdzic jesli będziesz zle sie czula. Może te stresy na ciebie wplynely.
#4721 |
MamaKarolci28
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już IV część naszego wątku!
Esorku jak Ty sie teraz czujesz? Ciśnienie sie juz ustabilizowało?
![]() Tak poczytuje co mnie ominęło i nie ogarne dziś wszystkiego. Pięknie piszecie o Waszych wrażeniach z poznania mężów ![]() ![]() ![]() ![]() Nie msm nastroju dziś jakis wzięłam sobie za bardzo słowa krytyki sis , nawet maz mnie pociesza bym to olala |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4723 |
MamaKarolci28
|
Ma dwójkę i wcale mi sie jej metody wychowywania nie podobają, bo ona wychodzi z założenia ze dzieci mogą płakać nawet długo i nie reaguje na ich potrzeby a mi zarzuca ze jestem nadopiekuńcza i mała poza mną nikogo nie widzi i jest jak dzikus i mną juz rządzi. I powiedziała ze jak jeszcze małego tak rozpieszcze to ile bede miała czasu na nic. Tyle ze ja nie zostawiałam dzieci u mojej mamy nigdy a ona aby sie tylko nimi nie zajmować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Cisnienie ok, ale obudziłam sie pol h temu i mimo nospy i magnezu skurcz w podbrzuszu ciagle jest ![]()
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Pierwsza :p Wspaniale prognozy na święta - dzien przed 11 stopni ![]() ![]() Dobrze ze przynajmniej słonecznie a nie plucha ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ola no pogodę zapowiadają super...Tylko kto wie czy potem na Wielkanoc w marcu nie będzie zimy pełną parą ![]() Kasia widziałam że testujemy się w końcu zmieniło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gdzie są wszyscy ? ![]()
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po powrocie od gin leżę tak jak kazała... czuję się jak głupek ![]()
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
Tutaj http://www.nieprzeczytane.pl/Album-d...uct244996.html patrzylam na ceneo, gdzie zamówić
Tu jest sporo zdjęć jak w środku wygląda ![]() http://allegro.pl/showitem/description/5317425299.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak u Ciebie... Ja sobie już sama zwiększyłam dawkę luteiny i magnezu...no-spy póki co biorę dwie dziennie, a strasznie się jej boję...no ale co poradzić jak trzeba? Najgłupsze jest to,że mnie te skurcze chwytają w nocy, a przecież wtedy akurat najgrzeczniej leżę...brzuch mnie boli, mam dość... Cytat:
Dzisiaj i jutro u nas jarmark, wzięłabym Tusię, a tak to co?ryczeć się chce...
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wykalacka świetnie wygląda chyba też się skusze fajna pamiatka by była ![]()
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Ja się muszę wziąć za sprzątanie. Na obiad zrobię placki ziemniaczane z sosem a na zakupy pójdę po południu bo teraz tłumnie w Centrum...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
MamaKarolci28
|
Cytat:
![]() Super nie cierpię zimy ![]() Moja koleżanka wczoraj urodziła przed 22- Mikołaja ![]() Pierwsze sn 7 h , dobry czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja lubię zimę z lekkim mrozem i śniegiem ![]() ![]() Niezły prezent pod choinkę. Motyl amb nie smutajcie ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | ||
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Ja luteiny nie mam. To jest na receptę nie? Dzien dobry. W tej sekundzie sie obudziłam. Czuje poprawę, tj czuje ciagle dyskomfort ale duzo jest lepiej, jakby "cień" wczorajszego wieczoru. Czekam na odp od gin i niedługo lecę na badania. Póki co na IP nie, ale jak tylko sie poczuje tak jak w nocy (w nocy serio było złe ![]() Buziaki dla Was ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Motylku mnie wczoraj najbardziej tez bolało leżąc. Jak wstałam do wc to duzo lepiej ![]() ![]()
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, bo ja tu małą panikę na naszej końcówce odczuwam
![]() ![]() ![]() A mogą być twardnienia, kłucia, wszelkie ciągnięcia i tym podobne. Na tym etapie należy zwolnić tak czy siak ![]() Na oddziale laski same 30 t+ i brzmiałyśmy komicznie, każda stękała, jęczała, tu bolało, tu kłuło, no jak paczka emerytek ![]() ![]() Patrzcie na mnie, jak zakładali pessar to moja szyja nawet 10 mm nie miała, zaglądali i pytali: a na co tu założyć? : brzydal: Dzień w dzień mnie boli, mam skurcze, nie raz ryczę tak mocne. Nogi do buta to już nie podniosę, ale po co skoro i tak nigdzie nie chodzę ![]() ![]() Obym nie żałowała tych słów ![]() ![]() Wysłane przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Pisałyście o białku w moczu. Ja mam z kolei zawsze napisane: białko w normie. Tak sobie mój lab oznacza ![]() Widzę też moją koszulę z textil marketu. Mam takie dwie,jedną od lutego, kupiłam na operację wtedy i drugą od niedawna. Fajne, ładne ale to typowe szmatki ![]() ![]() Nie zaglądałam jednak teraz tam na metkę np, czy składowo to są identyczne. Wysłane przy użyciu Tapatalka
26.01.2016 Witaj synku ![]() ![]() 04.09.2019 Drugie szczęście ![]() Edytowane przez Lucy31 Czas edycji: 2015-12-19 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lucy no wreszcie ktoś to napisał ![]() ![]() ![]() Zeby nie było ja tez mam ciążowe dolegliwości i tez ciąże odczuwam, mino ze naprawdę niezle sie czuje. Po prostu ciąża to ciąża, nie można jej przejśc niezauważenie. Ale pogoda! Swieci słońce wreszcie, super ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na oddziale jak się któraś skarżyła to lekarz dyżurny mówił: biologia, leżeć! Wtedy nas to wkurzało, ale teraz myślę że jednak mieli rację ![]() ![]() My się stresujemy wiadomo. Mamy takie prawo. Ale też tak sobie myślę, że zbiorowe płakanie nam nie pomoże. Pomyślmy że już za miesiąc będziemy płakać na inne problemy, jak nam się dzieciaki powyklywają ![]() Wysłane przy użyciu Tapatalka
26.01.2016 Witaj synku ![]() ![]() 04.09.2019 Drugie szczęście ![]() Edytowane przez Lucy31 Czas edycji: 2015-12-19 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mamuśki...a kto powiedział, ze w ciąży będzie łatwo ? ![]() ![]() Lecę ogarniać ostatnie rzeczy w rytm świątecznych przebojów ![]()
![]() |
#4740 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.