![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grudniowe Mamusie cz. I
Ja jeszcze o roczku nie myślałam, mam czas
![]() Powoli zastanawiamy się nad prezentami dla dzieciaków na święta i ogólnie nad organizacją świąt... No i muszę się pochwalić że zaczęliśmy z mężem starania "o brata" dla Zosi ![]() A jak tam, jakaś grudniówka nosi już nową fasolkę?? Bo na FB mnie nie ma i nie wiem co tam u Was słychać ![]() ![]()
![]() |
#902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super! ![]() Jak mój synek Kuba miał 10 miesiecy to zaszłam w kolejną ciąże i mam Zuzie. Roznica 19 miesiecy. Fajnie ale cieeeeżko póki co. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
No zdaję sobie sprawę że łatwo nie będzie, no ale... Kiedy jak nie teraz?:P
Do tej pracy i tak nie chcę zbytnio wracać, bo wiele rzeczy się zmieniło na gorsze, i tak naprawdę nie ma do czego wracać, więc że tak powiem chciałabym wykorzystać okazję ![]() A i tak chcieliśmy drugie dziecko ![]()
![]() |
#904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już widze plusy tego, że jest mała roznica wieku. Dzieci się uwielbiają, bawią razem i kochają ![]() Ale oboje sa jeszcze malutcy, do tego synek jest niejadkiem. Także karmienie obu, teraz już syn bez pampka, ale trzeba pomagać, sprzatac łazienke. Codziennie bajzel w domu oboje robią. Nie można isc zostawić samych, bo syn ma rózne dziwne pomysły. Do tego bunt 2 latka i wszystko na nie, histerie. Jest wesoło na codzień ![]() Ale ale życze powodzenia w staraniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do wyjść to my wszędzie z Małą musimy chodzić, bo nie mamy jej z kim zostawić. Do tej pory wyszliśmy sami RAZ, na wesele naszych przyjaciół, które de facto było blisko moich rodziców i wtedy Zosia z moją mamą została. A takto ![]() Mieszkamy ok. 60-80 km od rodziców i teściów, a jak my do nich nie pojedziemy, to oni do nas nie przyjadą... Moi rodzice zbytnio nie mogą, bo mój tata jest chory dość poważnie i dla niego taka droga to za daleko, a mama sama nie przyjedzie bo nie chce go zostawiać samego... A moi teście to tzw. dusigrosze i mimo że kasy mają dużo, to twierdzą że taki wyjazd to za drogo, my mamy taniej jak do nich przyjedziemy ![]() Więc u nas będzie to samo co u Was... Dzieci, dzieci, dzieci ![]()
![]() |
![]() |
#906 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno cięzko jest, aczkolwiek można sobie pomyslec,że to potraw kilka lat, a potem dzieci coraz bardziej samodzielne i większy spokój będzie (tak sobie mysle ![]() Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Raczkowanie
|
"U nas na fejsie" roczki się już zaczęły, myślimy o świętach i mikołajkach, a w przyszłym roku pojawią się...4 maluchy - póki co tyle mam się pochwaliło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja też ciągle myślę nad prezentami, im więcej myślę i przeglądam tym większy dylemat :/ Cytat:
![]() dziewczyny, jak śpią Wasze maluchy, przesypiaja Wam już nocki ? u nas dzisiejsza noc dramat, od 23 pobudka co godz a od 2 do 4 przerwa w spaniu :/ ogólnie nocki na codzień są bez szału, tzn ciągle są pobudki, czasem 2-3 a czasem milion... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do nocek...u nas ostatnio kiepsko, chyba zęby idą, ciągle się z płaczem budziła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Wtajemniczenie
|
wmgnieniuoka nad czym się zastanawiasz? Poka poka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Demeter, mój ma tego laptopa, lubi go ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już chciałam dla synka kupić ale tą starszą wtedy wersję, taką kolorową. Ten jest super, bardziej przypomina zwykłego lapka. Mysle, że Z sie spodoba. No i wlasnie jest taki przyszłościowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
na aplikacji nie widzę co wrzuciłaś ale zajrze później na kompie, jak córa pozwoli
![]() ja myślę o: kostka którą wrzuciła Suqub wózek dla lalek Smoby klocki drewniane i zwykłe książeczki, dużo książeczek bo Zuzka uwielbia ![]() kusi mnie jeszcze rowerek wieloetapowy ale teraz nie ma chyba sensu go kupować, zimą i tak nie będziemy go używać wiec kupie raczej wiosną. ostatnio z Zuza nie da się nigdzie wyjść, wózek już całkiem po kilku minutach parzy w tylek, nawet nie moge zakupów normalnie zrobić :/ a z nią na nogach to już w ogóle nic nie zrobię i nigdzie nie pojde.. albo minie albo kupie smycz dla córy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Książeczki uwelbiał mój Kubcio, a Zuza nie przepada, mamy już sporo, czasem przejrzy i tyle, także nie kupuje jej nowych. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- A ten wozek smoby to taki spacerowka? ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Ja kupiłam ta http://allegro.pl/smoby-wozek-spacer...785555925.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#917 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i często też sama sobie "czyta" dokładnie taki sam wózek ![]() jak sie prezentuje na żywo ? Cytat:
zima mnie zaskoczyła, nie kupiłam jeszcze Zuzce butów zimowych :/ chociaż w sumie dobrze, niech napada śniegu to bede córe wozić nie we wózku a na sankach, może nie będzie awantur ;D |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze wrazenie ze malutki I prosty. Mi sie bardzo podoba uwazam ze na pierwszy wozek super. Podesle foto
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Wtajemniczenie
|
uploadfromtaptalk1448356608480.jpguploadfromtaptalk1448356620260.jpg
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jak z jego jakością ? jest stabilny ? patrzyłam na to co wcześniej wrzuciłaś, co to za laptop ? jaka firma ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale nie jest ten plastik jakiś tandetny ? nie lubię zamawiać czegoś jak nie moge tego wcześniej pomacać :/ Zuzka zaliczyła wczoraj pierwszą wizytę u dentysty, ułamała sobie zęba... :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
na szczęście tylko niewielki kawałek tego zęba złamała ale obserwować trzeba.
dentystka powiedziała, że ogólnie to dobrze już zacząć chodzić z takim maluchem tak raz na pół roku na przegląd żeby zacząć oswajac z gabinetem. córka mi się znowu zasmarkala ![]() ![]() przez to przekładamy nasza piatkowa sesje. najważniejsze, Wszystkiego najlepszego dla wszystkich grudniowych maluchów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Pyskatka
|
Mamusie Grudzień 2014
Witam
![]()
![]() |
#926 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Grudzień 2014
hej
![]() jest wątek mamus grudniowych ale niestety umarł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Trzeba reaktywowac
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Prezenty pokupowane? Ja w święta robię roczek Małej i tylko dlatego skusiłam się na to aby 2 razy nie przygotowywać jedzenia chociaż szczerze mówiąc najchętniej to bym w domu posiedziała i z nikim się nie widywała bo nie lubię tej sztucznej atmosfery a tym bardziej przy oplatku składasz życzenia a przez cały rok do tej osoby się nie.odzywasz. eh
![]() |
#930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
prezenty jeszcze nie wszystkie, przed wigilia jeszcze bede latać jak dzika po mieście.no cóż a my chore, Zuzka od 2 tyg z małą przerwa nos zawalony, wczoraj wieczorem miała goraczke a teraz zaczyna chrypac i kaszel. goraczki jal narazie nie ma, 37, 3 i nie wiem czy gnac z nią dziś na dyżur i czekać tam kilka h w kolejce czy poczekać i w pon do swojej przychodni :/ a mnie dopadło zapalenie piersi, masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.