|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Lecę do UK na święta : ) Dziewczyny, na jakie kosmetyki polecacie zwrócić uwagę? Może jakieś nowinki fajne w UK się pojawiły?
|
|
|
|
#842 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moje tegoroczne: - Antipodes, czyli jedyne gotowe produkty, które ratują - a nie psują - moją twarzoskórę. Hosanna król. - Zestaw na co dzień: mydełko aleppo, woda różana, olej awokado (dzień)/ czarnuszka (noc) - Moja mieszana skóra pokochała wszystko, co z oliwek - mleczko oliwkowe, skwalan z oliwek (nawilżacz idealny), mydło aleppo. Wyprysków, grudek - zero, zero, zero, zero ![]() - Rezygnacja z kwasów. Robią mi z twarzy beznadziejność. Dałam sobie spokój. - Absolutny zakaz tykania się gliceryny, trójglicerydów, glikolu propylenowego. Emulgatory w kremach też mi nie służą. Po jednym razie - podskórne kropki. Generalnie, oprócz tego, ze mi twarz opada , to przestałam mieć z nią problemy, dzięki powyższym. Testowanie mnie nie kusi.Do ciała: masa na wagę Organique, seria otulająca Pat&Rub. Makijaż: cień w kremie Cement Bobbi Brown - niby takie nic, a nadaje całej twarzy świeżość, ratuje zmęczone oczy. Róż w kremie Calypso Coral (też Bobbi - idealna ciepło-zimna różo-brzoskiwinka ) - dla nieokreślonych typów kolorystycznych (sama mam ciemno-zimne włosy, a odcień skóry ciepły). |
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bardzo lubię teint idole ultra, ale lekki to on zdecydowanie nie jest
![]() oprócz niego do ulubieńców dodam: elancyl krem przeciw rozstępom - mam idealny brzuch po ciąży, róż iced lotus od clinique (używam chyba od 4 lat), loreal vml so couture, dkny be delicious edp
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2015-12-19 o 11:01 |
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołszki - jeste dziwna - jaram sie zabawkami dla dzieci. Obecnie jestem na etapie podjary sprytną plateliną i piaskiem kinetycznym i powaga - chyba sobie kupię
https://www.youtube.com/watch?v=3Fn3aWQgl44 |
|
|
|
#846 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie ma lekką konsystencję- jest kremikowy, ale na twarzy daje cienką powłoczkę krycia ale co człowiek to opinia ja używam 010, pasuje mi, ale odrobineczkę jaśniejszy też by mógł być też lubiłam jabłuszko, miałam w to lato 50 ml i zuzyłam calusieńkie, ale potem naczytałam się, że ludzie czują tam chemicznego kiszonego ogóra i jakoś tak no nie wiem, trochę ochłodziły się nasze relacje, ale pewnie do lata mi przejdzie
|
|
#848 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Co do kostek to rozwine ze ja nie stosuje. Moja rodzina nie stosowala. Ale dodajemy wody np do sosow robienia co inni uwazaja za rozmywanie/wyplukanie smaku. Jak mialam zamrazalnik wiekszy niz skrzynka pocztowa to mrozilam bulion w foremkach do lodu. |
|
|
|
|
#849 |
|
Konto usunięte
|
Mnie natomiast zastanawia jak powstają te pędzle od youtuberek. Czy one naprawdę aż tak się znają, że mówią komuś jak i z czego mają one powstawać, czy to raczej im ktoś je robi one testują, testują, testują i wybierają ich zdaniem najlepsze? Potem personalizacja - kolory, logo i fiuur do sklepów?
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.instagram.com/p/_dQvGzhR...hloekardashian gdzie jest reszta Khloe? :O
https://www.instagram.com/p/_eDSC6Hv...en-by=ra2nski_ koleś jest niesamowity, te zdjęcia to kosmos, Katowice w takiej odsłonie - masakra. Musiałam Wam pokazać, jak lubicie estetyczne doznania - polecam obserwować. Tu gwiazdy akurat. Rzeczy, które * (po chwili kapnęłam, że to napisałam - straszne, co cenzura robi ze mną) w Poznaniu u Maćka nawet śmiechłam kilka razy.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-12-19 o 11:32 |
|
|
|
#851 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ulubieńcy roku? Trzy? Chyba aż tylu nie mam. Mało w tym roku kupowałam, a to co miałam nowego często było bublem lub neutralne. - Lubię mój cień od Kobo - Rose Golden. Nakładam go głównie solo lub z brązami. Fajny jest. - Pokochałam perfumy Alien essence absolue. Nieziemska trwałość i to co rzadko spotykam w popularnych markach - charakter, wyrazistość. Dla mnie on ociera się o niszę. - oczywiście manicure hybrydowy ![]() |
|
|
|
|
#852 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale opisy *tego typu* pod zdjęciami *tego typu* wywołują we mnie smutne zażenowanie. #WyszłamSeksiNaZdjęciuToP rzecieżMuszęWstawićAŻeBez PodpisuGłupioToWstawięŻeJ estemWdzięcznaIGotowaNaŚw ięta
|
|
|
|
|
#854 |
|
Konto usunięte
|
Ale jaja TF zrobiło. Tak jak Szusz myślałam, że dostała jakieś kosmetyki... a tam organizer.
Nie używam kostek rosołowych. Kupuję i polecam Piramidki smaku do rosołu z Lidla i Podlaską przyprawę do rosołu z Rossmana. Smak i zapach babcinego rosołku gwarantowany |
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny Poznań ale to nieprawda, że jesteśmy centusiami*. jesteśmy po prostu oszczędni *centusie to krakusy!!!
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę prawdy jest, ale raczej moją uwagę i tak przykuwa sama ona, śliczna bardzo.
|
|
|
|
|
#857 |
|
Konto usunięte
|
Nie używam maggi (no czasem, do rosołku, tak raz na rok, bo zazwyczaj to tylko sól i pieprz, i mnóóóstwo naci pietruchy oraz koperku) ani kostek. Właściwie to i mieszanki przyprawowe to rzadkość u mnie, w 99% sama mieszam przyprawy - uwielbiam kombinować.
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorowanie przekoloryzowanych stereotypów z dużym dystansem - fajnie.
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oesu, a piasek kinetyczny to cudo! Dlaczego tego nie było w naszych piaskownicach? Każda babka by wyszła, każdy tor wyścigowy z tunelami i mostami <3 |
|
|
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
Munka, wstawiałam wczoraj, ale zdubluję, bo warto. Wrocław! https://www.instagram.com/p/_bffZSotc-/
|
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
Flora Nymphea można kupić w perfumeriach internetowych jeszcze oraz np. w Togomago w podziemiach Dworca Centralnego.
|
|
|
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie pomogę bo makijaż zmywam płynem micelarnym a dopiero potem myję twarz żelem
|
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
https://www.instagram.com/p/_cypxvyZ...lindahallbergs kolejna cudowność od Lindy Hallberg
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obserwuję co jakiś czas przemianę sedesów <3 mam nadzieję, że na żywca jest cudnie. Fajnie, że poszli w taką stronę z modernizacją, a nie znowu walneli pastelozę ohydną. |
|
|
|
|
#865 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I boję się, że się zakocham a tego już nie produkują ; ( W każdym razie w Polsce ni ma ;c ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=ptlqV30fWPk Przepis na piasek kinetyczny. Na razie jestem w trakcie oglądania i w pełnym napięciu oczekuję na to czy jej wyjdzie! Polecam oglądać na przyspieszeniu. Dziewczyna baaardzo muli.Spoiler: zupełnie jej nie wyszło ;c Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-12-19 o 12:13 |
|
|
|
|
#866 |
|
Przyczajenie
|
jeny jak ja ją uwielbiam
PALETA CIENI Tom Ford Cocoa Mirage 03 - dziewczyny macie te cienie? jeśli tak proszę o opinię ![]()
|
#867 |
|
Użyszkodniczka
|
Opowiadałam Wam jak w Krk poszłam z niemężem do Mennicy Polskiej? Jego mama jest z Krk i chciał jej zrobić 'prezent'. Zapytał pana sprzedającego, czy mają 1 krakowskiego centusia, bo chce kupić dla mamy...
Kopnęłam go tylko i powiedziałam na ucho, że musimy szybciutko spierdzielać, bo facet miał minę, jakby za chwilę chciał niemęża skrzywidzić ![]() Mifik Dostałam boxa! Boziulku jakie piękności w tym miesiącu A co do kosmetyków to koniecznie Soap&Glory!
|
|
#868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przyjemnie się czyta waszych ulubieńców, więc i ja napiszę coś od siebie: - Kobo Sahara Sand - idealnie jasny bronzer - pędzel beauty crew BCP-81 kształt i rozmiar świetny, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia - gąbeczka do podkładu (jak narazie YR) |
|
|
|
|
#869 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie widziałam nie raz na półkach tam, ale nie wiedziałam, czy brać... tyle że mogę wziąć tylko takie rzeczy, które przejdą w podręcznym, także wybór ograniczony
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

, to przestałam mieć z nią problemy, dzięki powyższym. Testowanie mnie nie kusi.
)

kocham mandarine&basilic, ale ten flory jeszcze nie wąchałam
zmienię to!