Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-19, 10:42   #841
201607131110
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Lecę do UK na święta : ) Dziewczyny, na jakie kosmetyki polecacie zwrócić uwagę? Może jakieś nowinki fajne w UK się pojawiły?
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 10:48   #842
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Lecę do UK na święta : ) Dziewczyny, na jakie kosmetyki polecacie zwrócić uwagę? Może jakieś nowinki fajne w UK się pojawiły?
Idź do Bootsa --> Alejka Soap&Glory --> Łapaj krem do rączek i jak lubisz zapach ciastek owsianych to płyn do kąpieli Rich&Fameous --> zapłać i się zakochaaaaaj I może matową pomadkę z Maybelline, bo w Polsce to chyba tylko reklama śmigała - w Rossie nie widziałam ich
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 10:57   #843
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Kosmetyki Anitpodes <3, również lubię Hosannę i maskę z miodem!
W kolejce czeka teraz krem kiwi pod oczy jestem jego mega ciekawa, mam nadzieję, że będzie hit!

Moim ulubieńcem jest rozświetlacz z MAC z serii mineralnej Perfect Topping, szkoda tylko, że to była limitka

Podoba mi się ta zabawa! Chętnie poczytam, co polecacie
Moje tegoroczne:
- Antipodes, czyli jedyne gotowe produkty, które ratują - a nie psują - moją twarzoskórę. Hosanna król.
- Zestaw na co dzień: mydełko aleppo, woda różana, olej awokado (dzień)/ czarnuszka (noc)
- Moja mieszana skóra pokochała wszystko, co z oliwek - mleczko oliwkowe, skwalan z oliwek (nawilżacz idealny), mydło aleppo. Wyprysków, grudek - zero, zero, zero, zero
- Rezygnacja z kwasów. Robią mi z twarzy beznadziejność. Dałam sobie spokój.
- Absolutny zakaz tykania się gliceryny, trójglicerydów, glikolu propylenowego. Emulgatory w kremach też mi nie służą. Po jednym razie - podskórne kropki.

Generalnie, oprócz tego, ze mi twarz opada , to przestałam mieć z nią problemy, dzięki powyższym. Testowanie mnie nie kusi.

Do ciała: masa na wagę Organique, seria otulająca Pat&Rub.

Makijaż: cień w kremie Cement Bobbi Brown - niby takie nic, a nadaje całej twarzy świeżość, ratuje zmęczone oczy. Róż w kremie Calypso Coral (też Bobbi - idealna ciepło-zimna różo-brzoskiwinka ) - dla nieokreślonych typów kolorystycznych (sama mam ciemno-zimne włosy, a odcień skóry ciepły).

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Nikt już nie pamięta o kajmanowej
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 10:57   #844
marynka42
Zakorzenienie

ja też bardzo lubię teint idole ultra, ale lekki to on zdecydowanie nie jest a dostanie 005 graniczy w pl z cudem

oprócz niego do ulubieńców dodam: elancyl krem przeciw rozstępom - mam idealny brzuch po ciąży, róż iced lotus od clinique (używam chyba od 4 lat), loreal vml so couture, dkny be delicious edp

Edytowane przez marynka42
Czas edycji: 2015-12-19 o 11:01
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:09   #845
Munkaa
Zakorzenienie

Dziołszki - jeste dziwna - jaram sie zabawkami dla dzieci. Obecnie jestem na etapie podjary sprytną plateliną i piaskiem kinetycznym i powaga - chyba sobie kupię ktoś ma jak ja?

https://www.youtube.com/watch?v=3Fn3aWQgl44
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:11   #846
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
A jaki jest Wasz stosunek do kostek/veget/maggie? Ja nie stosuje.

nie stosuje. U mnie w domu soe nigdy nie stosowalo, magi to chyba nawet nie wiem jak smakuje xd
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:18   #847
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
ja też bardzo lubię teint idole ultra, ale lekki to on zdecydowanie nie jest a dostanie 005 graniczy w pl z cudem

oprócz niego do ulubieńców dodam: elancyl krem przeciw rozstępom - mam idealny brzuch po ciąży, róż iced lotus od clinique (używam chyba od 4 lat), loreal vml so couture, dkny be delicious edp

dla mnie ma lekką konsystencję- jest kremikowy, ale na twarzy daje cienką powłoczkę krycia i wygląda ultrazdrowo i tak promiennie jest dużo lżejszy niż na przykład maczek
ale co człowiek to opinia
ja używam 010, pasuje mi, ale odrobineczkę jaśniejszy też by mógł być

też lubiłam jabłuszko, miałam w to lato 50 ml i zuzyłam calusieńkie, ale potem naczytałam się, że ludzie czują tam chemicznego kiszonego ogóra i jakoś tak no nie wiem, trochę ochłodziły się nasze relacje, ale pewnie do lata mi przejdzie
Stary 2015-12-19, 11:22   #848
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Dziołszki - jeste dziwna - jaram sie zabawkami dla dzieci. Obecnie jestem na etapie podjary sprytną plateliną i piaskiem kinetycznym i powaga - chyba sobie kupię ktoś ma jak ja?

Munka moj maz tez tak ma. Jego lista wymarzonych prezentow to wlasnie takie gadzety. Dla mnie to ciekawe ale dlugo bym się nie bawila tym, on moglby godzinami, dniami jeśli to rzeczywiscie jest tak fascynujace. Kupilismy kuzynkowi zestaw do wyhodowania krysztalow i wulkan z lawa i uwierz mi ze musialam to od razu zapakowac w papier prezentowy i lezy w szace schowane bo tak kusilo.

Co do kostek to rozwine ze ja nie stosuje. Moja rodzina nie stosowala. Ale dodajemy wody np do sosow robienia co inni uwazaja za rozmywanie/wyplukanie smaku. Jak mialam zamrazalnik wiekszy niz skrzynka pocztowa to mrozilam bulion w foremkach do lodu.
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:24   #849
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yousuck Pokaż wiadomość
O kurczę, cenio się z tymi pędzlami. Zawsze się zastanawiam, jak ten biznes działa, tzn. dlaczego jest to jeden z wiodących produktów wypuszczanych przez youtuberki.
Mnie natomiast zastanawia jak powstają te pędzle od youtuberek. Czy one naprawdę aż tak się znają, że mówią komuś jak i z czego mają one powstawać, czy to raczej im ktoś je robi one testują, testują, testują i wybierają ich zdaniem najlepsze? Potem personalizacja - kolory, logo i fiuur do sklepów?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:28   #850
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.instagram.com/p/_dQvGzhR...hloekardashian gdzie jest reszta Khloe? :O

https://www.instagram.com/p/_eDSC6Hv...en-by=ra2nski_ koleś jest niesamowity, te zdjęcia to kosmos, Katowice w takiej odsłonie - masakra. Musiałam Wam pokazać, jak lubicie estetyczne doznania - polecam obserwować. Tu gwiazdy akurat.

Rzeczy, które * (po chwili kapnęłam, że to napisałam - straszne, co cenzura robi ze mną) w Poznaniu u Maćka nawet śmiechłam kilka razy.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-12-19 o 11:32
Stary 2015-12-19, 11:34   #851
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość

co do cyt
uwielbiam guerleinowskie wody tylko ta trwałość kocham mandarine&basilic, ale ten flory jeszcze nie wąchałam zmienię to!
Też je uwielbiam. Czaiłam się na Nymphea, ale podobno wycofali już dawno ; ( Z ulubionych to Mandarine. Ale o tej porze roku i tak pachnę głównie kadzidłem i piżmem.

Ulubieńcy roku? Trzy? Chyba aż tylu nie mam. Mało w tym roku kupowałam, a to co miałam nowego często było bublem lub neutralne.

- Lubię mój cień od Kobo - Rose Golden. Nakładam go głównie solo lub z brązami. Fajny jest.
- Pokochałam perfumy Alien essence absolue. Nieziemska trwałość i to co rzadko spotykam w popularnych markach - charakter, wyrazistość. Dla mnie on ociera się o niszę.
- oczywiście manicure hybrydowy
Stary 2015-12-19, 11:34   #852
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
nie stosuje. U mnie w domu soe nigdy nie stosowalo, magi to chyba nawet nie wiem jak smakuje xd

Nie wyobrażam sobie życia bez magi... I tej w buteleczce i tej z grządek
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:40   #853
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Khloe jest super i złego słowa nie powiem na jej przeróbki , ale opisy *tego typu* pod zdjęciami *tego typu* wywołują we mnie smutne zażenowanie. #WyszłamSeksiNaZdjęciuToP rzecieżMuszęWstawićAŻeBez PodpisuGłupioToWstawięŻeJ estemWdzięcznaIGotowaNaŚw ięta
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:40   #854
201701230959
Konto usunięte

Ale jaja TF zrobiło. Tak jak Szusz myślałam, że dostała jakieś kosmetyki... a tam organizer.

Nie używam kostek rosołowych. Kupuję i polecam Piramidki smaku do rosołu z Lidla i Podlaską przyprawę do rosołu z Rossmana. Smak i zapach babcinego rosołku gwarantowany
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:42   #855
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
https://www.instagram.com/p/_dQvGzhR...hloekardashian gdzie jest reszta Khloe? :O

https://www.instagram.com/p/_eDSC6Hv...en-by=ra2nski_ koleś jest niesamowity, te zdjęcia to kosmos, Katowice w takiej odsłonie - masakra. Musiałam Wam pokazać, jak lubicie estetyczne doznania - polecam obserwować. Tu gwiazdy akurat.

Rzeczy, które * (po chwili kapnęłam, że to napisałam - straszne, co cenzura robi ze mną) w Poznaniu u Maćka nawet śmiechłam kilka razy.

biedny Poznań
ale to nieprawda, że jesteśmy centusiami*. jesteśmy po prostu oszczędni

*centusie to krakusy!!!

Stary 2015-12-19, 11:47   #856
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Khloe jest super i złego słowa nie powiem na jej przeróbki , ale opisy *tego typu* pod zdjęciami *tego typu* wywołują we mnie smutne zażenowanie. #WyszłamSeksiNaZdjęciuToP rzecieżMuszęWstawićAŻeBez PodpisuGłupioToWstawięŻeJ estemWdzięcznaIGotowaNaŚw ięta
trochę prawdy jest, ale raczej moją uwagę i tak przykuwa sama ona, śliczna bardzo.
Stary 2015-12-19, 11:49   #857
201607131110
Konto usunięte

Nie używam maggi (no czasem, do rosołku, tak raz na rok, bo zazwyczaj to tylko sól i pieprz, i mnóóóstwo naci pietruchy oraz koperku) ani kostek. Właściwie to i mieszanki przyprawowe to rzadkość u mnie, w 99% sama mieszam przyprawy - uwielbiam kombinować.
Stary 2015-12-19, 11:49   #858
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
biedny Poznań
ale to nieprawda, że jesteśmy centusiami*. jesteśmy po prostu oszczędni

*centusie to krakusy!!!

Lubię te serie o miastach kolorowanie przekoloryzowanych stereotypów z dużym dystansem - fajnie.
Stary 2015-12-19, 11:51   #859
201607111004
Konto usunięte

Cytat:

Chciałabym mix magnetycznej ze świecącą w ciemnościach. Nie wiem po co. Dla zabawy

Oesu, a piasek kinetyczny to cudo! Dlaczego tego nie było w naszych piaskownicach? Każda babka by wyszła, każdy tor wyścigowy z tunelami i mostami <3
Stary 2015-12-19, 11:53   #860
little_p
Raczkowanie

Munka, wstawiałam wczoraj, ale zdubluję, bo warto. Wrocław! https://www.instagram.com/p/_bffZSotc-/
little_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:54   #861
smolinosek86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość

Też je uwielbiam. Czaiłam się na Nymphea, ale podobno wycofali już dawno ; ( Z ulubionych to Mandarine. Ale o tej porze roku i tak pachnę głównie kadzidłem i piżmem.

Flora Nymphea można kupić w perfumeriach internetowych jeszcze oraz np. w Togomago w podziemiach Dworca Centralnego.
Stary 2015-12-19, 11:56   #862
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smolinosek86 Pokaż wiadomość
Napiszesz jak sobie radzi Lavera z demakijażem oczu?
Niestety nie pomogę bo makijaż zmywam płynem micelarnym a dopiero potem myję twarz żelem
Stary 2015-12-19, 11:57   #863
little_p
Raczkowanie

https://www.instagram.com/p/_cypxvyZ...lindahallbergs kolejna cudowność od Lindy Hallberg
little_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:57   #864
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_p Pokaż wiadomość
Munka, wstawiałam wczoraj, ale zdubluję, bo warto. Wrocław! https://www.instagram.com/p/_bffZSotc-/

Obserwuję co jakiś czas przemianę sedesów <3 mam nadzieję, że na żywca jest cudnie. Fajnie, że poszli w taką stronę z modernizacją, a nie znowu walneli pastelozę ohydną.
Stary 2015-12-19, 12:06   #865
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smolinosek86 Pokaż wiadomość
Flora Nymphea można kupić w perfumeriach internetowych jeszcze oraz np. w Togomago w podziemiach Dworca Centralnego.
Do Warszawy mi nie po drodze ; ) Czaję się na nią na Iperfumy ale tak bez testów nie kupię a z tgeo co widziałam nie mają próbek AA.
I boję się, że się zakocham a tego już nie produkują ; ( W każdym razie w Polsce ni ma ;c

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=ptlqV30fWPk
Przepis na piasek kinetyczny. Na razie jestem w trakcie oglądania i w pełnym napięciu oczekuję na to czy jej wyjdzie! Polecam oglądać na przyspieszeniu. Dziewczyna baaardzo muli.

Spoiler:
zupełnie jej nie wyszło ;c

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-12-19 o 12:13
Stary 2015-12-19, 12:16   #866
7Paula
Przyczajenie

jeny jak ja ją uwielbiam
PALETA CIENI Tom Ford Cocoa Mirage 03 - dziewczyny macie te cienie? jeśli tak proszę o opinię

Stary 2015-12-19, 12:17   #867
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
*centusie to krakusy!!!

Opowiadałam Wam jak w Krk poszłam z niemężem do Mennicy Polskiej? Jego mama jest z Krk i chciał jej zrobić 'prezent'. Zapytał pana sprzedającego, czy mają 1 krakowskiego centusia, bo chce kupić dla mamy... Kopnęłam go tylko i powiedziałam na ucho, że musimy szybciutko spierdzielać, bo facet miał minę, jakby za chwilę chciał niemęża skrzywidzić

Mifik Dostałam boxa! Boziulku jakie piękności w tym miesiącu
A co do kosmetyków to koniecznie Soap&Glory!

Stary 2015-12-19, 12:19   #868
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Mnie natomiast zastanawia jak powstają te pędzle od youtuberek. Czy one naprawdę aż tak się znają, że mówią komuś jak i z czego mają one powstawać, czy to raczej im ktoś je robi one testują, testują, testują i wybierają ich zdaniem najlepsze? Potem personalizacja - kolory, logo i fiuur do sklepów?
Ja właśnie się zastanawiałam nad pędzlami Maxi tzn. czy to ona je "stworzyła" i po prostu dogadała się z minti, że będą tylko u nich w sprzedaży. Czy może minti stworzyło pędzle i dogadali się z Maxi, że się pod nimi podpisze (no i wkład w wybór, jakość też ma na pewno). Bardziej prawdopodobna wydaje mi się druga wersja i po tym, co Katosu powiedziała na snapie (że z pędzlami maxi wiąże się też jej projekt czy coś takiego) przypuszczam, że i jej kolekcja czegoś będzie na minti.
przyjemnie się czyta waszych ulubieńców, więc i ja napiszę coś od siebie:
- Kobo Sahara Sand - idealnie jasny bronzer
- pędzel beauty crew BCP-81 kształt i rozmiar świetny, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia
- gąbeczka do podkładu (jak narazie YR)
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 12:19   #869
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Opowiadałam Wam jak w Krk poszłam z niemężem do Mennicy Polskiej? Jego mama jest z Krk i chciał jej zrobić 'prezent'. Zapytał pana sprzedającego, czy mają 1 krakowskiego centusia, bo chce kupić dla mamy... Kopnęłam go tylko i powiedziałam na ucho, że musimy szybciutko spierdzielać, bo facet miał minę, jakby za chwilę chciał niemęża skrzywidzić

Skoro o Krakowie i Soap&Glory mowa, widziałam niedawno w Tk Maxxie w M1 dość duży wybór ich kosmetyków.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 12:21   #870
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość

No nie? ^^ cuda, ślij zdjęcia na priv!
No właśnie widziałam nie raz na półkach tam, ale nie wiedziałam, czy brać... tyle że mogę wziąć tylko takie rzeczy, które przejdą w podręcznym, także wybór ograniczony
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości