Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-19, 10:00   #2521
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Kaja a u kogo Ty kupowalas ostatnio kocyk?
Od Poli

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
biedna...
mi Tz przynajmniej rano kawe zrobi i czasem platki jak mu cos najdzie

wspolczuje nocek.. u nas tez tak bylo ki9lka dni z rzedu... teraz jak nie zasnie przy butelce na noc, to biore ja do lozka i w 15 min zasypia.. pozniej odkladam ja do lozeczka to cala noc spi.

grrr.. na mistera sie robil taki mlody i skleroze ma?

kaja ile razy w tyg twoj TZ je kogel-mogel? chyba lubi co?

ja szpilki mialam raz w zyciu-na studniowce..ale jak sie ma duzo wzrostu i nr buta 43 to odechciewa sie szpilek hehe

zgadzam sie z tym..tylko co innego jak placze dorosla osonba a co innego jak takie malutkie dziecko..

wez mi tu nie mow o miesie..u nas to TZ piecze mieso zawsze..

wczoraj pisalyscie, ze u Wsa juz pierwsza pobudka i karmienie a moja jeszcze na macie sie bujala..
kurde wlasnie mala lezy w lozeczku i juz sie kilkanascie razy obrocila wokol wlasnej osi i z z brzucha na plecki..i na odwrot...

wrocilam spod prysznica,patrze a ona kocykiem sie nakryla i sie smieje jej,, nie moge z nia czasami
Duuzo!!
Powiedział ostatnio,że żyć bez,tego nie może :p

Stoję na poczcie i pani szuka 10 min mojej przesyłki :/

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 10:02   #2522
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
biedna...
mi Tz przynajmniej rano kawe zrobi i czasem platki jak mu cos najdzie

wspolczuje nocek.. u nas tez tak bylo ki9lka dni z rzedu... teraz jak nie zasnie przy butelce na noc, to biore ja do lozka i w 15 min zasypia.. pozniej odkladam ja do lozeczka to cala noc spi.

grrr.. na mistera sie robil taki mlody i skleroze ma?

kaja ile razy w tyg twoj TZ je kogel-mogel? chyba lubi co?

ja szpilki mialam raz w zyciu-na studniowce..ale jak sie ma duzo wzrostu i nr buta 43 to odechciewa sie szpilek hehe

zgadzam sie z tym..tylko co innego jak placze dorosla osonba a co innego jak takie malutkie dziecko..

wez mi tu nie mow o miesie..u nas to TZ piecze mieso zawsze..

wczoraj pisalyscie, ze u Wsa juz pierwsza pobudka i karmienie a moja jeszcze na macie sie bujala..
kurde wlasnie mala lezy w lozeczku i juz sie kilkanascie razy obrocila wokol wlasnej osi i z z brzucha na plecki..i na odwrot...

wrocilam spod prysznica,patrze a ona kocykiem sie nakryla i sie smieje jej,, nie moge z nia czasami
Ile masz wzrostu? Właśnie widziałam na fotkach, że jesteś wysoka.
Stary 2015-12-19, 10:03   #2523
myboyismine
Zakorzenienie

dzień dobry

O. obudził się dzisiaj przed 7 śpioch

ja też dzisiaj po farbowaniu od razu czuje się lepiej
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 10:04   #2524
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
moj spi na kanapie jak za duzo wypije albo gdy mala jest chora..i tez chrapie, ale dostaje kuksanca i sie na boku kladzie i jest spopkuj

mehja- moze nie wiem , niech postawi budzik kolo swojej glowy albo zmieni dzwiek na narastajacy???bo to tez troche mniefajnie jak macie spac oddzielnie ..
Ojjj mój dostaje kuksanca i się obraża i za chwilę znowu chrapie
Stary 2015-12-19, 10:05   #2525
mehja
Zakorzenienie

Masija a jaki ty masz ten blond teraz? bo miałaś go pokazać chyba poprzednim razem i nie pokazałaś czy przegapiłam?

Ja też nie lubię takich wymuskanych gości, że solarium, żel, paznokcie zrobione,ogolone nogi. Widziałam kiedyś gościa który sobie usta błyszczykiem malował ale są dziewczyny, które lubią takich. Ja bym się zaraz zastanawiała czy z jego orientacją wszystko ok.
Oczywiście nie mylić z tym że chłopak dba o siebie bo to lubię i to co innego
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 10:15   #2526
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ile masz wzrostu? Właśnie widziałam na fotkach, że jesteś wysoka.
180 a tz 191

kurcze tez bym pofarbowala wlosy ale od lutego 2014 nie farbuje i mam juz na calej dlugosci naturalne wiec chyba odpuszcze

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Od Poli

Duuzo!!
Powiedział ostatnio,że żyć bez,tego nie może :p

Stoję na poczcie i pani szuka 10 min mojej przesyłki :/
zauwazylam ja nigdy nie jadlam
Stary 2015-12-19, 10:17   #2527
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Masija a jaki ty masz ten blond teraz? bo miałaś go pokazać chyba poprzednim razem i nie pokazałaś czy przegapiłam?

Ja też nie lubię takich wymuskanych gości, że solarium, żel, paznokcie zrobione,ogolone nogi. Widziałam kiedyś gościa który sobie usta błyszczykiem malował ale są dziewczyny, które lubią takich. Ja bym się zaraz zastanawiała czy z jego orientacją wszystko ok.

mnie tam solarium nie przeszkadza

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-19, 11:02   #2528
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Kurcze może my mamy tego samego tz
Ja też się dołączam. Mój ciągle przed kompem. Pracuje przy nim w domu ale jak nie pracuje to i tak przeszukuje sieć.

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Mojemu to sie nie zamyka, on tyle gada. Jak Amy odziedziczy to po nim to mnie w wariatkowie zamknął

Dobranoc
Jeezu u nas to samo, mój TŻ to klepidło straszne. Non stop klepie, oszaleć można. Wprawdzie jak jesteśmy sami w domu to tak nie nawala ale jak ktoś u nas jest to TŻ prowadzi monolog.

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

Mam nowe mebelki. Stol jest boski 😍 mogłabym na nim spać 😃
Czekamy nadal na kanapę.. Facet nam ją przywozi od wtorku i nie może dojechać...
Super że w końcu są!

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
wysiadam Dominika non stop wklejona we mnie, spędza sama ok 10 minut dziennie.. mam z nią jeszcze nie chodzić między ludzi więc jesteśmy totalnie uziemione, ale w poniedziałek wylezę bo jasełka w przedszkolu. codziennie na noc dostaje nurofen i trochę lepiej śpi. myślałam że pediatra dziś każe już przestać dawać, ale nie.. rąk z buzi praktycznie nie wyjmuje, gryzie co popadnie a zęby dalej nie wyszły

wciągnęło mnie urządzanie sypialni pod kątem dodatków dla dzieci, Szuu to przez te mobile co wstawiałaś. mam milion pomysłów, zero czasu i prawie żadnych funduszy ale muszą być pompony z tiulu, cotton balls, jakiś mobil, półka nad łóżeczkiem, obrazki na ścianie... póki co dla Dominiki wszystko, potem dla Jakuba. u nas bardzo bidnie jeśli chodzi o dodatki.
Monika strasznie ci współczuję. Oby jak najszybciej ten koszmar się skończył.

Co do urządzania to ja bardzo dużo rzeczy robię sama. Śmigam po inspiracjach w necie i staram się sama tworzyć dodatki do domu
Mieszkanie mamy urządzone bardzo niskim kosztem a często goście chwalą wystrój więc bardzo mnie to cieszy.

Cytat:
Ja tez mialam juz wszystlie kolory i najlepiej sie czulam i wygladalam w takich rudych/miedź. Wroce do nich za jakis czas, dojrzewam do tej decyzji
Też miałam wszystkie kolory na głowie. Od kilku lat jestem wierna jednej farbie. Kolor miedziany

Mój syn w końcu zasnął po 50 min.
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:06   #2529
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
wczoraj wieczorem zrobilam sernik

hej, ale sie wyspalam.. mala zasnela przed 21 i wstala kolo 7 zjadla i miala 2 drzemki po 15 minut..

TZ pojechal do pracy.. a ja juz zdazylam wylac kawe na wykladzine ..
lece was nadrob ic, ale najpierw prysznic i wlosy musze umyc

aa i dzieki za polecenie kremu eveline, na dniach przyjdzie
Proszę. Mam nadzieję że co podpasuje

kaja ja bym uszylam.pokrowiec na to co już masz. Bo tak.to tam chyba materacyk jest sam

Miałam zamawiać też.materacyk ale.jakoś mi się odwidzialo.

Co do budzika nie pomogę my śpimy normalnie i nic nikogo nie budzi

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Ale mam jakiś wisielczy humor od wczoraj

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:08   #2530
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Ja też się dołączam. Mój ciągle przed kompem. Pracuje przy nim w domu ale jak nie pracuje to i tak przeszukuje sieć.

Jeezu u nas to samo, mój TŻ to klepidło straszne. Non stop klepie, oszaleć można. Wprawdzie jak jesteśmy sami w domu to tak nie nawala ale jak ktoś u nas jest to TŻ prowadzi monolog.

Super że w końcu są!

Monika strasznie ci współczuję. Oby jak najszybciej ten koszmar się skończył.

Co do urządzania to ja bardzo dużo rzeczy robię sama. Śmigam po inspiracjach w necie i staram się sama tworzyć dodatki do domu
Mieszkanie mamy urządzone bardzo niskim kosztem a często goście chwalą wystrój więc bardzo mnie to cieszy.

Też miałam wszystkie kolory na głowie. Od kilku lat jestem wierna jednej farbie. Kolor miedziany

Mój syn w końcu zasnął po 50 min.

Z tego co widać na zdjęciach to fajnie macie urządzone mieszkanie, mój styl.

Ja tez myśle o farbowaniu bo ja mam swój natural kolor od kilku lat ale juz pojedyncze siwe włosy sie pojawia wiec pewnie trzeba bedzie zacząć farbować ale nie mam pojęcia na jaki. Kiedyś miałam blond.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 11:31   #2531
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Kaja ja nie, bo do mojej spacerówki tylko wkłady od mimy pasują a one miliony monet kosztują Ja mam kolor stone, żałuje ze nie mam tego co Ania Wedzikowska , ale wtedy takich nie było

Ale moze nakładki na pasy jakieś ładne kupie...

Chciałam kupic Winter kit do mimy a tu winteru nie ma i nie wiem czy mi sie opłaca... Bo wydam kupę kasy a wcale zimy nie będzie a juz nie odsprzedam potem za wiecej niż 60%

Używek nie ma

Masija co Ty, w końcu wstał i poleciał do mamusi Ale okazało sie, ze nie ma nic co mogłabym zjeść i poleciał do sklepu kupic mi wafle ryżowe A ze oprocz dżemu i jędrnego plastra sera nadal nic nie było co moge jeść to zjadłam ten ostatni plaster sera dupkowi (on je tylko ser praktycznie, za wędlinami nie przepada - normalnie bym mu zostawiła i z dżemem tylko zjadła ale tak mnie wkurzył ze nie powstrzymałam sie ). A wkurzył mnie tym, ze kolejny raz jak tu jestesmy okłamał mnie i kolejny raz jego rodzice sie wygadali...

Monika matko Tobie by sie przydał ktos do pomocy, tak chociaz na trzy, cztery godzinki zeby Cie odciążyć bo sie wykończysz

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Zeby był lans ma dzielni

Ja sama zaczęłam budzić tz, mam ustawiony budzik na wibracje i mnie to budzi, jego nie.

Co znowu?

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
wole Cie w ciemnych. No ale ja w ogole lubie tylko ciemne wlosy

mnie również ale szybko się wyplukuja:/

Cytat:
Dziewczyny a jaki mi by pasował kolor? Miałam juz czarny, brązowy, rudawy blond, taki jak mam teraz, platynę i w żadnym do końca dobrze sie nie czułam...

Blond

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Różnie śpi w ciągu dnia, czasem ma tak że śpi 3 razy po 20 minut a wczoraj na przykład spał 1,5 godziny z rana i potem godzinę jak Pieróg z nim wyszedł. Loteria.
U nas w nocy standardowo, 1 w nocy to już dzień!

No to piona. .

Cytat:
Ja tez mialam juz wszystlie kolory i najlepiej sie czulam i wygladalam w takich rudych/miedź. Wroce do nich za jakis czas, dojrzewam do tej decyzji

pokaż foty

Cytat:
wczoraj wieczorem zrobilam sernik

hej, ale sie wyspalam.. mala zasnela przed 21 i wstala kolo 7 zjadla i miala 2 drzemki po 15 minut..

TZ pojechal do pracy.. a ja juz zdazylam wylac kawe na wykladzine ..
lece was nadrob ic, ale najpierw prysznic i wlosy musze umyc

aa i dzieki za polecenie kremu eveline, na dniach przyjdzie

brawo za nocke

Cytat:
Tak racja pisałaś ))
U nas tak sobie

Tz miał jechać na zakupy, po bombki, choinkę i wymienić opony. Czyli najpierw po choinkę, później opony i zakupy z bombkami. Pojechał po choinkę i bombki, bombki specjalnie tam, gdzie będzie robił zakupy. Pal licho. Kupił czerwone bombki, bordowy łańcuch i fioletowy szpic szpic ma oddać :/

wysłać faceta na zakupy

Cytat:
To i ja poproszę po nowym roku chyba już pójdę do fryzjera

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Ja sobie zrobiłam karmelowy brąz i są rudawe :/
Chyna wrócę do ciemnego brązu albo czerwonego brazu (ciemny, w słońcu ma czerwone refleksy). tez Masijko mam problemy z kolorem ach my kobiety.
Haha dokładnie:p

mi nic nigdy nie pasuje

Cytat:

Wstawię później:p

masija jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-19, 11:43   #2532
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Proszę. Mam nadzieję że co podpasuje

kaja ja bym uszylam.pokrowiec na to co już masz. Bo tak.to tam chyba materacyk jest sam

Miałam zamawiać też.materacyk ale.jakoś mi się odwidzialo.

Co do budzika nie pomogę my śpimy normalnie i nic nikogo nie budzi

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Ale mam jakiś wisielczy humor od wczoraj
Tak to taka pianka cienka, to uszyje pokrowiec i git

Wróciłam z miasta, o looosie ile ludu
Oglądałam choinki ale tak przejazdem. Widzialam same świerki a ja chce jodle. Widzialam ostatnio piękna ale byłam sama bez tz więc za daleko bym z nią nie doszła :p

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Ja farbowalam włosy tydzień temu. Inna niż zawsze i mam wrażenie że lipa mi pokryła :/

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 12:19   #2533
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
moj spi na kanapie jak za duzo wypije albo gdy mala jest chora..i tez chrapie, ale dostaje kuksanca i sie na boku kladzie i jest spopkuj

mehja- moze nie wiem , niech postawi budzik kolo swojej glowy albo zmieni dzwiek na narastajacy???bo to tez troche mniefajnie jak macie spac oddzielnie ..
Ma budzik przy glowie i ma dzwiek narastajacy ale i tak nie slyszy
Czasem to dobre bo nakarmie L. i idziemy dalej spac a jakby sie obudzila o 6 to niekoniecznie usypia potem.
Ale jak ja kp o 4 a o 5 budzik ja obudzi to nie jest glodna i ciezej ja uspic
Kiedys go postraszylam ze bedzie spal w salonie to wstawal.od razu jak tylko budzik zaczal dzwonic, musze go znowu nastraszyc

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Co znowu?

mnie również ale szybko się wyplukuja:/

Blond

No to piona. .

pokaż foty

brawo za nocke

wysłać faceta na zakupy

Haha dokładnie:p

mi nic nigdy nie pasuje

Wstawię później:p
Chyba nie mam zadnych!
Moj tz jak pisalam beztalencie do zdjec wiec nie ma kto mi robic
Stary 2015-12-19, 12:30   #2534
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
180 a tz 191

kurcze tez bym pofarbowala wlosy ale od lutego 2014 nie farbuje i mam juz na calej dlugosci naturalne wiec chyba odpuszcze

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

zauwazylam ja nigdy nie jadlam
Ooo no to się idealnie dobraliście! Mój tz też lubi wysokie dziewczyny, nie wiem skąd mnie wytrzasnął
Moja koleżanka ma 178 i ciągle znajduje sobie niższych facetów
Stary 2015-12-19, 12:39   #2535
mehja
Zakorzenienie

Marei uśmiałam się z zakupów twojego tż-a. Mój chyba też by ładnie nie dobrał kolorów

Alkamor pytałaś o chmurki. O takich mówiłyśmy widzisz teraz fotkę?

Stary 2015-12-19, 12:42   #2536
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Marei uśmiałam się z zakupów twojego tż-a. Mój chyba też by ładnie nie dobrał kolorów

Śliczne!
Stary 2015-12-19, 13:05   #2537
201710041131
Konto usunięte

Ajjjj każdy mi mówi ze najładniej tak jak jest teraz ale ja to bym cos zmieniła

A bo powiedział ze nie był nigdzie wczoraj jak spałam, a jego ojciec mówi ze w barze był. A ten do mnie "ale nikogo znajomego nie spotkałem to tak jakbym nigdzie nie wychodził", nie zabroniłem mu ani nic z tych rzeczy to po co kłamie? Dla zasady, to jest nałogowy ściemniacz, zawsze jak tu przyjedziemy to sa jakieś jazdy, w Gd nie pije w ogóle alkoholu, zawsze jest kierowca itp a tu zawsze idzie nawet jak go proszę zeby został - odczeka aż zasnę i idzie, a potem mówi ze nigdzie nie był albo ze wypił jedno piwo- WTF... Po co ściemniać? Przecież ja go nigdy z tych piw nie rozliczam...

Mehja takich miedzianych nie miałam, a bardzo sie tz podobają, cieżko jest taki kolor utrzymać zadbany co?

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 13:18   #2538
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Dominika po obiedzie: marchew, ziemniak, brokul. Jak ona wsuwa..

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 13:22   #2539
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:

O jeziuuuu, chce chce chce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-19, 13:24   #2540
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

A bo powiedział ze nie był nigdzie wczoraj jak spałam, a jego ojciec mówi ze w barze był. A ten do mnie "ale nikogo znajomego nie spotkałem to tak jakbym nigdzie nie wychodził", nie zabroniłem mu ani nic z tych rzeczy to po co kłamie? Dla zasady, to jest nałogowy ściemniacz, zawsze jak tu przyjedziemy to sa jakieś jazdy, w Gd nie pije w ogóle alkoholu, zawsze jest kierowca itp a tu zawsze idzie nawet jak go proszę zeby został - odczeka aż zasnę i idzie, a potem mówi ze nigdzie nie był albo ze wypił jedno piwo- WTF... Po co ściemniać? Przecież ja go nigdy z tych piw nie rozliczam...

Mehja takich miedzianych nie miałam, a bardzo sie tz podobają, cieżko jest taki kolor utrzymać zadbany co?

Powiedz mu ze przeciez moglibyscie razem wyjsc do tego baru. Po co sam tam tak siedzi

Moj tz wlasnie byl zachwycony jak mialam takie wlosy dlatego jeszcze sobie takie zrobie. Powiem ci ze trudniej jest mi dbac o takie blond jak teraz mam zeby nie zółkły, zeby odrostow nie bylo widac. W tych miedzianych wystarczyl szampon do wlosow rudych i raz na jakis czas ta szaponetka do 8myć, cudownie odświeżala kolor
Stary 2015-12-19, 13:33   #2541
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

nieładnie....
Stary 2015-12-19, 13:35   #2542
kejtiCe
Zakorzenienie

Ojej, Szuuu, no brzydko postąpił Twój Tż. To wygląda tak jakby miał wyrzuty sumienia, bo wychodzi, a Ty zostajesz.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 13:42   #2543
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:

Kurczę co ten Stu odwala.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 14:03   #2544
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:

oj naleza mu sie

przyszedl stroj mikolajki wielka duuupa, bo za maly..niby do 6 mcy hehe .. jutro kupie cos moze na miescie..
Stary 2015-12-19, 14:09   #2545
201710041131
Konto usunięte

Odpierdala mu. Potem z innego powodu siedziałam mega smutna a ten zaczął mnie pocieszać i przytulać. Jezusie jak on mnie w☠☠☠☠ia, nie wiem kiedy się złościć a kiedy nie. Raz jest taki przekochany a raz mam ochotę wyrwać mu jaja razem z sercem.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
oj naleza mu sie

przyszedl stroj mikolajki wielka duuupa, bo za maly..niby do 6 mcy hehe .. jutro kupie cos moze na miescie..
nic nie mów, przymierzyłam pajaca na niby 86 ostatnio i nie pasuje!!!!
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 14:12   #2546
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Dominika po obiedzie: marchew, ziemniak, brokul. Jak ona wsuwa..

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
No widzisz! Dobrze, ze nie zwlekalas dluzej

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Ojej, Szuuu, no brzydko postąpił Twój Tż. To wygląda tak jakby miał wyrzuty sumienia, bo wychodzi, a Ty zostajesz.
Moze ma
Stary 2015-12-19, 14:14   #2547
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Odpierdala mu. Potem z innego powodu siedziałam mega smutna a ten zaczął mnie pocieszać i przytulać. Jezusie jak on mnie w☠☠☠☠ia, nie wiem kiedy się złościć a kiedy nie. Raz jest taki przekochany a raz mam ochotę wyrwać mu jaja razem z sercem.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

nic nie mów, przymierzyłam pajaca na niby 86 ostatnio i nie pasuje!!!!
rosna nam dzieciaki

ja coraz czesciej odpuszczam mojemu.. i jest lepiej, bo z blahej sprawy robie awanture, a tak to jest spokuj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-19, 14:21   #2548
sylwusiach
Zakorzenienie

i jeszcze TZ z pracy nie wrocil
Stary 2015-12-19, 14:21   #2549
mehja
Zakorzenienie

Szkoda, ze tak szybko rosna. Teraz sa najslodsze

Obserwuje Lile caly dzien ale nie wyglada na chora, bynajmniej. Jest rozesmiana, fajna, slodka. Ale z niepokojem mysle o wieczorze
Stary 2015-12-19, 14:23   #2550
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, ze tak szybko rosna. Teraz sa najslodsze

Obserwuje Lile caly dzien ale nie wyglada na chora, bynajmniej. Jest rozesmiana, fajna, slodka. Ale z niepokojem mysle o wieczorze
w dzien jest ok a wieczorem daje czadu???

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości