|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Cytat:
Cytat:
Chciałabym więcej Helen, scena z ostatniego odcinka jak [SPOILER] siedzą z Noah nad oceanem i rozmawiają, potem jak wbiegają do wody i jadą samochodem... Wzruszyło mnie to bardziej niż wszystkie sceny Noah-Alison razem wzięte. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Nigdy żadna płyta nie podoba mi się w całości, nie licząc Bijons, bo wiadomo, to jest jednak Bijons. A tu proszę, Coldplay. Jak znam życie za tydzień nie będę mogła na nią patrzeć, bo ciągle słucham w samochodzie, a to tylko 11 piosenek ![]()
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2015-12-21 o 21:02 |
|||
|
|
|
#1262 | |
|
no witam
|
Cytat:
![]() eh, klasyk
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem natomiast po wczorajszym senasie na Cinemax z "Remedium". Mocny i cały czas trzymający w napięciu film. Dość realistyczny, brudny, brutalny, bez chwili na wytchnienie. Polecam. Jak to już napisano wiele razy - to taka europejska, mroczniejsza wersja Prisoners - http://www.filmweb.pl/film/Labirynt-2013-507169. Do tej pory zastanawiam się jakim cudem nagrali pewne sceny moim zdaniem ocierając się o przestępstwo. Moim zdaniem trochę przesadzili, ale to tym bardziej pokazało jak potworni są ludzie o którym jest ten film.
http://www.filmweb.pl/film/Remedium-2014-706430 Film jako jeden z nielicznych dostał ode mnie 10, za realizm, za grę aktorską, za zdjęcia, za pomysł i odwagę. Pominęłam kilka tanich chwytów i nieścisłości w fabule. Cytat:
Również polecam. Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-12-21 o 21:14 |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo pomyślałam
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=SweetHusky;53875570]Ja jestem natomiast po wczorajszym senasie na Cinemax z "Remedium". Mocny i cały czas trzymający w napięciu film. Dość realistyczny, brudny, brutalny, bez chwili na wytchnienie. Polecam. Jak to już napisano wiele razy - to taka europejska, mroczniejsza wersja Prisoners - http://www.filmweb.pl/film/Labirynt-2013-507169. Do tej pory zastanawiam się jakim cudem nagrali pewne sceny ocierające się o przestępstwo. Moim zdaniem trochę przesadzili, ale to tym bardziej pokazało jak potworni są ludzie o którym jest ten film.
http://www.filmweb.pl/film/Remedium-2014-706430 Film jako jeden z nielicznych dostał ode mnie 10, za realizm, za grę aktorską, za zdjęcia, za pomysł i odwagę. Pominęłam kilka tanich chwytów i nieścisłości w fabule. Cytat:
A to, o czym napisałaś wyżej, od dawna mi wisi na liście, muszę się w końcu wziąć za zaległe, a nie podzukiwać wciąż nowych pozycji ![]() |
|
|
|
|
#1266 |
|
Konto usunięte
|
Agata i recenzja któregoś z boxów, uśmiałam się od mniej więcej szóstej minuty, polecam
![]() tutaj dziewczę od 'dziennego' makijażu wygląda zjawiskowo, ale sam film i jej sposób opowiadania nie bardzo piękna Martyna ale makijaż to bardziej na Haloween, za dużo się dzieje na jej twarzy |
|
|
|
#1267 |
|
Konto usunięte
|
Polecam ci Munka! Ale nie oglądaj przed snem. Jego realizm i brutalność historii mnie przytłoczyły i śniło mi się, że sama jestem jakimś detektywem czy nawet ofiarą.
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałam mnóstwo kolosalnie przygniatających ciężarów w swoim życiu, myślę, że mnie nie zje Zobaczę pewnie za jakiś czas.
|
|
|
|
|
#1269 | ||
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Cytat:
A czapę sama noszę, oczywiście kocią, a jakże ![]()
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
O którym z filmów mówisz? Bo wspominałaś w poście więcej niż jeden.
|
#1271 | |
|
Konto usunięte
|
Ja to samo, ale jednak tym razem gdzieś jednak umysł nie wytrzymał i pokazał to we śnie.
Osobiście moimi faworytami są dramaty wojenne. Życie w obozie i te sprawy. Oraz właśnie takie z wątek detektywistycznym. ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Prisoners oglądałam 2 razy, daaaawno. Też mocny ale jednak subtelniejszy niż Remedium.
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętacie może Martynaso? Co się z nią stało?
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za porady prezentowe. Kupiłam jej jednak dwa cienie z inglota, bo wcześniej mówiła, że chciała i kredkę z golden rose. Niedrogo, a fajnie i miło.
Teraz, mam z kolei pytanie - gdzie kupujecie sukienki? Szukam takiej na co dzień taliowanej w literę A. Co do martynkaso - przestała kręcić i zniknęła z yt. Szkoda, lubiłam ją .
|
|
#1274 |
|
Konto usunięte
|
O Kasi N. na lokalnym portalu:
http://zdrowie.trojmiasto.pl/Pokazal...ea-n97339.html |
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Czy istnieje jakaś bezpieczna,uniwersalna względem urody jej właścicielki, czerwona pomadka? Najlepiej budżetowa, bo nie będę zbyt często używać, wszystkie dotychczasowe były porażką :-(
|
#1276 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
tak naprawdę każdy typ urody ma "swoją" czerwoną pomadkę i to kwestia temperatury i natężenia koloru. Istnieją pomadki, które przejdą przy wielu typach urody, szczególnie tych "mieszanych" (z przewagą ciepła/chłodu, a nie typowo ciepłe/chłodne). Istnieją też wyraźnie chłodne i wyraźnie ciepłe, ale to też nie oznacza, że są uniwersalne dla ciepłych/zimnych kobiet, bo dochodzi jeszcze kwestia natężenia. Z Twojego opisu wynika, że masz po prostu "wymagający" po tym względem typ urody albo jakieś elementy twarzy/karnacji to zaburzają.
dzień dobry wszyscy umrzemy Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-12-21 o 22:15 |
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1278 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Choc moim zdaniem ta https://www.google.pl/search?q=maybe...yZAbMQ_AUIBigB pomadka pasuje wielu osobom. Jest idealna dla mnie (typ urody zima), ale swietnie wygladala tez u mojej kolezanki ktora jest "latem"
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż mam wrażenie, że zbyt jaskrawa dla mnie.
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie szukałam jakiegoś dobrego thrillera na wieczor - z nieba mi spadasz labirynt uwielbiam, więc pewnie mi się spodoba
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
Na odległość nie pomogę bardziej, ale możesz zwrócić uwagę na - u niektórych typów wykończenie ma znaczenie (sama tak mam), więc może być potrzebny mat albo błyszczenie - u niektórych delikatnych typów urody przejdzie tylko czerwień dość trasparentna (czyli albo w stylu chubby stick z clinique - są odpowiedniki z astor czy catrice), jakiś błyszczyk albo pomadka, ale pędzelkiem rozmazana - czy masz regularny kształt ust, wtedy to może być kwestia konturowania - możesz iść do douglasa/maca i poprosić o nałożenie czegoś zimnego w obu wariantach i potem szukać tańszego odpowiednika jakbyś potrzebowała konkretnych nazw czegoś transparentnego i kryjącego co mają w douglasie/s./macu to daj znać, wypiszę przykłady * żeby podlegać klasyfikacji na 4 typy (4 pory roku) trzeba mieć sporo szczęścia, w rzeczywistości mieszanek jest całe mnóstwo niestety
dzień dobry wszyscy umrzemy Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-12-21 o 22:36 |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1283 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
#1284 | |
|
Karo
|
Cytat:
![]()
Świat dookoła jest jak makowe pole, narkotyczna łąka ![]() Edytowane przez Adamantium01 Czas edycji: 2015-12-21 o 22:56 |
|
|
|
|
#1285 |
|
Life is a drink ...
|
Zmiana tematu ... - Mam okazje wyrobić karte MultiSport za 124 zł miesięcznie - czy to sie opłaca ? czy ktoś z Was ma ? i może się wypowiedzieć ?
|
#1286 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
jeśli lubisz różnorodność i "próbowanie" nowych rzeczy, a Twój stosunek do sportu to "hej, przygodo" to tak. Ale jeśli ktoś chce się po prostu poruszać dla zdrowia/urody to wydaje mi się, że przynajmniej w waw (nie wiem czy to działa w innych miastach (?) ) lepszym wyjściem jest karnet od razu na dobrą siłownię/basen no zapaleni biegacze sobie chwalą, bo dzięki temu łatwiej ogólnie trzymać kondycję, a maratończykom chyba (?) potrzebna jest taka różnorodnosć
dzień dobry wszyscy umrzemy Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-12-21 o 22:57 |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Tylko pytanie czy ja znajde na to wszystko czas
|
|
#1288 | ||
|
niepolubiecie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
dzień dobry wszyscy umrzemy Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-12-21 o 23:05 |
||
|
|
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
To samo. Po Vivie żadna płyta nie zrobiła już na mnie większego wrażenia. Ale też nadal ich kocham.
|
|
|
|
#1290 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przyszlo do mnie moje serum hosanna z Antipodes, mam nadzieje, ze bede tak samo zadowolona jak Mostly Jutro rano bedzie jego premiera.Dziewczyny, zjadlam wieczornego kebaba. Tyle na niego czekalam z zoladkiem w kregoslupie, a on byl taki niedobry. Wkurzylam sie :P Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-12-22 o 00:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

. No więęęc... zachwyt! Muszę obejrzeć sezon od nowa, wiedząc teraz co i dlaczego się działo momentami. Boję się, jak poprowadzą kolejny sezon, w związku z rewelacją ostatniej sceny.
Chyba obejrzę Twin Peaks jeszcze raz 
Chciałabym więcej Helen, scena z ostatniego odcinka jak [SPOILER] siedzą z Noah nad oceanem i rozmawiają, potem jak wbiegają do wody i jadą samochodem... Wzruszyło mnie to bardziej niż wszystkie sceny Noah-Alison razem wzięte.
Nigdy żadna płyta nie podoba mi się w całości, nie licząc Bijons, bo wiadomo, to jest jednak Bijons. A tu proszę, Coldplay. Jak znam życie za tydzień nie będę mogła na nią patrzeć, bo ciągle słucham w samochodzie, a to tylko 11 piosenek 

Prisoners oglądałam 2 razy, daaaawno. Też mocny ale jednak subtelniejszy niż Remedium.