|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mam problem ze swoim zyciem
Nie uważam,że faceci chodzący na siłownie są głupsi, ludzie mają różne hobby.I nie doceniłabym chłopaka,który jęczy nad wszystkim i nie potrafi się życiowo ogarnąć. Co do linku z youtuba -ująłeś mnie swoją wrażliwością,ale nie rozumiem po co wrzucać takie rzeczy do internetu.
Edytowane przez kolorchabrow Czas edycji: 2015-11-13 o 23:23 |
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Jestem śmieciem
Nie mam żadnych osiągnięć jestem we wszystkim słaby i nigdy nie bd mieć dziewczyny narkotyki moim życiem co z tego jak jakiś dzieciak mi zioło ogarnia
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
Ok.
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
Wkurza mnie mój wygląd włosy tez
I co tu zrobić. .. a no nic innych strzegą długo ładnie a mnie krótko tak tylko pisze ze mnie to w☠☠☠☠ia kupie sobie maszynkę i bd strzegł się sam na lyso
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Odstaw prochy bo tego bełkotu nie da się czytać.
|
#66 |
|
BAN stały
|
psychika
tam nie chce się zbytnio już żalić to mój ostatni post dotyczący tego wszystkiego.Z czasem pojełem na czym polega moja choroba jestem totalnym dnem ....nie umiem nic zrobić ręce mi lataja chodze do jakiejs szkoły pewnie nie zdam(chodziłem tyle lat do szkoły zawsze się poprawiałem potem nie zdałem przez praktyki) skończyłem w CKU już prawie kończe szkołe ale nie mogę zmieniłem ją dostaje jakies trudne teksty gdzie nikt tego przecież sam nie napisze... nwm wkurzam się już i nie mam siły do tego jak ostatnio oblałem jeden semestr bo się upiłem wcześniej to nic nie czułem po prostu poszedłem,do tego ostatnio mnie okradli znajomy w lesie świecił latarką ,groził pokaleczeniem poszedłem na policje złapali go godzine pozniej prokuratura sprawe umożyła... podałęm kod imei zgłosiłem po prostu kradziez oni to tak rozwiazali co czuje wstyd,poniżenie ,przygnębienie,do tego złość na to że mnie tak potraktowali (nwm kiedyś była historia o uczenicy co się powiesiła jak ją rozebrali do naga) może to coś podobnego ,tyle pracy dobrej nie mam nic nie umiem (NIE CHCE SIĘ ZABIJAĆ PO PROSTU JUŻ TEGO NIE WYTRZYMUJE WSZYSTKIEGO ) JEST DO BANI DZISIAJ MAM ZAPROSZENIE NA 18 ALE TAM NIE IDE BO NIE CHCE NIE LUBIE ..... jestem typem samotnika ,wgl nigdy nic nie mówiłem to tyle mam dużo takich spraw bd jakoś żył na dupie w domu
|
|
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
jestem dziwakiem
z nikim nie potrafie porozmawiać,ludzie mnie wyzywają od idiotów i mnie zle traktuja postanowiłem że ja nie będę tez z nimi rozmawiac ucze się czasami pracuje i szukam jakiegoś zajęcia co mam robić w wolnym czasie oprócz sportu
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- ogolnie z moim stanem psychicznym powiedzmy ze jest lepiej niby bo dalej nie radze sobie w tej pracy itp |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jestem dziwakiem
Cytat:
polecam akwarystykę.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#69 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez beznadziejny123 Czas edycji: 2015-12-03 o 15:50 |
||
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam się do porady. Pamiętaj autorze, nigdy nie jest za późno.
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
nie wiem gdzie to wstawic ale to do psychiki szukam zajecia
pracuje ucze się mam 20 lat jestem po chorobie mam same kłopoty przez starych znajomych i w sumie obecnych chodz tak na prawdę jestem odludkiem mam już dosyć rozwalania kasy na głupoty i pogarszania stanu psychicznego chciałbym czymś się zając zainteresować przez ten rok szkoły który mi został jak zdam (ucze się tam trochę) nwm czytam teraz książkę george besta biografie potem przepisuje recenzje z angielskiego problem w tym że żaden sport mnie nie interesuje kiedyś czytałem z zaciekawieniem dziś nie chce mi się nic czytać oglądać jestem bez życia chce zająć się czymś więc pomyślałem o książkach czego moge próbować ... są jakieś chyba rodzaje filozofia czy coś psychologicznych chyba nie mam co czytać bo po co? to by było moje zajęcie nie chce grać w te gry psuć sobie wzork i tym podobne do sportu sie nie nadaje chciałbym robić coś spokojnego coś co mnie zainteresuje ,być z dala od tego wszystkiego sprawy,kradzieże,mandaty ,nerwy ,strata pieniędzy moje zdrowie ,towarzystwo mi tam nie odpowiada w sumie do rzadnego nie pasuje więc ponawiam pytanie jakie ksiązki polecacie.Może i jestem gorszy i jestem fra.jerem i marna moja przyszłość ale co tam bede coś robić przez rok
Edytowane przez Prawiczek19016 Czas edycji: 2015-12-13 o 10:18 |
|
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
szukam pomocy ...
choruje już 3 lata nie chce się już rozpisywać lepiej jest ze mną niby... ostatnio okradł mnie znajomy jeżeli okradł to właściwe słowo do tej pory słysze głosy ,jestem odludkiem bez faccboka i wgl do tego nie mam zainteresowań chodze do takiej szkoły w sumie to patologia i do pracy marnie widze swoja przyszłość
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
szukam ciekawej książki
czytam teraz georgy besta bede miał dużo zajęć w świeta sylwestra i po sylwestrze chciałbym po tem o ile nie będzie nieprzyjemnośći w sądzie (chociaż to ja byłem zagrożony życiem,on zaczą i to mnie okradli i nie jestem żadnym zbirem) do przeczytania znacie jakieś pisanie prostrzym językiem? bo kończe besta main kamp podobno ma wyjśc po nowym roku
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- niestety po dowiedzeniu się o main kampf ... wiem że w polsce dalej będzie nie legalna czego nie rozumiem wolny kraj chciałbym przeczytać tą książkę a oni mi blokuja bo nazizm.. |
|
|
|
#74 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: szukam ciekawej książki
Cytat:
|
|
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
no w polsce main kampfa nie kupisz a chce cos przeczytac ciekawego
|
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
Miałem telefon w playu na kod imei zgłosiłem na policje kradziez kto mnie okradł podobno po tym kodzie można go namierzyć uważam że wypadało by nowego właściciela namierzyć i przesłuchać i nie wiem po co to namierzanie ... w dupie mam tą policje
|
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;53885744]troll
[/QUOTE]Może troll a może schizofrenia? Przypomina mi tego gościa:
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
Prosił bym o nie kasowanie tego wątku jak byście się czuli?
W połowie "wakacji" okradł mnie znajomy wyprowadził w las ja uciekałem on świecił po krzakach mówił że widzi mnie że pokaleczy okradł z telefonu powiedział że jak sie ruszę to pokaleczy ,zgłosiłem na policje zatrzymali go tam ogólnie chciałem w sądzie żeby tylko za to za płacił zniszczyło mnie to psychicznie zmieniłem szkołę pracuje opłacam korepetycje prace których bym normalnie nie musiał sęk w tym że z głupoty odpisałem mu że tam z kolegą podejdę jak mi telefonu nie odda albo jak wydzwaniał że jak chce to może podejśc że go naje.bie normalnie to ja się go boje gdy musiałem jechać na tą jego dzielnice na ten komisariat i widziałem kogoś na rowerze to bałem się .. szedłem z kolegą też się bałem myśłę że jak ktoś będzie miał "przypał" w tej sprawie to ja jak byście się czuli jak by was okradli i byście mieli iść siedzieć ja się tam tego boje myślę o tym i tyle chciałęm się zapytać tylko... pokrzywdzony po czwórnie. wziełem aż prochy rano to w wigilie nie miałem siły nic zrobić bo tak podziałały na mnie i jeszcze do mnie pretensje mają prezentu też nie dostałem.
---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- ogólnie chciałbym żeby ktoś mnie zastrzelił najlepiej we śnie jak mają mnie za coś skazać... a w ferie ide do psychiatryka teraz mam dużo pracy itp bo już nie wytrzymuje tego moje frajerstwo może się ciągnąć latami i to wszystko żałuje wielu rzeczy już się w tym temacie nie udzielam chciałbym żeby pozostał bo może ktoś mi poradzi nie chce już nikogo znać tam ...chce pracować jakąś fuche dorwać i jakoś wyleczyć się chodz trochę... to tyle nie potrzebuje tego wszystkiego tracić pieniądze być wykorzystywanym itp
Edytowane przez Prawiczek19016 Czas edycji: 2015-12-25 o 23:41 |
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
Dot.: Prosił bym o nie kasowanie tego wątku jak byście się czuli?
dobra widzę że kij to kogo obchodzić tak to w życiu jest w większości moja sprawa moje troski każdego to kij obchodzi nie chce w sumie żeby ktoś o tym wiedział tu są anonimowi ludzie i w sumie nic mi nie poradzą bo co mówią rodzicom siostrze znajomym nie chce tego mówić po co ich denerwować i po co wgl mi o tym mówić jak odrzucą moją wokande to może i lepiej wkurze się i to tyle pozostaje mi z tym wszystkim próbować się uporać
|
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
Może jakbyś używał znaków przestankowych, to kogoś by Twój problem zainteresował.
Podpowiem: http://lmgtfy.com/?q=znaki+przestankowe |
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Dosyc trudno jest zrozumieć twój post. To ty zostales okradziony z tego co zrozumialam, dlaczego to ty mialbys trafic za kratki?
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Niewiele zrozumiałam z tego postu. Piszesz strasznie chaotycznie, brak znaków przestankowych tak, jak ktoś wyżej zauważył, też nie pomaga.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#86 | |
|
uparta chmura
|
Cytat:
Ps. ćpanie + kłopoty natury psychicznej = źle skończysz człowieku. |
|
|
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
jestem w czarnej dupie
u mnie depresja to coś normalnego okradli mnie byle kto mi [cenzura] każdego się boje ktoś zna moje dane osobowe (nawet wiem kto ale gówno mogę z tym zrobić jedynie go [cenzura] na zmiane nazwiska bądz przeprowadzkę albo imię zmienie to może wpadnie jak by co dobrze że pesela nie zna pozostaja mu mandaty zwłaszcza te ztmu nie wiem czy to zrobi czy nie ale świadomość mnie wkurza i co siostrze też mam kazać? byłem w pracy na koniec dnia gdy sprawdziłem czy wyłączyłem kasę podzedł gość to mu je jeszcze sprzedałem jakiś pracownik mnie zastąpił a ja kasy nie wylogowałem tyle bede płacił za wszystkich licze na przeprowadzke o ile ona coś zmieni wiem że prędzej czy pozniej nastąpi do tego powinienem mieć rentę dla inwalidów problem z tym że ja nim jestem i nie chce takiej renty :/ [cenzura] uczucie tak tylko to pisze widziałem podobny temat o danych na tym forum nie iwem czy moje żale coś zmienią nie śpie i nie będę spać niech się ciesżą wszyscy do okoła ja w ferie ide do psychiatryka o ile mi coś pomoże
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- wszystko mam na pulsie w sprawie danych i [cenzura] gorzej z tym wszystkim normalne ze mnie to meczy chyba zaje.biscie sie to zakonczylo wszystko to tyle biore na sen i ide spac niech sie â☠â☠â☠â☠y smieja zobaczymy kto wyâ☠â☠â☠ie kogo Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-02 o 20:44 Powód: Słownictwo. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

moje frajerstwo może się ciągnąć latami i to wszystko żałuje wielu rzeczy już się w tym temacie nie udzielam chciałbym żeby pozostał bo może ktoś mi poradzi nie chce już nikogo znać tam ...chce pracować jakąś fuche dorwać i jakoś wyleczyć się chodz trochę... to tyle nie potrzebuje tego wszystkiego tracić pieniądze być wykorzystywanym itp