Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-24, 13:51   #1621
wraaakczasu
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
Oglądałam wczoraj zaraz po robaku w beauty blenderze i też się zastanawiam jak to się stało, bo mówiła, że jeszcze przed wsadzeniem do tej torebki zaczęły pojawiać się czarne kropki. I twierdzi, że to dlatego że nie myła beauty blendera zaraz po użyciu. No nie wiem, ja też myję gąbki po powrocie z uczelni, albo nawet następnego dnia (mam ich kilka i sobie wymieniam) i nigdy nie zauważyłam, żeby zaczynały pleśnieć. Wydaje mi się, że od początku źle go przechowywała, ale nie wspominała o tym
Hm nie wiem czy to ma jakikolwiek związek z BB ale kiedyś miałam gąbeczkę konjac z glossyboxa i zrobiło mi się z nią coś podobnego. Normalnie po każdym użyciu ją dokładnie myłam a następnie wieszałam na haczyku żeby mogła spokojnie wyschnąć i po jakimś czasie zauważyłam, że też zaczęła jakby pleśnieć więc ją wyrzuciłam. Nie mam pojęcia czemu tak się stało.
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 13:57   #1622
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Hm nie wiem czy to ma jakikolwiek związek z BB ale kiedyś miałam gąbeczkę konjac z glossyboxa i zrobiło mi się z nią coś podobnego. Normalnie po każdym użyciu ją dokładnie myłam a następnie wieszałam na haczyku żeby mogła spokojnie wyschnąć i po jakimś czasie zauważyłam, że też zaczęła jakby pleśnieć więc ją wyrzuciłam. Nie mam pojęcia czemu tak się stało.
Konjac to normalne, że pleśnieje bo to jest wyprodukowane z jakieś byliny... i po jakimś czasie samo z siebie chyba pleśnieje.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 13:57   #1623
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Z konjac to ponoć normalne.

Ja używałam jednego BB, nie kłamiąc, dobre 10 miesięcy i też nie zawsze myłam go od razu po użyciu. Nie wiem jak bardzo trzeba mieć wilgotno w mieszkaniu, albo beznadziejnie suszyć tę gąbeczkę, żeby weszła na nią pleśń. Szok.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 13:58   #1624
olenkasz
Zakorzenienie

Madzik jeszcze pracował jako przewodnik turystyczny tak jak jej mama
Stary 2015-12-24, 13:58   #1625
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Widać jak im zależy na darze

Kulinaria według Bogusi chyba zostawię sobie na po-Wigilii. Teraz odebrałoby mi apetyt. Poza tym ponad 20 min? Nie mam tyle czasu : <
Ja może powinnam obejrzec kulinaria Bogusiow, to będę trzymać dietę przez święta.

Tak swoja droga wyszla mi paskudna egzema na nodze i na dloni, nie wiem od czego Myslalam, ze nabial, ale ostatnio zamienilam srodek do sprzatania na ocet rozrobiony z woda, moze to mnie jakos uczula? Sama nie wiem. Jak od nabiału, to jak niby nie zjem sernika w święta? Życie traci sens. A pizzor z serem?

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2015-12-24 o 14:00
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 13:59   #1626
olenkasz
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53898483]Z konjac to ponoć normalne.

Ja używałam jednego BB, nie kłamiąc, dobre 10 miesięcy i też nie zawsze myłam go od razu po użyciu. Nie wiem jak bardzo trzeba mieć wilgotno w mieszkaniu, albo beznadziejnie suszyć tę gąbeczkę, żeby weszła na nią pleśń. Szok.[/QUOTE]

ja mam od marca, kilka razy zostawiłam BB brudnego i leżał tak na przykład dzień i dopiero myłam. nie spleśniał i nie ma robali (chyba)
Stary 2015-12-24, 14:04   #1627
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
ja mam od marca, kilka razy zostawiłam BB brudnego i leżał tak na przykład dzień i dopiero myłam. nie spleśniał i nie ma robali (chyba)
Ale będziesz miała zdziwko jak ją rozetniesz a tam robale A tak wracając do tego filmiku to serio, nie wiem jak mogło tam się cokolwiek zalęgnąć..
Stary 2015-12-24, 14:15   #1628
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
Oglądałam wczoraj zaraz po robaku w beauty blenderze i też się zastanawiam jak to się stało, bo mówiła, że jeszcze przed wsadzeniem do tej torebki zaczęły pojawiać się czarne kropki. I twierdzi, że to dlatego że nie myła beauty blendera zaraz po użyciu. No nie wiem, ja też myję gąbki po powrocie z uczelni, albo nawet następnego dnia (mam ich kilka i sobie wymieniam) i nigdy nie zauważyłam, żeby zaczynały pleśnieć. Wydaje mi się, że od początku źle go przechowywała, ale nie wspominała o tym

Cytat:
U mnie czitosa swąd wyczuwam, bo myję go codziennie ale rano przed nałożeniem podkładu (nie chcę mi się wieczorem :P) i jakoś robali w swoim nie znalazłam (filmik mam dla niedowiarków ). Drugiego też zamierzam rozciąć, bo jestem zwyczajnie ciekawa.
Jak dla mnie zostawienie BB w plastikowym worku zrobiło swoje tzn. pleśń

Cytat:
Santa, all i want for a New Year is spotkać na żywo Czochera <3
Czytasz mi w myślach. Czocherro, zrób spotkanie dla fanek Batona twarogowego Ci przyniosę
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 14:19   #1629
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Miałam już naprawdę dużo gąbek. Czasem myję po użyciu, czasem przed. Za każdym razem jak mam już wyrzucić, to je rozcinam. NIGDY w gąbce nie miałam jakiegoś zaschniętego podkładu, pleśni, robali. Nie mogę sobie jakoś wyobrazić, skąd to się ludziom tam bierze.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 14:21   #1630
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Santa, all i want for a New Year is spotkać na żywo Czochera <3
nie mieszkasz daleko, więc życzenie do spełnienia

DZIEWCZĘTA!
z okazji świąt życzem wam wszystkiego najlepszego! Mam dla was tez prezent!

jeden z prezentów to piosenka o wątku

a tu piosenka ode mnie dla was, na to boże narodzenie

201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 14:21   #1631
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
U mnie czitosa swąd wyczuwam, bo myję go codziennie ale rano przed nałożeniem podkładu (nie chcę mi się wieczorem :P) i jakoś robali w swoim nie znalazłam (filmik mam dla niedowiarków ). Drugiego też zamierzam rozciąć, bo jestem zwyczajnie ciekawa.

Czytasz mi w myślach. Czocherro, zrób spotkanie dla fanek Batona twarogowego Ci przyniosę
Też mi się wydaje, że to wina worka.. jak głupim trzeba być żeby coś takiego zrobić? Przecież gąbka nie miała jak "oddychać"..
Stary 2015-12-24, 14:23   #1632
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

wbijaj do Trójmiasta po nowym roku
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 14:24   #1633
201607131106
Konto usunięte

Za ciemny podkład i powieki umazane tuszem u Juszes.
Takie piękne oczy do malowania, takie ładne usta...

https://www.youtube.com/watch?v=lAUFnQI1pSU
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 14:38   #1634
werek serek
no witam

Cytat:
Też mi się wydaje, że to wina worka.. jak głupim trzeba być żeby coś takiego zrobić? Przecież gąbka nie miała jak "oddychać"..
worek na bank się do tego przyczynił, ale mówiła, że gąbka już wcześniej zaczęła jej pleśnieć. coś czuję, że została nieźle zjechała w komentarzach, bo są wyłączone xd
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 15:16   #1635
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też przyjdę
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 15:24   #1636
lonelyrun
lonelyrun

Dziewczyny, widziałyście vloga Agaty? Czy mi się wydaje czy ona odniosła się do Olimpii? https://youtu.be/aVmJZPZY_rI Bo jak tak słuchałam to mi to przyszło na myśl gdzieś od ok. 7 minuty
Obejrzyjcie koniecznie!

Edytowane przez lonelyrun
Czas edycji: 2015-12-24 o 15:37
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 15:24   #1637
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Za ciemny podkład i powieki umazane tuszem u Juszes.
Takie piękne oczy do malowania, takie ładne usta...

https://www.youtube.com/watch?v=lAUFnQI1pSU

Ja nic takiego nie widzę. Gdzie?
Stary 2015-12-24, 15:54   #1638
201607111040
Konto usunięte

Kochane Hejtery
Zycze wam wesolych swiat, smacznych potraw, zdrowia, szczescia, pomyslnosci i kompletu gosci.

A sobie i wam zycze zeby na naszym watku zawsze bylo milo, youtubowych skandali i zebysmy zawsze mialy o czym pisac
A yotuberka, ktore sie tutaj udzielaja ale rowniez tym ktore nas "wcale nie czytaja" zycze tysiecy subow

:simpr eza:
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 16:35   #1639
Konto usunięte

Ja tez Wam chcialam zyczyc wesolych, spokojnych, zdrowych Swiat Bozego Narodzenia Jedzcie pyszne jedzonko, walcie driny, nie zalujcie sobie niczego
Stary 2015-12-24, 17:39   #1640
lonelyrun
lonelyrun

Również życzę wesołych, zdrowych, pogodnych Świąt i aby potrawy wigilijne, jak i te w pierwszym i drugim dniu Świąt, poszły w piersi
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 19:10   #1641
otoya
Zadomowienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53898489]Ja może powinnam obejrzec kulinaria Bogusiow, to będę trzymać dietę przez święta.

Tak swoja droga wyszla mi paskudna egzema na nodze i na dloni, nie wiem od czego Myslalam, ze nabial, ale ostatnio zamienilam srodek do sprzatania na ocet rozrobiony z woda, moze to mnie jakos uczula? Sama nie wiem. Jak od nabiału, to jak niby nie zjem sernika w święta? Życie traci sens. A pizzor z serem? [/QUOTE]

A nie robisz sobie hybryd? Ja miałam plamę na pośladku i na wnętrzu dłoni. Nie mogłam się tego pozbyć. Potem na drugiej dłoni i policzku. Poczytałam, pooglądałam zdjęcia i okazało się że to lakiery z Semilacka...
Trzeba marzyć
Zamiast dmuchać na zimne
Na gorącym się sparzyć
Z deszczu pobiec pod rynnę
Trzeba marzyć'

otoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 22:45   #1642
wraaakczasu
Rozeznanie

Już zaczyna się marudzenie, że przez Max-a Alex nie mógł zasnąć... Na początku myślałam, że ona naprawdę przemyślała swoją decyzję ale teraz powoli zaczynam zmieniać zdanie..
Stary 2015-12-24, 23:41   #1643
201607111008
Konto usunięte

Cytat:

Już zaczyna się marudzenie, że przez Max-a Alex nie mógł zasnąć... Na początku myślałam, że ona naprawdę przemyślała swoją decyzję ale teraz powoli zaczynam zmieniać zdanie..
Ja przez pierwszy vlog z psem jeszcze się łudziłam. Teraz coraz bardziej zaskuje mnie jaka jest nieodpowiedzialna. Wydaje mi się, że powinna go jakoś 'wychowywać', na gryzienie wszystkiego reagować inaczej niż zabieraniem i śmiechem. Później może mieć straszny problem i będzie ciągłe jęczenie, ze coś znowu zniszczył

Nowe konflikty u Darwinów
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-24, 23:56   #1644
InvincibleK
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. ✋ Czytam Was od dawna, nie udzielam się bo wolę zostać w cieniu. No ale dziś święta, magiczny czas i coś mnie wzięło, żeby się chociaż przywitać.
Zszokował Was filmik tej małej dziewczynki, która się malowała - tutaj macie trochę wyjaśnienia. https://www.instagram.com/p/_nZYT9pamq/
A PannaJoanna założyła snapchata - pannajoannamu.
InvincibleK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 00:19   #1645
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Ja przez pierwszy vlog z psem jeszcze się łudziłam. Teraz coraz bardziej zaskuje mnie jaka jest nieodpowiedzialna. Wydaje mi się, że powinna go jakoś 'wychowywać', na gryzienie wszystkiego reagować inaczej niż zabieraniem i śmiechem. Później może mieć straszny problem i będzie ciągłe jęczenie, ze coś znowu zniszczył

Nowe konflikty u Darwinów
Pewnie! Masz rację, ze powinna go jakoś "wychowywać". Czekam tylko na vloga o tym, że Max zrobił to i tamto... Wydaje mi się, że ona jest zbyt miła, słaba (nie wiem jak inaczej to określić) żeby go porządnie wychować.. Wydaje mi się, że póki co jest zafascynowana nim tak bardzo, że wszystko mu odpuszcza, szkoda tylko, że w pewnym momencie obudzi się "z ręką w nocniku" i później może być trudno go nauczyć czegokolwiek.
W pierwszym filmie pomyślałam, że spoko-wzięła psa żeby Alex się lepiej wychowywał itp. ale teraz coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że mimo tego, że podobno to była przemyślana decyzja i długo o niej myślała to tak naprawdę było to jej takie "widzimisię". Myślała i pewnie nadal myśli, że będzie fajnie.. Tylko zauważ jak ona w poprzednich filmach marudzi o tym, że jak zrobi zakupy to ledwo do domu z Alexem wchodzi a teraz dojdzie jeszcze do tego pies. Tak samo już teraz mówi o tym, że Max dobiera się do kabli, że zniszczył jej biurko. Niech teraz coś jej się przesunie, gdzieś będzie musiała dłużej zostać i może zastać w domu nie tylko lekko nadgryzione biurko ale może zastać spore szkody w mieszkaniu. Już nie wspomnę o tym, że pies szczególnie taki mały musi się wyszaleć, musi pobyć na dworze-wydaje mi się, że ona raczej nie ma czasu na przechadzki z psem tym bardziej jeszcze ciągnąc Alexa za sobą...
Stary 2015-12-25, 01:28   #1646
InvincibleK
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie! Masz rację, ze powinna go jakoś "wychowywać". Czekam tylko na vloga o tym, że Max zrobił to i tamto... Wydaje mi się, że ona jest zbyt miła, słaba (nie wiem jak inaczej to określić) żeby go porządnie wychować.. Wydaje mi się, że póki co jest zafascynowana nim tak bardzo, że wszystko mu odpuszcza, szkoda tylko, że w pewnym momencie obudzi się "z ręką w nocniku" i później może być trudno go nauczyć czegokolwiek.
W pierwszym filmie pomyślałam, że spoko-wzięła psa żeby Alex się lepiej wychowywał itp. ale teraz coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że mimo tego, że podobno to była przemyślana decyzja i długo o niej myślała to tak naprawdę było to jej takie "widzimisię". Myślała i pewnie nadal myśli, że będzie fajnie.. Tylko zauważ jak ona w poprzednich filmach marudzi o tym, że jak zrobi zakupy to ledwo do domu z Alexem wchodzi a teraz dojdzie jeszcze do tego pies. Tak samo już teraz mówi o tym, że Max dobiera się do kabli, że zniszczył jej biurko. Niech teraz coś jej się przesunie, gdzieś będzie musiała dłużej zostać i może zastać w domu nie tylko lekko nadgryzione biurko ale może zastać spore szkody w mieszkaniu. Już nie wspomnę o tym, że pies szczególnie taki mały musi się wyszaleć, musi pobyć na dworze-wydaje mi się, że ona raczej nie ma czasu na przechadzki z psem tym bardziej jeszcze ciągnąc Alexa za sobą...

Zgadzam się całkowicie. Przymykanie oczu na to, co pies robi, nie tyle może się skończyć nieposłuszeństwem, a nawet agresją wobec domowników. To są bardzo grzeczne i ułożone psy, ale gdy się je odpowiednio wychowa, one potrzebują przewodnika z mocnym charakterem, trzeba wiedzieć co się robi. Niestety Retreviery ostatnio często lądują w schronisku, bo ludzie kupują te psy zachęceni reklamami papieru toaletowego, bo piesek słodki, wszyscy mówią że grzeczny.. A potem brak odpowiedniego wychowania i już nie jest tak wesoło.
InvincibleK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 01:30   #1647
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:

piątka siostro czitosie

co do spotkania dla fanek Czochera, tak sobie pomyślałam, że takie spotkanie heaterek to by bylo naprawdę coś!
Stary 2015-12-25, 05:59   #1648
fableux
Zadomowienie

https://m.youtube.com/watch?v=Nm6JkhMwDvA

Super filmik u Ogrodowczyków, chyba nie było
Stary 2015-12-25, 08:20   #1649
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
https://m.youtube.com/watch?v=Nm6JkhMwDvA

Super filmik u Ogrodowczyków, chyba nie było

A właśnie, właśnie! Przemyślenia miałam po ostatnim przeze mnie oglàdanym ogrodowczykowym - chyba nie był tu wstawiany, ten gdzie dziecię było głównà boharerkà (przedostatni?).
Zauroczyła mnie dziewczynka. Po tysiàcach zdjęć z nià na bloga wstawianych, miałam przesyt i wręcz niechęć do biednej małej osoby, która niczym nie zawiniła. A tu - jaka ona fajna. Ciekawa młoda osobowość.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 10:36   #1650
bubus900
Zakorzenienie

Wesołych dziewczynki

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości