|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIAŁYSTOK - poszukiwań w mieście cz. IV.
[1=d1a8704dad43508b671e7e6 13da1f26ec3491359;5390064 9]Czy dostanę w Białymstoku puder ryżowy z firny Paese? albo jakiekolwiek kosmetyki z tej firmy?[/QUOTE] Central i drogeria laboo na Zachodniej naprzeciwko Chortenu.
Cytat:
|
|
|
#3332 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Rozeznanie
|
Produkty bingo spa widziałam też na wyspie zapachów w galerii antoniuk. Mają też stoisko w białej, ale nie zwróciłam uwagi czy jest tam też bingo spa.
|
|
|
|
#3334 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję dziewczyny
|
|
|
|
#3335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale w Hotelu Warszawa chyba nie ma basenu.
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
|
|
#3338 |
|
Rozeznanie
|
Moja znajoma polecała mi hotel Mikołajki na Ptasiej Wyspie. Jeszcze nie byłam, więc nie mogę potwierdzić.
Jak już gdzieś się wybierzesz to napisz nam tutaj wrażenia. Sama szukam fajnego miejsca w okolicy. http://www.hotelmikolajki.pl/ |
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
ale który hotel konkretnie? z tego, co patrzyłam to mają kosmiczne ceny
chyba że przegapiłam coś Cytat:
|
|
|
#3341 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Niczko, hotele ze SPA i basenem są i będą drogie. Możesz próbować polować na groupon, albo inną super okazję, ale tu nie ma nigdy gwarancji, że się trafi blisko coś ciekawego. Czasem na grouponie jest oferta do hotelu w Giżycku, ale czy tam jest basen to nie pamiętam... W Żubrówce są oferty łączone, np. TAKA - 320 zł od osoby w pokoju 2-osobowym za: nocleg, śniadanie, obiadokolacja, korzystanie z saun, jacuzzi i basenu, owoce do pokoju, grota solna i zabieg peelingujący całego ciała w SPA. Przy czym sam peeling ma wartość 100 zł, a jedzenie w hotelu drugie tyle. Nie mam profitów z reklamowania, jakby co Jak znajdę coś ciekawego to Ci podrzucę ![]() edit. W Lipowym Moście jest podobna oferta w podobnej cenie - 290 zł. KLIK i w SPA Zdrojówka do wyboru: KLIK Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2015-12-27 o 11:30 |
|
|
|
|
#3342 |
|
Rozeznanie
|
Ja bałabym się jechać na zabiegi do spa tam gdzie jest tanio. Znam trochę temat od drugiej strony i wiem jak hotele oszczędzają. Nie tylko na materiałach, ale bardzo często również na sterylizacji niestety.
|
|
|
|
#3343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam wstepnie wybrane miejsce z gruponu [Zamek Ryn], ale pomyślałam, że może akurat gdzieś byłyście [w miejscu którego nie znam/nie wyszukałam] i podpowiecie coś Aktualnie nie stać mnie jeszcze na hotel za 300zł za osobę za dobę [choć mam nadzieje, że kiedyś będzie mnie stać ] alę dzieki dziewczyny za chęć pomocy
|
|
|
#3344 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję drewnianej skrzyneczki na herbatę, czy ktoś podpowie gdzie ją dostanę ? W pepco nie ma
|
|
|
|
#3345 |
|
Konto usunięte
|
W centralu są takie skrzyneczki.
Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3346 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
W Piotrze i Pawle (w galerii m) też na pewno są
|
|
|
|
#3348 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie one wszystkie są za małe i nie pomieściłabym wszystkich herbat Chyba muszę zrobić sama.Cytat:
Edytowane przez Raspberry000 Czas edycji: 2015-12-29 o 10:39 |
||
|
|
|
#3349 |
|
Konto usunięte
|
Co można robić w Białymstoku? Znacie ciekawe miejsca?
Przyjeżdża do mnie mój brat i ogólnie coś tam już w Białym widział (nie jesteśmy stąd). Widział pałac, rynek Kościuszki, operę z zewnątrz, zoo. Teraz wpada na dłużej i chciałam coś więcej pokazać, oprowadzić go. W teatrze dramatycznym i lalek nic ciekawego nie ma, do kina też nie chcemy iść. Myślałam, że może do Supraśla byśmy się wybrali albo gdzieś w okolicy jest coś wartego zobaczenia, pospacerowania itp. Może na gokarty byśmy się wybrali albo na kręgle czy bilard. Wpada Wam coś do głowy jeszcze? Może gdzieś warto coś zjeść smacznego, regionalnego? |
|
|
|
#3350 |
|
Wtajemniczenie
|
Zjeść smacznego i regionalnego można w Babce przy Rynku Kościuszki, fajne jedzonko i ceny umiarkowane.
Zabrałabym brata na rajd po muzeach. Polecam centrum zamenhofa i ich interaktywną wystawę oraz muzeum medycyny i farmacji, o którym mało kto w ogóle wie. Możecie wybrać się do Supraśla, pogoda ostatnio dopisuje jest idealna pora na spacery. Tam możesz zjeść w jarzębince, podają pyszne pyzy i babkę. W białym jest teraz park trampolin, to nowość w naszym mieście. Ja się wybiorę w najbliższym czasie.
|
#3351 |
|
Konto usunięte
|
Ooo dziękuję
Ktoś kiedyś mi polecał Jarzebinke w Supraslu. Suprasl jest o tyle korzystny, że można tam dojachac w łatwy sposob, a my nie mamy auta ![]() Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3352 |
|
Wtajemniczenie
|
111 i do przodu. Ja uwielbiam Supraśl. Mogłabym tam mieszkać, drugą taką miejscówką jest Augustów
|
#3353 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam w Supraślu Spiżarnie Smaków baaaardzo dobre jedzenie i desery
po drugiej stronie Jarzebinki. [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;53941565]Ooo dziękuję Ktoś kiedyś mi polecał Jarzebinke w Supraslu. Suprasl jest o tyle korzystny, że można tam dojachac w łatwy sposob, a my nie mamy auta ![]() Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] |
|
|
|
#3354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a do Jarzębinki już dawno nie jeździmy, bo w Białymstoku można zjeść duuuużo smaczniejsze pyzy i babkę (We wspomnianiej Babce np. ), jadą na swojej renomie, a czasy świetności mają już za sobą
|
|
#3355 |
|
Rozeznanie
|
Byłam tam na nocy muzeów, faktycznie warte odwiedzenia.
A ten park trampolin to gdzie??? Zresztą odpalam google ;-) |
|
|
|
#3356 |
|
Wtajemniczenie
|
Na Bema w starych halach
|
#3357 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;53940518]Co można robić w Białymstoku? Znacie ciekawe miejsca?
Przyjeżdża do mnie mój brat i ogólnie coś tam już w Białym widział (nie jesteśmy stąd). Widział pałac, rynek Kościuszki, operę z zewnątrz, zoo. Teraz wpada na dłużej i chciałam coś więcej pokazać, oprowadzić go. W teatrze dramatycznym i lalek nic ciekawego nie ma, do kina też nie chcemy iść. Myślałam, że może do Supraśla byśmy się wybrali albo gdzieś w okolicy jest coś wartego zobaczenia, pospacerowania itp. Może na gokarty byśmy się wybrali albo na kręgle czy bilard. Wpada Wam coś do głowy jeszcze? Może gdzieś warto coś zjeść smacznego, regionalnego?[/QUOTE] Polecam synagogę, zamek w Tykocinie i jedzenie w Kiermusach
|
|
|
|
#3358 |
|
Rozeznanie
|
Jest jeszcze muzeum ikon w Supraślu.
|
|
|
|
#3359 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję
Na pewno teraz coś wybiorę
|
|
|
|
#3360 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś wybiera się na koncert Hurts do Warszawy albo Poznania w lutym lub marcu?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

chyba że przegapiłam coś
Jak znajdę coś ciekawego to Ci podrzucę 

Na pewno teraz coś wybiorę