|
|
#4021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Dziewczyny rowniez zycze Wam wszystkiego co najlepsze:zdrowia, milosci I radosci.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
I my też zyczymy Wam wszystkiego, co najpiękniejsze
|
|
|
|
#4023 |
|
Wtajemniczenie
|
MAmuśki! Radosnych, rodzinnych i pełnych miłości ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA!
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Z okazji Świat Bożego Narodzenia,
życzę Ci na stole dużo jedzenia. By ryba świetnie smakowała i kapusta pięknie się prezentowała. Choinka ślicznie świeciła i każda bombka się mieniła. Byś znalazł pod choinką prezentów moc w tą świąteczną noc. |
|
|
|
#4025 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny...
Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze
|
#4026 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff my już po wigiliach. Najadłam się tak, że płaszcza nie mogłam zapiać
![]() ![]() Dzieciaki wymęczone śpią właśnie a my odpoczywamy. Do domu nanieśliśmy stertę prezentów, także nauczka na następne okazje, żeby kupować mniej a droższe - składać się z rodzinką
|
|
|
|
#4027 |
|
Wtajemniczenie
|
Byou, bom zapomniała. Tak, piergi ze szpinakiem. Niedawno zrobiłam pierwszy raz i bomba. Farsz: szpinak, twaróg i przyprawy. Obowiązkowo ugotowane posypane koperkiem.
U nas też szał prezentów i bardzo sie ucieszyłam bo Filipowi podpasował Playmobil: koń z boksem, jakas babka i akcesoria do sprzątania przy koniu. FAjnie się bawił,wymieniał narzędzia w rękach figurki, prowadził konia za lejce. Zocha przespała całą imprezkę, ja o niej zapomniałam prawie i księżniczka przelała ubranko i rożek bo tak skopała pampka, że jej z dupki się zsunął.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A teraz? Raczkuje z prędkością światła i nie ma siedzienia
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Despa Strasznie mi przykro. Trzymajcie się jakoś[*]
|
#4030 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Piszcie jak tam po Wigilii, jak dzieciaki i prezenty? Co dostałyscie ?---- Przy okazji piekne zdjecia, tez bym chciała takie robić http://deser.gazeta.pl/deser/56,1118...aja-na,,1.html |
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Kacper jak zwykle duzo za dużo dostał, ja jak zwykle dużo za dużo zjadłam;p Ale teraz śpi, więc grzane winko i film z tżtem;p Tylko co w tv teraz fajnego? Pada Shrek?
![]() Więcej napiszę jutro
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
U nas byl wigilijny obiad. Dzieci zadowolone z prezentow
Milus dostal paczke 6resorakow 3xpuzzle z kubusiem pychatkiem 4ksiazki i 3bajki na Dvd a od cioci dostal piekny welniany komplet do przedszkola pod kombinezon. Ja dostalam szalik czapke i rekawikczki. Sluchawki do telefonu i Karnet na 10wejsc na basen (od siostry) hehe Yhmmm a od Milusia dostalam |
|
|
|
#4033 |
|
Wtajemniczenie
|
Demeter, widzialam te zdjęcia już kilka razy. I znów całą galerię przejrzałam bo takie piękne. Szczególnie te zimowe!
U nas drugi raz na dobranoc chłopy czytają "Inwentarz drzew". Młody dendrolog mi rośnie
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
U nas za dużo wrażeń, dzieci marudne i płaczliwe a wieczorem histerie. Jutro jeszcze do teściów jedziemy.
A mi padło na mózg. Poprzegladalam trochę inspiracji jeśli chodzi o pokoje dziecięce i chce pompony z tiulu, no i z ciuchow... tutu dla D. Na prawdę źle że mną Dopóki był tylko J. bardzo mi się to nie podobało, tak ogólnie, a teraz.. hm.. jakieś klepki mi się popezestawialy chybaWysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4035 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bo tiul piekny Kwiatku, jak dzieciaczki, K zdrowieje? |
|||
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
My dzis u moich rodziców świętowaliśmy tak, ze wróciliśmy takjsówką;p KAcper jak zwykle jako jedyny wnuk z obu stron nadostawał duuuuużo.:2 kopary (jedna a'la duplo), 2 księgi z bajkami i wierszami, tablice ze znikopisem, pidżamę, z czuczu chyba 5 róznych gier/puzzli edukacyjnych+ jedne puzzle typu "pociąg cyferek" z innej firmy, kolorowanki, 2 zestawy kregli, skarpetki, tone słodkości, i chyba tyle...od Mikołaja tez podobne ilości..jak dla mnie o dużo za dużo, bo wszystkiim sie pobawił 10 min i rzucone w kąt i nie ma gdzie ytego trzymać- za rok chyba poprosze, zeby dawkowali to od listopada do lutego, bo tylko przyjeżdza w gosci i pyta: a Wy co dla mnie macie?;p. Wszystko mu się nalezy...
|
|
|
|
#4037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---- Dziś dzień spokojny - t przyjechała, zajęła się wnukami więc mogłam się zdrzemnąć a wieczorem troche porobić w domu. Jutro obiad u rodziców i oczywiście do Biedronki trzeba zahaczyć po kilka rzeczy, bo się zapasy skończyły
|
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
WoooW alescie sie rozpisaly.
Ja dzis bylam w Piernikowym Miescie cale szczescie Milus usnol w polowie ogladania bo jakby dojrzal zjezdzalnie na ok 20metrow mialabym przechlapane |
|
|
|
#4039 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie pasibrzuchy lezą i kwicza z przejedzenia...My tez jedziemy na "poprawiny" do Rodziców i dojadanie resztek...A K. z katarem po pas...jutro do przedszkola\ nie pójdzie;/
|
|
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia, piknie tam! Jadłabym to miasteczko
![]() Jutro mam wyprawę na ściągnięcie szwów. Jedziemy we dwie
|
|
#4042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- powodzonka ![]()
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
A jak pachnialo yhmmmm
![]() Dziecko mi usnelo bez mycia poszlam lac wode do wanienki ok 18 (wstal o 5 i nie spal) wode nalalam wracam patrze a ten spi na kanapie tom go tylko do lozeczka przesnisla.plus taki ze o 16 byla kupa i ma swierzego pampersa |
|
|
|
#4044 | |
|
Wtajemniczenie
|
święta święta i po świętach trzeba się ogarnąć i jutro do pracy :/
przejedzona jestem na maxa - nawet nie próbuję wchodzić na wagę ![]() no i cóż... z prezentów Oliwka dostała dużo gier planszowych , puzzli, ubrania. Ja dostałam smartwatcha gear fit ![]() Rozleniwiona jestem straszliwie...aż chyba czuję ze już za bardzo ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
a ja mam troszkę czasu dla siebie
|
|
#4045 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
no i po świętach i u mnie Wojtuś złote dziecko jak to w tym powiedzeniu "niech ci będzie Wojtek, byle dobry chłop" ![]() Wigilie u rodziców przeleżał w leżaczku wpatrzony w choinkę i gadając sobie, później wigilia u teściów chwile poleżał a po 20 usnął bo tak zwykle usypia, po 22 wzięliśmy w fotelik w domu do łóżeczka a karmienie dopiero po północy było świąteczne wyjazdy też zniósł dobrze![]() gorzej z KArolem bo ledwo żywy, jutro idę z nim do lekarza ponownie, musi mi coś dać bo już za długo go trzyma ![]() Cytat:
no typowo ospowe, ale nigdzie więcej mu się nie pokazały a na twarzy już giną ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
pokaże wam papierowe choinki zrobione przez mojego tż-ta
to dwie największe jeszcze było 15 mniejszych na nasz scholkowy kiermasz
|
#4047 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już nie pamiętam jak to jest kiedt Filipek śpi w dzień. On jest chyba niezniszczalny. Musi być naprawdę zmęczony i wyszalały, żeby paść. Wczoraj była szwagierka z dziećmi to się pogonily, podarły i grzecznie usnął sam w mojej poduszce gliździe.
Napisałabym jakie mam fajne nocki z Zosią, ale boję się magii wizażu chociaż w dzień odnoszę wrażenie nic nie robię tylko cycami świecę
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Małpka taki zdolny tżt?
![]() sorce kciuki! |
|
|
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Malpka piekne choinki robi Twój mąż. To na prawdę z papieru? Sorce nie chwal delektuj się przespanymi nockami podjadlas trochę w święta?Demeter K. dostał wczoraj ostatnia dawke antybiotyku. Juz jest dobrze ![]() Kasia cudne te miasteczko Klementyna mój K. tez dostał dużo za dużo. Aż mi jakoś tak nieswojo z tym. Boje się, że zaraz będzie myślał ze mu się wszystko należy i mając wszystko nie doceni nic A ja Wam powiem, ze sie wcale nie obzarlam w te święta Pierwszego dnia nawet mniej zjadłam niż w zwykła niedzielę, bo tylko śniadanie i u mamy drugie danie (na kanapie, z Zuzia przy cycku), potem trochę dopchalam szarlotka i wszystko. Wczoraj za to sobie pozwoliłam ale też bez szału. Wychodzi na to, że zawsze obzeralam się sałatką warzywną i mandarynkami, bo w tym roku ani tego, ani tego nie jadłam
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2015-12-28 o 05:29 |
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi tez w tym roku zabrakło jedzenia mandarynek ![]() a my się zaraz zbieramy z KArolem do lekarza ciekawe czy coś da temu biedakowi bo ledwo mowi
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

12-08-1997

?
Dopóki był tylko J. bardzo mi się to nie podobało, tak ogólnie, a teraz.. hm.. jakieś klepki mi się popezestawialy chyba
05.07.2008